-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldAkita
aktív tag
válasz Axel007 #34450 üzenetére
Nálam ilyesmi akkor töténik amikor usb-re mentem a csatornalistát, majd a pc-n csatornaszerkesztővel variálom majd visszatöltöm a tv-be. Másnapra összevissza vannak. Azt találtam ki hogy nem piszkálom egyik csatornát se, azaz nem adok nekik új sorszámot és nem helyezem át öket eredi sorrendjükhöz képest. Csak és kizárólag azokat a csatornákat jelölöm be a pc csatornaszerkesztőjével amelyeket szeretnék átugrani. Ha így másolom vissza a tv-re akkor megtartja az elrendezést. Persze ekor nem 1,2,3... stb, szép sorban vannak a számok hanem 5,11,22..stb, de ezt meg lehet szokni.
-
spiritex
veterán
-
yodamester10
őstag
válasz Axel007 #34450 üzenetére
Szia!Nálam is volt ilyen gond,de "jelenleg" probléma mentes.
Elsőnek lefrissítettem a tévé szoftverét,aztán kikapcsoltam mindenféle automata frissítést.Lefuttattam újból a csatorna keresését,beállítottam a kedvencek A-t,és mind a kettő helyen kedvencek A-ra raktam.Van az a menü mikor csak kicsi ablakban jelennek meg a csatornák baloldalon,meg a guide-be is A-ra raktam.Addig nekem is szarakodott,de néha megmakacsolja magát és visszaáll,ez lehet LG betegség? 99,9%-ban így jól működik,remélem neked is jó lesz,majd írd meg.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest