Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
wilburwalsh
tag
válasz ErosenZold #7381 üzenetére
Linuxra is vannak kártevők, a Linux rendszereknek is vannak sérülékenységeik, azok sem jelentenek 100%-os biztonságot. De a Linuxot valóban nehezebb támadni, ill. jóval kevesebb malware-t írtak rá, mint Windowsra. Linuxnál alapból nem rendelkezik root jogosultságokkal a felhasználó, és a fájlokhoz külön kell engedélyezni a futtatást. Ezen kívül pedig az otthoni, a géphez kevésbé értő userek körében a Windows jóval elterjedtebb.
A Windowsnál a Vistával kezdve próbálták megoldani a rendszergazdai jogosultságokkal való használat problémáját az UAC-cal. Külső, de igazán hatékony védelmet Windowsra szerintem a HIPS-ek jelentenek, a tradicionális AV-k már nem tudnak lépést tartani a kártevők szaporodásával. -
ƵøŁĭ
veterán
válasz ErosenZold #7351 üzenetére
Mindhárom remek termék,amit engedd a keret vagy ami bejön neked .
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
MolnárPéter
aktív tag
válasz ErosenZold #7213 üzenetére
Ha nem tudsz szerezni kódot, akkor az csak mézesmadzag. Köszi az őszinte választ!
(#7214) wilburwalsh
Ízlések és pofonok...az biztos, hogy itt nem hypeolt termék az OA. Az sem népszerűsíti, hogy nem tud magyarul. Vannak olyan termékek, amiket én sem tennék fel, ha fizetnének akkor sem.
-
MolnárPéter
aktív tag
válasz ErosenZold #7210 üzenetére
8 dollárt nem ér meg?
-
T_Stark
őstag
válasz ErosenZold #7196 üzenetére
Hát azért az MSE sem csak arra jó...
Ha ésszel netezik az ember teljesen korrektül el van vele.De nem is értem hogy miért hasonlít valaki egy fizetős Kaspersky IS-t, egy egyszerű ingyenes vírusirtóhoz, nem egy kategória.
-
motacilo
aktív tag
válasz ErosenZold #7081 üzenetére
Milyen népszerű a Bitdefender...... úgy max. egy hétig.
Nekem van egy Trustport TP kódom (facebook játék), csak nem tudom, hogy mivel már egyszer használtam, de letöröltem, lehet-e másik gépen is telepíteni?
Pedig odaadnám bárkinek, ha már a kódosztogatásnál tartunk.[ Szerkesztve ]
-
@matthew@
őstag
válasz ErosenZold #7068 üzenetére
Ok akkor felteszem, amúgy nincs vmi lista ami a linux-os progikat összegyűjti, csak mert ott lehet feltűnne h mi lehet ami ezt okozhatja
Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
válasz ErosenZold #7065 üzenetére
Igazából most akarom feltenni az F-Secure IS 2012-t az is jó vagy inkább online scanner?
Amúgy Malwarebytes' Anti Malware nem linux alapú?Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
válasz ErosenZold #7063 üzenetére
Igen ezt én is olvadgattam, de nem tudtam dűlőre jutni de akkor tuti nem vírus ugye?
-
ƵøŁĭ
veterán
-
motacilo
aktív tag
válasz ErosenZold #7047 üzenetére
Ha jól tudom Avast! + Bitdefender. (régen az volt)
-
Mosanke
senior tag
válasz ErosenZold #7031 üzenetére
ITT próbáld. 3 hónapos kulcs.
-
HZoli87
veterán
válasz ErosenZold #7031 üzenetére
30 napig kipróbálható. Link
-
wilburwalsh
tag
válasz ErosenZold #6960 üzenetére
Nálam csak olyan volt - szerintem egy hibás frissítés miatt lehetett -, hogy nagyon belassította, befagyasztotta a böngészőim, majd a rendszerem. De ez nem sokkal később magától megoldódott.
A netes videóknál volt némi lassítás még.
Most leszedtem a gépemről, és uninstallkor ez is részben visszakapcsolta a Vistám Windows Defenderét.
-
@matthew@
őstag
válasz ErosenZold #6960 üzenetére
Ez sajna a BD betegsége ami nem minden gépen jön elő, pl nekem olyan szinten volt h az egész gépet lassította és majdnem használhatatlan volt ezért váltottam is mondjuk neked szerencsésebb h nem fogja annyira a gépet, azt nézd meg feladatkezelőben az erőforrás figyelőnél h a vsserv.exe vagy vmi hasonló nevű dolog-e az ami használja a CPU-t mert ha igen akkor bizony ez a gond.
-
12-es csaj
senior tag
válasz ErosenZold #6884 üzenetére
Az MSE jó rá, nem?
-
ertz
aktív tag
-
motacilo
aktív tag
válasz ErosenZold #6709 üzenetére
Én is csak az ötödik helyre tettem a sajátomat.
Egyébként 18 szavazat van eddig, ahogy ígértem 20 után felteszem a teljes listát böngészésre![ Szerkesztve ]
-
wilburwalsh
tag
válasz ErosenZold #6668 üzenetére
Lájkolod és osztod is ezt a véleményem?
-
blattida
nagyúr
válasz ErosenZold #6641 üzenetére
Mitől erősebb?
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
félisten
válasz ErosenZold #6641 üzenetére
Az AVG tűzfala, az pont olyan "erős", mint a Comodo tűzfala, vagy a W7 tűzfala., az hogy egy tűzfal milyen erős, az értelmetlen megközelítés, mert azt, ami egy tűzfal feladata, azt minden kergető tűzfala elvégzi.
A proaktív képességek, meg a tűzfalak alap feladata, az 2 külön dolog, nem lehet egy kategóriába sorolni.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
dave666
aktív tag
-
simon7012
aktív tag
válasz ErosenZold #6598 üzenetére
De hát ugyan az-az op rendszer jogtiszta Win 7 Prémium....
G DATA INTERNET SECURITY 2022.Xiaomi MI 11,..Szeretem, ha egy POPsi kerek...
-
blattida
nagyúr
válasz ErosenZold #6574 üzenetére
Nem kicsi a felismerése a vb-nek (90% fölött van), csak nem a legjobbak közé tartozik.
Az fprotba se öli senki a pénzét, különben jobb lenne, ne hogy azt gondold, hogy biztonsági programokba öntik a gazdagok a lóvét, az nem ez a terület.
Itt inkább pont az a jellemző, hogy pénzhiány van, ez a terület ugyanis nem túl nyereséges ahhoz, hogy az igazán tehetős emberek ebbe feccöljenek némi lovettát.Ha a felhasználókat valóban csak az érdekelné, hogy maximális hatékonyságú legyen egy biztonsági program, akkor egy kezemen meg tudnám számolni a még létező cégeket.
Szerencsére az élet nem ennyire sarkos, nem fekete vagy fehér.
[ Szerkesztve ]
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Pano
addikt
válasz ErosenZold #6576 üzenetére
Nem vagyok oda a Virusbusterért, de azt azért meredeknek érzem, hogy csak dísznek lenne jó.
Ahogy blatt. is mondta, egyetlen problémája az, hogy nem tudnak igazán mintát gyűjteni. Abból élnek, amit a rendszergazdák beküldenek nekik, nincs amolyan "honeypont" szerverük sem (ha jól tudom), mert nincs rá forrás.
Maga a program nagyon jó, technikai értelemben. Bízom benne, hogy egyszer meglesz a megfelelő tőke és forrás, aztán fel tudja magát küzdeni az élvonalba. Csak egy kezdő lökés kéne, minden más megvan már.[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
Pano
addikt
válasz ErosenZold #6574 üzenetére
Mindkét iránynak van példája.
Pl nézd meg az F-Protot, a maga idejében az egyik legjobb antivirus volt. Most meg tényleg nem való szinte semmire.
Külön antispyware szignatúrák nincsenek is benne, amit még maga a frisk is elismer, azzal az indokkal, hogy az nem az antivirus dolga, használj mellé kiegészítő védelmet.[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
blattida
nagyúr
válasz ErosenZold #6572 üzenetére
Milyen sok retekről beszélsz?
Én tudok olyan av-ről, mely szar lenne és régóta létezne.
Egyedül a Superantispyware az, mely számomra közel van ahhoz a szinthez, de ő sem az, pusztán nem túl hatékony, sosem volt az, és szerintem nem is lesz az.A VB-be semmilyen lóvés ember nem öli a pénzét, pont az a baj, hogy tőkehiányban szenvednek.
[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
válasz ErosenZold #6569 üzenetére
Maradjunk a tényeknél: a virusbuster nem szar, ha az lenne, már rég nem létezne
Szimplán az a baj vele, hogy kicsi az adatbázisa, amit nem tud ellensúlyozni a nem túl erős heurisztikájával.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
motacilo
aktív tag
válasz ErosenZold #6565 üzenetére
Az MSE is ingyenes üzleti, oktatási célokra? Az oldalukon azt írták igen, de 10 gép fölött: " használja a Microsoft Forefront Endpoint Protection terméket." Ídéztem!
Az viszont már pénzes, ha minden igaz.[ Szerkesztve ]
-
MolnárPéter
aktív tag
válasz ErosenZold #6265 üzenetére
Személyes tapasztalat alapján mondom: kiválóan, hiba nélkül mentek a gépemen hosszú ideig, semmi bajuk nem volt a 64 bites rendszeremmel.
-
blattida
nagyúr
válasz ErosenZold #6268 üzenetére
Ha külön programokból akarod, akkor nagyjából igen.
-
blattida
nagyúr
válasz ErosenZold #6265 üzenetére
Koránt sem tökéletes, mivel mindkét versenyzőt frusztrálja a 64 bites környezet.
-
PapauZ
aktív tag
válasz ErosenZold #6238 üzenetére
Elvileg csak be kell zárni. Utána a következő rebootkor már nem kéne megjelennie.
-
sun35
csendes tag
válasz ErosenZold #6238 üzenetére
Xp sp3 az operacios rendszerem. Egyelore maradok az Avira Internet Security 2012-nel. Es koszonom a valaszotokat.
-
g.gergo
senior tag
válasz ErosenZold #6199 üzenetére
Hónapokig ment ezzel a kombóval a gépem és semmi baja nem volt.
-
ErosenZold
senior tag
válasz ErosenZold #6198 üzenetére
64 bites Pro alatt nem érdemes tesztelni. a Panda Cloud non stop lefagy induláskor és lehúzza a rendszert ez miatt egy C64-es szintjére. (4 giga rammal, 4 magos 2,5 os Phenom al.)
Eladó "gamer" pc + monitor olcsón! http://href.hu/x/g6jk
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz ErosenZold #6147 üzenetére
Hát ennek sok értelme nem volt,Avast mellé felraktál volna egy Comodo FW-t illetve MBAM-t.Készen is vagyunk attól ,hogy két védelmet felpakolsz nem leszel 100%-os biztonságban még most sem,inkább törekedj egy av széleskörű beállításán és egy jól konfigurált tűzfalon.Vagy válasz egy IS-t.
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
őstag
Igen, de ha egyszerre ugranak egy kártevőre, akkor jobb esetben reset, rosszabban kékhalál... Bár én is olvastam, hogy vannak kalandorok, akik ebbena combóban nyomják...
Sztem egyforma súlyú versenyzők, bár én valamiért egy PCAV Free-re és egy Comodo FW párosra szavaznék...
[ Szerkesztve ]
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
T_Stark
őstag
Attól még ugyanúgy ráugorhatnak egyszerre ugyanarra a kártevőre, ami nem szokott jót jelenteni.
-
T_Stark
őstag
válasz ErosenZold #6145 üzenetére
És ennek így mi értelme van?
Egyszerre futtatsz 2 rezidens vírusirtót
Vagy én értek félre valamit? -
csaba1203
addikt
válasz ErosenZold #6138 üzenetére
Én sem ne aggódj.Náluk sok minden automatizált.Van ennek jó de van zavaró oldala is
-
motacilo
aktív tag
válasz ErosenZold #6067 üzenetére
Ha ettől jobb lesz, csak tegyék nyugodtan.
Egyébként nem kellene nyitni egy Trustportos (Vipre-Defender) topicot, annyit foglalkozunk ezzel az egy programmal.
Remélem megéri ez a vírusirtó a rá fordított időt![ Szerkesztve ]
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz ErosenZold #6024 üzenetére
Hát "apám" ilyet,avg-bitdefender motorral települt aztán kiírja motor frissült és most már vipre van .
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz ErosenZold #5956 üzenetére
Lehet sokan meg fognak szolni de keyloggerek ellen megprobalhatnad a ZemanaAntiLLoggert. Lattam is valahol 1 eves promot. A rendszervesdelmi modult kikapcsolod benne hogy veletlenul se akadjanak ossze az antivirus programmal. Ha jol emlekszem a promos topikban 1 eves licencet lehet igenyelni. Ja es meg valami Zemana honlapjan van egy kompatibilitasi lista melly viruskergetokkel fer meg teljesen. Egy probat meger.
[ Szerkesztve ]
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
blattida
nagyúr
És akkor mi van, ha bankolás is történne a gépen? Egyik sem jobb a másiknál ebből a szempontból, csak problémákat okozna, ha mindkettő telepítve lenne.
szaki26a
Nem tudom, mire ez a nagy izgalom a keyloggerek miatt, igen ritkán fordul elő, hogy valahová bejutnak és akkor is a felhasználói hülyeségnek köszönhetően.
A secureanywhere sem annyira jó, mint amennyire rubenking ömkengésén gondolni lehetne, arra meg aztán végképp nem kellene alapozni, hogy pár száz mintát képes volt blokkolni...[ Szerkesztve ]
-
szaki26a
aktív tag
válasz ErosenZold #5958 üzenetére
Tegyél neki fel secureanywheret. Elég jól védi a böngészőt a keyloggerektől, akkor is ha átjutnának a védelmen. Na meg 1.5 mega ramot eszik csak. Meg a 100% os kártevő blokkolási eredmény is meggyöző a pc mag teszten.
http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2372364,00.asp#fbid=77dqYzr5cjj
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Comodo fal + PCAV + MBAM free (főleg bankolás előtt gyors scan) + VPN (Anchor free), vagy vegyen KIS 2012-t...
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz ErosenZold #5954 üzenetére
Az 1 bites usernek elég magában a Panda Cloud is... Még mindig jobb egy fertőzött, belassult gép, mint egy kékhalál... Bár a Panda Cloud nagyon jó detektálási aránnyal rendelkezik 1 bit ide vagy oda...
-
őstag
válasz ErosenZold #5946 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy be lehet állítani, hogy átnevez, töröl, vagy javít, sőt a karanténből sztem vissza is lehet állítani/kizárni a keresésből az adott cuccost...
Egyébként hogy érted azt, hogy a PCAV és az AVAST! Free összefér-e? Tudásban, vagy egyszerre történő rezidens védelmi vonalnak???
[ Szerkesztve ]
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz ErosenZold #5946 üzenetére
Na hát ez elég macerás lenne,holnap lesz időm utána érdeklődök suppportnál,hogy ilyen esetekben mi is a teendő.
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz ErosenZold #5941 üzenetére
Igen ezt olvastam előző hozzászólásodban is ,biztos vagy benne ezt a "problémát" nem lehet kezelni?
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz ErosenZold #5811 üzenetére
Nekem a VIPRE-ben nem tetszik ez,jelez oldalt de olyan nincs törlés/kihagyás/tisztítás/stb
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Szellem.
Topikgazda
válasz ErosenZold #5811 üzenetére
Be lehet állítani, hogy rákérdezzen-e és ott kiválasztod a műveletet. Nekem a hugom gépén így van beállítva.
-
Szellem.
Topikgazda
válasz ErosenZold #5805 üzenetére
Na mi van a TrustPortal? Lejött a gépedről?
-
Szellem.
Topikgazda
válasz ErosenZold #5657 üzenetére
Eddig milyen?Pontos tapasztalatok?
-
hamy2
csendes tag
ui: szeretem a virus irtokat probálgatni
irj és üdv: hamyka
-
hamy2
csendes tag
áhá értem
Köszy a sok informáciot
Nekem 32 bites rendszerem van Sose értetem mitöl 32 ill 64 bites egy rendszer
Miota használod? eresztetél rá virusokat? akkor ez a program olyasmi mint a Gdata? csak azért kérdezem mert ugye mint tudjuk a Gdata is 2 motoros....
Mikor automatikusan frissit nem lassitsa be a gépet?? Gondolom virus irtásnál megfogja a gépet...
ui: bocsika a sok kérdésért de kiváncsi vagyok erre a programra is,ill teszteken még nem láttam... érdekes... vajon miért hadják ki a tesztekböl??
[ Szerkesztve ]
-
hamy2
csendes tag
válasz ErosenZold #5655 üzenetére
szioka
várom hogy irj rola ha lehet ill hogy miket tapasztaltál vele kapcsolatosan
magyar nyelven is van? tudtommal nincs magyar nyelven..
ui: ne aggodj nem kevertél meg
-
zed01
őstag
válasz ErosenZold #5625 üzenetére
Szvsz a TrustPort jobb, az mégis két motort használ (AVG + Vipre).
“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson
-
ErosenZold
senior tag
-
riki
senior tag
válasz ErosenZold #5573 üzenetére
Köszi ! Ez a mondat kissé szíven ütött.
-
12-es csaj
senior tag
válasz ErosenZold #5573 üzenetére
Volt már az AVG, volt már az avast!, legutóbb, ha jól emlékszem, az AVG, Avira, avast! volt holtversenyben. Az OPSWAT felmérései szerint.
Ez "overall".
A csak fizetősökre nem emlékszem. -
Tetete1
senior tag
válasz ErosenZold #5509 üzenetére
Én is így tettem. Egy próbát megér. Egyelőre nem lett lassab, mint a Comodo FW+Vipre párosítás.
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
kumblee
csendes tag
válasz ErosenZold #5424 üzenetére
Köszi de már regisztráltam a promóra meg is kaptam!!!!
-
kumblee
csendes tag
válasz ErosenZold #5422 üzenetére
Ok köszi!!!
-
Rob23
csendes tag
válasz ErosenZold #5376 üzenetére
Ez nagyon barátságos. Köszi szépen
Még egy kérdés: az antivirus része milyen fals pozitívok tekintetében?
-
M3oH
addikt
válasz ErosenZold #5371 üzenetére
Mert nem reg jelent meg es a belso frissito meg nem latja. Legalabbis nalam sem a sima tuzfal.
-
félisten
válasz ErosenZold #5369 üzenetére
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
M3oH
addikt
válasz ErosenZold #5362 üzenetére
Hat nezd vegig a listat, es szamold ossze mennyi 2012 van rajta AVgyartok szorgosak, mar szept-okt.ben kint vannak a jovo evi verziok.
-
M3oH
addikt
válasz ErosenZold #5359 üzenetére
Comodo IS
Erdekes eredmeny, bar ugye ez is csak egyfele teszt, masik mas eredmenyt hoz
-
HZoli87
veterán
-
janes1976
őstag
válasz ErosenZold #5150 üzenetére
nem, múltkor felraktam még 300 valamennyit ír, de NEM 365-öt, az biztos, arra emlékeznék
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
janes1976
őstag
-
HZoli87
veterán
-
törölt tag
válasz ErosenZold #5118 üzenetére
Pontosan. Ha hirtelen nincs neted ,semmit nem ér... Bár akkor nem netezel
-
törölt tag
válasz ErosenZold #5105 üzenetére
Hát az ...
-
legiaap
félisten
válasz ErosenZold #4751 üzenetére
Akkor miért a Kaspersky van az aláírásodban?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
janes1976
őstag
-
Pano
addikt
válasz ErosenZold #4718 üzenetére
Jó, hogy írtad, pont belefutottam egy ilyen kérdésbe [Már passzoltam is neki a linket]
Amúgy ha lejár a 90 nap és mondjuk ez még mindig él, meg lehet oldani valahogy az újabb 90 napos kitolást újrarakás nélkül?
Goodspeed, te -mint nagy norton fan-, sztem ebbe kompetensebb vagy
[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
riki
senior tag
válasz ErosenZold #4575 üzenetére
Én igazából a cikkben említett router frimware -re gondoltam, mint igazából támadható pontra. Mert az új routerek x %-án linux fut. Ha ennek irányítását átveszi valami, oda irányítja a felhasználót ahova akarja. Azért onnan kipucolni a lakót, egy átlag felhasználónak azért nem egyszerű. Vagy tévedek ?
-
törölt tag
válasz ErosenZold #4475 üzenetére
A Linuxos verzióhoz igazították, úgy néz ki. Nekem egyszerűen nem tetszik.
-
kororo
tag
válasz ErosenZold #4391 üzenetére
Először kutya módon darál,aztán lenyugszik.Böngészést nem lassítja nálam.RAM használat
lement 50-ről 28%-ra stabil Chrome alatt.Üdv!in gold,we trust
-
zazenke
őstag
válasz ErosenZold #4348 üzenetére
akkor más lehet a baj lehet hogy a mobilinternetet nem szereti ,bár rendesen frissít és mindent rendben talál csak ez a funkció bugos valamiért. Azt írja ellenőrizzem az internet kapcsolat beállításait ,de hát van netem rendesen
-
HZoli87
veterán
válasz ErosenZold #4322 üzenetére
Akkor felejtős, ha nem elég számodra az adatbázisa és a heurisztikája.
-
HZoli87
veterán
válasz ErosenZold #4320 üzenetére
Jó, de lassan eljár felette az idő. Az új verziók (2012) sem hoznak semmi eget rengető újdonságot, csak ráncfelvarrás lesz sajnos. 64 bit alatt semmilyen proaktív védelme nincs, csak adatbázisra és heurisztikára támaszkodik. Gépigénye alacsony, magyar nyelvváltozata nincs.
-
BigManus
addikt
válasz ErosenZold #4318 üzenetére
Egyáltalán nem baj, hogy ide linkeled, de nyilt egy ilyen topic.
Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
blattida
nagyúr
válasz ErosenZold #4300 üzenetére
Amennyiben még a béta verziók valamelyikéről beszélsz, akkor nagyjából igen (a végleges verzióban ugyanis nincs dacs!!), de nem az adatbázisok, hanem a motorok működnek közre, a dacs-on keresztül.
-
sz.j
nagyúr
válasz ErosenZold #4259 üzenetére
Nálam a VOT ugrik a linkre ....
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
McKane
senior tag
válasz ErosenZold #4247 üzenetére
VB ISS nagyban épül az Outpostra, programkódilag, "cserébe" az Outpostban VirusBuster motor van.
Amolyan adok is,kapok is.#4249 TFSi : ezt nemtudom,de valószínű hogy igen. Ha jól tudom,az Agnitum is csak 1 motoros,nem kettő (pl.: GData ) De valótlant nem akarok állítani,ne vedd készpénznek.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz ErosenZold #4242 üzenetére
Nem ismerem az AVG-t, de találomra megnéztem egy IP címet, az egy Magyar cégé (RubiCom), hogy ezzel pl mi a gondja, az passz, de futtass le ellenőrzést valami más scannerrel is a rendszeren....
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz ErosenZold #4234 üzenetére
Még ilyet újraindítom a gépet és mindig ez fogad ez mi?
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz ErosenZold #4231 üzenetére
A teljes -15percel gyorsabb volt mint az avast.(-)lemaradt
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
törölt tag
válasz ErosenZold #4225 üzenetére
Kb 2008-ban hallottam róla először vagy 2009-ben. Azóta sem terjedt el.
-
blattida
nagyúr
válasz ErosenZold #4170 üzenetére
A cpm koránt sem tökéletes, sog bug van benne, azon kívül mentett, tiszta rendszerre kéne telepítgetni, mert az általad beírt megoldás simán okozhat ilyen problémát.
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz ErosenZold #4164 üzenetére
Tiszta rendszerre telepítetted? Magyar nyelvi támogatás van benne? Illetve jó lenne tudni hogy jó e az a Licenc ami a 2011-hez van.
[ Szerkesztve ]
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
ErosenZold
senior tag
válasz ErosenZold #4161 üzenetére
Kipróbáltam az AVG 2012 őt, Prof x64 en WIndwos7 alatt.
Felrakod és újraindításkor a gép szószerint lefagy. Vártam 5-6 percet és semmi se történt, csak a fagyás maradt. Csökkentett módban lehet eltávolítani ha valakinek gondja lenne vele
Eladó "gamer" pc + monitor olcsón! http://href.hu/x/g6jk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Win11/win10/Office Kulcsok 15 percen belül!
- Office Professional Plus 2013, 2016, 2019, 2021, 2024 licenckulcsok - MEGA Akció!
- Új, bontatlan Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition PC ELADÓ
- Diablo IV! Battlenet GIFT! + Vessels of Hatred
- Retail kulcsok 999 Ft-tól Windows 10/11, Office 2024/21/19 és egyéb szoftverkulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest