Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper
őstag
Ez jó videó, elmondja a lényeget.
SPOILER:
Mondjuk én a templomban mindenkit kinyírtam, csak utána kezdtem vigyázni a népre. Ugyanígy a Taigán is amikor először láttam, hogy kalózok, hát kinyírtam mindenkit, de ez még mielőtt elkaptak. Aztán láttam, a logokat, hogy kikkel is van dolgom, innentől inkább csak leütöttem őket
Szabi89: A halat én úgy nyírtam ki, hogy ha volt gomb, amit meg lehet nyomni én megnyomtam, egyszer csak ráborítottam egy csomó vasat véletlenül. Mondom, hoppáSPOILER VÉGE.
-
Reaper
őstag
Igazából a játék sokszor sugallja, néha konkrétan megmondja, hogy mi a "helyes" út. Általában, ha halomra lövünk mindenkit, akkor az nem az
Spoiler gomb nélkül nem tudom ide írjam-e melyik régióban mit csináltam, de ha olvasol háttér logokat, akkor sejteni lehet, hogy mikor mi a helyzet. Meg biztos van már erre is leírás a neten Plusz az ezredes alap felvetése is ott van, hogy minden emberi élet számít. Asszem egyedül a bandita frakció az, amit minden pályán gond nélkül lehet darálni és nem lesz negatív hatása. Talán SPOILER: A vége meg azon dől el, hogy hányan maradtok a csapatban, ha csökken a létszám akkor nem jó úton jársz. Nálam teljes létszám maradt, kaptam is achit érte, de jóbarátomtól is lelépett pár ember mégis megkapta a jó befejezést. SPOILER vége.
Segíts, akinek tudsz, minden nagyobb pályarészen van fogoly, akit ki lehet szabadítani, az tuti + pont. -
Reaper
őstag
válasz Fitzgerald #679 üzenetére
Igazából, ha azt látom, hogy jön valami állat, aki lassítás nélkül szedegeti lefele a társaimat és ebben a játékban lennék, akkor én is megadnám magam, akárhol is vagyok az ellenhez képest. Ez egyébként ahogy láttam harci területekre vonatkozik, ami általában nem túl nagy, tehát a következő házaknál már megint lőni fognak, de figyelni kell.
Azt, hogy rám néz, céloz, de nem lő, nem vettem észre. Én legtöbbet lopakodtam és amint kiszúrtak már ment is a balhé. Ehhez elég volt, hogy rám világítson a sötétben Viszont az is igaz, hogy nappal volt, hogy magas fűben is meg tudtam bújni és úgy se vettek észre -
Reaper
őstag
válasz Fitzgerald #675 üzenetére
Igen, az utolsó bokorba is benézős, ahol lehet lopakodós és sokat nézelődős. Volt olyan, hogy arra mentem rá, hogy egész nagy táborokat úgy nullázzak le, hogy mindenkit csak kiütök Plusz amit találtam logot végigolvastam/meghallgattam, meg a beszélgetéseket is, amiket sok npc egymás között intézett is.
-
Reaper
őstag
No, én is a végére értem, szerencsére egyből good ending. 55 órát ír a Steam, de ebből egy 10es szerintem alt-tabon volt
Szerintem ez a játék szenzációs lett, bár értem, hogy miért csalódottak az open worldöt váró játékosok. Viszont mint a széria legújabb tagja, véleményem szerint zseniális az egész, megvan a hangulata, tetszettek az vonatos átvezetések is. Mindegyik évszakban oda-vissza bejártam mindig, kiálltam az elejére, néztem a tájat, belehallgattam a rádióadásokba (érdemes, kapni visszajelzést itt-ott az eseményekről, miután elhagytunk egy-egy helyszínt).
Mindegyik helyszín fantasztikus a maga módján, talán a sivatag tetszett a legkevésbé, de az sem volt vészes, csak az a fránya respawn ne lett volna annyira durva a szörnyecskéknél.
Nekem megérte az árát a játék teljesen, elégedett vagyok és már várom a DLCt -
Reaper
őstag
Van, de szerintem sz@r, csináltam gyorsan 3 futást, FullHD mind, 2 ultrán, 1 meg High. Az első Ultra után kikapcsoltam az Advanced Physicset.
Szerk.: nem lehet linkelni az eredményeket, na mindegy, akkor képként, szóval azért elég fura lenne, hogy ha Highon jóval kevesebb az fps mint Ultrán.
U1
U2
H1[ Szerkesztve ]
-
Reaper
őstag
Egész jól el lehet lenni szerintem, lopakodás, fejlövés, túltöltött légpuskákkal és akkor nem kell szórni ezrével.
Plusz nem kell minden ellent megpróbálni lelőni amit látsz, sok watchman nem támad meg, hacsak nem mész nagyon közel hozzá például.
A Shotgunt még nem próbáltam, elég a revolver, Kalash, Tikhar. Ráadásul utóbbihoz nagyon olcsón tudsz lőszert csinálni.
Egyszóval, ha normálisan halad valaki és nem lő mindenre ki 2 tárat, akkor simán elég normál fokozaton is. Véleményem szerint.Ja és a GTX 970 nagyon jól bírja, ultrán, FullHD-ben, Blur low, hair off, vsync off. Persze sokszor leesik 30-ra az fps, de teljesen játszható.
-
Reaper
őstag
Én meg majd csak reménykedem, hogy a 970-es nem sírja el magát a játéktól FHDban
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest