-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
Turbót lehet rakni szívómotorra?
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Vismajor01
addikt
válasz pècsimunkás #270308 üzenetére
Én mindig meghirdettem az autót és úgy adtam el h nem viheti el azonnal, mert "elutazom". Aztán persze másik autót vettem. Amit már jóval előtte keresni kezdtem, azzal h akkor tudom megvenni ha "visszaérek az utazásból".
Konkrétan a szervíztől vitték el a volvót ahol átultem a lexusba
-
Vismajor01
addikt
válasz MasterMark #270128 üzenetére
Tudja a franc, de jutyubon ugyan ez a hang csak folyamatos és nem függ a fék nyomkodasarol, és ez az ABS jeladó hibáját vagy a fejszervo hiányát jelzi és hibajelzest is mutat a műszerfal a fekrol . Ilyen a hang de vsak kb 0.5mp-ig tart
-
Vismajor01
addikt
válasz MasterMark #270103 üzenetére
Megy igen
Ha lehuzom a futot akkor utana nem sipol semmi(legalabb)
-
Vismajor01
addikt
Csatlakoztattam utanfutot az autohoz, erre akarhanyszor fekezek sipol az autó. Se hibauzenet se semmi. Lampak is mukodnek hátul. Mi baja lehet?
Neten nem talalok errol semmit. Csak azt h az ABD jelado sipol ha hibas, de folyamatosan es nyilvan ABD hibauzenettel. Lehet h mivel nincs abs a futon ez a baja?
[ Szerkesztve ]
-
Vismajor01
addikt
válasz szabonagyur #270071 üzenetére
X6M 4 szemelyes
-
Vismajor01
addikt
válasz macilaci78 #269959 üzenetére
Akkor jó a link, de azt hittem ez a nyári rezidencia az nyaralás-kapcsolatos dolog
-
Vismajor01
addikt
Ő árulni akarja
-
Vismajor01
addikt
válasz macilaci78 #269546 üzenetére
Hehe, feleségem is ilyesmire pályázott, de zöldhitel miatt végül maradt a ház
48m2, 110 éves ház, 150 bérlő/lakó, se garázs se tároló semmi.
Ház 125 nm2, 0 bérlő, saját garázs és saját tároló, 400nm kert, lift itt sincs Persze nálunk 0 zárt pályás tömegközeledkés, 20km innen a metrómegálló, pláza. Orvosi rendelő az van 2 km, pékség etc.
Mi 640k/m2 áron vettük, 160e/m2 volt a "felújítás".
Nekünk is megérte. Bár nálunk pont most kerül újra elő a második autó téma, de annyira nincs pé..kedv amúgy is tökhülyeség, a lexus rövidtávokra is jó, és amennyibe többe kerül két autó annyiból 15 évig tankolom meg szervizelem... A robogómat kéne megcsináltatni és akkor cmosó helyre azzal mennék és akkor nem lenne ez a sz*r érzés feleségemnek hogy itt maradt bezárva.
-
Vismajor01
addikt
válasz Tsebacsi #269529 üzenetére
Fingom nicns h akarok e motorra költeni, még sose kellett életemben. Mármint olajcseréket leszámítva persze. Nekem állandóan a felfüggesztés hullik atomjaira, költenem kellett rá a priusban is, a volvoban is (bár ott azért nem sokat) meg a lexusban is.
-
Vismajor01
addikt
válasz macilaci78 #269526 üzenetére
Egyébként én nem is értem miért nem temetik el a fenébe, adják Renaultként oszt kész. Nekem tényleg pont semmi bajom a daciaval, lehetne kicsit kevésbé egységes az arculat, de az új Joggert v Springet simán elfogadnám. De biztos vagyok benne h rengetegen CSAKAZÉRTSE vesznek daciat. Valahogy a skodat sikerült a VAGnak kihúzni a 120l-felicia gyönyörűségekből, de a daciát nem tudtom h sikerült e(meg a régi skodák nem voltak szar autók, a 90es évek skodái már eléggé, dacia meg mindig is szar volt)
[ Szerkesztve ]
-
Vismajor01
addikt
válasz szabonagyur #269517 üzenetére
Nem nézem le a daciát, csak úgy értettem h olcsóbb kategóriában. De ha már ott is elérhetőek ezek akkor hurrá!
-
Vismajor01
addikt
válasz Tsebacsi #269515 üzenetére
Sose volt BMW-m, de engem konkrétan elzavartak a BMW topikból, tökmindegy h 3asat akartam venni, vagy 5ös GT-t, vagy X5-öt. Azt mondták mind fos és szar és drága. Kb úgyéreztem nekem kell meggyőznöm őket h én BMW-t akarok venni és ez jó ötlet...
-
Vismajor01
addikt
válasz BigBlackDog #269512 üzenetére
Nem BMW-t kell venni
amúgy azért ez a lista nem musthave, de ha új autót vennék biztos törekednék rá, dehát könnyebb ezt a listát összerakni ha merc GLE-t veszek nem jimnyt
-
Vismajor01
addikt
válasz vzozo #269492 üzenetére
Ezek közül elég sok alap ma már, igen
Persze teljesen személyfüggő, hogy ki-mit keres egy autóban mint fícsör.
Én nem szégyellem bevallani, hogy én imádom az összes ilyen kis szolgáltatást, és használom is őket aktívan.
Az általad leirt lista, jelenleg nálam így néz ki ha új autót akarnék/tudnék venni és nem a dacia-szintről
- Holttérérzékelő, radar elöl-hátul, tolatókamera
- Adaptív tempomat, vészfék
- Magától sötétedő visszapillantó tükör
- Ülésfűtés
- Esőérzékelő
- Full LED-es világítás
- Gurulásgátló lejtőn (ahogy mondod automatánál nem sok értelme van, de azért meredek lejtőn segít)
- Beépített navi, a használhatóbb fajtából
- USB csatlakozók, MP3 lejátszó CD-ről / USB-ről
- 230V inverter
- Panorámatető
- Kétzónás klíma
- Kulcsnélküli nyitás és indítás
- Start-stop(ha hibrid, ha nem akkor autótól függ)
-Ülésszellőztetés
-Kormányfűtés
-Világos bőrbelső
-Elektromos csomagtérajtó nyitás
-Láblengetéses csomagtérajtó nyitás
-Keresztforgalomfigyelő
-Mozgatható hátsó üléssor, dönthető és/vagy előre-hátra mozgatható
-Memóriás elsőülések
-Deréktámasz
-Combtámasz
-HUD
-Ajtózárásra csukódó tükrök
-Guminyomásszenzor
-Metálfényezés, szép színben
-Légzsákok minden mennyiségben
-Hűtött könyökalatti tároló
-Síkba hajtható hátsó ülések
-Vezetéknélküi androidautó
-Digitális műszerfal, oda rakható AA-valKb, de emellett még sok van ami "nice to have", beépített hátsó lehúzható rolók, puhán csukodó elektromos ajtók, ülésmasszírozás, sávtartó technika, önvezető funkciók, ledes belső világítás-hangulatfény, etc.
[ Szerkesztve ]
-
Vismajor01
addikt
válasz rbalint88 #269404 üzenetére
Na de miért? Mi az összefüggés? Amikor elektromosan siklok akkor igyis-ugyis hangtalan. Ha meg odalepek neki akkor legyen jó hangja Amúgy ha lenne hangszóró ami csak nekem jatsza be nekem az is tökéletes, azt magasról leszarom h mások minek hallják Csak fáj a szívem amikor jövök fel a mélygarázsbol a meredeken és szépen szól a v6 de annyival annyival szebben is tudna szólni
-
Vismajor01
addikt
Nem mintha szar SUV-al nekem ilyen problémáim lennének (simán elérem az ülés háttámláját), de vettem aliról ilyen "bőr" táskákat. Nagyon menő cucc, egész a szívemhez nőtt. Bevásárláskor a kocsiból ezekbe pakolok be, és úgy viszem be őket ott meg ki. És elgurulni se gurul el semmi. Aliexpresslink
Azt hittem a tépőzár nem fogja bírni a nehezebb cuccokat, elvégre azzal záródik a teteje amin a fogyantyú van, de nem, maga a fogantyú volt a gyengepont mert kisszaros alátétet raktak a túloldalra és simán kitéptem a helyéről. De szereltem rá rendes 2 centis alátéteket azóta gyönyörűen működik
-
Vismajor01
addikt
válasz tboldi #269192 üzenetére
Egyébként tényleg elképesztő a szórás. Én örülök hogy viszonylag átlagos méretekkel rendelkezem, elférek én mindenben. Nekem pl a Kodiaq volt ilyen, hatalmas batár, aztán a csomagtartó semmi, hátul hely semmi, elöl se sok.
-
Vismajor01
addikt
válasz norbert1998 #269026 üzenetére
Tudtommal nem jogszerű egyik forgalmozótól v importőrtől sem, hogy márkaszervíz látogatásokhoz kösse a jótállást. A kötelező szervíz intervallumok betartása lehet követelmény, hisz az a rendeltetésszerű használat része, de az nem hogy márkaszervízbe csinálják. De sose ástam bele magam sose lesz új autóm.
-
Vismajor01
addikt
válasz footy #268893 üzenetére
Nem tudom mit kéne ezen "megerteni"
Volt hatchbackem, kombim (persze kamu kombi) és most suv és nekünk ez vált be leginkább. Sztem ezen nem kell háborogni. És nem meggyozni akartam senkit h vegyen suvot csak leirtam a tapasztalataim/véleményem.Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Vismajor01
addikt
válasz ArthurShelby #268888 üzenetére
Most 3200 kmen 9liter a fogyi a pc szerint, ebbe azért van pálya is bőven, kb 30-40%
-
Vismajor01
addikt
válasz barnam_ #268880 üzenetére
Jó mondjuk ez már pláne az én saram, mert én azt akartam h menjen is meg fogyasszon is jól Nagy fájdalmam hogy még nem találták ki(de, a villanyautót) ami keveset fogyaszt ha nem nyomod neki, de sokat ha nyomod neki de megy is.
Volt egy 2008as GL merci V8 volt az is, 6400 cm3 talán? Na mondom ez azért túlzás
Nekem Lexus eléggé bevált, ha óvatosan közelekedsz akkor 8-9liter, hameg tolod neki akkor megy de persze kajál is.
-
Vismajor01
addikt
válasz kisza25 #268876 üzenetére
Én ezt sokszor itthon is hiányolom. Na persze lehet mert szar suvval megyek ami fel akar borulni, de főutakon közlekedve sokszor jön szembe h nincs külön táblája a kanyarnak én meg bele esek 90el és ki akarok esni a túloldalt És sokkal inkább 70es kanyar.
És tartom h mindenki addig feszegeti a kanyarokat amig nem ülnek hátul. Vagy leszarod a hátul ülőket
-
Vismajor01
addikt
válasz brumi1024 #268873 üzenetére
De nem az volt a kérdés, hogy két ugyanazzal a hajtáslánccal rendelkező autó közül melyik fogyaszt jobbna fogd már fel... Akkor belepakolom a yarisba és az a kombinál is jobban fog fogyasztani, szar kombi. Nem?
Amit eleve leirtam továbbra is megállja a helyét, vannak takarékos és nem takarékos kombik, és vannak takarékos és nem takarékos suvok. A nem takarékos kombi többet fog enni mint a takarékos suv. A takarékos suv meg többet mint a takarékos kombi. Így jó?
-
Vismajor01
addikt
válasz brumi1024 #268870 üzenetére
Megállapítottad hogy ugyanazzal a hajtás lánccal a kombi jobban megy(naná hisz könnyebb) és kevesebbet fogyaszt (naná mivel könnyebb).
Nem is mondtam sehol az ellenkezőjét. Meg egyébként ha őszinte akarok lenni akkor nálam egyterűeknél jött ki ez inkább. Őszintén szólva kombi autóknak semmi értelmét nem látom és ennek ellenkezőjéről ennek a topiknak a látogatása se győzött meg Egyterű v suv volt anno a kérdés, és na egyterűt aztán tuti nem gyártanak rendes motorral, abból nincs 30d
-
Vismajor01
addikt
válasz kisza25 #268865 üzenetére
Ez így van, nem is szeretnék a fizikával vitatkozni. Én veled vitatkozom hogy ki a sz*rt érdekel h egy kombi v suv h veszi a kanyarokat. Az egyetlen hátrányt az ilyen lefelé visszafordító lehajtó/felhajtóknál látom, hogy te kombival gyorsabban tudsz menni mint én. De ad 1 40-es tábla van szal senki se menjen többel, ad2 ha akarnék se mennék többel mert hátul kiesnek az ajtón. Szerintem itt nem az autó képességei a kérdés hanem h ki vezeti meg kik ülnek az autóban. Én RS6-al is úgy kanyarodnék most mint a Lexussal, mert hozzámvágnak egy cumisüveget hátulról hogy "kiesek a kocsibóóóól"
-
Vismajor01
addikt
válasz kisza25 #268860 üzenetére
Halottam, és szted RS5 nem fog jobban kanyarodni tőle? Nem mondtam h nincsenek kanyarvadász kombik, de ettől még nem ez a főprofilja és nem erre lett kitalálva, ahogy a suvoknál sem hiába van már ferrari meg lamborghini. Ilyen alapon azt is lehetne nézni h hány m3 homokot tudsz vele elvinni, csak fölösleges mer nem erre való
Aygo x nem suv. És persze, már mindeninek van, de elmondható h ha toyota suv v renault suv v nissan az akkor is premiumabb mint ugyanazon márka kombija v kisautója.
[ Szerkesztve ]
-
Vismajor01
addikt
válasz MC Pite #268743 üzenetére
Na most én jövök
-rugózni
Nincs olyan kombi ami jobban rugózik mint egy suv, nemár...2x akkora rúgóútja van
-kanyarodni
Azt suv is tud, bár kombi biztos jobban, de közbe meg sztem se kombival se suvval nem kénye kanyarokat feszegetni, arra ott van az mx5
-jól fogyasztani
Ez motorfüggő, vannak suvnál is benzinfaló V8asok és takarékos dizelek/hibridek és viszont
-agilisebb, könnyebb
Ez igy igaz
-halkabb
Mi?Bent a zaj szintje? Kizárt, suv=premium, legalábbis elvileg
-olcsón gumizható
Volvom kombi volt, 67 ezer ft /db volt a michelin cc2, most a lexusra 57e/db ->kerékfüggő nem típus
-jobban variálható ülésrendszer
Ez megint csak adott kombi/suv függvénye, volvomban semmit nem lehetett variálni, lexusban lehet a hátsó üléseket előre-hátra húzni és dönteni, a két első ülés pedig síkba dönthető.
-akár teljesértékű, de minimum szükségpótketeket cipelni
Ezt is jobban tudja a suv, mivel csomagtér alatt sokkal több hely van
miközben
-nem kell a tököm magasságába emelni a csomagokat
Pont kényelmes magasságba van, ez nem pickup
-a gyermekem normálisan ki tud szállni belőle
Az mondjuk nekem nem szempont, én szálljak ki belőle normálisabban
-fellépő nélkül pakolhatsz a tetejére (tetőcsomi/box)
Ez igaz
-szebb
Ló*asztÉs akkor amit szerintem tud a SUV, a kombi nem vagy kevésbé jól:
-Sokkal kevésbé érzékeny a szar utakra, könnyebben kisimít bármit
-Nem csak lábtér, de fejtér is rengeteg van hátul
-A csomagtér ahelyett h alacsony de mély, magas és kevésbé mély, mindent elérek benne nem kell lehasalnom h elérjek bármit, viszont ha lehajtom az üléseket akkor befér mosogógép+szárítógép, strandmon fotel egybe, 220x60as szekrény, etc.
-Ha nem a fogyasztás az érdekes hanem haladni szeretnél akkor sokkal könnyebb jól motorizált suvot venni mint kombit
-Alapból premium szegmens, ezért sokkal több extra "alapból" benne van, nem kell vadászni a jól felszerelt kombit amit senki se vett meg anno(najó azért ez erősen márkafüggő is)
-Magasan ülsz, ami egyszerűen kényelmesebb, biztonságérzeted ad. Tudomtudom, majd mindenki tankkal fog járni és akkor ez nem lesz, de most van Feleségem is ment vmerre anyám priusával és ez volt az első amit mondott, hogy olyan furcsa h alacsonyan ült benne.
-Karotta cikke alapján tudjuk, hogy 2 tonna jobb mint 1.5.Amúgy már legalább 2x beszélgettünk erről itt a topikban és sose jutott senki előrébb, mindenki vegye azt amit akar, elvégre valakik subarut vesznek ami nem megy de legalább szarul fogyaszt
DE nyilván én tudom jól mert kombiból ültem SUV-ba szal én vagyok a király ti meg helikopterek vagytok
[ Szerkesztve ]
-
Vismajor01
addikt
válasz Petyyyyy #268621 üzenetére
Én villantok mindenképp, hogy mennyit és milyen agresszíven az attól függ, mennyire van sötét.
Ha ilyen este 10körül jön akkor már tuti stroboszkópot kap az ember. De én tényleg csak akkor villantok ha rendesen sötétedik, azért nem vegzálok senkit mert fényes nappal nincs felkapcsolva a lámpa pedig kint van a városból. És az se érdekel h felkapcsolják e villogásra avagy sem, pont ezért van dashcam a kocsiban ha neki megyek egy ilyen hülyének ő fizeti
-
Vismajor01
addikt
Nah és ezt a szabályt tartassák be
Én jelzek traffinál, jellemzően azért mert adóbeszedési gyakorlat nem konkrét balesetmegelőzés. Vagyis nem olyan helyeken állnak soha ahol gyorsan mennek és nem kéne, hanem olyan helyeken ahol 40-es v 50-es tábla van és lehetne akár 110el is menni, persze nyilván nem lehet mert lakott terület, de érted mire gondolok.
Pl 6os út paks előtte-utána szakasza, nyíl egyenes, rohadt széles, és viszonylag jó minőségű aszfalt. 90-es tábla van, én 110-el megyek és kikerülnek, simán mennek 140-150-el. Na itt sose láttam traffit, pedig ez főúton tényleg veszélyes, és pontosan így szoktak meghalni.
De itt némedin a fő úton ahol messze vannak a házak mindkét oldalt+csatorna+járda+beálló minden szar, 40es tábla van és a 55-60al gurulókat állandóan mérik.
-
Vismajor01
addikt
válasz macilaci78 #268187 üzenetére
off: Van olyan gérvágó ami a betonjárdának a sarkát végig tudja vágni?
-
Vismajor01
addikt
válasz szabonagyur #267856 üzenetére
Most voltam VW kereskedésbe, annyit elkérnek egy ID4-ért mint egy model 3-ért vmi 26 millió körül, röhej
-
Vismajor01
addikt
válasz szabonagyur #267403 üzenetére
De hogy lehetne szivacsozni? Rányomom a habot és akkor azt eldörzsölöm? Nem vernek ezért agyon?
-
Vismajor01
addikt
válasz F_Zolee #267381 üzenetére
Röhej... bezzeg a mindennek csúfolt karcolo szar automata mosó felé ennyiből csilli-villire mossa az autot
Amíg nincs otthoni szett én oda fogom hordani az fix (most is oda vittem volna csak vmiert ki volt bojazva)
-
Vismajor01
addikt
Lejárt az unionnál a kötelező, az új ajánlat 58 ezer volt.
Mondom megnézem más mit kinál, Genertel 30 ezerrel kezdett, és 5k-ért lehetett mellé minicascot kötni. Mondom még "casco"val is majd 25 ezerrel olcsóbb, nekem megéri.
Csak az a bajom ezzel a cascoval, hogy csak akkor fizet ha valakinek neki megyek- De akkor már én vagyok az elismert károkozó, egyből 2-t leugrik a BM és 2x annyi lesz az éves dijam, cserébe a 150 ezres cascoért ami jóeséllyel semmire nem elég. Eddig az ilyen koccokat elintéztem helyben papír nélkül.. Most igy leírva azt se tudom minek kötöttem meg. xD
-
Vismajor01
addikt
válasz Tsebacsi #267172 üzenetére
Nah igen, de ha nem mész nagyon messzire akkor utastér fűtés is off lehet, legalábbis én télen csak akkor kapcsoltam be a fűtést amikor messze mentem, vagyha olyan helyre mentem ahol sokat álltam kint. Ezért gondoltam h nálam elektromos autónál ahol télire lehúzzák az átlagot ott nálam annyit nem sérül mert max az akksifűtés megy az meg csak nem fogyaszt olyan sokat
-
Vismajor01
addikt
-
Vismajor01
addikt
Hátsó oldalablakra arnyekolobol kinek mi vált be?
-
Vismajor01
addikt
válasz MasterMark #265875 üzenetére
Jah csak merre ussem kalapáccsal, lefelé azaz kifelé?
-
Vismajor01
addikt
Skacok hogy a francba tudnam leszedni ezt a vonohorgot??
Levehető, elvileg felrakni ugy kellett h elore nyomod es elforgatod jobbra. De ezt akarhogy huzom próbálom csavarni jobbra vagy balra, azt a kart v mit kihuzva vagy ratolva mitudomen de meg se mozdul
-
Vismajor01
addikt
válasz bulikavagyok #265825 üzenetére
-
Vismajor01
addikt
válasz barnam_ #265806 üzenetére
Lehet a Volvoban tokeletesen mukodott, sose tudom meg mert a svedek ugy gondolták semmilyen visszajelzesre ninxs szuksegem arrol h mldt az autó felkapcsolta e a tompitottat avagy sem. Cserebe viszont lekapcsolta nagat ha kinyitottam az ajtót es nem binbammolt, ugyh meg lett oldva ez azzal h mindig fel volt kapcsolva a lampa oszt kész. Az ablaktorloje viszont nagy mágus volt, megvolt rajta az összes fokozat az automata mellett, az automata sebessegebe is egy kis tekerovel belehetett nyulni, de nem kellett mert mindig tudta mit kell csinalni.
Nah a Lexus ad visszajelzest hogyha felkapcsolta a lampat es eleg gyakran kell felkapcsoljam manualisan, pl tegnap felmentem du 4kor ebben az igazi atomszurke felhos esos idoben az m0sra es az automata ugy gondolta nincs szükségem lámpára. Szal nem tul okos. Ellenben ha beallok a garazsba mindig felkapcsol xD
Az ablaktorlo meg tok hulye, raadasul az automata mellett csak ket fokozat van, kozepes es gyors lassu nincs szal vagy elegge kalimpal vagy rabizod magad az automatara az meg, foleg alacsony sebessegnel tok megbizhatatlan van h mar alig latok de nem torli ez a fos. Foleg meno hogy az egytorleses -visszaugrikabajuszahelyere- funkcio szokas szerint a kapcsolo elso fokozata "felett van", az elso fokozat meg off szal ha csak egyet akarok törölni mert az automata megint meg akar ölni akkor egyet felkell kattintsam offba es onnan feltolva tudok csak torolni. Vagy lejebb huzom egyet a kart ami ugye atallitja kozepes manualisra amit aztan azzal a lendulettel ki is kapcsolok mert ritkan van ra szukseg. Jo nagy szivas en mondom
-
Vismajor01
addikt
Eh..
13-án este mentem be talira, m5 bevezetőn. Ugye fix VÉDA van ami fix mindig megy. Siettem, de ott én is lelassitottam 50-re. Viszont ahogy odaértem vagy talán még előttem volt 5 méterrel a traffi amikor már gyorsitani kezdtem.
Nah ma már küldték is a büntit hogy 76-al mentem, 45 ezer mátyáskirály..
Egyrészt tutiezerbiztos h a trafi vonalában nem mentem 76-al, másrészt 2 éve m3 bevezetőn 50-es táblánál 72vel mentem és akkor 25 ezer volt a csekk, jól megdrágult h a fene vigye el
-
Vismajor01
addikt
válasz MC Pite #265551 üzenetére
Én is próbáltam mindig figyelni, és ahhoz képest mennyi szart vittem vele az elmúlt fél évben egyébként teljesen oké a beltér.. Volt bent mosogep+szaritogep egyszerre, teljes butorzatok dobozosan, fotel, 220magas szekrény, mitudomen. Rengetegszer volt csurig pakolva.
Csak mivel már vetelkor rakoltottem 450ezret a beltérre így különösen fáj
[ Szerkesztve ]
-
Vismajor01
addikt
válasz MC Pite #265526 üzenetére
Nekem azért fájt a fogam h nagy autot vettem amibe sok minden befer es eszerint is használtam..
Emiatt tele van karcokkal meg sérülésekkel a beltér =( Kb annyiba fog kerülni megcsinaltatni mintha vettem volna egy frissmuszakis bontoszokeveny kistehert fuvarozasra
-
Vismajor01
addikt
válasz bandus #265500 üzenetére
Én mondjuk azonnal vennek erre egy v60 phevet, hosszutavra az 5 hengeres dízel, városba elmegy 35-40km-t. Én sokat pályáztam vele és úgyse volt 6 fölött a fogyi, nagyon gazdaságos volt még magasabb tempónál is (130km 190+ távon 8.6-ot irt). Nagyon kényelmes, nagyon erős, nagyon biztonságos. Sztem megbízható is, nem egy Prius nem is egy BMW. Szerviz is kb VW árakon volt
-
Vismajor01
addikt
válasz macilaci78 #265338 üzenetére
Nekem is megkéne tanulnom, de lesz majd itthon mosási lehetőség akkor fogom belevetni magam, egyelőre meg a gépi mosóba beállok és messze legszebben mossa le a kocsit, mintha én lándzással szórakoznék és fele annyiba kerül
-
Vismajor01
addikt
Magyarul mi lehet a
Blowby press sensor?Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Vismajor01
addikt
Gumicsere ota nem neztem guminyomast, momdom megnezem most mert sokat pályázunk.
Ugye legutobb a gumis fujta
Na ajtiba 2.2 bar van irva, mindegyik gumi 2.5 baron volt.
Ez rossz mert nem annyira kell lenki de annyiban jo h egyik se ereszt
-
Vismajor01
addikt
válasz macilaci78 #264620 üzenetére
Nem nagyon tudom kinek esik útba, 3 évet laktam a Margit híd Budai hídfőjénél, mindenhova autóval mentem és soha nem mentem át a lánchídon, egyszer sem. Asszem robogoval is csak egyszer.
-
Vismajor01
addikt
válasz MC Pite #264582 üzenetére
Nekem a családbarát ikeában volt ez a gondom, hogy tök friendly meg barátságos és aranyos, és jó hogy van, de
1. A fény mozgásérzékelős ráadásul elég magasan érzékel, szoptatáskor meg eléggé előfordul h nem sokat mozogsz... 5 percenként ugrálnom kellett h visszakapcsoljon
2. Gondoltak a szoptatásnál anyára, hogy tudjon hova leülni és szoptatni de apára már nem, ha véletlen az ott akarna maradni társaságot tartani meg ötletelni EGY BÚTORÁRUHÁZBAN Én álltam ott mint vmi hülye, baromi kényelmetlen voltSamsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Vismajor01
addikt
válasz MunezXBK #264490 üzenetére
Hat sajna azért de, illetve nem a 19" hanem hogy 19-el csak a peres gumi fér be. Nincs konkrét viszonyítási alapom mert Volvon alapból az volt es úgy adtam el, előtte 16c ballonos Priuson és utána 18as ballonos Lexuson és ég és föld a különbség, de komolyan. De b*szón nézett ki az biztos
-
Vismajor01
addikt
válasz dnelb #264422 üzenetére
Ezt irtam én is, ha tökéletes körülmények között akarsz határokat feszegetni akkor nem jó, valóban. De mikor szokás autókat eldobálni, szikrázó napsütésben száraz időben, vagy esőben? És esőben már jobb a CC2. És továbbra is tartom, hogy aki akár GTI-t akár mx5ot akar úgy hajtani, hogy a CC2 nem elég az menjen a kakucsringre
-
Vismajor01
addikt
válasz dnelb #264404 üzenetére
Cc2 nem szar gumi, és hiába volt 2 tonna volt benne rajtelektronika és ott nagyon sokáig tudta tartani a 215 pacit az első kerekeken mire elforgott. Szal rakjal fel cc2t mondd h szar aztán mondhatod h specifikusan a te autódra nem jó, mivel nekem mondod akinek a 3. Autóján van és volt nagy hóba, erős autón, sárba etc.
-
Vismajor01
addikt
-
Vismajor01
addikt
válasz szőröscica #264379 üzenetére
Feleségem is nagyon szeretett volna, el is vittem sharenowal egy körre és meg is állapítottam hogy ekkora fos autót még nem vezettem Minden műanyagból, a váltó buta volt mint a tök, nem is ment egyáltalán, full fapad felszereltség. De kívülről cuki. Visszafelé már egy minivel mentem hát ég és föld volt a két autó minden téren
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest