Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
LH630V.
Bali27 Vezetékes nettel is próbáltad, mert lehet a wifivel is gond. HK sztem inkább csak marketing, sokkal jobban nem szól vele, a projektor javít rajta, de mint w333 is mondja: jobb a házimozi erősítő. De kezdésnek bőven elég hozzá 2 front hangfal is, amire lehet tippeket kérni a házimozi topikban, akár használt cuccokra is.
andris188 Próbálj ki másik szerver progit, mint UMS, vagy Serviio, utóbbi topikja itt. Vagy másik laptopot Plex-szel, vagy frissitsd a win-t, vagy nem tudom.
-
Beni2360
félisten
A tol-ig beállításnál a négyjegyű számnál a kezdő frekinél utolsó kettőt 00-ra kell állítani. előrébb kell indítani a keresést. csak fejből írom de meg fogod találni a lehetőséget.
------------------------------
rizso . de lehet betanítasz egy egeret, hogy a távon melyik gombra taposson. - bocs.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
james88
tag
köszi a tippet, szétnézek ott is.
ott már vásároltál?
esetleg ezekről vmi negatív tapasztalat?Viszont az általad ajánlott üzletben külön partner végzi a garanciát, nem a gyári szerviz. Ez is gyanús nekem, valószínűleg ezek sem itthonra szánt készülékek, csak valahogy idekeveredtek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Hardcore café
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek