-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok!
Egy Xiaomi Mi 9-et nyúzok lassan 4 éve és kezdi rendesen megadni magát. Volt már akksi csere is benne, de nem sokat segített, wifi-t is dobálja stb... szóval megérett a cserére.
Igazság szerint nem használom túl sok dologra a telefont, fényképezés, neten böngészés, Facebook, YouTube, tiktok kb ennyi.
Melyik készülékek ajánlottak most 250ezer maximum 300 ezer forintig? Szeretnék kihúzni az új telóval is legalább 4 évet ezért adnék ki többet a támogatás stb ilyesmi miatt.
Miket ajánlanátok ? -
Maxell014
senior tag
Sziasztok !
Szeretném lecserélni a Xiaomi Mi 9-emet, mert eléggé rossz már az akkuja és el is telt felette az idő és ebben a kérném a segítségeteket!Árkategória.: 260-300e Ft
Csak új!
Most elsősorban Telekom-ra gondoltam de bárhonnan érdekelhet egy jó vétel.
Szintén mint a Xiaomi-val egy 3-4évre terveznék az új készülékkel is.
Felhasználás jellege.: Messenger, Facebook, Youtube, Tiktok és fénykép / videó készítés.
Nem ragaszkodom egyik gyártóhoz sem de mindenképpen egy jól működő, stabil és jól támogatott telót szeretnék.
A maximum méret talán a 6,6 környéke nagyobbat nem igen, hogy kényelmesen férjen a kezembe / zsebemben.Előre is köszönöm !
Szerk.:. A Galaxy S22 nagyon tetszik csak az üzemideje miatt félek.
[ Szerkesztve ]
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok!
Páromnak szeretnék egy másik telefont mert a mostani Huawei P8 Lite-ja igen csak haldoklik. Tudásban elég volt neki a P8 Lite. Mit ajánlanátok helyette 40-50ezer forint körül? Érdekelne mi volna újonnan ennyiért jó választás illetve nagyon jó állapotú használtban. Nem szolgáltatótól szeretném venni az új készüléket.
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok
Még mindig nem tudtam dönteni. S7 vagy P9 plus ? Melyik a megbízhatóbb, stabilabb ? Böngésző melyiken fut jobban ? Szoftveresen melyik a jobb ?
Előre is köszönöm!
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok !
Februárban tudok a rózsaszíneknél telefont cserélni, és ezt ki is használnám de viszont nem tudom milyen készüléket volna érdemes venni. Iphone 7, Samsung Galaxy S7, Huawei P9 Plus ? Vagy esetleg valami mást ajánlanátok ? Nem főszempont valószínű nem is ezen fog múlni de nem volna baj ha 2 naponta elég volna tölteni napi másfél óra mobilnetezés mellet.
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok !
Milyen telefont volna érdemes most venni 80 maximum 100ezerért a Tmobile-nal ? Csak wp vagy android jöhet szóba legalább 5" és jóó akkuidő.
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok
Szeretnék venni egy telefont a T-nél, az ACE 4-et néztem ki. Az szerintetek korrekt vagy abban az árban van most jobb is náluk ? -
Maxell014
senior tag
Nekem ettől erősebb telefon nem hiszem, hogy kell. A mobilarénás teszt alapján tetszett meg igazából, maga a készülék és alkalmazásai. A garancia miatt is írtam mert mintha hallottam volna már rosszakat erről a boltról. Mondjuk ha valamelyik szolgáltató fogja árulni 70-80 körüli áron akkor megérheti vagy még úgysem ?
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok
Valakinek van ezzel a telefonnal személyes tapasztalata ? Megéri vagy nem ? -
Maxell014
senior tag
Sziasztok
Sony Xperia L telefonomat szeretném lecserélni. A kigondolt ár 70ezer körül van és zene meg netezésre használnám. Mit ajánlotok ? -
Maxell014
senior tag
Sziasztok
Leszeretném cserélni az Sony Xperia L telómat mert csak a gond van vele. Az újra 70 ezret szánnék maximum csak újat szeretnék, hogy szolgáltatótól van vagy függetlenül az mindegy. A két fő dolog amire használva lesz zene hallgatás, internet és néha gps. Mit ajánlotok ?
-
Maxell014
senior tag
válasz maggi1886076 #5632 üzenetére
oké még 1x köszi
-
Maxell014
senior tag
válasz maggi1886076 #5630 üzenetére
köszi és esetleg annak a telefonnak vannak típus betegségei ?
-
Maxell014
senior tag
Üdv !
nekem az volna a kérdésem hogy egy galaxy ace-t megéri elcserélni egy alactel ot 995 -re? semmi pénz csak teló csere egy az egybe !
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsug Galaxy Z Fold 3 - Phantom Silver 256gb
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok
- Apple iPhone 7 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával