Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
HZoli87
veterán
Reklámprogram - ThreatExpert - VirusBuster - PC Tools
-
olivera88
veterán
Nálam se jött be az oldal Opera 11.01 el. Nálam ezt irja.
"Tisztelt felhasználóink!
Karbantartást végzünk szervereinken, ez idő alatt a weboldalak nem fognak megjelenni.
A munka befejeztével minden működni fog tovább."A munka várható befejezése: 2011. május 22. 12:00
[ Szerkesztve ]
-
Laca tesztoldalán azért jó látni, hogy a TrsutPort magasn visszi az élen az eredményeket!
Bárki, bármit mond, extra védelmek ide vagy oda, az adatbázis alapú felismerés igen is fontos. Régek a Kaspersky is ilyen volt, de ma már annyira nm jó e téren. Követendő példa lenne a TrustPort esete a többi gyártónál is. Elég erős védelmet lehetne kialakítani az adatbázis alapú felismeréssel és az extra védelmekkel együtt.Ami még jó lehet az Emsisoft, és a GData.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
Fire/SOUL/CD #588 üzenetére
Tudom már, köszönöm.
Effektíve nálam nem sok vizet zavar már, mivel a 2012-es KIS van fent.
Egyenlőre megfelelő.Viszont megjeygeznék valamit a TrustPort-al kapcsolatban:
A sima antivirus csodálatos. Abszolút nem fogja a gépet, fogja a vírusokat kellően, és annak ellenére, hogy nincs e-mail és webvédelme, megfogja a kártevőket. Mindebben a szép, hogy mindezt géplassítás nélkül teszi.
Viszont az IS és a TS már gázosabb. A tűzfala egy kalap kaki. Kezdődik ott, hogy amikor feltelepíted, a Win7 tűzfalát bekapcsolva hagyja, és nem is jelez, hogy Te manuálisan kapcsold ki. Ha megteszed, akkor a GRC.com vagy a pcflank.com oldalakon elvégzett port, ill. stealth teszt eredménye siralmas. Nekem 2 portomat alap esetben nyítva tartotta, és elég sok időbe telt, mire rájöttem, hogy mit és miket kell letiltanom. Amikor mindezzel készen voltam, akkor a pcflank.com oldalon a setalth teszt eredménye, non-stealthed, az első sorban. Pedig az advanced settings-ben be volt állítva a stealthed ports lehetőség. Amikor meg blokkol egy ismeretlen programot, elég sokáig tart, mire előjön a felbukkanó ablaka az üzenettel.
Szóval, az antivirus csodálatos, és javaslom bátran mindenkinek, de az IS-t és a TS-t, nem.
Persze, mindez saját tapasztalat. -
-
válasz
FehérHolló #575 üzenetére
30 napig teljeskörűen használhatod a programot. Ergo, a vírusadatbázis is teljesen lefrissül. Minden komponens maradéktalanul működik.
(#585) laca026: Laca, nem működik az oldal. Mi az oka? Hétfőn még be tudtam jelentkezni, de azóta semmi. Karbantartás ír az oldal.
[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
válasz
vargadani #584 üzenetére
Elképzelhető, hogy a kártevők archívumokban találhatóak, így nem tudja megtisztítani a program és az egész törlése helyett inkább érintetlenül hagyja.
Jelentés gombra kattintva, megnézhetnéd, hogy milyen kártevőket talált és egy képet is kérnénk róla, hogy mi a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
válasz
BigManus #582 üzenetére
Személyes vélemény: nem tartom sokra, így inkább kikapcsolom, legalább nem lesz gond vele. Szeretném én eldönteni, hogy milyen kémprogramkeresőt akarok használni, ehhez nem kell a Microsoft segítsége. Plusz a Avirás korszakomról rám ragadt, hogy a telepítés elején mindig jelzett rá, hogy jobb lenne kikapcsolni, és én mindig így tettem.
-
BigManus
addikt
válasz
FehérHolló #575 üzenetére
Direkt ezt írtam: 99%-ban
-
Pano
addikt
Bitdefendernek is van, például.
-
FehérHolló
veterán
Ezt inkább a fejlesztői supporttól érdemes megkérdezni.
Ha kitalálsz valami jobb körítést (pl nem vagy teljesen megelégedve ezzel meg azzal, és hogy a fizetősben is így működik-e), akkor még talán értelmes+megbízható választ is fogsz kapni a kérdésedre.laca026: Kasperskynél én pl. megkérdőjelezném a teljes szolgáltatás "trial" vírusadatbázisának frissességét. Persze lehet, hogy csak paranoiás vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
creed30
aktív tag
Sziasztok!A vírus vagy kémprogramírtók 15-30 napos próbaverziói a próbaidő alatt is teljes körű szolgáltatást biztosítanak?
Tehát a vizsgálat lefuttatása után talált kártevőt ugyanúgy eltávolítják (vagy megpróbálják eltávolítani) mint a már kifizetett?
pl:counterspy -
riki
senior tag
válasz
Greenebola #559 üzenetére
Köszi ! Tényleg jó cucc !
Laca: Teljesen igazad van. Akinek meg van a tudása,és a megfelelő eszköze,az 90%,hogy bejut ahova akar. Nehezíteni lehet a dolgát,de úgy f@kázni a fórumon a rendszergazdát,hogy nem ismeri,csak tippeli a hálózat felépítését, azért nem szép dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Narxis
nagyúr
Gondolom az az "okos" kis crack módosított fájlokat amik uninstall után is ott maradtak.
Valami hibát csak kiír ha nem tudod újra telepíteni a Nortont. Szóba jöhet a rendszervisszaállítás vagy pedig, hogy regeditben és program filesban, program data-ban, appdata-ban levadászod a Norton fájlokat, unlockerre szükséged lesz.
-
F34R
nagyúr
válasz
Greenebola #559 üzenetére
Köszi, de abból csak chromal és firefoxal működik rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
McKane
senior tag
hát itten meg milyen vírusvédelmi/tűzfal - rendszer van? [link]
[ Szerkesztve ]
-
Greenebola
senior tag
Üdv találtam egy jó kis Link Checker-t , 5 böngészőbe épül be.
Dr.Web LCAz adott linket amit ellenőrizni akarunk ott jobb klikk és már elemzi is.
-
-
McKane
senior tag
na, majd egy fél délutánomba telt de, megtaláltam egy bosszantó hibát a VB Prof-ban. ( kiadás előtti verzióban )
-
F34R
nagyúr
(#539) L7wy
Operában már megvan ha használod a turbot.
(#548) Stephan89
Nézd meg itt is : http://valkyrie.comodo.com/
(#550) Plag
nekem is ez a meglátásom , a csókatesztek nem, érnek semmit.
-
A pontosság kedvéért, van heurisztikája a TrusPort-nak! Csak be kell kapcsolni, mert alap esetben nincs. A languy99 nevű csóka tesztjei meg nem relevánsak. Alapvető szarvas hibákat követ el a tesztjeiben és ezáltal megtévesztő lehet az eredmény. Többek között nincs bekapcsolva a heurisztika a TrusPort-ban!
Mellesleg abszolút nem zabálja a TrustPort az erőforrásokat! 2 újraindítás után abszolút észrevehetetlen a jelenléta, és egyáltalán nem lassítja a webezést! Ezek téves információk!
Ráadásul a teszteken az élvonalban szerepel.Mellesleg: Hagyjuk a languy99 féle teszteket. Elég silányak és félrevezethetőek.
A GData 2011 lassaít, és gondot okoz webezés közben, de mivel használtam, nálam nem okozott teljesítményromlást, lassulást. A webezésnél már voltak problémák.
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Akkor minek köszönheti a trusport a jó szereplést, egyszer meg a tesztgyőzelmet az av-comparatives proaktív tesztjein?
-
Stephan89
aktív tag
Norton File Insight szerint "jó". Elméletileg az én gépemen tűnt fel először, mert az első észlelés dátuma megegyezik az én általam indított vizsgálattal.
Comodo Instant Malware Analysis: Undetected Viszont mit akar az svchost.exe-től? Mit jelent a "Threads Created"? Egyébként az előző, KIS által felismert fájl szintén "Undetected" eredményt kapott. Szóval, sajnos a CIMA sem tökéletes.
Üdv.
-
Most néztem languy99 tesztjét a GDATA IS 2012 Beta-ról és a Trustport IS 2011-ről. Többet vártam tőlük, a Trustportnak állítólag nincsen heurisztikája, vagyis alkalmatlan a 0 napos támadásokkal szemben, "csak" a két av adatbázisából dolgozik...
Érdekes tesztek voltak, kicsit más lett a véleményem róluk, pláne, hogy az erőforrásokat is szeretik zabálni é/v az oldalbetöltődést lassítják be élvezhetetlenné téve böngészést (saját tapasztalat A GD IS 2011-gyel)...
[ Szerkesztve ]
-
Remélem egyre gondolunk, ez az attiati 481-es hsz-ban lévő link tartalma, amit most már felismer a KIS 2011... Mondjuk safe runban nem futtattam akkor a cuccot, mert mi van, ha csak "mozgás" közben vakkant rá a heurisztika, de elég baj, hogy adatbázisból nem jelzett rá egy napja...
-
attiati
veterán
köszi szépen!
itt lesz a 26 megás fájl is
(tömörítve csak 8 mega)jelszó: infected
Légyszí nézzétek meg avirával, nis-el, nod-al, esetleg legújabb kis-el.
Köszi előre is! -
sznorbi2
senior tag
-
Synaptic
senior tag
Van 2 bullguard promó kulcsom , ha érdekel valakit privizzen !
-
Feltettem ezt a kérdést a már csak archívként létező régi topicba, de azóta sem beszéltek erről, pedig igen érdekelne a téma:
Az a trace route felkeltette az érdeklődésemet. Mi is ez valójában (nagyjából értem) és hogyan van beépítve pl. a KIS 2011-be?
-
Evgenii
tag
válasz
wilburwalsh #524 üzenetére
Minden program tévedhet!
Viszont, egyszer egy point and click alapú játékot szedtem le, amibe rootkit volt. Elég kellemetlen volt, hogy újra lehetett húzni a rendszert. Ilyen ellen a karantén nem megoldás, hanem jobb azonnal törölni!Emiatt alkalmazom inkább azt, hogyha nagyon futtatnom kell valamit, akkor EZT vetem be!
Ez az eljárás ég mindig biztonságos(abb), mint a "vagy vírusos vagy nem" elv! -
ErosenZold
senior tag
Avast Internet Security összességében milyen?
-
törölt tag
válasz
bajtokarpi #530 üzenetére
wilburwalsh: 71 FakeAV
-
wilburwalsh
tag
És egy másik hasonszőrű progi: Remove Fake Antivirus.
-
törölt tag
válasz
bajtokarpi #526 üzenetére
-
válasz
bajtokarpi #526 üzenetére
Nem rossz, de a tesztek szerint az ingyenes AVAST! is legalább ennyire jó...
-
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
Érdeklődnék, hogy a szakiknak mi a véleménye erről a termékről [link]?
Egyik fórum társunk linkelte, és asszony gépére gondoltam.Köszi
-
HZoli87
veterán
Egy hasznos program van születőben: (elnézést a duplázásért)
- lap alján megtaláljátok, hogy mik ellen száll harcba sikerrel -
ertz
aktív tag
Igen, ezt értem. Bár elnézést akinek ezzel a lelkébe gázolok, de az FF 4 is csak egy Chrome ''másolás''. Tehát ha nem tudok magamtól annyi újdonságot kitalálni... akkor nem adok ki egy évben 4 verziót. Teljesen értelmetlen, és ezzel más cégeknek (pl. a biztonsági szoftvereket gyártóknak...) elég sok plusz munkát csinálnak.
[ Szerkesztve ]
-
L7wy
őstag
Kell a netes dolgoknak is fejlődnie, évek óta nem sok fejlődés volt tapasztalható, ezt a Chrome turbózta fel, gyorsan kifejlesztik és belerakják az új cuccokat, majd kiteszik a nép elé, ez jó dolog tesztelés céljából is mert gyorsan fény derül a hibára és optimalizálhatják. Windows 7 nek is szerintem az volt a sikere, hogy rengeteg ember tesztelte, és használta már a kiadás előtt.
-
Evgenii
tag
válasz
wilburwalsh #505 üzenetére
Ha karanténba záratom, akkor nem tudom futtatni!
Ergo ott tartunk, hogy vagy sandbox-os megoldást használok, vagy törlöm!Jelenleg most a Norton 360 5.1.0.29 elég jól bevált!
-
Pano
addikt
Sziasztok!
Egy Comodo IS gurut kérdeznék meg.
Egyik ismerősömnek ajánlottam a progit, hogy használja, viszont gond akadt vele. A utorrent letöltési sebességét csúnyán megeszi a comodo, jó esetben 80-90 kb/sec-el tölt csak a 3 MB/sec helyett.
Már minden létező helyen hozzáadtam kivételhez a programot (megbízható program, hálózat biztonsági házirend, minden kapcsolat engedélyezése a utorrent.exe-re), de hatástalan. Ha ki van kapcsolva a tűzfal, a letöltési sebesség helyreáll. Amint visszakapcsolom lezuhan ismét 80-90 kb/sec-re.
Kipróbáltuk azt is, hogy hátha csak a kijelzés zavarodott meg, de nem. Tűzfal nélkül pár perc alatt lenn volt az adott fájl, fallal meg súlyos idő alatt.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ja az béta nem ?
Tisztelem én a nevét, elakartam ugrálni előtte, de rám lőtt
Jól mutatott a névsorban
-
wilburwalsh
tag
@Evgenii
Az automatikus törlés helyett jobb, ha inkább karanténba záratod a fertőzöttnek/gyanúsnak talált fájlokat, és majd utána törlöd, ha biztos vagy benne, hogy tényleg azok. Nálam az Avira régebben a HP nyomtatómhoz tartozó egyik fájlra jelzett tévesen, a McAfee-nek pedig volt már az svchost.exe-re is fals positive-je...@idegen lény
A registry pucolással csak óvatosan! Ha már arra vetemedik vki, hogy a CCleanerrel tisztítsa a registryt, akkor előtte legalább készítsen biztonsági mentést a jelenlegi állapotról. A Wise Registry Cleaner Free egyébként jobb erre a célra, de azzal is elővigyázatosan kell bánni, inkább csak a biztonságosan eltávolítható bejegyzéseket töröltetni.@silver star
A tracking cookiektól nem kell tartani, lényegében kis ártalmatlan szövegfájlokról van szó, amik segítségével egy-két szerver egy kicsit tudja figyelni a netezési szokásaidat, hogy a rajtuk található oldalakat mikor, milyen sorrendben látogattad stb. A cookiet csak az adott szerver használja, azaz egy cookie segítségével nem fogja tudni beazonosítani, hogy te milyen másik oldalon jártál előtte, nem kap teljes képet a böngészési előzményeidről. (Én kb. hetente törlöm az összes böngészési előzményem, így az összes sütit is, mert sok minden össze szokott gyűlni...)@McKane
Az előző melóhelyemen használtak már VirusBustert, de meg is bánták...@ErosenZold
A TrendMicro régebben jobb volt, most már lemaradozik a konkurenciától... -
-
blattida
nagyúr
válasz
ErosenZold #502 üzenetére
Szüntesd meg azt a partíciót vagy rakd egy másik merevlemezre a ctm-et.
-
ErosenZold
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Gyúrósok ide!
- Politika
- Lexus, Toyota topik
- NBA és kosárlabda topic
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest