Hirdetés
-
GAMEPOD
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
gzbotii #42660 üzenetére
Ne aggódj engem is semmibe vettek kb a pályán kint.
Ha nem foschtam volna a büntitől szívesen oktattam volna egy-két autóst... Egy idióta folyamatosan azt játszotta, hogy megelőzött majd visszalassított. Én vissza előztem és mentem fix tempóval. Majd vissza előzött és megint belassult. Nem fékezett csak egyszerűen belassult. Visszaelőztem, erre megint vissza előzött. A harmadiknál már meguntam és akkor kicsit odaléptem. 140-re fel és szépen elszakadtam majd vissza a normál tempóra. Erre megint utolér/utánam jön kisvártatva és megelőz. Mondom ez hülye. Fogtam magam és inkább kiálltam inni egy kávét, menjen a hülye.
mod:
tboy93: Kormiról nekünk is leloptak 1 dísztárcsát a télen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest