Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alikah88
tag
válasz RuLeZz007 #7797 üzenetére
De csináltak. De még csak CM-en és Zeuson lett tesztelve
Google Pixel 8 + Huawei Watch GT 2
-
-
RuLeZz007
tag
OB- hez nem csináltak még BraviaHack-et???
Üdv.: Patrik
-
embe
nagyúr
Az emulator nem tudja szerintem megnyitni az sd kártyát.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Robez88
tag
válasz pakos85 #7788 üzenetére
Szia! Gratulálok a telefonhoz!
Attól függ. A mobilnetet biztos hogy meg lehet osztani USB-n (teszteltem is áramszünetben ) Nálam (CM rom) a wifit is tudom osztani. Más romoknál nem tudom ez "feature" -e, de szerintem működik alap rommal is.
Telepítsd fel a drivereket, csatlakoztasd a telot, és próbáld ki.
-
Robez88
tag
(#7791) embe: Valószínűleg nem jó mappában voltál! CM alatt a kábeles módszerrel sem jó?
Tömörítsd ki a memóriakártya gyökerébe a mappát.
1. Lépj be a terminal emulatorba
2. "ls" paranccsal meg tudod nézni hol vagy jelenleg (mint windows paracssorban a "cd" parancs)
3. "cd sdcard" paraccsal belépsz a memóriakártyába
4. "cd cwm-touch-flasher" paranccsal pedig a scripteket tartalmazó mappába
5. "su" paranccsal kérj superuser jogokat
6. írd be: "dd if=<recovery.img> of=/dev/block/mmcblk0p4"
7. Végül: "reboot recovery"A parancsokat mindenhol macskakörmöztem, természetesen azok nélkül írd be a terminalba. Pofonegyszerű
[ Szerkesztve ]
-
pakos85
csendes tag
Helló!
Én is tulaj lettem, Eddig minden rendben a telefonnal. Csak egy kérdés merült fel bennem:
az asztali pc-n keresztül tudok netezni a telefonnal?
Vagy csak a wifi kártya, esetleg router marad.
Köszi! -
Robez88
tag
waiting for device... előtt kapod a hibaüzenetet?
esetleg próbáld meg a számítógép nélkül:
If you don't have pc, you can try this from terminal emulator :
1. Extract above file
2. Open terminal, change to superuser mode (type : su)
3. Type dd if=<recovery.img> of=/dev/block/mmcblk0p4
4. Type reboot recovery -
embe
nagyúr
-
Robez88
tag
Ez alapján csináltam és remekül működik (CM # 2012.02.03)
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Valaki kipróbálta már ezt az recoveryt , a videó alapján az érintőkijelzővel lehet vezérelni?
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
atillaahun
veterán
válasz Robez88 #7778 üzenetére
Nem próbáltam, de szerintem itt Mo.-on még viszonylag kevés haszna/értelme van. Úgy általánosságba kevés embernek van okostelefonja, főleg olyan aki tudja/akarja mellé fizetni a mobilnetet, meg esetleg van is annyi esze, hogy plusz programokat rakjon fel a rendszerre.
Meg ugye Viber-rel még fizetősen sem lehet GSM-met hívni, a videochat-ről nem is beszélve, úgyhogy nekem elég a Skype.ActionVoip, asszem ennek a legalacsonyabbak a magyar mobil percdíjai. Plusz a külföldiek is egész barátiak a hazai szolgáltatókhoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
Robez88
tag
válasz atillaahun #7777 üzenetére
Nem próbáltad még a Vibert? Én pár fontosabb barátomnak, akinek androidja van utasításba adtam hogy telepítse fel. A hangminőség ég és föld a GSM hálózathoz képest. Igaz nem olyan rugalmas, mert internet kapcsolat kell hozzá. De ha nem élet-halálról van szó még mindig remek alternatíva szerintem.
Azért is jó mert ha valakit hívok a viberen keresztül, de nincs éppen internet kapcsolata akkor mikor csatlakozik wifihez vagy mobilnethez kijelzi hogy hívtam. Másrészről viszont Call Meter 3G-t használok a telefonköltségeim monitorozásához, és képtelen vagyok beállítani, hogy a viberen kezdeményezett hívásokat nem vegye figyelembe.Tudsz valami linket adni melyik szolgáltatást használod? Utánanéznék részletesebben
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz Robez88 #7776 üzenetére
Azért ingyen nem, de vezetékes 2 Ft., mobil meg 12 az ActionVoip mostani tarifáival. Mikor befizettem rá vagy fél éve még elég szutyok volt a szolgáltatásuk, de mostanába már elfogadhatóbb, szóval ha nem valami nagyon fontos vagy hivatalos ügyben kell telefonáljak, akkor általában ezt használom/nám.
[ Szerkesztve ]
-
Robez88
tag
válasz lewis70 #7773 üzenetére
Jelentem a sztereo bt fejhallgatóm is remekül működik. A eszközön található gombokkal számot léptetni, hangerőt állítani és hangtárcsázást is tudok kezdeményezni.
atillaahun
Miért fontos Neked annyira a SIP, VOIP? Mint laikus kérdezem, nem ismerem az előnyeit. Talán ingyen telefonáláshoz vagy ilyesmi?
-
lewis70
csendes tag
válasz Giorgio1985 #7772 üzenetére
A CyanogenMod letöltés oldalán ez van:
This page (http://download.cyanogenmod.com/) is currently offline. However, because the site uses CloudFlare's Always Online™ technology you can continue to surf a snapshot of the site. We will keep checking in the background and, as soon as the site comes back, you will automatically be served the live version. Alternatively, you can retry the live version.[ Szerkesztve ]
-
lewis70
csendes tag
válasz Giorgio1985 #7772 üzenetére
Nem egész egy napja van fent, de egy-két dologra már tudok válaszolni:
- Igen, a processzor órajele állítható, de a gyorsabb indítás érdekében a boot animáció is letiltható, valamint a virtuális memória méretét is lehet szabályozni,
- Hiányosságai: egyelőre nem tudom vele használni az LG PC Suite-t, a gyorshívás beállítására is rá kell még jönnöm , valamint USB csatlakozásnál csak úgy lehet elérni az adatátviteli módot ha előtte az USB hibakeresést bekapcsolom...
- Sztereo bluetooth-ot nem próbáltam még,
- Akksi idő hasonló mint a korábbi rom-okkal, intenzív használat, wi-fi, GPS és nyomkodás mellett 1 nap (nem egész 1 napja használom),
- http://download.cyanogenmod.com/?device=p970 - innen töltöttem le, de úgy veszem észre a link jelenleg nem elérhető.(#7766) atillaahun
Működik, igen. A nem fogadott hívásokat állítottam be úgy hogy az alsó gombsor kéken világít nem fogadott hívás esetén.[ Szerkesztve ]
-
Giorgio1985
csendes tag
válasz lewis70 #7754 üzenetére
Szia!
Szeretnék néhány kérdést feltenni a feltett romodról!
Lehet e módosítani benne a processzor órajelét?
Milyen a teljesítményre képes?
Mennyire budos illetve milyen hibákat vettél észre?
Sztereo Bluetooth átvitel működik e benne?
Akksi idő?
Hangerős dolog : rendesen működik e a hangerő "léptetés"
Honnan töltöted le?köszi
-
anderledani
őstag
válasz premete #7730 üzenetére
Légyszíves linkeld be a hivatalos rootrol szóló cikket!
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
Dini10
csendes tag
Sziasztok!
Ma szerettem volna venni egy Blacket a T-mobilnál, viszont mondták, hogy nem lehet már kapni, mert az LG visszahívta a készülékeket. Ti tudtok erről valamit? Tényleg nem lesz kapható ezután? A honlapon azt írják hogy új készlet várható. Szerintetek várjak, vagy válasszak más telót? Ezt a telót szerettem volna t-mobilnál mert tanuló vok, és részletre vettem volna.LG Nexus 4
-
lewis70
csendes tag
válasz atillaahun #7760 üzenetére
Nem tudom hogy az LG Notifications program mennyire megy CM alatt, de hasonló funkcióval rendelkezik: CyanogenMod beállítások menü ->Felület ->LED visszajelzés menüben.
[ Szerkesztve ]
-
alikah88
tag
Lenne egy kérdésem a hozzáértőkhöz!
Az UOT kitchent csak deodexed romokkal lehet használni igaz?
Ha igen, akkor nincs meg valakinek véletlenül a sima rootolt V20N szimpla deodexed változatban? Előre is köszi a válaszokatGoogle Pixel 8 + Huawei Watch GT 2
-
bryan051992
tag
cm alat ténleg nagyon gyors a ob és sok beálitás választható!de ami a gyári romok alat vagy a v20n-en müködik az a cm-alat nem!pl cm alat a képek között a telefon felsö sarkát ütöm nem lapoz vagy pl a hangerö össze vissza ügrál és cm alatt mikor kihuztam a töltöröl 2perc alatt 94% v20n alatt 1óra alatt 96%!de 4romot tesztelgettem eddig a cm ténleg nagyon gyors de vissza raktam a v20n-et ez vált be nekem.....egyenlöre......
[ Szerkesztve ]
-
alikah88
tag
válasz atillaahun #7757 üzenetére
Megnéztem én is. Leszedtem az Advanced Task Killert marketről (ezt használtam régen, mostanában már nem használok ilyet). Ez 44 MB szabad RAM-ot ír ki. Míg az Alkalmazások/Futó szolgáltatások kb 200-220at...
Akkor ezek közül melyik a félrevezetés?Google Pixel 8 + Huawei Watch GT 2
-
atillaahun
veterán
válasz lewis70 #7759 üzenetére
Juppí, az kell nekem, köszí.
Már csak az érdekelne, hogy 3G-n is megy-e vagy csak WiFi-n, de gondolom SIP accountja nem sok mindenkinek van, hogy kipróbálja.Ja igen még egy apróság, rátudnál nézni még az LG Notifications programra is, hogy mennyire megy CM alatt?
(#7758) saphancs
Ezt nem biztos hogy értem.[ Szerkesztve ]
-
lewis70
csendes tag
Internetes hívás beállítás lehetőségei:
Hívásbeállítások
Internetes hívás beállításai
- Fiókok -> SIP fiókok -> Fiók hozzáadás
- Internetes hívás használata[ Szerkesztve ]
-
saphancs
aktív tag
Ne turkálj a számba, mert elkapsz valamit...
Eztetet akartam volt kérdezni!(((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch
-
atillaahun
veterán
Köszi szépen a beszámolót mindkettőtöknek, azt még meg tudnátok nézni, hogy a hívásbeállításokban van-e SIP, VOIP vagy internetes hívás néven lehetőség? Elméletileg accountot lehet ott hozzáadni.
Egyébként akit komolyabban érdekel az Android vagy OB memóriakezelése annak érdemes feltenni mondjuk egy TaskXP-t, SystemPanel-t, vagy ES Task Manager-t, mert az Alkalmazások > Futó szolgáltatásoktól eltérően azok valós adatokat mutatnak. Abba most nem mennék bele, hogy a gyári kijelzés egyszerű bug, vagy szándékos félrevetés eredménye.
A lényeg már pár óra használat után látszani fog, sosincs az OB-ban 100-200 MB szabad RAM, legfeljebb közvetlenül újraindítás után. Ugyanis még kipucolt rendszerrel is beáll olyan 30-50 MB környékére, ahol még nem lassul be durván mint mondjuk egy SGS, de azért észrevenni, hogy nem olyan fürge már mint boot után.Más.
Akit érdekel, van XDA-n egy mókolt gtalk zip, működik vele a videóhívás, kipróbáltam. Talán csak annyi baja van, hogy a Skype-hez képest észrevehetően kevesebb fps-t tud.[ Szerkesztve ]
-
takessz
senior tag
-
Robez88
tag
Sziasztok!
Mint korábban említettem, feltettem tesztelés szempontjából a legújabb CM Romot (2012/02/03). Nos egyenlőre azt kell hogy mondjam semmi negatívat nem tapasztaltam (+ Nova 11c kernel):
- hanghívások jók (a 2 mp-es késés jelen van)
- sebesség nagyon jó, pedig tettem rá 110 alkalmazást összesen (150-180 MB szabad RAM, task manager nélkül)
- meglepő módon gyorsabban bootol mint a korábbi 2.3.4 deoxed romom
- GPS gyorsan talál jelet (lakásban kb 5 mp alatt )
- kamera működik rendesen
- zeam launcherrel rugalmas és gyors a menürendszer
- hangosítás/halkítás léptetés már arányosan működik
- USB adattármód is rendben
- akksi tesztelése folyamatban
- nagyon tetszik a CM-be integrált képernyő forgatási és ki-bekapcsolási effektEgyenlőre marad, majd meglátjuk hogyan állja a kiképzést. Meg remélem lassan jön a Nova v12.
Ha van valakinek kérdése a CM-rommal kapcsolatban, nyugodtan írjon, megpróbálok utánajárni.
[ Szerkesztve ]
-
lewis70
csendes tag
válasz atillaahun #7753 üzenetére
A GPS-en, bootoláson és gyorsaságon felül:
- sokkal több lehetőség van a telefon testreszabására, vízuális hatások és teljesítmény beállításai, menüsor testreszabása (pl. akku %-os kijelzés alap opció),
-külön CM beállítások almenü,
- Kikapcsolás menüben reboot gomb -> választási lehetőség reboot és recovery között
Elsőre ezek. A többiről (fotó, video opciók, akkuidők stb). később mivel ez az első CM rom amit feltettem.[ Szerkesztve ]
-
bryan051992
tag
valami tapasztalat aksi ügyben cyanogenmod 7 alatt????
-
lewis70
csendes tag
Üdv!
A Lite ROM-al gondjaim voltak: nem talált GPS-t egyáltalán, de még a rejtett menübe sem engedett be mert azonnal kidobott egy hibaüzenetet. Feltettem a Cyanogenmod 7-t; hát a gyorsaságára nem lehet panasz az egyszer biztos. Minden eddiginél gyorsabban bootol. SPB Shell 3D launchert használok, ami alapból legalább 80 MB-t foglal, még így is van szabad memória több mint 200 MB.
A GPS megtáltosodott: szinte még a pincében is hozza a műholdakat másodpercek alatt .[ Szerkesztve ]
-
rerebere
tag
válasz bryan051992 #7746 üzenetére
Szóval.
erre van szükséged : http://goo-inside.me/gapps/gapps-gb-20110828-signed.zip
Ha CM van a telón akkor az sd-re másolod a fájl, berakva jobbklikk rá és install CWM vagy mi a szösz -
rerebere
tag
-
Norbi14
senior tag
válasz bryan051992 #7744 üzenetére
Hú, kicsit tanulmányozd még az android rendszert. Jó tésre is természetesen, névjegyeket legegyszerűbb gmailel szinkronizálni. Elöző hsz-ben ott a megoldás marketre.
-
bryan051992
tag
van olyan cyanogenmod 7 rom ami t-mobilosra jó?mert amit én felraktam cyanogenmod 7rom azon se merket se facebbok se youtube semmi widget és a simkártyán se látja a névgyeket!igy vissza raktam a v20n-et!
-
Robez88
tag
válasz bryan051992 #7733 üzenetére
Egy gapps zip-re van szükséged, a Recoveryből telepíthető!
-
-
premete
veterán
Hibátlan. Annyi rom és kernel van rá, hogy alig győzöm kipróbálni mindet. Nyílt a bootloader is, így ki lehet élni a hekkelési hajlamokat; most cm7.2 rc0 megy rajta, 2x1300 Mhz-en, 6500-as Antutu benchmarkkal. 1080p videófelvétel, tökéletes hanggal, külön op. rendszer hdmi-n át tv-n, stb....
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
embe
nagyúr
válasz premete #7730 üzenetére
Hali!
Éjszakai meló után, tök betegen, 3 óra szar alvás után, még elkezdtem gondolkodni, ezen a bejegyzéseden. Kellett pár másodperc mire leesett.Így kb. 2 hét használat után milyen a Moto teló?
-
Cooler96
aktív tag
válasz bandi0000 #7721 üzenetére
Köszi a segítséget!Bár egy valami még mindig fura.Rányomom telót.Hurrá mostmrá érzékeli is.DE azt írja ki hogy a legutóbbi verzió van rajta,ami nem igaz mert a gyári 2.2es froyot írja magának.Mit tegyek?
Google Nexus 4 16GB w/ SaberMOD Latest Nightly | Stable , Fast , SaberMOD
-
törölt tag
Sziasztok!
Én vissza raktam a gyári eredetit,de egy ideje néha egyszerűen nem tudom felvenni a telefont ha hívnak.Olyan is előfordult,hogy semmit nem láttam a teló kijezőjén egy teloszámon kívűl.Már újra indítottam egy párszor és az aksit is kivettem,de nem segített.Most T-és V10 e van rajta. -
tutis
őstag
válasz kriszpontaz #7735 üzenetére
ennyit már kibírunk, V20N-re is mennyit kellett várni..
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
bryan051992
tag
hello segitene valaki felraktam a cyanogenmod 7 romot és nincs rajta market és egy csomo widget hiányzik rola és a simkártyán lévö neveket se találja!hogy lehet ezt korigálni?
-
premete
veterán
Folyó hó 30.-án lesz letölthető a root program v20N-re.
További információkEladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Mgee
csendes tag
Sziasztok !
Lehet már tudni mikor lesz root 2.3.4-re ( gyári rom V20N) vagy már van rá ?
Köszi előre is. -
atillaahun
veterán
Úgy tűnik az enyémbe is bekrepált a GPS, pedig épp múlt héten dicsértem, hogy milyen frankón működött pestig meg vissza. Mondjuk azóta volt egy factory reset, majd egy CWM-es full restore, plusz kihajintottam a system/app-ból a 2 műholdvevő ikonos apk-t, meg aztán vissza is raktam. De most már végképp nemtudom mi tett be neki.
-
Synaptic
senior tag
válasz kriszpontaz #7723 üzenetére
A gps statust már próbáltam , A magas házak meg eleve kizárva mivel faluhelyen lakom .
A hidden menuben már mindent átmókoltam amit ajánlottak más fórumokon.A külső GPS el házon belül is lát 10 műholdat kb 1 sec alatt.
Ryzen-7-5800x3D/Asus TUF B550M Pro/Asrock-PhantomGaming-6800Xt
-
pcsabat
őstag
válasz kriszpontaz #7724 üzenetére
nagyon fasza, köszi, hogy ajánlottad! Még egy erősebb fólia a kijelzőjére és hajigálni is lehet . Egyébként ejtettem le a tokban sarkára keményebb laminált padlóra. Mindenféle probléma, karc, sérülés stb nélkül állta a sarat. Persze azért betonhoz igyekszem majd nem vagdosni .
-
kriszpontaz
veterán
-
pcsabat
őstag
szerintem a gyári LG tok nagyon guszta, emellett esztétikus, könnyen takarítható és nagyon minőségi hatást kelt. Csak pár mm-el lesz vastagabb tőle a telefon és a magasított szélei miatt kijelzővel lefele is fordítható sérülés kockázata nélkül. Én csak ajánlani tudom.
-
bandi0000
nagyúr
válasz Cooler96 #7720 üzenetére
hali
Először is szerintem telepítsd újra az összes lg drivert főleg ha XP-d van az lg updaterben ott vannak a driverek telepítése emnüpont meg szerintem ha igy se jó feldobhatod a pc suitot is kárt nem teszel vele, jah és ne rakd a telefont adattároló üzemmódba csak rádugod simánA mappákkal nem kell foglalkozni mert ahogy belemész az a memórikártyádat mutatja tehát ha csinálsz egy mappát hogy mp3 és abba pakolod a zenéid amin elindítod a zenelejátszót az megkeresi az összeset, aztán az apk-kat is ugyanezzel a modszerrel csinálsz egy mappát belepakolod aztán egy fájl menegerrel pl astro meg tod keresni őket és telepíteni....
Xbox One: bandymnc
-
Cooler96
aktív tag
Nos,kéne egy kis segítség....először is,mikor próbálom updatelni 2.3ra ráteszem telót a gépre usbvel.Ekkor elindítom az lg updatert,de nem találja a készüléket,nem érzékeli azt,hogy rá van dugva a gépre.De amikor először bedugtam(még mai a teló)akkor észlelte,el is kezdte frissíteni,csak megakadt arra hivatkozva hogy vegyem ki az aksit rebootoljam a telót és próbáljam újra...mostmár ezt se hozza be...
A másik probléma:rádobom a telót gépre..csak egy rakat mappát látok,nem tudom hogy hova tegyem pl zenét,vagy képeket.És hova kell tenni a .apk fájlokat? össze vagyok zavarodva egy kis segítség jól jönne
Google Nexus 4 16GB w/ SaberMOD Latest Nightly | Stable , Fast , SaberMOD
-
alexander12
aktív tag
Én ilyen
tokot használok. Előtte egy szilikon tokom volt, de abban nagyon vastagnak nézett ki. Ebben nagyon minőségi kinézete van.[ Szerkesztve ]
kíváncsi, OP8T
-
Synaptic
senior tag
válasz Synaptic #7717 üzenetére
Közben megválaszolom magamnak. Igen létezik ilyen ingyenes program a neve Bluetooth GPS Provider [link]
Már 3x voltam szervizben GPS miatt , 1 x cserélték a vasat, 2x elhajtottak , hogy semmi baja a GPS nek a teloban. Sajna nekem 10 perc alatt sem talál egy deka műholdat sem.
Viszont van egy elég komoly külső gps em. Bluetooth-al összelőve 1 sec alatt megy minden. Én tuti nem megyek szervizbe ismét ez miattRyzen-7-5800x3D/Asus TUF B550M Pro/Asrock-PhantomGaming-6800Xt
-
Synaptic
senior tag
Létezik olyan akár fizetős akár ingyenes program , amivel külső GPS eszközt lehet bluetooth on keresztül használni navigációs progikhoz ?
Ryzen-7-5800x3D/Asus TUF B550M Pro/Asrock-PhantomGaming-6800Xt
-
shaggy
aktív tag
Miért van az hogy nekem amióta felraktam a 2.3 szoftot előfordul nem is egyszer már az előbb is csinálta, hogy teljesen lefagy és gondol egyet és újraindul majd megint?
-
embe
nagyúr
válasz Mr. Nimbus #7702 üzenetére
Használd egészséggel, és ODAfigyeléssel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest