Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazenke
őstag
válasz Greenebola #1698 üzenetére
a webroot/prevex betaban is ilyen van , a legszigorúbra állítva annyit csinál hogy rákérdez mi legyen amikor a egy progi fel akar mászni a netre. nem igazán tudom én sem hogy ez milyen tűzfal lenne 500 KB -os program és minden funkcíót ellátna ? Azt írja hogy még viselkedés elemzés is van benne .Ez lenne a forradalmi megoldás , kicsit hitetlen vagyok
-
Greenebola
senior tag
Panda Cloud Pro 1.9 bétában van cloud tűzfal ezt ,hogy kéne elképzelni?
Valaki valami infót tudna adni erről az új funkcióról?WEBROOT SecureAnywhere™ Internet Security Complete Beta Tester
-
Duplicon
csendes tag
válasz MolnárPéter #1696 üzenetére
Köszönöm.
-
Duplicon
csendes tag
válasz ErosenZold #1694 üzenetére
Szia!
Az előző, 1.4-es promós kulcs továbbvihető az 1.5-höz is? -
ErosenZold
senior tag
Remélem az 1.5 os Panda Cloudnak is lesz ilyen fb promoja mint az 1.4 nek, kell a PRO
Eladó "gamer" pc + monitor olcsón! http://href.hu/x/g6jk
-
HZoli87
veterán
BullGuard v12 beta - regisztráció
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Találtam a proharveren egy linket,amire a NOD 32 kiírja,hogy a cím le van tiltva,és a karanténba is tesz valami kártevőt.
Ha valakit érdekel,írjon privátot.
Estére válaszolok rá,akkor leszek gépközelben újra.[ Szerkesztve ]
-
Duplicon
csendes tag
válasz herb555 #1683 üzenetére
Kapcsold ki a Rendszer-visszaállítást majd restart. Az újraindítás azért kell ilyenkor, mert csak így lép életbe a win beállítás módosítás. Utána futtasd azokat a programokat.
XP-n tudom.
Start/Vezérlőpult/Rendszer > Rendszertulajdonságok és itt felül a Rendszer-visszaállítása fül. Kattints erre és ott lesz, hogy a Rendszer visszaállítás kikapcsolása az összes meghajtón. Tedd be a pipadobozba a pipát okézd le és restart. Visszakapcsolni is itt kell.[ Szerkesztve ]
-
Duplicon
csendes tag
válasz herb555 #1678 üzenetére
Szia!
Ez a Win32/HackAV.GJ ez valóban egy trójai, és ezért el kell távolítani a gépedről minél előbb.
Olvasd végig amit fentebb belinkeltem (#1676) és próbáld meg kitakarítani a regisztryt azon leírtak alapján amiket ott felsorolnak. Aztán csökkentett módban indítsd a wint, de előtte kapcsold ki a rendszer-visszaállítást és futtasd le a MBAM-ot majd a SAS-t és a ComboFixet is. Ha ezek lementek és találtak, akkor töröltesd velük. Ez után már mehet vissza a rendszer-visszaállítás bekapcsolása.[ Szerkesztve ]
-
zed01
őstag
válasz Butcher-HUN #1660 üzenetére
A webes vírusok eltávolítása funkció működik, csak a toolbar nem kompatibilis egyelőre a FF5-el, így nem tud jelezni akkor, ha olyan oldalra tévednél amit jobb elkerülni.
“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson
-
herb555
tag
Nem tört! -,-
Régen volt (kb. 1-2 éve) tört NOD32 a gépen. Ez ez másik (asztali) gép és nem az amiről korábban írtam. Nem kell rögtön előítélet, hanem inkább segítsetek...
-
Duplicon
csendes tag
válasz herb555 #1671 üzenetére
Szia!
Ez egy laza kis nodfix és benne egy jókora trójai.
Ez a trójai a saját kódjának telepítése során az alábbi ablakokat szokta megjeleníteni a képernyőn. Szerencsére ESET-ék már ismerik egy ideje. Itt lehet olvasni róla. Szép sorozat.Gondolom a hosts fájlt is szépen "kidekorálta".
[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
válasz BigManus #1674 üzenetére
Minek hülyéskedjen újságos kódokkal, ha ő talál sokkal jobbat.
-
BigManus
addikt
Ezt azért soha nem értettem meg!
Minek kell tört verziót használni, de ez még hagyján, viszont pont a NOD32-höz miért kell mikor tele van a net újságos kódokkal?!
Azt sem értem meg, de az legalább biztonságos, nem kell mókolni a programot!Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!!!
Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
félisten
válasz Greenebola #1672 üzenetére
Na ez az, amikor visszanyal a fagyi...
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Greenebola
senior tag
válasz herb555 #1671 üzenetére
A válasz mert tört ez az ESET
HackAV.GWin32/HackAV.G alkalmazás
A HackAV csoportba azok a kártevők tartoznak, melyek a NOD32 hitelesítési eljárásait próbálja meg feltörni, illetve eltéríteni. Ezeket az alkalmazások a NOD32 illegális, jogosulatlan másolatait próbálják működőképes állapotba hozni.WEBROOT SecureAnywhere™ Internet Security Complete Beta Tester
-
HZoli87
veterán
-
lutiy
tag
Kiadták a végleges Panda Cloud 1.5 Antivirus szoftvert.
[link] -
Sharkweb
aktív tag
Ha valakit érdekel van eladó vagy elcserélhető (Norton IS-re vagy másra) Kaspersky Internet Security kulcs.
359 nap van még a liszenszből hátra.
Érdeklődni PM-ben.
[ Szerkesztve ]
-
Brekecs
aktív tag
Sziasztok !
Találtam egy Kaspersky Internet Security 2012 Részleges magyarítás !
Nem próbáltam mindenki csak saját felelőségére próbálja ha akarja !
Nem tudom kitől származik ! Van mellé csatolva kép is !Üdv
[ Szerkesztve ]
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
Stephan89
aktív tag
válasz zazenke #1659 üzenetére
Abból láttam ezt korábban, hogy a vtesztről letöltött fájlokkal teszteltem. Letöltöttem a kártevőt (asszem akkoriban voltak csak ilyen 1-2 fájlt tartalmazó zipek) kitömörítettem és a Panda nem szólt rá semmit. Jobb klikkes keresésnél megtalálta, de kitömörítéskor nem. Gyanús volt a dolog, hogy ez miért lehet, talán nem működik az állandó védelem? A fájlt futtatáskor sem fogta meg! Persze volt olyan, amit a TruPrevent viselkedés elemző elkapott, de az más téma. Utánanéztem a dolognak és rá kellett jönnöm, hogy működik az állandó védelem, de csak csökkentett adatbázissal.
Csalódtam a Pandában elég nagyot, ráadásul ez már azután történt, hogy megvásároltam az egy éves licencet, a doboza azóta is a szekrény tetején pihen, augusztusban jár le az egy év.
Butcher-HUN: Miért nem a hivatalosan kiadott Firefox verziót használod? Azt szerintem támogatja az F-Secure is.
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! F-Secure Client Security 9.10-et használok és feltettem a Firefox 5.0. Előtte a 3.5. használtam és kint volt a webvédelem ikonja. Firefox 4 kimaradt valahogy. Akkor most nem támogatja a Client Security 9.10 a firefox 5 és kávzi nincs webvédelem?
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
zazenke
őstag
válasz Stephan89 #1657 üzenetére
ezen én is gondolkodtam hogy a felhőt csak direkt keresésnél használja ki ,de miből látod ezt egyértelműen mert én nem jutottam a dolog végére . A norton-nál biztos nem így van mert azt vettem észre hogy ha letöltök egy fájlt nem ismeri meg egyből csak gyanús neki majd pármásodperc múlva rávágja a beazonosított vírusnevével(feltölti ?) úgy hogy a fájl még nem is futott sőt visszatartja az akaratlagos futástól . A panda ezt nem tudná- furcsállanám ?
[ Szerkesztve ]
-
Stephan89
aktív tag
válasz Szellem. #1655 üzenetére
TFSi: "Ha kijavítják a gyermekbetegségeket, sztem jó lehet! "
Ha nem egy szétb@rmolt rendszerre pakolod fel, sztem jó lehet.
Egyébként szerintem a 2011-hez képest nem lehet nagy különbség, bár nem próbáltam ki.
A 2011 erőforrásigényével nem volt bajom, viselkedés elemzője tette a dolgát, a tűzfal is automatikusan csendben volt, adatbázisa szép nagy, csak kár, hogy a felhőben van és csak kézi indítású kereséskor használja ki, állandó védelem csak egy részét veszi igénybe. Ami szvsz, igen nagy biztonsági kockázatot jelent.
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Szellem. #1655 üzenetére
Ebben a hozzászólásomba írtam egy kevés tapasztalatot, bár rövid ideig használtam. Ha kijavítják a gyermekbetegségeket, sztem jó lehet!
Egyébként az Antivirus Pro 2012-t használtam, bár nem sokban tér el az IS-től.
creed30: ezt tudom ajánlani:
és ezt:
[ Szerkesztve ]
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
Szellem.
Topikgazda
Valaki használja a Panda Internet Security 2012-öt? Ha igen, kinek mi a tapasztalata a programmal kapcolatban? Rendszererőforrások, lassítás, és védelem tekintetében érdekelne.
-
creed30
aktív tag
Sziasztok szakik!
Mi a helyzet Norton és Kaspersky vonalon?Még mindig fej-fej mellett haladnak védelmi képességeik terén?
Ha igen akkor maradok a KIS-nél. -
MolnárPéter
aktív tag
válasz Szellem. #1644 üzenetére
Amint írtam, összességében nálam bevált maximálisan.(toolbar nélkül fut ugye) Most ezt használom egy ideig, amíg meg nem unom. A következő verzió az 1.5 lesz, most kint van egy 1.9 béta is még. Abból nem lesz végleges, hanem egyből 2-esre ugrik a verziószám az 1.9.x Rcx után. A bétát még nem próbáltam amúgy. Ahogy olvastam, egy felhő alapú tűzfallal is találkozhatunk a 2-esben majd.
(#1651) lutiy
Én is úgy tudom, hogy átvihető a licensz!
[ Szerkesztve ]
-
lutiy
tag
válasz zazenke #1646 üzenetére
Szia
Már 4 napja megy a Webroot SecureAnywhere Beta tesztelése!
Nekem is fennt van ez idő óta, eddig nagyon jó a tapasztalatom vele kapcsolatban!
A Prevx vonalát viszik tovább jónéhány plussz dologgal még!
Erőforrásigénye kicsi ,egyáltalán nem fogja a gépet!
Az általam próbált virusokat szépen fogja, bugokkal eddig nem találkoztam!
Összességében eddig nagyon meg vagyok vele elégedve![ Szerkesztve ]
-
zazenke
őstag
tényleg igazat szóltál már jelentkeztem is beta tesztelőnek
-
zazenke
őstag
válasz MolnárPéter #1635 üzenetére
Azt hogy most dolgoznak az összeolvasztáson azt hol olvastad ?. Kb hetente nézegetem a prevx oldalát mert én is ezt várom már nagyon de azon kívül hogy kitették a címerüket -semmit nem láttam .
-
Szellem.
Topikgazda
válasz MolnárPéter #1643 üzenetére
És összeségében milyen a Pranda Pro?
Priviben írd meg légyszi, hogy milyen pakkon nyomod? -
MolnárPéter
aktív tag
válasz HZoli87 #1640 üzenetére
Elnézést, valamiért duplázott, ezért itt válaszolok Attilának.
(#1641) Plag
Igen, a Pro-t használom, és meglepően jól teljesít a víruspakkokon. (Bár a tegnapin pont nem ) Elég gyorsan bővül a felismerése is. A toolbart nem telepítettem, mert nem szeretem a toolbarokat és nincs szükségem webvédelemre sem. Abszolút nem fogja a gépet, tudod, hogy erre nagyon háklis vagyok. Szóval nálam egyelőre jól teljesít.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
válasz MolnárPéter #1635 üzenetére
Igen, ezt már korábban beszéltük itt a topicban, hogy languy99 tesztelései elég érdekesek. Van egy jópár hiányosság bennük, és elég sok kérdéses történetet láthatunk.
Meg szoktam nézni őket, de messzemenő következtetést nem érdemes lehozni.Remélem, sok újítás lesz az új Nortonokban. Kicsit az erőforrásigényből visszavehetnének még, mert nekem fogja bootot nagyon, de mást nem. Az adatbázisa nagyon gyér, viszont elég jól fogja a kártevőket. Akkor szerintem jóval ütösebb program lenne, ha az adatbázisra is rágyúrna, bár ez szerintem nem fog változni. A piac nem ezt kívánja.
Azt hiszem, mi hasonlóan gondolkodunk az AV programokról. Nekem is a legfontosabb, hogy ne fogja vissza a gépet, mert attól hülyét kapok.
Panda AV hogy muzsikál nálad? A Pro-t használod? És mindent feltelepítesz belőle? Vagy mit nem? Amikor felraktam mindent belőle, mármint a Pro verzióból, akkor már fogta a gépet és a webet rendesen. -
HZoli87
veterán
válasz Greenebola #1639 üzenetére
Köszi, akkor normálisan működik.
-
HZoli87
veterán
Az normális, hogy az MBAM Pro futtatáskor jelez a kártevőkre? Letöltéskor nem jelzett rájuk (ESS kikapcsolt állapotban volt végig).
-
MolnárPéter
aktív tag
válasz HZoli87 #1629 üzenetére
Semmi bajom azzal, hogy feltetted. Tudom, hogy nem azért...
(A srác tesztelési metódusával nem vagyok kibékülve igazából, minden megjegyzésem neki irányul.)
Nem erre a tesztre kihegyezve gondolom azt, hogy egy béta állapotú szoftvert nem fair összehasonlítani egy kész termékkel. Sokszor a bétákban például még nem elérhető minden funkció.
Sajnos voltak, vannak és lesznek is olyanok, akik szinte minden teszt után váltanak, teljesen mindegy, hogy ki linkeli be, nem ő a hibás.(#1633) Plag
Szia Attila!
Köszi, hogy megértetted! Én is kíváncsi leszek az új Nortonokra. Remélem még jobbak lesznek és tompítanak az adatbázis satnyaságán a többi összetevővel.
(#1628) zazenke
A Prevx még nem teljes értékű antivírus, kiegészítő védelemnek ajánlják. Ez szerintem akkor fog változni, amikor összehegesztik a Webroot termékekkel, amin épp most dolgoznak.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
válasz MolnárPéter #1626 üzenetére
Szia Péter!
Ebben igazad van! Majd meglátjuk, milyen lesz a Norton. A NIS nem rossz program, de sajnos az adatbázisa nagyon gyenge!
-
zazenke
őstag
válasz HZoli87 #1631 üzenetére
hát akkor csak frissebben reagálnak az új vírusokra . 1 hét alatt elvérzett mellette az új zonealarm , mcaffe , és bitdefender , de most tényleg miért van az hogy a youtube-s videók nagy részénél ezzel nézik meg hogy mit hagytak ki a "nagyok " . Ez azért jelent valamit
-
zazenke
őstag
válasz HZoli87 #1629 üzenetére
Mostanában ismét élesbe tesztelgetek és folyamatosan az az érzésem hogy ha csak natúr szignatúra adatbázist nézünk akkor a malwarebytes lenne a legerősebb progi . Nem tudom hogy csinálják de nagyon ott vannak a csúcson . Ha megspékelnék viselkedés elemzéssel meg egy felhővel akkor verhetetlen lenne . Szerintem az se véletlen ha már a videókat nézzük hogy az utóellenőrzéseket rendre ezzel a programmal végzik
-
HZoli87
veterán
válasz MolnárPéter #1626 üzenetére
Korrekt, vagy nem korrekt, de nem azért lett linkelve a videó részemről, hogy valaki ezen felbuzdulva lecserélje vagy ez alapján döntsön a jövőbeli védelméről. Érdekességnek azért jó volt, van aki kíváncsi rá, van aki nem, ezt mindenki eltudja dönteni szerintem. Adatbázisa ezek után sem lesz nagyságrendekkel jobb a Nortonnak (mert nem erre fektetik a hangsúlyt), lehet az végeleges vagy béta.
-
zazenke
őstag
válasz ErosenZold #1627 üzenetére
Prevx kisebb igényű és erősebb viszont nem ingyenes kb 5500 ft körül szokott lenni . Azért mondtam ezt mert ez is felhő alapú .
-
ErosenZold
senior tag
A Panda Cloud-nál milyen kisebb rendszerigényű anti-virus van ami azért véd is?
Eladó "gamer" pc + monitor olcsón! http://href.hu/x/g6jk
-
őstag
válasz HZoli87 #1624 üzenetére
Igen, tudom, sőt a gépet sem fogja a Norton még szigorú beállítások mellett sem...
Amilyen trehány, öntelt bandának hihetnénk Kaspersky-éket, ahhoz képest még mindig ott vannak a csúcson! Bár, hogy őszinte legyek a jelenlegi védelmem erősebb, mint egy KIS 2012...
-
-
őstag
válasz HZoli87 #1621 üzenetére
Ha jól láttam csak a szignatúrákra támaszkodott ebben a tesztben, minden egyéb modult kikapcsolt. A KIS 2012 elég ügyes volt, a Nortonon van még mit csiszolni, és a fene gondolná, hogy egy ekkora céget így lebőget a csak szignatúrára épülő felismerésben...
-
félisten
válasz HZoli87 #1621 üzenetére
Hát igazából azért a Comodo kimaradt... A "drágaszágára" azért nem merte ráküldeni a telepítést a megmaradt fájlok közül (mint ahogy a NIS/KIS-nél megtette).
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
HZoli87
veterán
Norton 2012 (beta) vs. Kaspersky 2012 - YouTube (languy99)
-----
Comodo természetesen nem maradhatott ki.
[ Szerkesztve ]
-
zed01
őstag
válasz csákány. #1611 üzenetére
Nekem tegnap ráfrissített a véglegesre az ubuntun, ugyanis felvettem a mozzilla ppa tárolóját. A legfontosabbak, a WOT és az AdBlock Plus működik rajta, a többi nem nagyon érdekel.
[ Szerkesztve ]
“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson
-
HZoli87
veterán
Tűzfal, HIPS, protokollszűrés (és minden ami ezekkel kapcsolatban áll), ahogy látom ezekkel van a legtöbb baj. HIPS még mindig ugyanott tart, mint a béta verziónál, csak interaktív módban ér valamit, mondjuk akkor nem is rossz. Automatikus módban mindent engedélyez, bármilyen kártevőt feltelepíthetsz mellette, amit nem ismer se adatbázis, se heurisztika révén. Szeptemberre ígérik a véglegest verziót, addig még van idejük. WU hibát elvileg jövőhéten orvosolják (frissítésként megkapja mindenki).
-
F34R
nagyúr
(#1615) riki
hagyd a francba ha csak a szívás van vele nem ér annyit .
(#1616) blattida
igen rc utánna jön még egy tesztmetódus azért nincs még rajta a kiadott plecsni mert ha még netalántán adódna valami hiba akkor lesz rc2-s mint 4-nél.
-
riki
senior tag
Hát most jött elő amit Hzoli87 megjósolt. A nod 5 rc, amit még tegnap rendesen látott a WU frissítéseket ma jelezte ,hogy nem léteznek és frissítsem őket. A win7 jelzi,hogy minden rendben van. Hát a bétával kevesebb bajom volt.
-
adise
őstag
avirabol lesz valaha magyar verzio?
ezt tart vissza egyedul a használatától és tesz gondolkodoba, hogy mást válasszak -
Kácsa
aktív tag
Kaspiék Firefox kiegészítői (anti-banner,url advisor,virtual keyboard) már megint nem kompatibilisek a böngészővel, az 5-ös verzióval.
ZoLee
-
Duplicon
csendes tag
válasz Fire/SOUL/CD #1604 üzenetére
Téves. privátban akartam.
De miért lett belőle kettő?[ Szerkesztve ]
-
Duplicon
csendes tag
-
félisten
válasz Duplicon #1603 üzenetére
Felettébb "érdekes" lenne, ha a jelszavakat látná minden modi/házigazda(max a portál fejlesztői nézhetnek bele) erős adatvédelmi aggályok lépnének fel akkor a PH!-val kapcsolatban...
Generálnak egy új jelszót, azt küldik el mailben, amit egy linkre kattintva megerősítesz, ezzel felülírva a régi jelszót, anélkül, hogy azt ki kellene olvasni az adatbázisból...[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz BigManus #1599 üzenetére
Az évszám végül is valóban elhanyagolható, bár friss terméknél ez is jelenthet pl egy plusz ezrest, de a verzió nem.
Röviden: A Panda termékei semmivel sem drágábbak, mint a Norton azonos verziójú termékei, az meg, hogy ilyen-olyan akciók keretében vagy ilyen-olyan oldalakon stb stb, mennyiért lehet ezt meg azt beszerezni, az lényegtelen. Gyári oldalon feltüntetett árak a mérvadóak...
[ Szerkesztve ]
-
iNfAntRy
senior tag
válasz MolnárPéter #1596 üzenetére
Persze, azt sejtettem, hogy nem a panda ellen vagy, hanem a géplassitás ellen. Én mikor felraktam Panda IS2011-et, úgy voltam vele, hogy bár kissé belassitotta a gépet, elviseltem, úgy gondoltam inkább legyen kicsit lasabb a gép, de legyek biztonságban. Bár van akinek fontos a gép sebessége.
Galaxy Tab 4, Galaxy S20FE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest