Új hozzászólás Aktív témák
-
Halo
senior tag
Igen, ez OK. Ezt meg tudtam csinálni. De ebből nem tudtam oldalstilust készíteni...
Most hatszaz oldalnal ez elegge maceras...
Raadasul paros-paratlan oldalra mas-mas hattter lenne...
Tudom, copy-paste, de... probalok valami "automatikus" modszert, mint pl Scribusban a mesteroldal.
Erre tipp, otlet?Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
Halo
senior tag
Pont szépen átugrotta.
De ahogy látom, az oldal háttér manipulálása kimerül a margók közötti rész "színesítésében"Az egész lapos képem oldalra rögzítése, majd teljes méretűvé tévése, háttérbe küldése megoldja a gondom.
Sajna, egyelőre nem tudtam mindezt egyfajta "mester" oldalként elmenteni - időhiány. De ha ez mem megoldható...s minden páros, páratlan oldalon először így kell kezdenem a háttérképpel...ez így akkor nekem nem lesz jó ...Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
Halo
senior tag
Üdv!
Kezdetektől fogva használom az OpenOffice.org-ot - majd a Libre-t, elsősorban szövegszerkesztésre.
Most kíváncsiságból Scribus helyett ugranék bele egy több száz oldalas kiadványba - egyelőre csak nézegetem, mi is változott, hogyan is tudnám a dolgomat könnyíteni a mindennapok egyszerű levélkészítésén túl. (PDF lesz belőle - külön színes ill. nyomtatóbarát verzió - ha össze tudom hozni.)Most nem találom azt a lehetőséget, hogy egy oldal háttereként egy képet rakjak be. Korábban volt ilyen - most... nem lelem rá a megoldást. (Egy megszerkeztett A/4-es keretgrafikát akarok a háttérbe páros-páratlan oldalra külön-külön.)
Segítségeteket köszönettel venném:
Halo[ Szerkesztve ]
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asustor NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest