- Delta Force - Nyáron jönnek a mobilos kiadások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- World of Tanks - MMO
- Witcher topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Path of Exile (ARPG)
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
-
GAMEPOD.hu
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
heinci
tag
Allitolag megy a root unlockroot.com -on keresztul, csak a CWMet nem szabad feltenni a rom managerrel, mert azt tiltja az LG (zart bootloader)
[ Szerkesztve ]
-
anderledani
őstag
válasz bubus66 #19992 üzenetére
Ja ez nem teszt verzió mint a korainál a v30i előttiek? Csak mert nem került még fel a firmware list-re.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
badxgirl
aktív tag
óóóó...első benyomás, hogy SZÉP! Persze lehet hogy csak az én ízlésemet találta el nagyon az LG, de nekem nagyon bejön, és a beállításvarázslónál az integető kis droidon meg besírtam, annyira jópofa
-
jegenye77
addikt
Felmásoltam az sd-karira az ICS-t telepíteni akartam de nem tudtam mert nem látta a fájlt!
Pedig rajta van mert most leellenőriztem pc-n!Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
-Jolly-
csendes tag
Akinek már fent van... Léccci legyen olyan jófej és segítsen nekem. Most kell rootolni, mikor kell a factory reset, hogy hozom be egyáltalán, és akkor utána teszem fel a romot a smart-tal??? Help pls Tudom kicsot gázos, de már totál elfelejtettem anno hogy tettem fel a litot....
-
kengyel
nagyúr
Lassan akkor jönnie kell hivatalosan is
kengyel
-
bubus66
nagyúr
Csak azt nem tudom hol vannak azok akik a legjobban sírtak az ICS-ért most itt van.
(#19991) tzsolesz
Próbáld meg a MyPhoneExploreret. Vagy a ztelefon az LG szoftverre legyen állítva ne adat tárolás vagy stb.
(#19993) kengyel
Tedd fel a SmartFlashToolsal,én többet soha nem rákom agyári updaterrel, mert nekem kettő P500-it gallyra vágott.
#19990) anderledani
Ez nem Korea, hogy 80 frissítést kidobunk. De mégse V30 lett igaz nem is V21 tehát egyikünk se nyert.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
tzsolesz
nagyúr
Már a 3-ik PC suitot töltöm, nem tudom mi lehet a gond.......
Amúgy az ICS nagyon adja eddig.
bubus66: A háttérben mindenki próbálja felhegeszteni. Nekem már fent van 1 órája. Nagyon vaddisznó.
[ Szerkesztve ]
-
anderledani
őstag
Na nekem pont szervizbe van, de addigra legalább kijönnek újabb tesztverziók. Pénteken megyünk a telóért.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
bubus66
nagyúr
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
kengyel
nagyúr
Akkor ezt most Az LG Support tools-al nem is lehet frissíteni ? Mert megnéztem de ott még nincs Még a V20 írja ki utolsónak .
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
tzsolesz
nagyúr
válasz kriszpontaz #19982 üzenetére
Nem rég telepítettem újra a rendszert, és a régit tettem föl. Most szedem az újabbat.
Nekem is azért kell.
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
pc suittal vajon hogy lehet újra használni? nem ismeri föl többé.
-
tomic
addikt
Telepítését leírná valaki?
-
badxgirl
aktív tag
Már rántom is lefelé én is a smartflashtools-os verziót...telepíteni ugyanúgy kell mint a v20s-t? ja és root megoldott már? erről mit tudni?
meg meg meg mit is akartam? ja hogy v20s telepítésnél mikor újraindul bejön a recovery és kell factory reset, ilyen itt nincs ugye? csak telepítem bekapcsol és örülök?
-
-Jolly-
csendes tag
Valaki tudna dobni egy Smart Flash Tools- os linket mert amit tudtam az már nem él. Illetve egy gyorstalpaló leírást hogy akkor most hogy is kellene feltenni, Régen szórakoztam már ezzel...Most elvileg egy rootolatlan sima 2.3 van rajta, Előlre is köszi
-
jegenye77
addikt
Recovery-ben factory reset és mehet fel az ICS?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
embe
nagyúr
Úgy néz ki, hogy ezzel sikerült rootolni a telót! Legalábbis ott a Superuser ikon.
Rom manager felment, azzal a recovery is telepítve van. Superuser működik.
Most indítottam újra - de nem indul "SECURITY ERROR" -t ír ki. Nincs recovery, és nem indul a teló. Telepítem újra.[ Szerkesztve ]
-
-Jolly-
csendes tag
Hali!
Na akkor hogy minden tiszta legyen, miután regeltem le tudom tölteni az ICS-t ezután factory reset és smart flash-el mehet is fel az ics?
-
bubus66
nagyúr
válasz kriszpontaz #19966 üzenetére
De így van 209MGb szabad RAM ha sikerül a ROOT akkor még több
-
eisento
addikt
beallitasok kijelzonel mostmar be lehet allitani hogy meddig vilagitson a gombsor. lehet csak nekem uj ez elsore nagyon tetszik, mindjart csinalok benchmarkot is azert.
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
eddie17
addikt
Na belőttem. Eddig nagyon jó eléggé gyors. Tele Van okos funkciókkal! Majd akksi is kiderül! Ez már a telóról írtam chrome-al!
[ Szerkesztve ]
-
eisento
addikt
felraktam mehet a teszt
-
bubus66
nagyúr
válasz eisento #19963 üzenetére
Én nem a KDZ linket tettem javaslom a SmartFlalshTools leírást.
tzsolesz ez beállítások nélkül ilyen van hang alapú kamera vezérlés de a kamera hangot nem lehet kikapcsolni
-
heinci
tag
Xdasoknak sikerult rootolni itt:
unlockroot.com -
eisento
addikt
itt is fentvan a kdz [link]
-
bubus66
nagyúr
válasz kriszpontaz #19961 üzenetére
Ment egy PÜ nézd meg te meg érdemled. Belehet kapcsolni a gombsor világítást nagyon jó.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz kriszpontaz #19957 üzenetére
A factory resett csináljátok meg a telepítés előtt a 3845#-970# jó hozzá.
-
bubus66
nagyúr
válasz alolamkrem #19954 üzenetére
Igen úgy is akkor töltsd le a kdz hozzá
-
alolamkrem
csendes tag
Én csak kdz -s telepítéshez értek úgy is felrakhatom ezt nyugodtan?
-
waddafaq
tag
Na végre, grat az LG-nek. Remélem jobban fog menni nektek mint a koreai portolt cucc, mert mikor én azt próbáltam nekem lassú volt és akadt. Jön lassan a kánaán.
Samsung Galaxy Note 3 ; HP Envy 14 ; Nexus 7 ; Nikon D90 ; Macbook Pro retina ; Lenovo ThinkPad T530 ; Xbox 360 ; Bose Soundlink III
-
bubus66
nagyúr
Tessék uraim és hölgyeim itt a ICS használjátok egészséggel a SmartFlashTools-sal feltudjátok tenni.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz gabancs #19948 üzenetére
Gyorsabb látszik a 3.08-as kernel azért saját maga beál a magyar nyelvre este meg nézem a recoveryst, hogy lehessen rootolni Még 15 perc és tölthetitek.
-
bubus66
nagyúr
Egy kis csemege az ICS váróknak bubus66 teloján mindjárt kapjátok a linket.
#19946) gabancs
Persze,hogyne lenne Itt a várt ICS most ,ár csak Root kel meg a szemetet kiszedni és egy jó kis ROM lesz ez most meg ezzel a 3.08 kernelel jönnek a CM10 majd rendessen
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
-
firemanus82
senior tag
válasz bubus66 #19941 üzenetére
Nem mondjatok!? Nagyon varom kollega az eredmenyt.
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
bubus66
nagyúr
Aki az ICS szeretné fel rakni ne szórakozzon a KDZ-vel kész a SmartFlashTools-os változat már tesztelem. Nálam fent van.
#19939) pcsabat
Nem érteni kell fel tenni az V28A SmartFlashTools-os változatát.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz tzsolesz #19936 üzenetére
Na nem tud a recovery nélküli fel ment most bootol. A Recoverysnek neki se akart állni a SmartFlashTools Töltöm fel gyerekeka SmartFlashTools váltózott ugyan ügy mint az GB. 30-40 prec küldöm a linket
-
bubus66
nagyúr
válasz kriszpontaz #19927 üzenetére
Már csinálom is, most forrasztom a Smartfalstoolshoz.
(#19933) tzsolesz
Várj egy 20 percet ha jó lesz a SmartFlashTools akkor már rakom is fel. Akkor tudjátok tölteni.
[ Szerkesztve ]
-
kisbikk
csendes tag
Pont a névnapomon jelent meg az ics a blackre.
-
heinci
tag
válasz tzsolesz #19928 üzenetére
Ez a teszt verziója az ICS ROMnak a francia oldalról, mint a linkben is láthatod.
Még nem rootolt, de pár óra és az lesz szerintem.
És azért írja, hogy mi működik benne, mert még nem a végleges verzió, bár ott van a nevében, hogy final, a screenshotokon látszik. Szóval most már mindenki elhiheti, hogy van ICS ROM.
-
bubus66
nagyúr
Már teszem is és a SmartflashTools változatot is meg próbálom,meg csinálni.
#19929) gabancs
Recoveryből nem tudsz BB fel tenni
[ Szerkesztve ]
-
gabancs
addikt
Én jobban örülnék, ha Recovery-ből lehetne feltolni. KDZ-t még nem raktam fel.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz heinci #19926 üzenetére
Na, ez már érdekes lehet. Az hogy hivatalos, az mit jelent, Miért van ott külön feltüntetve, hogy mik működnek? ha valóban hivatalos, akkor ezeket nem kell feltüntetni, ha jól gondolom. vagy az Ő tesztje szerint?
Azért fenntartásokkal kell ezt is kezelni. Nem látom hol írja, honnan van?Ha bár asszem a 2.3 is így volt az elején. Volt egy ilyen kiszivárgott verzió, és a gyári tökre ugyan az volt, még a dátum is. Csak lestünk. Nah, jó lesz ez, valaki próbálja ki, én melózok.
Valahogy érzem, hogy most fogom lecserélni a bubus66 féle tökéletes 2.3-at. De jó is lenne.
[ Szerkesztve ]
-
heinci
tag
HIVATALOS ICS
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1974640Illetve még nem hivatalos, de értitek
-
tzsolesz
nagyúr
válasz kriszpontaz #19924 üzenetére
Akkor jól félreolvastam. Kapkodok csak. köszi hogy kijavítottál.
-
kriszpontaz
veterán
válasz tzsolesz #19920 üzenetére
Pontosabban:
"Don’t bother to look for this news in a press release or LG’s official website. The information is legitimate though, and comes from a 100% reliable source."
Ne is próbáljátok ezt a hírt sajtóközleményben vagy az LG hivatalos honlapján keresni. Ettől még az információ biztos, és 100% megbízható forrásból származik.
Az LG Optimus 2X és Optimus Black az ICS frissítést December elején fogja megkapni. Az ICS frissítés mellett a telefonok megkapják még az új kezelőfelületet, mely az új mobiltelefonokkal együtt mutatkozott be.
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz kriszpontaz #19918 üzenetére
Nah, ezt sem láttam még. Köszönöm szépen.
Fordítom:
Tehát, az LG Optimus Black-re, és 2X-re 2012 december elején jön az ICS frissítés, ami az LG hivatalos sajtóközleményében állt. Írja, hogy persze ez elég soká van, de legalább van mit várni.
Köszi szépen.
-
kengyel
nagyúr
válasz kriszpontaz #19918 üzenetére
Ez így jól hangzik , csak úgy is legyen Szinte minden hónapban olvasni valamilyen cikket, de mindegyikben tolnak minimum egy hónapot
kengyel
-
kriszpontaz
veterán
-
chros
őstag
válasz bubus66 #19893 üzenetére
Koszi az infokat!
Sajnos egyik linket LGHome-ot sem tudtam ra felrakni (4.1.2), igy egyik LG weather widget sem mukodik. Majd meg kiprobalom, hogy a sajatodat bemasolom a system-be, hatha, de nem valoszinu, hogy menne ugy sem.
Erdekes mert pl a Hero-n pont egy LG widgetet hasznaltam LauncherPro-n. Azt tudtam, hogy a HTC widgetek Sense nelkul nem indulnak el, azt hittem az LG kedvesebb a HTC-nel ...
Egyenlore felraktam a HD Widgets-et (koszi az otletert!) ez mindent csinal ami nekem kell, csak eppen nem olyan szep.Ugyhogy, ha veletlenul belefuttok egy kulon is mukodo LG Weather widget-be, szoljatok!
(#19913) tzsolesz: En most a ParanoidAndroid-ot hasznalom 1 napja (android v4.1.2), es eddig jo. Majd irok rola par het utan, hogyan viselkedik ...
-
tzsolesz
nagyúr
ICS gondolom luxus.
Aki látogat külföldi fórumokat az utána nézhetne.
-
bubus66
nagyúr
válasz balintka #19908 üzenetére
(#19908) balintka
Itt egy cikk olvasd el Nyereséggel zárt az LG
[ Szerkesztve ]
-
balintka
addikt
Valami hír van a 4.0-ról? Mára ígérték elvileg.
-
bubus66
nagyúr
(#19898) Brixx
A SmartFlashTools ajánlom, ahogy Apunk fórumtárs is ajánlotta, a linket a (#19899) hszben meg találod
Melyiket tetted fel a recoverys? Ügyes vagy.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!