Hirdetés
- Xbox Series X|S
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Marathon (2025)
- EA Sports WRC '23
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
Sziasztok!
Agyalok a játék megvételén (PS4) és annyi kérdésem lenne az urakhoz, hogy a játékban mennyire lehet kalandozni a tájakon? Úgy értem van benne valamennyi "open word" rész, vagy teljesen lekorlátoz a játék egy bizonyos útvonalra?
A lopakodás lehetőség nagyon tetszik és az is szimpatikus lenne, ha felfedezni is lehetne.
Köszi.
-
chris0000
őstag
válasz
Psychopeti #488 üzenetére
-
gainwardgs
veterán
Játékrész válogatja, vagyis az éppen aktuális terület ahol kalandozol.
Első területen fasza volt, most értem a sivatagos területhez és megfeküdt a gtx 1080 főleg ha jön a homokvihar néha alig tartja a 45 fps-t 😁
Zárt tereken bőven jobb a helyzet.
1070 elég lesz neki
Ja most látom hogy uhd -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Gépigény: I7 4770k, gtx 1070.
Ez gondolom low-ra lesz elég.
Felbontástól függ, de én azt vettem észre az egyre bővülő videók alapján, hogy 2560X1080-ig még ez a kártya is elég jól teljesít, efölött viszont már csak hájend hardverek jöhetnek szóba.
Nálam teljesen kimaxolva a beállítások, 3840X1600-ra, több alkalommal is megfeküdt a 2080Ti. Értsd:
A stabil 60 fps-t nem bírta tartani, volt amikor 48-ra is beesett, inkább nem írom le, hogy miket mondtam akkor, erre a fél millába kerülő "csodavga"-ra.
De ezen a felbontáson, ahogy ez a játék kinéz, pár dolgot leszámítva, hát az OMG, de brutális... -
dodoroli
aktív tag
válasz
Psychopeti #488 üzenetére
Szerintem nagyon szép lett.
-
Psychopeti
senior tag
Mit mondtok a játék grafikájára? Van olyan szép és jó mint az egy évvel ezelőtti tech videókban? Vagy azóta itt is lett egy kis Downgrade?
-
Na működik.
Itt vannak a hiányzó fájlok, és dll-ek. [link]Nyugodtan felrakható, hivatalos steames fájlok.
Ahogy olvasom a hiba azért van, mert ugye időközben lekerült a steamről a játék, így az adatfájlokat lehúzza, de az exe, és dll fájlok már hiányoznak.
A lényeg, hogy így már megy. -
chris0000
őstag
nem arra gondoltam...oda már nem kell kódozni...
csak az .exe miatt esetleg
ez kéne,h legyen az alapútvonal,ahol a rendszered van...c:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\
szerintem ne változtasd meg,mert nem szereti...
telepítsd újra erre az útvonalra...egyébként mindig ezt ajánlja fel alapként installálásnál... -
Sziasztok.
Kéne némi help.
Kaptam egy Steames Gold kulcsot. Steamen sikeres is volt az aktiválás, le is töltötte a közel 55Gb-ot, viszont amikor indítanám, akkor azt mondja hiányzik a metro.exe.
Tudom, hogy van mizéria a játék körül, és hogy Epic Store-ra költözött át, de akkor most mi lesz?
Ahogy olvasgattam a hivatalos fórumot nem vagyok ezzel egyedül.
Viszont megoldást nem találtam rá sehol.
Tudna nekem valaki segíteni? -
Rony949
őstag
Akkor lehet ez csak én vagyok, de nekem eddig 13 óra ment a játékba és csak most fejeztem be a Volgás részt.
-
gainwardgs
veterán
Ezek a humanoid mutánsok kicsinálnak idegileg..
Egyet ne találj el fejen és már rohan oda az egész csorda -
Gubu0101
veterán
Én is most értem a végére
Azt kell mondjam,nem bántam meg,hogy megvettem.Tény,hogy akad pár bug,de nálam abszolult 10/10
Úgy,hogy jöhet a következő nehézségi fokozat -
B.Á.L.!.N.T
senior tag
Tegnap kitoltam én is. Egy két bugtól eltekintve nagyon adja ez a játék,imádom.
Elkezdtem előröl hardcore-on,aztán majd kiderül -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Egyébként a játék látványvilágra elképesztőnek is mondhatnám, de egy RE 7 és remake után már (még) nem az. És fps mód, szintén Re után, nekem túl "szögletes", ezáltal egyáltalán nem élethű. Nem tudom, hogy ez csak engem zavar-e, de japánok ezt durván jól megoldották.
1-2 ocsmányság kidolgozása, még ami nem tetszett, de a többi minden nagyon magas szinten van, a grafikától kezdve a hangulat, a párbeszédek, a "vágások" mind-mind egy frankó filmre emlékeztet,. Kár, hogy ez fps nézet ennyire szögletes (nekem), mint írtam.
-
Rony949
őstag
Nem lehet sajnos. Próbáltam workbench-nél és odakint lecserélni egy másik fegyverre, de nem ment. Nekem se jön be alapvetően a Tikhar.
Gondolom én hogy amiatt van benne, hogy a játékosnak mindig legyen egy olyan fegyvere, amihez van lőszere. (mindössze 10 fémbe kerül 10 darab Tikhar lőszer, ezzel ez a legolcsóbb lőszer az összes közül).
-
Zsohi
őstag
válasz
gainwardgs #465 üzenetére
Úgy érzem nálam határozottan segített, de a placebo hatást se zárnám ki.
-
PitkyePadvan
tag
válasz
juliensorel #454 üzenetére
ja ez igaz, de azért a steam induláskor sem volt minden feature szóval teljesen értelmetlen hasonlítgatni egy újonnan induló, és egy több 10 éve működő platformot. Inkább az érdekelne milyen feature -öket raknak majd az epic-be, és milyen gyorsan. Majd kiderül
.
-
McW1
tag
Létezik, hogy a nyamvadt légpuskát nem lehet lecserélni, mint az előző részekben, vagy csak én nem jövök rá hogy kell???
Nem ér sz@rt se és már lassan össze tudok rakni frankó sniper puskát... csak a helyet foglalja
-
Sonja
nagyúr
-
Zsohi
őstag
válasz
gainwardgs #460 üzenetére
Igen, én is ezt éreztem és meg is oldotta.
-
Zsohi
őstag
Ha ti is tapasztaltatok némi anomáliát az irányítással kapcsolatban próbáljátok ki a következőt. A user.cfg(%USERPROFILE%\Saved Games\metro exodus\[USER ID/]) fájlban írjátok át az alábbi sorokat: mouse_curve_coef 0-ra, sens border 2-re.
-
Xorith
tag
Itt egy kis videó a nyílt terepről tőlem.
Metro Exodus | Felszínen : 2.Rész -
juliensorel
őstag
válasz
ForRedGlory #455 üzenetére
Egyelőre nem
De jókat flash-elek a crackwatch.com -on
Én mondjuk ráérek, még akkor is ha csábító. GTA V-öt pl. két hónapja vettem meg, pedig megjelenés óta érdekelt
Single játékokat általában letorrentezem először, aztán ha bejön, akkor meg szoktam venni amikor már olcsóbb/akciós, pl előző metrokat így redux csomagban vettem, új korukban kalóz verziót nyomtam. Ugyanez igaz alien iso-ra, dead Island vagy bioshock részekre, mind meg van bár így se játszom már velük... -
törölt tag
"200 órát belefektetnek a Dark Souls 1,2-be míg megtanulnak ilyenekkel játszani. Amúgy a Dark Souls 1. része a legnehezebb ezek közül igazi kihívás."
Nehéz a Dark Souls, de az ilyen túlzó kommentek miatt nem próbálják ki sokan (ahogy batman91 is írja). Valami 55 óra volt az első végigjátszás (DLC-vel együtt), és howlongtobeat.com-on is kb. ennyi az átlag, szóval közel sem 200.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
juliensorel #454 üzenetére
Látom nem vetted meg a játékot.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest