Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz VágniValó #2604 üzenetére
Főleg akkor volt megrázó az ending, ha még EC előtt toltad.
<ez itt még valakinek spoiler lehet> Az érvelése a cybergyereknek az örök szintetikus - élőlény háborúkról fájdalmas, ahogy a learatásos megoldása is.
Arról nem is beszélve, hogy bármit is csinál ebben a galaxisban, az nem hat ki a szomszédos galaxisra, így téve teljesen értelmetlenné. Ha mondjuk a piros endinget választod, simán jöhet egy másik szintetikus nép egy szomszédos galaxisból és kiirthat mindenkit ebben... </spoiler>
Amúgy nem hiszem, hogy a közösség könyörgése miatt készült el a remaster. Inkább az tehet róla, hogy az Andromeda és az Anthem se szerepelt túl jól, így olyan projektet kellett elővenni, ami biztosan hozza a pénzt. Meg merem kockáztatni, hogy ha az említett két játék nem lett volna problémás, akkor most nem lenne Legendary edition.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
maajsz
senior tag
válasz VágniValó #2604 üzenetére
Itt nem a happy endingről van szó. Sokkal inkább az elnagyoltságról meg logikai bukfencekről. Szvsz az nem figyelt aki nem érzi a kontrasztot az egész játékmenet és a végjáték között. Raycevick-nek vannak a YT csatornáján ME review-k, többek közt a 3-ról is, ajánlom ha nem láttad még, rávilágít a legtöbb problémára.
-
alratar
addikt
válasz VágniValó #2546 üzenetére
Na igen, ha Karpyshyn visszajönne, én is sokkal boldogabb és nyugodtabb lennék. De mivel még nem tudunk sem,mit a projektről, akár sanszos lehet, hogy ő fogja kalapálni a történetet.
A Respawn jó, de RPG játékokban nincs tapasztalatuk és nem szeretnék egy ME univerzumban játszódó Fallen Ordert kapni ME néven!10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
Secundus
tag
válasz VágniValó #2494 üzenetére
Nekem megvan Origin verzióban mind a 3 rész, és már az első rész is fut 1920x1080 felbontásban bármilyen barkácsolás nélkül. Jó az a grafika még most is. Ott van az Andromeda, ami csilli-villi Frostbite 3 engine, mégis a Mass Effect francishe meggyalázása.
Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, M.2 SSD Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB
-
maajsz
senior tag
válasz VágniValó #2496 üzenetére
Nem igazán volt még problémám ilyennel. Főképp ha originesen vetted, ott meg a felhőbe menti és ha összeszakad a játék simán reinstall majd mehet tovább. Persze választhatod a local save funkciót, csak akkor neked kell a dokumentumokból backupolni. A modoknak meg semmi köze az importhoz, a karakterbe nem tud belenyúlni úgysem, szimplán csak a sztoriból adódó elemeket veszi át meg a face code-ot.
Az 1-hez a MEUTIM-ot mindenképp ajánlom, az ALOT meg a reshade opcionális, inkább az alot ad sokat még a textúrához. Ha bármilyen egyéb tweaket akarsz alkalmazni azokat általában a textúra pakkok előtt kell felrakni (pl javított Mako, épp most próbáltam ki nem lesz tőle nfs de valamivel jobb).
A többi tweaket meg konzolból is tudod tolni vagy a configok átírásával, pl az inventory limitet 100-ról 999-re mert megőrjít ha pont betelik és mission után kapsz fasza cuccokat és nem fér hova -
maajsz
senior tag
válasz VágniValó #2494 üzenetére
Az igazat megvallva a 2-3 grafikája sem öregedett a legjobban. Ha csak nem muszáj a magyarítás mindenképp érdemes moddolni PC-n mindet. Az nexusmods.com-on fent van minden leírással, az első részhet az ALOT (sok hd textúra gyűjteménye) illetve a MEUITM pakk szvsz kötelező, esetleg előttük az Recalibrated modot beillesztheted kényelmi szempontból. A 2 de főleg a 3 már agyon moddolható, és sztem be is kérik. Illetve a 2-nél nekem nagyon "fakó" az alap színvilág mai szemmel, de a reshade nagyon jót tesz neki, illetve az ALOT itt is és a 3-nál is sokat javít az élményen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jelszókezelők
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- BestBuy topik
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F15 FX507ZC4 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-12700H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2 év gari
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2020 M1 Chipp, 13 8/256. Magyar bill, 96% Akku.
- Samsung Galaxy XCover 7
- WD Black SN850X Game Drive NVMe PCIe Gen4 x4 SSD 1TB - PS5 kompatibilis eladó - 3 év garancia
- HOPPÁ! i7-14700KF - RX 7800 XT OC - 32GB DDR5 - 2TB SSD - ÚJ Komplett gamer PC! 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest