Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
gyapo11 #102857 üzenetére
Ez is egy méltányolható és elfogadható szempont. Művészinek nem igazán művészi a kép, ellenben szerintem a felhő takarása ill. ilyen mértékű jelenléte pont az alapja a képnek.Én szeretem azokat a képeket, amiken nem annyira hétköznapi jelenségek/fények vannak (pl.: köd, vihar, stb), mert különleges hangulatot tudnak adni. Este majd töltök fel képet ugyanerről a helyszínről, egy kevésbé viharos pillanatról is.
no1r: nekem is, de látjuk, hogy nem vagyunk egyformák, és így az ízlésünk is különböző. :)
Amúgy a Pen-f szerintem mind a mai napig az egyik, ha nem A legszebb digitális fényképezőgép váz, minden rendszer tekintetében. Sajnos már elég koros, és ahhoz mérten az ára is viszonylag magas, de egyszer szeretnék venni egyet magamnak, csak, hogy nézegessem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Canon EF-S 55-250mm IS II és Canon EF-S 55-250mm STM objektívek
- Canon EF-S 18-135mm IS USM vagy Canon EF-S 18-135mm IS STM vagy Canon EF-S 18-135mm IS objektívek !
- Canon EOS M50 (Traveller kit) EF-M 15-45 kitobjektívvel + 22mm f2 STM optikával EF adapterrel
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 14" HD I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest