Hirdetés
-
GAMEPOD
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
enginev3.0 #340483 üzenetére
Era 2 ev garis. Rocket, Totachi, Yuasa. Vagy Moll ha a van ra love. Unix A. Z. M. is 2 ev garos ha jol tudom, az is mehet.
-
Szoszo94
őstag
válasz
enginev3.0 #340487 üzenetére
Nem a csatlakozókra gondoltam, hanem magának az akkumulátornak a lefogatására. Többféle megoldás létezik, teljesség igénye nélkül van ami az akksi tetején fut át de van olyan is, ami a talpát rögzíti. Ezek nélkül szabadon mászkál az akksi és hamar tönkremehet.
-
stickermajom
addikt
Hétvégén felraktam a nyári gumikat, cseréltem pollenszűrőt, illetve felraktam a bringatartót állandóra. Azóta elég bizonytalan voltam otthon a kapunál tolatáskor, ma esett csak le hogy mi van.
A felrajzolt vonalak az autó szélességét mutatják a földre vetítve, de ugye a nagylátószög miatt torzul a kép, így olyan mintha kilógna a tartó 20-20 centit oldalra. Külső tükrökben persze látszik, hogy nincs gond, de nehéz meggyőzni az agyat elsőre. -
Szoszo94
őstag
válasz
enginev3.0 #340485 üzenetére
Nézz azért rá alapjáraton és fordulaton is a töltésre, biztos ami sicher. Mindenesetre az álmoskönyv szerint a csatlakozónál nem jelent jót, ha bármi kijön
Lefogatók jók? Nem tud mozogni az akksi? A rázkódástól is tönkre tud menni. Ennek valszeg' már mindegy, csak az új miatt írom -
Szoszo94
őstag
válasz
enginev3.0 #340483 üzenetére
Generátor lett ellenőrizve? Egyébként Rocket, ami ár - értékben jó.
-
enginev3.0
félisten
Milyen akksit vegyek ebbe a szarba? 206os PUG
Tavaly vettem új akksit, mert tönkre ment 2 év alatt az előző
Sajnos nem voltam eleresztve anyagilag így jászplasztikos lett2-3 hónapja járt le a gari, és most tönkre ment ez is, 1 év alatt
pedig direkt vettem töltőt is télire, és néha felraktam tölteniKomolyan nem hiszem el, ennyire hulladékot gyártani
-
szebe
addikt
válasz
Blindmouse_ #340479 üzenetére
Belvárosban minden 4. autón valami nem világít
A maradék fele meg vagy a padkát süti, vagy a Holdat. Esetleg is-is. Aztán megy a vinnyogás, hogy nem jó a halogén semmire -
hobizoli
nagyúr
válasz
Blindmouse_ #340479 üzenetére
en siman akatnek rajuk is rendszamot
pl egy 30-s tablanal autot buntetik, a bicajt nem
pedig annyival egy 15-20eves is simna tud tekerni es bicaj eleve jarmunek szamit
kozben fek meg a kanyarban sincs az autohoz kepest rajta -
Blindmouse_
aktív tag
válasz
rhunseeker #340427 üzenetére
Szerintem a haverod csinált mást is..
Belvárosban minden 4. autón valami nem világít. biciklisből meg 10-ből egyen van bármi fény.. mondtam múltkor egy rendőrnek hogy nagyot kaszálhatnátok a világítás nélküli bringásokon ám!!!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
macilaci78 #340477 üzenetére
Fura, szerintem én már vagy 10x bekapcsoltam, de lehet többször is.
Ülésfűtést alig. -
radi8tor
MODERÁTOR
Aki holnap megy az autóstalira az készüljön, hogy holnap is le fogják délután zárni az Erzsébet hidat a tüntetők. (most jelentették be a híd közepén állva) Dugó elkerülhetetlen.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom #340474 üzenetére
Elozo melohelyen vt egy egyeztetes, amire jott egy allami cegtol is egy mandro. O meselte, hogy akkor porgott a max 18 fok legyen naluk. De meglehetett fagyni, ezert tartottak ugyan a 18 fokot de mindenkinek vettek egy usb-s futheto mellenyt. Na neked is vmi ilyen kesztyu kene.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
rbalint88 #340468 üzenetére
Gratula
Holnap remélem jössz és hozod.Engem most télen elkényeztetett a golf, már azon filózok, hogy lehetne utólag kormányfűtést a bömbibe (mivel az m-es kormányt nem adnám fel, ezért csak utólagos játszik. Pl egy jó bőrös hátha megcsinálná ezzel, a csatlakozó persze csere lenne másikra)
-
rbalint88
addikt
Kedvenc extraim egyike
es -dobperges- a 20 eves S4-ben van. Nyilvan igy szerezhetek az eGolfba is egy futheto kormanyt, hogy nekem mindket autoban van, a fazos kezu felesegemeben meg nincs
Megvolt ma az olajcsere, egy lightos 9 liter kell bele, a gepjarmu a szakavatott szemek altal is rendben talaltatott, e orom, e bodotta.
-
Nem vicc, elkezdett feljönni, pont kitekert kormánynál fotóztam, de ez a fogási pont teteje… garanciában kicserélik a komplett kormányt, típus betegség… az összes fűtött kormányosban szépen leválik.
Nincs igazán bajom a fogással, úgyhogy első körben hagyom had dolgozzanak de köszi a tippeket a bőrözésre… úgy is van más apróság is amit le akarok nyomni rajtuk, szerintem ezekkel kijön házhoz a mobil szerviz. Pl zörög a műszerfal előtt az alváz szám plakett, ez is tipikus jelenség, mikor cserélték a töltő csatlakozó vezetéket, rosszul rakták vissza a borítást a csomagtartóba, ezt ugyan én is meg tudnám csinálni, de nem akarom... törje le a bolhát a szervizes inkább. Rossz úton elől zörög valami, de mivel a szilenteket meg a alsó/felső karokat cserélték, én másra gyanakszom. Kettő lehetőség is van, egyik a felső toronyszilent, itt valami buta anyagból van ami kikeményedik és ropog, vagy a “motortér” fedél nem zár teljesen jól és az ad hangot épp azon az oldalon ahol a terhelés érkezik.Jah nekem nincs kínai szag a kocsimba, pedig nincs benne semmilyen illatosító, vagy én nem érzem.
-
válasz
ArthurShelby #340459 üzenetére
Igen.
(A kivételekbe ne menjünk bele.) -
Qru
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #340459 üzenetére
Igen.
-
ParmaBoy
tag
válasz
Peter.70 #340440 üzenetére
Nem véletlenül imádják az illatosítókat. A kőbányai út környékén a hungárián már hátulról fel lehet ismerni a max pár éves német prémiumokat vezető kínai illetőket: középen az összesben ott lóg a tükrön az olcsó illatosító. Gondolom megszokás.
Parkoló autónál pedig, ha ilyet látsz, akkor biztos a szülőhaza: kőbánya, pár éves x3/glc, illatosító középen, T-betű hátul.
Lehet lassan átszoknak hazai termékre, Kínában ugye felülről divatba hozták a hazai terméket, be is zuhant az európai autógyártási marzs. Legalább ott lesz értelme a tükörre akasztott illatosítónak. -
Micsurin
nagyúr
válasz
rbalint88 #340451 üzenetére
Várjuk a további képeket
focvis Ez nagyon sznob lesz tudom, de nekem pont az a két problémám van velük mint az elektronikai cuccaik javával. Van két véglet, vagy standard piaci ár és értelmes minőség. Vagy occó de legalább gagyi anyagok amik luxinak (Szevam
) akarnak tűnni csak éppen pont ettől vér gagyik.
A másik már végképp off de az a gazdaság politikájuk, államilag van nem egy nem két EU-ban nyomuló cég megfinanszírozva. Így nem nehéz árversenyt kezdeni… majd a konkurencia letörés után árat emelve maradni. Láttuk már ezt mobil, tablet, apróbb elektronika terén is. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #340445 üzenetére
Azért mert nem a csak tulajdonos használhatja az autót. Ha üzembentartója van, akkor övé az összes fizetendő.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #340447 üzenetére
Eredetileg az olcsóbb KGFB és a parkolási engedély vt itt is az indító pont.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #340445 üzenetére
Az adót mindig az aktuális* üzembentartó fizeti (vagy ha a kettő ugyanaz a személy akkor a tulajdonos). Neked nem kell fizetned, az üzembentartónak kell.
Nálam is muttter fizette mint a Jazz üzembentartója. Ő kapja a fizetési értesítést a NAV-tól és neki is kellett fizetnie (ettől függetlenül bárki fizetheti csak akkor annak az adóazonosítója legyen a közleményben aki helyett fizeted, mert csak így tudja a NAV hova kell lekönyvelnie).*: Igazából nem az aktuális, hanem az a személy aki a tárgyév január 1-én volt az üzembentartó/tulajdonosa.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #340442 üzenetére
Akkor megvan miért, mert az üzembentartó kapja az értesítést.
Ettől még fizetheted te de akkor ne a te adóazonosítód legyen a közlemény rovatban, hanem az üzembentartóé.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #340438 üzenetére
Te vagy az üzembentartó is? Ha igen utald el, az a tuti. A közleményrovatban pedig írd be az adóazonosítódat. Ez alapján tudja azonosítani a NAV és lekönyvelni neked.
Vagy tedd fel a NAV-os mobil app-ot és nézd meg az mit ír. -
Szevam
senior tag
válasz
Micsurin #340435 üzenetére
Mire rájöttem, hogy a vagizás a vagánykodást jelenti....
Cukcsi beszéd... -
Micsurin
nagyúr
válasz
Peter.70 #340433 üzenetére
Meg kínai áruház szag a bőrbelső miatt…
Kollégának van Seal cégesben, azzal mentünk csapatépíteni… vagizott, hogy a tesla tablet forgatható meg tudja változtatni milyen hangja legyen a kocsinak. Mi másik kollégával az ázsia centeres ruhabolt szagig jutottunk ami azt illeti. -
Peter.70
addikt
[Ebben van tarcsi
]
Elvileg PHEV is lesz -
szabonagyur
félisten
válasz
rhunseeker #340427 üzenetére
Traffival kizárt, hogy erre büntessenek.
Haverod sem erre kapta csak szerintem.
-
rhunseeker
tag
válasz
szabonagyur #340426 üzenetére
Havert pont nemrég vették ki és kapott egy 6500-as csekket ajándékba, azért kérdeztem, hogy ezt csinálják-e trafival is, vagy csak helyszíni bírság játszik ilyenkor?
De akkor megnyugszom
-
szabonagyur
félisten
válasz
rhunseeker #340421 üzenetére
Ha emiatt büntetnének meg akkor minden 20. autós kapna egyet
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
rhunseeker #340421 üzenetére
Emaitt nem buntetnek kulon.
-
rhunseeker
tag
Sziasztok,
Ma az út végén vettem észre, hogy ki van égve a bal első izzóm. Mielőtt elindultam még jó volt, nem tudom mikor ment ki.
Viszont út közben volt egy trafi, lakott területen belül, nappal volt, helyzetjelző ment illetve ugye a jobb tompított égett (ha már itt sem világított a bal, ezt nem tudom) .Várhatok emiatt valami szép csekket, vagy ezért nem büntetnek trafival?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szőröscica #340416 üzenetére
Igen manapság inkább alkatrészt lopnak ki az autóból nem az egészet viszik. De azt is megkőnnyíti egy kulcs nélküli nyitás.
-
aktív tag
válasz
szőröscica #340416 üzenetére
Akartam is kérdezni, hogy sikerült-e már valami stabilitást összehozni ennél a védelemnél. Kb. 10 éve még olyan pletykákat hallottam róla, hogy lopós autós ember száma legyen elmentve, mert bármikor szükség lehet rá, ha letérdel emiatt az autó.
-
szőröscica
addikt
Annyira nem lopnak mar autokat, hogy en biztos nem szivatnam magam ilyen utolagos szarokkal. Ezek a tulajdonosoknak jelentenek igazi problemat, mindig a legvaratlanabb helyzetekben krepalnak be. Nalunk a cegnel szivbol gyuloli mindenki oket.
Az autovillamossagi szerelok imadjak, mert ketszer keresnek vele penzt. Eloszor mikor az elso madarnak beszerelik, masodszor mikor a szerencsetlen masodik tulajnak kiszerelim.
-
tboldi
nagyúr
válasz
norbert1998 #340409 üzenetére
Hmm... A miénk még a 89k-et sem érte el.
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Valaki ért hozzá, hogy a Pajzs védelmi rendszert mennyire összetett dolog eltávolítani? (Legálisan természetesen). Kell valami speckó képzettség hozzá vagy mezei autóvillamossági szerelő megcsinálja?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom #340396 üzenetére
Ahh ne is mondd kéne mennem töltésre. Nem a gáz miatt hanem mert már vagy 6 éves az olaj benne. Az azért csereérett már szvsz.
Kint meg jó áron van szinte minden. Iskola példám a gyári (Denso) TPMS amit olcsóbb volt onnan megrendelni mint itt megvenni. Slusz poén: a dobozán ott virít, hogy made in UK.
De jött már onnan egyéb alkatrészem is, pl a tanksapkaajtót nyitó laprugó.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
norbert1998 #340398 üzenetére
hm, pedig azokban szokott lenni "Viscodrive" sperdiffi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest