Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Fotóztam ma stúdióban és gondoltam kölcsönkérem a CLS miatt cimbi tükrös Nikon szettjét, úgy mindenestül, ernyők, SB800-900-ak, minden. Luxusapartman, modell, 50 1.8G, toljuk akkor.
Pfűhh srácok. Nekem soha többet nem lesz tükrösöm ... már az OVF is kiüti a biztit, hogy mi ez a sz*r .. a szenzorstabi hiánya meg egyenesen kiakasztó, hogy csavarni kell az iso-t felfele, mert még rekeszelek is 5.6-ra, két modell, nincsenek egy síkban a szemeik, nem is tehetők abba, ahh, pfuhh..
Meg ahogy megy le a Nap úgy sötétül a kereső, dzsízösz..
Semmi arcoskodás, de TÉNYLEG kegyetlen kőkorszak egy másfél éves MILC használat után, a milc minden hátrányával együtt mondom ezt. Én még géppel ennyit nem szenvedtem, pedig ismerős volt mindene..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest