Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz Lassú Víz #48751 üzenetére
már nem tudom, most dög vagyok megkeresni, valszeg a kusza oly menüben ilyen fejjel úgysem kapnám meg, ha tényleg van egyáltalán de mindegy is, a lényeg az, hogy a gx1-en elkészült képeken nem lehet visszanézni az élességet rendesen, ugyanakkorára belenagyítok a képbe mint az oly-n, a panán full homályos, az oly-n pengeéles..gondoltam a beállításokban van elcseszve valami, mert így gáz egy kicsit. persze lr-ba felimportálva tökéletesen éles a kép szal szerintem a raw beágyazott jpeg-jével kell legyen a gond...vagy nem tom
scarabaeus, jmakk: ja lehet, most nincs itt nálam, de gondolom akkor lassabb sorozatot lő, és/vagy hamarabb feltelik a puffer, és a kártyán is plusz helyet foglalnak a bónusz jpeg-ek vagy nem? + a pc-re felimportálva is minden fotóból dupla lesz szal csak ezért nem hiszem, hogy érdemes raw+jpeg módban kattogni
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
scarabaeus
őstag
válasz jjeahh #48756 üzenetére
"c-re felimportálva is minden fotóból dupla lesz"
(Ez igaz, soha az életben nem importáltam fájlokat ilyen katalógusozós programokkal, most se, felmásolom a könyvtáraimba azt, amit használni akarok, a raw-kat külön helyre, mert kidolgoztam már az LR megvétele előtti próbaidőszakában, hogy hogy iktassam ki ezt a kényszeres katalogizálását, csakis RAW konverzióra akartam használni, bemenet RAW, kimenet JPEG, semmi de semmi más, minden projekt előtt tiszta lappal kezdve)Quoth the Raven "Nevermore."
-
jjeahh
nagyúr
scarabaeus, HollyBoni, madgie: hm akkor ennyi, persze csak ezért hülyeség jpeg-ezni, no de ha ez ilyen, hát ennyi baj legyen kicsit zavaró, de ez van..
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
MrChris
nagyúr
mitől olyan drága a zindexen az a gx1 és 14-45?
-
|AP|
veterán
Az emberek vajon tudják hogy a Bálnába be is lehet menni? Sehol egy lélek...
-
Joao
tag
Ilyen akkuval van valakinek tapasztalata? Gyári töltő tölti vajon?
-
Gravity1234
tag
Helloka!
Szerintetek B+W ND filtereket hasznaltan, de termeszetesen tokban es tokeletes allapotban (6 stops es big stopper 10-est) mennyiert lehet eladni?
Olympus OMD-EM5 + Mzuiko 12-40 Pro 2,8
-
madgie
titán
válasz Gravity1234 #48771 üzenetére
Szűrőméret?
-
gorgo
őstag
válasz Gravity1234 #48771 üzenetére
itt helyben jó eséllyel!
A 10 stoppos kellhet Mercutionak...
6 stop, hát elég egzotikus, hosszú zárhoz kevés lehet, normál használatra meg sok."Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
Gravity1234
tag
-
Mercutio_
félisten
Hinnye, ti aztán termeltetek, azt hittem már megint valami fillérsex flame megy
Ismerősnek kellene valami milc csajokrol fényerős fixt használva portrékat lőni FB-re (nemppénzért, csak ilyen jó fej vagyok jelleggel)
Semmi PS/raw jpg ahogy a gépből kiesik. Új vagy újszerű használt is játszik (bár ez még nem tiszta), ki mit javasol és honnan?
Ja evf nem feltétel.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
jjeahh
nagyúr
válasz Mercutio_ #48776 üzenetére
sztem erre a célra bőven elég valamelyik régi occó mft is, pl g1, gf1, gf2, e-p1, stb is nem? + 45/1.8 van zsozsó rá, hanem sigma 60/2.8
vagy régi nex + 50/1.8, de az első nexekről nem sok jót olvastam megbízhatóság stb terén[ Szerkesztve ]
-
-
jjeahh
nagyúr
válasz madgie #48779 üzenetére
nem polcdísznek vetted annó? lassan mindenben korlátoz, de úgy szeretem semmi pínzért nem adnám el amikor haveri körben valaki vesz valami új gépet, sosem hozza ki belőlem egy sem azt a "kell faktor-t" ami az oly-nál volt
szerk: az antireflexel engem is érdekel mire jutsz majd
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Az olyban az AF felejtős, a G3 meg nem újszerű (ha jó lenne neki, akkor az enyémet adnám el )
Sony 5000L 16-50 obival + 30% kedvezménnyel mellé az 50/1.8 új cumo esetén mennyire lenne ajánlható, vagy ennyiből ütősebb Sony szenzoros oly pen összeállítás?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
jmakk
őstag
Az ára és a mérete vonzónak tűnik az új Tamrongy zúúúmnak. Vajon mire lesz képes ennyiért?
[ Szerkesztve ]
-
-
Lassú Víz
addikt
válasz Lassú Víz #48621 üzenetére
Mivel már napok óta senki nem jelezte csatlakozási szándékát a sörözéshez, a dátumot ezennel lefixálom
június 26, csütörtök-re. Célozzuk meg az este (fél) 6-ot kezdésnek.
Meglehetősen rutintalan vagyok a belvárosi teraszos helyeket illetően, ezért javaslatokat és megerősítést is várok azoktól akik jönnek.
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Studi
veterán
válasz schawo #48788 üzenetére
Pedig nem rossz ez az ár. Az "olcsóbban szokott lenni" Oly meg olyan, mint a kutya vacsorája, vagy van, vagy nincs.
Most épp az Olynál 230 PL5-tel, más kit nincs vele, Panashop pedig csak a GH4-hez adja a 14-140-et. Külön az obik meg 190 ill. 200 pénz.Ennyiért szerintem bőven piacképes ez a cucc, akinek már meg van a váza, de szeretne egyobis kényelmes megoldást, annak ez bőven jó lehet (ha tényleg 90 körül ideér). A minőséget meg majd meglátjuk, az APS-C túristazoomja a Tamronnak nagyon jó ár/érték arányú, dícsérni szokták.
-
Studi
veterán
Ha már alapobi, abból is inkább valami hosszabb lehetne piacképes, mondjuk egy 14-75 körüli, ami már jobban belekóstol a tele tartományba. (szerk: vagy valami fényerősebb, ámde olcsó cuccal...)
A portréobi a 45-ös mellett nem lenne túl életképes, profibb felhasználásra meg ott a 75-ös. A kettő között meg még mindig ott van, és elég jó kompromisszum a kétféle 60/2.8.
A hosszabb makróval egyetértek, az jó lehetne.[ Szerkesztve ]
-
jmakk
őstag
-
titán
14/20/25 hármas is csak Oly vázon használható? gondolom 45 akart lenni
A 45/1.8 és a 150/5.8 között gyútávban 1 2/3, fényerőben 3 1/3 fé van, az fogás szempontjából 5 fé. Ha abból a stabi megfogna 3-at, a portréobit még akkor is 2 fé-vel könnyebb kitartani, mint a stabis nagytelét, nem ám stabi nélkül...
Az a 230 valójában 195.
evDirect villanyautós töltőhálózat
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest