-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz szabonagyur #334037 üzenetére
Valószinü "olcsóbb" egyszerüen elköszönni a topiktól, gyanítom az sem véletlen, hogy a régi törzstagok közül (írom ezt úgy, hogy én csak relatíve késön csatlakoztam a topikhoz) már csak alig-alig látni karaktert... helyette van ez az óvodás homokozó(hoz is méltatlan) színvonal.
Nem volt minöségi csere...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz szabonagyur #334037 üzenetére
Jaja, itt különösen hasznos ez a funkció. Csak kicsit kiábrándító, h a jelzett húsz-harminc új hozzászólásból néha csak öt marad mire rákkantintok. Van egy sejtésem, h kinek az agymenéseivel van továbbra is tele a topik.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
őstag
válasz szabonagyur #333563 üzenetére
Mondjuk igen, inkább a vw lett olcsó és nem a toyota a drága. Jövőre meglátjuk ha nem a szalon köti...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #333386 üzenetére
Nem veszes! Itt a Skodanal csak az olajra szamlaztak ki 70k-t.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
-
Emunem
senior tag
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #333294 üzenetére
Nem azt mondom hogy ez jó, hanem hogy nekik ez szükségszerű.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #333290 üzenetére
120k.
Pont azért vezetnek mert már nem tudnak menni.
#nincsbennetarcsi
-
Villa7
tag
válasz szabonagyur #333290 üzenetére
110
-
ParmaBoy
junior tag
-
macilaci78
nagyúr
válasz szabonagyur #333254 üzenetére
A lakó-pihenő övezetben nem meglepő a jobbkezes kereszteződés.
Önkormányzat felé kell kilincselni.Amit tapasztaltam, hogy a lakó-pihenő övezetekben lerakott fekvőrendőrök elég markánsak, ottlakóként biztosan szidnám, ha reggel-este kellene rajta baktatnom.
A lakópark útjai közterületnek számítanak egyáltalán, vagy magánútnak? Ha magánút, simán lehet sorompót is telepíteni. Persze annak már üzemeltetési költsége is van.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Micsurin
nagyúr
válasz szabonagyur #333254 üzenetére
Lakóközösség, közös aláírásos lista és önkori. Nálunk így pakoltatták ki a várossal 1-2 helyre a zebrákat és a fekvőket.
Qru ...nem véletlen matekolok hetek óta az autókon, nagyon érzem a töréspontot. Az a baj ősz végén kellett volna kiszállni belőle... most már mindegy. edit.: valahogy sose tanulok és mindig meghúzom újra félkarút hátha nyerek.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
macilaci78
nagyúr
válasz szabonagyur #333188 üzenetére
Ilyenekért fekvő rendőrt szoktak kirakni.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #333219 üzenetére
Igen ez is külön garázs, ahol van víz és villany is (cserébe 32k+ közös költség a tarif.).
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #333213 üzenetére
Borsos ás. 2 éve még 20k/hó-ért béreltem teremgarázs beállót. Igaz baráti alapon...
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #333185 üzenetére
Most hogy beszéltünk róla FB dobott fel egy hirdetést itt a környéken egy (standard 15 nm) garázs 32k/hó áron van hirdetve. Az combos.
#nincsbennetarcsi
-
ArthurShelby
addikt
válasz szabonagyur #333188 üzenetére
Tegyetek ki karton rendőrt. Tarján felé vannak jó kis kanyargós utak, ott is van valahol egy ilyen.
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
ArthurShelby
addikt
válasz szabonagyur #332932 üzenetére
Hogy van egyszerre 2-re kapcsolódva? Tudsz váltani a CP felületen, hogy melyik telefon?
Bár gondolom ezt a kocsi fejegységének is kell tudnia, hogy egyszerre 2.A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
macilaci78
nagyúr
válasz szabonagyur #332839 üzenetére
Pedig egyszerű lenne: nincs felezővonal = egyirányú egysávos utca, jobbra tartás az úttest jobb szélétől kb 1 méterre.
-
szőröscica
addikt
válasz szabonagyur #332839 üzenetére
Ezt Csikosnak mondtak japanban, talan valami Toyota Mirai uton.
-
Vismajor01
addikt
válasz szabonagyur #332543 üzenetére
Tesóm autója van nálam amíg a Lexus gyógyul.
Mondom tesó, nem zavar h egyik tompított nem ég?
á őt nem zavarja csak városban használjaOk, veszek bele izzót, párba. Pont ott voltam autósboltba mikor eszembe jutott, csak a legalapabb cuccuk volt 650 forintért, de a semminél jobb lesz.
Beülök, elindulok, megérkezek. De vissza már vaskosan sötétedés után jövök, ezért ott ki akarom cserélni az izzókat. Hm, le kell hozzá bontani a lököst és kiszedni a búrákat
Ok, megcsinálom.Elindulok, mondom miért nem látok szart se? Ja, fényszóró szintező max 5sre volt állítva, a földet világítottam Visszaállítottam alap nullára és YÉ látok
Na mindegy, csak másik véglet a tesóm: fél lámpával, azis a földre állítva közlekedik és ez igy oké. Ő legalább tuti nem vakított el senkit
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #332524 üzenetére
Egyszer vezettem egy olyat, meg a tehenszemut. Teljesen oke.
#nincsbennetarcsi
-
szőröscica
addikt
válasz szabonagyur #332522 üzenetére
Villogni en nem szoktam rajuk, tudom, hogy ez ilyen fos. Attol nem lesz jobb, ha a szembejovo se lat.
-
Qru
MODERÁTOR
-
Micsurin
nagyúr
válasz szabonagyur #332378 üzenetére
Valóban csodálatos évet megyünk
Nekem is kristályosodott már ki a Shell-es, de csak akkor ha nagy volt a hődifi -> megálltam valahol, a szélvédő kívülről már áthült de belül még meleg volt. De talán 1-2x fordult ez elő.Az idei év meglepetése ellenben a Tescoban vett JP -45 Jégoldó... tényleg 1-2 spricc és tisztul az üveg.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Qru
MODERÁTOR
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz szabonagyur #332378 üzenetére
Kinek mit intézett a kormánya..
Lassan kénytelen leszek betolni egy ezres óradíj emelést.Megtehetem, Flúgos vagyok...
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz szabonagyur #332374 üzenetére
Arról se beszéltél hogy akkor már két órája autóztál, és a szélvédő túloldalán te már pólóban izzadtál.. ha így fagyott rá, akkor az tényleg baj, és jogos a reklamáció.
Megtehetem, Flúgos vagyok...
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #332370 üzenetére
A pára/víz amivel összekeveredik felhigítja és azért fagy rá vissza. Próbálj ki egy erősebb koncentrátumút.
#nincsbennetarcsi
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz szabonagyur #332370 üzenetére
Hát ha hidegindítás után elkened a jéghideg szélvédőn a törlővel akkor rá fog fagyni kb bármelyik.
-
Micsurin
nagyúr
válasz szabonagyur #332364 üzenetére
Shellre +1, az van mindkép Opelben. Jó cucc, semmi extra de jó cucc és nem vészes árban.
Ami ritka pusztulat az a MOL-os... cégesbe az kerül, gyakorlatilag azonnal látod kristályosodni.
Qru Majd lehet megnézem akár azt akár az LM-ét. Az biztos a VIF legalább nem placeboo volt. Majd meglátjuk a többiét...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #332364 üzenetére
Cégesben gyári VAG folyadék van, az is nagyon frankó cucc. Az árát inkább nem is akarom tudni...
#nincsbennetarcsi
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz szabonagyur #332289 üzenetére
Lehet kifogtál egy jó példányt. és ha sikerül az sokáig jó.
Anno autóakatrészes ismerős mesélte hogy 10 boschból 6ot küldtek vissza. a maradék 4 tök oké volt.Megtehetem, Flúgos vagyok...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #332289 üzenetére
Jazz is Bosch-t kapott. Nem orultem neki de ezt hozott az akkusegelyes szivar.
#nincsbennetarcsi
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz szabonagyur #332277 üzenetére
A bosch mondjuk kb olyan 20 éve számít szarnak.
-
grizlisandor
veterán
válasz szabonagyur #332280 üzenetére
Köszi, információkat gyűjtök, mert ősszel kell Pirosba is vennem valamit.
-
grizlisandor
veterán
válasz szabonagyur #332277 üzenetére
Típust is tudsz mondani?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #332194 üzenetére
A keretes nagyon oldschool, nalam csak a balde vagy a hibrid johet szoba.
#nincsbennetarcsi
-
ArthurShelby
addikt
válasz szabonagyur #332137 üzenetére
Nálam a Dáp a priváton, de a + hitelesítője a céges iphone-on van (azon úgy is kell, sajátra meg csak emiatt fölöslegesnek gondoltam a hitelesítőt).
Nalam szerencsére ez a cég baráti/kicsi, kétlem hogy valaha is elveszik tőlem a telefont.A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #332137 üzenetére
Nalunk jott korlevel, hogy cehesen ne legyen dap.
#nincsbennetarcsi
-
Peter.70
addikt
válasz szabonagyur #332129 üzenetére
Elvileg év elején lesz szelfis regisztráció. Akkor már nem lesz macera. Én is azt várom
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #332129 üzenetére
Nalunk a fonok kotelezoen eloirta, hogy legyen mind a ketto. Amugy UK+t csinaltam volna csak.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #332117 üzenetére
Van mind a ketto majd akkor az egyiktol megszabadulok ha muszaj.
#nincsbennetarcsi
-
Peter.70
addikt
válasz szabonagyur #332117 üzenetére
Jelenleg lehet. Nekem is úgy van
-
Shadowbull
addikt
válasz szabonagyur #332037 üzenetére
Onan indultunk hogy állítólag mennyire szarul mennek a VW elektromos autói (is) Európában, halmokban állnak az eladatlan autóik, és gyárakat kell bezárni, bezzeg a Tesla, arra írtam, hogy ahhoz képest nem rosszak az eladások, és a Tesla nagyobbat bukott Európában.
Ezután jött a szokásos beszólogatás és személyeskedés.Hamarosan kijönnek az ACEA számai is a tavalyi évről, akkor majd beszélünk a piaci részesedésről is. Egy biztos: a VW Group messze-messze piacvezető BEV-ben (is) Európában.
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
Shadowbull
addikt
válasz szabonagyur #331870 üzenetére
A piaci részesedés nyilván fontos tényező, de első körben az eladások számítanak a termelési kapacitások kihasználása és a profittermelő képesség szempontjából.
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
tboldi
nagyúr
válasz szabonagyur #331626 üzenetére
Jogos.
-
aktív tag
válasz szabonagyur #331608 üzenetére
Ha van rendes ereje a csapadéknak, akkor általában nem húzok rá szélvédőmosót. Viszont szemerkélő esőben én is használom, gyűlölöm, ha nem látni ki rendesen.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #331561 üzenetére
Akkor biztos, hogy 1t alatt van. Kisebb a bódé, manuális és a motorja is kicsike. Jah és alapfelszereltségű, semmi felesleges súly nincs benne.
Most így rákeresve hahu-n 980 kg-t írnak.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
tboldi
nagyúr
válasz szabonagyur #331561 üzenetére
1071/1490 nálam.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #331547 üzenetére
Akkor lehet realis az 1950 kg is... Ha mar papiron kombi szegeny. Na ennek utananezek, hogy a manual mit ir pontosan.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #331494 üzenetére
Nálunk sincs Toyo egy darab sem. Mondjuk én speciel sajnálom.
#nincsbennetarcsi
-
F_Zolee
veterán
válasz szabonagyur #331403 üzenetére
Jahh igen. Leolvasta a tanusítvány számot róla?
-
barnam_
nagyúr
-
ParmaBoy
junior tag
De ha egy villany taxi volt, neadisten' Tesla, akkor lehet flame-elni igazan.
Diffidati Con Noi
-
szimi57
őstag
válasz szabonagyur #331357 üzenetére
Gyári. Már megjött ahhoz is a led, csak kicsit tanácstalan vagyok kicseréljem-e. A projektorban nem látszik, viszont a távolságiban egyből kiszúrhatja a rendőr. Így viszont feltűnő a nagy különbség. Bukta mindenhogy.
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
szimi57
őstag
válasz szabonagyur #331080 üzenetére
Elektromosan állítható a fényszóró. És így sem vakít, hogy a maxon van.
[ Szerkesztve ]
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
szimi57
őstag
válasz szabonagyur #331075 üzenetére
A legmagasabbra van állítva, van amikor úgy tűnik sok, főleg, ha magasabban van a kocsi eleje. Egyébként nem.
-
Qru
MODERÁTOR
-
Emunem
senior tag
-
Emunem
senior tag
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
-
bandus
veterán
válasz szabonagyur #329992 üzenetére
ezt en nem lattam a g8-on, pedig azt azert hasznaltam sokat varosban is (pl minden nap ii keruletbol a budapartra oda-vissza). most az audi ~28500-ra irja, szoval nem csokkent sokat
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #329944 üzenetére
Nem sokkal, mondom 5 km-rol jartunk be heti 10x hideginditas (-szabik/unnepnapok) alhangon. Igy 30k helyett 26k-nal kerte a cseret. Azert egy olajanalizist megneztem volna mi es mennyi van abban az olajban.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #329936 üzenetére
Dizelnel a motor be nem melegedes is kivalto ok lehet (na meg a lustasag). 5 km-rol jartunk dolgozni a 2.0 cr tdi-vel. Telen csak ulesfutes ment mert ugysem futott volna erdemben.
#nincsbennetarcsi
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz szabonagyur #329951 üzenetére
Én meg néha nyitogatom a tetőablakot a cidriben, mert úgy bír fűteni ez a 35 éves öregszar.
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz szabonagyur #329940 üzenetére
15km-en le kéne olvadnia, biztos a modern szarban, nem találja a menürendszerben a fűtést.
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz szabonagyur #329923 üzenetére
Mondjuk a "lusta fűteni" az elég értelmezhetetlen számomra.. nem lesz drágább a megtett méter ha fűt benne.. max tényleg azt tudom elképzelni hogy most indult és nem melegedett be.
Régen én is csináltam ilyeneket.. külön mókás volt amikor a -30 fokig fagyálló ablakmosó úgy fagyott rá az üvegre mint a szar a még hideg autónál, mert gondoltam leoldja a fagyot az üvegről..
Ma már inkább hagyom ketyegni 5-6 percet, olvassza le magának a fűtéssel, esetleg jégoldóval rásegítek. bár mostanában már nincsenek telek, meg tető alatt parkolok, ott nem jegesedik le az üveg.Megtehetem, Flúgos vagyok...
-
OPiiPO
veterán
válasz szabonagyur #329923 üzenetére
Hogy valaki lusta a benzines/dízel autója befagyott szélvédőjét indulás előtt leápolni annak mi a jó fütty köze van ahhoz a témához amihez hozzászóltál
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #327683 üzenetére
Miert ne lehetne velemenye? Csak azert mert nem azonos a tieddel nem kell megsertodni. Vagy ha ennyire zavar egyszeruen ignorald.
#nincsbennetarcsi
-
stickermajom
addikt
“azon felül, hogy drága és nehézkes/lassú a töltése semmi igazán használható ellenérv nem jött fel”
De most őszintén, ennyi nem elég ellenérvként? Az emberek jó részének nem reális alternatíva a körülményesség miatt, ráadásul jó adag felárral megspékelve. Vagy mit szeretnél még? A teljesítményre, menetkomfortra, zajra stb nem lehet panasz, valóban Inkább örüljünk, hogy nem jött elő a "hiányzik a benzinszag", "hang nélkül nem az igazi" stb. érvek tömkelege.
[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
Ez ilyen, a normalis arcok szep lassan kikopnak. Mikor latom, hogy ket ora alatt 200 hsz van, biztos lehetek benne, hogy melyik 2-3 eszkombajn irta, vissza sem olvasok.
-
Emunem
senior tag
sajnos mind2 oldalon ez van. éppen egy közlekedési reform elött vagyunk, nyílván lesznek ellen vélemények, csak próbáljuk meg nem élböl elutasítani a másik tábor véleme´nyét, és akkor lehet normálisan is vitatkozni, a szónak az eredeti értelme szerint, nem a telepi szinten. Én szeretek normális partnerrel vitatkozni olan dolgokon, amiben nem értünk egyet, sokat tanulhat meg az ember ilyenkor, amit eddig lehet nem vett észre.
[ Szerkesztve ]
"... hát persze ..."
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz szabonagyur #327664 üzenetére
Még jó hogy nem te szabod meg, ki mit írhat, és tehet egy NYILVÁNOS fórumban..
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz szabonagyur #327654 üzenetére
Tervez nem tervez.. ez akkora marhaság. tervezhetek én is sokmindent, de ha az élet, vagy a helyzet nem azt dobja, akkor álljak mint fasz a lakodalomban?
Így is több olyan van kinn az utakon akiknek nem lenne szabad kintlennie..
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #327188 üzenetére
Javaslat de az már előrelépés, hogy egyáltalán felmerül a visszatáncolás eshetősége.
#nincsbennetarcsi
-
TheProb
veterán
válasz szabonagyur #327019 üzenetére
Ne túlozzunk azért Én sem vagyok törzsgyökeres Bp-i, szóval ne húzzuk rá a Bp a világ közepe baromságot. De ne csináljunk úgy, mint ha az ország ÉK-K-i fele nem joggal lenne olyan hírnévben, mint amilyen. Valamiért ha C-re gondol az ember, nem GYMS vagy Fejér megyére asszociál egyből. Ahogy Qru is írta, Ny-i oldallal alapvetően semmi gond sincs pl.
Azon meg lehet ércelődni, hogy sajnálom a 5-6k-t arra, hogy eladják. Azért vannak árnyalatai annak a tengelynek onnantól, hogy egyáltalán nem akarok foglalkozni az eladással és hogy nem akarok C-kkel szenvedni.
#327021hdanesz: Ja, hát nyilván az se fair. De az se, ha megjelennek a busmanok. Telefonszám tílt, aztán kerékoldás. A fő gond itt az, hogy ilyen workaround-okon kell egyáltalán ötletelnie az embernek...
A részletes leírás kapcsán ugrott be: 2024-ben kurva gáz, hogy Hahu-n még mindig nem lehet legalább egy alap tördeléssel, behúzással, akár listás formázással megírni azt a nyamvadt leírás. Csak 1:1-ben behányi a litánia plain text-ben. Illetve a 12 db-os fotó limit is egy vicc, főleg hogy az már fizetős szolgáltatás. Múltkor amúgy láttam valahol, hogy jóval több fotó volt. Azt csak kereskedőnek szabad vagy mi?
Részemről egyébként vevői oldalról pont a minél részletesebb leírás szokott a legelső bizalomépítő dolog lenni.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #327019 üzenetére
Pont Pest? Ott mindenki zsivány!! Am miért? A nyugati térfél az tök oké. Zalának rossz híre van? Vagy Somogynak?
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
macilaci78
nagyúr
válasz szabonagyur #326859 üzenetére
Nem kell ehhez ünnepnek se lennie már.
-
6030D
őstag
válasz szabonagyur #326595 üzenetére
Ezt hol lehet amúgy lecsekkolni, hogy nem csak egy "unokás" átverés?
Mondjuk érdemes eltalálni, hogy volt akkor abban a városban.Tsebacsi: a biciklis cicák a legrosszabbak.
[ Szerkesztve ]
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
kisza25
félisten
válasz szabonagyur #326550 üzenetére
Tudom jelenleg nem pont ez a téma, de kapcsolódik a lámpákhoz.
Vannak olyan vakító lámpák, főleg, ha suv és te földszinten ülsz, hogy múltkor balra fordultam a kereszteződésben és egyszerűen nem láttam hova fordulok, mert teljesen elvakított az ott álló lámpálya, azt sem láttam, hogy az ott álló autó széle hol van, egy kicsit nagyobb ívet vállasztottam, hogy biztos ne menjek neki, de, hogy jobbra hol van a padka azt már csak akkor láttam mikor fordultam, bármi is lehetett volna ott én vakon fordultam be és ez szerintem nagyon nem jó így
Ja és arról még nem is beszéltünk, hogy vannak autók amik ledmatrixot használnak, csak gyári cuccal lehet beállítani és a hozzá való gépet a gyár nem engedi csak márka kereskedőnek. Mennyien fogják márkakerbe vinni beállítani a lámpát...
Most is van egy csomó csillagász[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
macilaci78
nagyúr
válasz szabonagyur #326540 üzenetére
Más az ingerküszöbünk. Engem kimondottan zavar a folyamatosan világító ködzárófény, vagy féklámpa intenzív piros fénye. Ködben a köd persze tompít rajta, de anélkül inkább ráelőzök, ha tehetem.
-
macilaci78
nagyúr
válasz szabonagyur #326506 üzenetére
Hát nem tudom. Kilométereket menjem ködzárófény mögött, vagy húzzon el mellettem a semmiből egy balf@sz lámpa nélkül?
-
KAMELOT
titán
válasz szabonagyur #326276 üzenetére
0-140km/h gyorsulás aztán jött a piros lámpa.
Pillanatnyi 52 literV1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
szőröscica
addikt
Vajon meddig? Tobb szakasz meg mindig siralmas allapotu.
-
ParmaBoy
junior tag
Semmi tereles? csutortokon megyek debrecenbe, viszonylag siestosen, ennek most nagyon orulok!
Diffidati Con Noi
-
Emunem
senior tag
válasz szabonagyur #325970 üzenetére
Ennek már 3 éve, (azt hiszem) amióta bevezették… akkor úgy elszálltam, hogy inkább úgy voltam vele, inkább nem kell. Mondjuk a 9 rúgót nem kaptam volna vissza, csak ha továbbra is használom a számot…
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
válasz szabonagyur #325683 üzenetére
Úgy, hogy a 2-es dízelje nem ment le nekem 6 liter alá (122 LE) azzal aztán lehetett próbálkozni (D4-D)
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
-
Blindmouse_
aktív tag
Priusos 80%ban béna hülye akinek fogalma nincs a vezetésről, ellenben egyenesben nyomja mint Tücsök a saját kishugát..
-
tototos
őstag
Gran canarian vagyunk és szerintem a taxik fele Prius+. Corolla hybrid is sok van.
-
Qru
MODERÁTOR
-
BigBlackDog
veterán
válasz szabonagyur #325657 üzenetére
Szerintem Cupra (még), Lexus, Mitsubishi, Nissan.
-
Szoszo94
őstag
Lexus, Renault
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
tboldi
nagyúr
Lancia?
-