Új hozzászólás Aktív témák

  • mpierre

    veterán

    válasz asdf_ #82330 üzenetére

    Mert 1/50-en bemozdul, még IS mellett is. (Egyre rosszabbodó kézremegés :((( ) Tehát 1/100, vagy rövidebb expóidő kell. Épp kézből fotóztam, nem statívról. Ott nem lett volna gond.

    @Muerte68: Jaja. Ez a kép talán -0,7-tel készült. Valami ilyesmi a lesz a fix beállítás.

    @Mirman: Hmm. Nem egészen. Filmnél sose láttad, mit csináltál csak ha előhívták és lenagyították papírra. Ezért lehetett az, hogy "jó" kép egy 36-os tekercsben volt 4-5 db. Sose volt saját sötét szobám, így mindig az volt a papíron, amit mások, vagy gépek jónak láttak. Kimaradt az életemből a filmes utómunka is.

    Nem tudom, ez az utólagos szoftveres bűvészkedés valahogy olyan idegen nekem. Lehet onnét is fakad ez, hogy a grafika miatt, ha valami "elkészült" - akarom mondani abbahagyódott - akkor az olyan. Nem szűrözök, effektelek, stb. Ott van, ezt látod, ha közöl veled / neked valamit akkor megérte, ha nem, akkor jöhet a következő látogató, talán neki. Tudom, kicsit analóg hozzáállás ez részemről. (Szerk.: Most még így gondolom, de az archicad-et is megtanultam használni, pedig a 10-es acad még siralmas volt. Promtba beírni, hogy mit rajzoljon a szgép.)

    [ Szerkesztve ]

    #### Scythe Kama Bay AMP 2000 Rev.B + Overnight Sensation hangdobozok + Kanto S6 #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html ####

Új hozzászólás Aktív témák