Hirdetés
- GTA VI
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- EAFC 25
- Marvel Snap
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kingdom Come Deliverance - Túl a 8 millión
- Konzolokról KULTURÁLT módon
Új hozzászólás Aktív témák
-
delibab
senior tag
egy kis segítséget kérnék, hogy tudok a legegyszerűbben/leggyorsabban raw-l jpg-t konvertálni? a nyaralás képeit szeretném konvertálni 1:1-ben, jó lenne ha a progi alapból normális jpg-t köpne ki magából... PS-l tudok ilyet? ha igen, hogy???
Előre is köszi!
" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “
-
altntv
csendes tag
nem tudjátok hol lehet megfogdosni egy gm1-et?
-
Tin_Shield
őstag
válasz delibab #55351 üzenetére
Capture NX(/View NX) Ezzel lehet a NEF-ekből a legtöbbet kihozni. Viszont az Oly konverteréhez hasonlóan ez is elég csapnivalóan optimalizált program (=lassúcska). A kötegelt feldolgozás nem tudom mennyire megy flottul, sosem csináltam ilyet. Az NX-D free szoft lett asszem.
[ Szerkesztve ]
-
delibab
senior tag
válasz Tin_Shield #55360 üzenetére
hálásan köszönöm Neked is!
" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “
-
altntv
csendes tag
válasz .: JuSzT :. #55358 üzenetére
-
Fandango
veterán
válasz Marseille199 #55364 üzenetére
Az utolso kepen az a fej es tekintet, gyilkos!
-
|AP|
veterán
ha valaki tervez mostanában kártyával vásárolni az Oly mintaboltban, hozzácsapna a rendeléséhez egy ilyet?
Nincs kártyám, de annyira nem sürgős és fontos a dolog, hogy emiatt komolyabb szervezésbe kezdjek. -
|AP|
veterán
válasz .: JuSzT :. #55368 üzenetére
akkor én még bőven dolgozok sajnos Meg csak ezért a kis vacakért nem akarok nagy felhajtást, csak ha valaki egyébként is menne más ügyben.
-
3YEW
tag
én is rápróbáltam, nekem nem volt zavaró a vinyettálás, de aztán nem láttam sok értelmét, ha amúgy is kézzel kell kitekerjem az objektívet, így nem végeztem további tudományos tesztet (az oly 14-42 EZ..., magától tolja ki az elejét, és így hozzá sem kell nyúlnia bekapcsolás után)
T
-
|AP|
veterán
ez igaz, de ez most úgy működik nálam, hogy
1. objektív elfordít
2. obisapka levesz (1-2. pont sorrendje változó )
3. obisapkának helyet keres (zsebre rak, táskába vissza, stb)
4. objektív visszateker
5. obisapka megkeres
6. obisapka visszatesznamost ezzel a 2,3,5,6 pontok megúszhatók
-
Freddy76
addikt
Köszönjük az értelmes hozzászólást, szegényebb lettem volna nélküle. Sok képet mutattam már a különböző topikokban (itt is, fujisban is, máshol is), de amúgy pont letojom, hogy mit gondolsz erről a kérdésről.
Vicc volt, szerintem pollai értette, és más is. Ha te nem, az a te bajod.
Viszlát.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
|AP|
veterán
hát ezért a sok eladó EM-5
-
mano42
aktív tag
Közben megjött a GX7 (ezüst felsővel, már csak azért mert a GM1 is ilyen ) nagyon nagyon pöpec, a wow faktor óriási.
Felületesen személyre szabtam (munka közben), majd hétvégén lövünk. A kukucskáló első belenézésre nem annyira jó mint a G6-é, a többi sokkal jobb. A menüben láttam egy "Vaku/vezeték nélküli" beállítást, erről valaki tud nekem mesélni?
-
Freddy76
addikt
Ugye nem haragszol, hogy a flickr galériámat néha átrendezem, és közben nem arra gondolok, hogy esetleg hónapokkal később akarod elérni az egyszer linkelt képeimet? Amúgy miért érdekellek téged ennyire?
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
|AP|
veterán
nem gondoltam volna, hogy ekkora hepaj lesz abból, hogy hogy veszem le az obisapkát... bocsesz mindenkitől
-
Studi
veterán
válasz mano42 #55382 üzenetére
A váz már támogatja az Olympus RC rendszerét, ami azt jelenti, hogy az ilyen rendszervakuk villanását már tudod a vázról állítani. Tud TTL fényméréses automata módokat, de lehet a vakuk villanásának erejét direkt is állítani. Három csoportot, csoportonként két vakut tud vezérelni, nagy jóság, de ezt a G6 is tudta.
-
arn
félisten
Nemtom erdemes e harom vazat fenntartani ide... De jol kiszolgalt az em5. Keves mft vaz volt majdnem harom evig piacon (volt?), amelyiknek utodja is lesz.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
n.andras74
aktív tag
50é veszek majd addig kibírja a gx1.
http://www.flickr.com/photos/50232526@N08
-
Mercutio_
félisten
válasz n.andras74 #55392 üzenetére
Attól függ mennyi lesz és mit tud majd az utód.
Anno volt valami duma E-M5 v2-ről kicsit áttervezett gombok + firmware feature-ök, nemlehet , hogy az jön azért vezették ki a simá?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
rbalint88
addikt
válasz schawo #55397 üzenetére
"Olympus OM-D E-M5 ‘Pro Kit’
Olympus also announced a new OM-D E-M5 ‘Pro kit’ that combines a refined E-M5 body with the same M. Zuiko Digital ED 12-40mm f2.8 Pro lens that is offered with the OM-D E-M1.EM-5The E-M5 Pro Kit includes:
- A leather-like design on the grip for excellent texture;
- Redesigned main dial and sub-dial for improved operation;
- New firmware Version 2.0 brings support of ISO LOW (equivalent to 100) and ‘Small AF Target’;The OM-D E-M5 Pro kit will be available in black only at an RRP of $1699. Available in March."
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Elektromos autók - motorok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple asztali gépek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Salgótarján és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga