Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azurooandrew
tag
válasz BloodRay #9290 üzenetére
Szia BloodRay, köszönöm a prognózist!
Az említett hónapokat még kivárom, a hazai paletta is bővülhet még, az árak is formálódnak talán. Samut már csak a 3D technológia miatt se akarok venni, ezt most csak megerősítettétek ,)
Még az is befolyásol majd, hogy élőben mekkora a képminőség (ha van egyáltalán észrevehető) és a fizikai, esztétikai különbség a 620S és 660S keret nélküli megjelenése között
-
Vakegérke
félisten
válasz BloodRay #9290 üzenetére
Nem te írtad, de idézem.
"Amúgy ma voltam MM-ben és Saturnban is... kicsit megdöbbentő (feltűnő), hogy mennyivel erősebb fényerővel és szebb, természetesebb színekkel vannak beállítva (?) pl. az Arénában a Samsung tv-k az LG-khez képest. Nem akarom elhinni, hogy ennyivel jobb a Samuk képe, az ott dolgozók, a promóterek állítgatják ezeket be (át) ?"
Nem mai gyerek vagyok, és bár soha nem voltam bolti eladó, az egyértelmű, hogy azokat a cuccokat csillogtatják, amelyek kevésbé kelendőek, hogy megszabaduljanak tőlük. Ezért nyomatják a kontrasztot, színt csutkára.
- Némá apjuk, az de szíp, aszt vegyük meg!
Ezzel persze nem a tájszólást akarom lebecsülni, a lényeg az, hogy parasztvakítás.Egyszer volt Samsung tévém, soha többé nem kérek belőle. Az "ezer éves" Panasonic káprázatosabb képet produkált, és a hangminősége is meggyőzőbb volt.
No mindegy, holnap hozzák új szerelmemet, az LG 42LW5500-at. Remélem mámoros délutánom lesz.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.