Hirdetés
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- Xbox Series X|S
- Elden Ring
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- DOOM - The Dark Ages
- Commandos: Origins teszt
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali játékos kérdések órája
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mit játszottál végig utoljára?
-
GAMEPOD
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#89309696 #163709 üzenetére
Köszönöm! Úgy sejtem, még nem jött ki a letört darab. Mára tele a cipőm, majd holnap... Reggel hátsó fékbetétet cserélünk, jön műszakilag képzett kolléga.
Ránézésre úgy van, ahogy Gaben írja.
Pöcs voltam és türelmetlen. Lehet, meg kéne szabadulni a polírgéptől, nem nekem való.
-
Gaben92
őstag
válasz
#89309696 #163709 üzenetére
Van olyan flex (polírgépet még sose láttam) aminek a tengely kilógó részéből egy kis darab ki van mukálva, hogy villáskulccsal rá lehessen fogni a tengelyre. Szerintem arra gondolt, de lehet tévedek. Én amúgy imbuszkulcsot javasolnék csavarhúzó helyett, az sokkal jobb erre a célra a kialakítása miatt.
TC blokkolóhoz: Én szemét paraszt vagyok és már a legelső nap manuálisan letiltottam a scriptet ami feldobja az ablakot. Volt talán 30mp is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Gumi és felni topik
- Apple asztali gépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Netflix
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest