-
GAMEPOD.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ActionMan
tag
Félreértettél, én azt írtam le, hogy ma hogyan megy a dolog és nem pedig arra próbáltam visszaemlékezni, amikor még Te tőzsdéztél, mert akkor én még nem foglalkoztam ilyesmivel.
''ha jól értem, akkor bármelyik bankhoz becaplatok és nyitok egy értékpapír-számlát aztán a többi már netesen mehet?''
Na akkor kicsit részletesebben erről a brókercég dologról, mert fentebb nem akartam kisregényt írni a részletekkel.
Igen, elvileg a bankok is foglalkoznak értékpapír, és persze részvény kereskedelemmel, viszont a brókercégekhez képest, amik sztine csak erre specializálódtak, horribilis jutalékokkal dolgoznak.
Egy bankot csak akkor ajánlanék ilyen szempontból, ha nagyon fontos számodra a biztonság és csak ritkán kereskedsz, jóval nagyobb összeggel, mint a fentebb említett 100e Ft. Azonkívül, a bankoknak tipikusan nincs olyan speciális kereskedési rendszerük, mint egy brókercégnek, tehát webes felület vagy külön progi (persze van kivétel, az IE bank eBroker szolgáltatása Bővebben: link), szóval leginkább maradna a telefonos vagy személyes módszer.
A brókercég választásnak sok szempontja lehet, ahogy a befektetési ill. kereskedési szokások is igencsak eltérőek lehetnek.
A jutalékok viszont általában alacsonyabbak, gyors teljesítés, szakértelem és jó esetben kényelmes és használható rendszer vár, ha sikerül kiválasztanod a megfelelő céget.
Most ezekről nem írok további részleteket, de ha kíváncsi vagy tapasztalatokra, konkrét jutalék nagyságokra, akár képekre a különféle kereskedési rendszerekről, akkor majd szívesen megosztom ezeket.''... meg az izomagyú Mickey egér, aki bárkit megöl a kokainért ...''
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- ASUS H110M-A/M.2 + i3 7100 + 16 GB DDR4
- Eladó törött, sérült kijelzőjű Lenovo T22i-20 monitor alkatrésznek, teljesen komplett talppal együtt
- Noctua NF-F12 industrialPPC-2000 PWM 120mm/Foxpost ok
- HP 640 G4, Core-i5 7300u, 8Gb DDR!, 256Gb M.2 Pcie SSD, 14" HDkijelző, jó akku, világító bill.
- XBOX 360 Slim RGH3 500GB játékokkal