Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
need
addikt
hát igen..csak milyen mértékben..?!
amivel én legalább is szenvedek de ezzel nem csak én vagyok így.. a 45 1/8 kiváló..szerintem..
viszont egy szobában..nem ér semmit..ott és oda kell 1 kisebb valami..ha én egy asztalt akarok fényképezni vagy is az ott ülőket..akkor ki kell mennem onnan mert nem látok csak fejeket..a 14-42 azt meg hát olyan amilyen...de nincs más választásom..ezt vagyok kénytelen használni..!
figyelem a topikot már lassan 2 éve amióta gépem van..meg persze keresem a következő objektívet amit megakarok majd venni... csak fix és semmi más..!
persze vannak alternatívák amikkel lehetne embereket fotózni kis helységben és így jött a képbe a 17 1/8..
de az igazi szerintem a 12 f/2 lenne..horror áron..még használtan is.. 150.000 ft...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- YouTube
- Formula-1
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- E-roller topik
- Motoros topic
- Autós topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Chosen: Canon 30D vs 50D színösszehasonlítás "pilot test"
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest