Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proly01
őstag
Én valami olyasmire gyanakszom,hogy ott lehet valahol a gond ahol belemegy a tv-be a táp mert az ugye le van csavarozva csak a kábel lóg ki de mintha onnan jönne a zaj
De onnan is mitől és miért csak bizonyos időközönként?Most például nem hallani semmit,aztán gondol egyet és elkezd berrregni.....Pr:)ly....
-
GEO001
aktív tag
válasz proly01 #4895 üzenetére
Esetleg nem jellemző a zajra, hogy amikor csatornát váltasz akkor jön elő?
Ja értem, így már tárgytalan a kérdésem.
Sajna egyenlőre nincs ötletem , pedig úgy tudom nincs venti a szellőző rés alatt.[ Szerkesztve ]
"Az élet csak egy pillanat. De ez a pillanat elég, hogy örökkévaló dolgokat cselekedjünk..." - E. Bersot
-
proly01
őstag
Di...i tv !
Csak tudod mondom az a furi ebben hogy akkor is van zaj ha a STB ot kikapcsolom és a csati az az átalakító az ugye a tv bal oldalán van oda kell bedugni ha szembe állsz a tv vel és a zaj pedig jobb oldalt felülről jön.Olyan mintha a rácsokból jönne ami a tv tetején van az a szellőző nyílás vagy mi gondolom hogy az legalábbis.Már arra is gondoltam hogy az állvány rezonál amivel fel van téve a falra de ahhoz is mozgás kell ugye...vagyis mozognia kellene a tv nek hogy rezonáljon mondjuk az állvány vagy akár a tv hátuljában a csavar vagy az alatta lévő anya...de a tv elméletileg nem mozog[ Szerkesztve ]
....Pr:)ly....
-
farout
csendes tag
Skacok!
Na ezt oldja meg valaki.....
Adva van ugye két usb a tv-n, amibe be kell dugnom három eszközt....
Motion, wireless adaptor és a külső vinyo...
Van egy usb hub-om, próbáltam közösíteni mindegyiket mindegyikkel.
Egyedül a vifi adaptert ismerte fel, bármit mellé dugok nem jó...
Valakinek ötlet? -
GEO001
aktív tag
-
proly01
őstag
én sem tudom mitől van vagy mitől volt az előző tvm en is ez de volt.De nem is baj ez csak ettől lenne ne valami mástól mert most meg megint megszűnt a zaj.Nem értem
Amúgy meg fateréknál is ez a set up box van és ott is ad ki zajt a scart de ott sem ilyet mint nekem a tv.De mondom ez olyan tipikus rezonanciás zaj mintha valami rezonálna egy bizonyos fordulaton aztán megszűnne és újra kezdődne[ Szerkesztve ]
-
GEO001
aktív tag
válasz BÁ Nutrition #4889 üzenetére
Ha nem akarsz bajlódni az átkonvertálásokkal, akkor talán az asus a legolcsóbb megoldás. Vagy marad a htpc.
[ Szerkesztve ]
"Az élet csak egy pillanat. De ez a pillanat elég, hogy örökkévaló dolgokat cselekedjünk..." - E. Bersot
-
BÁ Nutrition
addikt
van egy 42LW5500am, gondolkodok rajta hogy vegyek magamnak karácsonyra egy Oplay lejátszót? érdemes-e egyeltalán? ill milyet, ill vmi mást esetleg?
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Con Troll
senior tag
Segítenétek nekem?
Muxolgatom össze-vissza a filmeket, jelen esetben adott egy film DTS-Angol és Ac3-Magyar hangsávval. Mkvmerge-ben így indítottam el a muxolást. Ez így jó?Ha a magyar is DTS lenne, akkor hogy kéne eljárnom? Hogy tudom leválasztani mkvmerge-ben a videóról, hogy majd át tudjam konvertálni ac3-ba?
Illetve ha olyan filmem van, amin csak DTS-Angol hangsáv van, de mellékeltek egy külön ac3-magyar fájlt is, akkor azt hogy tudom összefűzni?
Köszi előre is!
-
proly01
őstag
Arra is gondoltam már hogy a STB nem HDMI is ergo scartal van összekötve a tv vel DE!!! ugye ezen a tv nincs scart bemenet úgy hogy azzal a kis fekete scart átalakítóval használom amit adtak a tvvel együtt biztosan tudod melyikre gondolok...egyik fele scart a másik meg egy ilyen lapos pöcök nem tudom a nevét és az megy a tvbe.Viszont nekem a régi tvm is zajos volt ezzel a megoldással csak az nem ilyen hangot adott ki hanem teljesen más milyet de az tutira az volt.Itt viszont ha kikapcsolom a set up box ot akkor van ez a zaj
Most például újra elkezdte....Pr:)ly....
-
GEO001
aktív tag
válasz proly01 #4884 üzenetére
Hát tényleg jól rátaláltál a pixel problémás készülékekre , nekem is ez a mániám, de szerencsére nekem az első választásra jót sikerült kifognom, otthon én is leteszteltem 3 szinképpel.
Az ismeretlen zajforrás érdekes esetre utal. Venti nincs benne, ha mute -zve van és úgy is hallod, akkor nem a TV a ludas, inkább a STB -t füleld meg jobban, abban viszont van vencsi, ill. HDD is talán.
[ Szerkesztve ]
-
proly01
őstag
Hát ez a gond pont hogy teljesen le van halkítva a tv és csont csendes szobában vettem észre hogy mi ez a zaj és akkor hallottam hogy a tv tetejéből jön felülről de nem olyan egyszerű hozzáférnem mert fent van a falon ezért meg leszerelni nem akarom csak mondom megkérdezem...de amúgy már abbahagyta most nem csinálja eddig se csinálta vagyis ha igen,nem vettem észre Gyanakodtam az utp kábelre aztán a set op boxra aztán a hálozatikábelénél ahová bemegy ugye a tvbe de egyik se jobb oldalt a teteje...csak nehogy ez valami komolyabb gond vagy esetleg még nagyobb baj előhírnöke legyen.4 pixelhibás lw5590 után már a fene se tudja
[ Szerkesztve ]
-
GEO001
aktív tag
-
proly01
őstag
Na most meg az van hogy a tv-m ilyen érdekesen bugó vagy zúgó hangot ad ki bizonyos időközönként(kb 10-15mp enként olyan 5mp ig)
Mintha valami berezonálna benne?
Nektek ad ki ilyen hangokat?Vagy van ebben ventilátor vagy ilyesmi?Vagy fogalmam sincs.A Tv jobb oldalán felül lehet a legjobban hallani ha közel hajolok.[ Szerkesztve ]
-
Laca0
addikt
válasz Balambeer #4870 üzenetére
Én egy Asus WL500gpV2-t használok NAS-nek. AVI filmek mennek, de a HD filmekhez lassú.
Ha még vásárlás előtt állsz, mindenképpen nézd meg az USB átviteli sebességét. És itt nem az USB2.0 elméleti maximumára gondolok, hanem a ténylegesre.Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Laca0
addikt
-
GEO001
aktív tag
válasz Sanyabá #4863 üzenetére
Arra gondoltam, hogy vezetékes hálózati kapcsolatot (utp) kialakítani a tv és a laptop között, vmelyik dlna sw -t feltelepíteni és a laptopon lévő médiákat ráküldeni a tv-re. Itt videonak és hangnak is kéne lennie.
A vezeték nélküli kapcsolathoz mindenképpen szükséged lesz egy lg wifi adapterre (AN-WF100), a Tv -d USB portjába csatlakoztatva tud kommunikálni a laptop beépített wifi moduljával."Az élet csak egy pillanat. De ez a pillanat elég, hogy örökkévaló dolgokat cselekedjünk..." - E. Bersot
-
GEO001
aktív tag
válasz Remekelek28 #4867 üzenetére
Sztem negatív választ fogsz kapni, egyértelmű piaci üzletfogás miatt van. Gondolj bele, ha a tv -d mindent lejátszana, akkor mi szükség lenne a mediapalyer -kre, külső média hw és sw -kre.
-
Zauder
csendes tag
válasz TheStigKrisz #4872 üzenetére
Köszönöm!
Sejtettem, hogy ez lehet. Viszont a 'madzagolás' sajnos nem megoldható, nagyon messze van a router a TV-től. Wifi stick meg nincs.
Nincs esetleg valakinek egy 4.xx update elfekvőben? Emailben elküldhetné zippelve.
Üdv,
Zauder
-
TheStigKrisz
tag
Nekem 2 lépcsőben frissítette az lv5500-amat. Leszedte a 4-es verziót majd az 5-öst. Próbáld LAN-on nekem onnan zökkenőmentesen vitte.
-
Zauder
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 42LW5500-m. Leszedtem hozzá a legfrissebb update-et (5.10.02), pendrivera felraktam. TV egyből észrevette.
Mikor kiírja a Frissítést és a progress bart, pár másodperc múlva egy vörös 'Ismeretlen hiba' ugrik fel, és leáll. Próbáltam mind2 USB portba 2 különböző pendrive-al is, de ugyanaz.
Mivel a TV-n jelenleg 3.xx software van, gondoltam, hogy egy lépésben talán nem lehet update-elni. Viszont az LG Support oldalon csak ezt a frissítést lehet letölteni.
Valaki találkozott már hasonlóval? Esetleg valami ötlet?
Üdv,
Zauder
-
Balambeer
csendes tag
válasz Remekelek28 #4869 üzenetére
azt nekem is.
pont ebből az 1 terrás cuccból szeretnék nas egységet csinálni és így a routeren keresztül több géppel is elérni a tartalmat.
igazából átgondolva RJ45 kábel most is megy a tv-be,tehát a wifi dolog nem is annyira lényeges.
azt lenne jó tudni hogy a tv hogyan kezeli a hálózati tárolókat.
erre kellene nekem megfejtés,mert csak akkor csinálok nas-t.ha valakinek már skerült tv-vel hálózati erőforrást elérnie,az legyen olyan kedves megosztani velem
-
Balambeer
csendes tag
Üdvözletem!
LG 47Ld750
Valakinek van tapasztalata már WIFI alkalmazásról az említett tv-n?
Igazából az érdekelne hogy a gyári usb-s stickeken kívül mást elfogad a cucc?
Következő kérdés: ha van a routeremen nas egység és azon tárolom a filmeket akkor wifi-n keresztül eléri a tv,avagy nem?
Szakmai segítséget ksözönöm! -
Remekelek28
őstag
Hali
valaki nem kérdett még rá az LG-től,hogy a DTS hangsávot tervezik e licencelni?? szerintem elég béna dolog emiatt vevőket vesziteni..sőt sok tv az USB lejátszást sem támogatja....Én ma rákértdeztem,kiváncsi vagyok mi lesz a válasz.... -
proly01
őstag
Én már azóta próbáltam belépni engem beengedett az oldalra.Csak furcsáltam hogy ilyet kiír meg azt hogy gyakorlatilag beregeltem és nem történt semmi sem.Még egy emailt sem írtak a megadott email címre hogy köszi hogy regeltél vagy valami....pedig azt hiszem amúgy ilyen olyan prémium szolgáltatásokról volt szó meg terméktámogatásról meg ilyenekről ha beregisztrálod a termékeid.De ezeket regisztráció nélkül is el tudod érni.
GEO001:
Nem a 2d---->3d konverzióról beszélek.Hanem arról mikor 3D ben vagy ott van hogy VIDEÓBEÁLLÍTÁSOK ott állíthatod a képet vagyis szabhatod testre.Ha ott beállítasz valamit utána ha kilépsz a 3D módból megváltozik a kép vagyis visszaáll a 2D beállításaidra mondjuk haladó1 alatt amit beállítottál.....Pr:)ly....
-
kenand
veterán
Sziasztok!
Van tapasztalatok digitális kábel TV-vel?
A helyi szolgáltatótól (Tarr KFT) vettem egy kártyaolvasót, betettem a slotba, jó sokára találta meg a csatornákat de meg lettek. A gondom az, hogy néhány csatorna nagyon rossz, szétesik a kép, kockásodik, eltűnik, majd újra van kép. Ha a hozzáadott set top boxot használom akkor azok a csatornák is működnek.
De nem akarok még egy kütyüt és rögzíteni (PR)is csak közvetlenül tudok, setup boxról nem.Valakinek tapasztalata?
András
-
Pubszon
veterán
Hali.
Van egy 42LE5310 TV-m.
Rákötöttem a számítógépre HDMI-n, de azt vettem észre hogy laggol játék közben.
Ez a gép hibája, vagy a TV-é?ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Gabesz077
csendes tag
Kérdésem: ha egyszer már bejelentkeztem a social centerbe, de nem választottam ki az automatikus belépést, hogy lehetne beállítani, hogy ne kelljen minden belépésnél beírni a jelszavam? A smart tv beállítást már reseteltem, törölte is a felh.név, és jelszavakat, kivéve ezt.
-
GEO001
aktív tag
-
GEO001
aktív tag
válasz Flashget #4859 üzenetére
A TV képes bizonyos objektumok méretbeli és elhelyezkedésük alapján távolságot számolni/meghatározni és így próbál mélység érzetet produkálni a 2d ---> 3d átkonvertálás során, de nem szabad túl nagy élményre számítani. HD forrásnál nagyobb eséllyel végzi el.
-
Flashget
félisten
akinek 3D-s tévéje van az M1 ha HD-ben tolja az adását azt felkonvertálja 3D-be?
Mert hogy az F1 2012-1016 között ott lesz.Realme GT Master Edition
-
-
storm4
aktív tag
válasz proly01 #4849 üzenetére
Hali!
Én is regeltem az oldalra,nekem is kiírta sőt utána nem is tudtam használni a jelszavamat.Az 5 év garival kapcsolatban pedig,ha jól emlékszem a 42LW5590 nincs a felsoroltak közt.
Bocsássunk meg ellenségeinknek,de nevüket soha ne felejtsük el! A sebek a múltra emlékeztetnek,de nem kell meghatározniuk a jövőt.
-
Cocos
tag
válasz fairlane75 #4853 üzenetére
Sőt a 3D tartalom is változik, nem csak a koreai nyelv. Ha majd lesz időm megnézem a német alatt milyen a 3D tartalom.
"A lehetetlen nem tény ,hanem vélemény"
-
GEO001
aktív tag
válasz proly01 #4849 üzenetére
A 3D képbeállításra kérdeztél és válszom is arra irányult.
Amúgy amit pedzegetsz, az nem más mint a 2-->3D konverzióra vonatkozik, annak a mélységét lehet szabályozni, az eredeti 3D jelet küldő médiák kezelésénél csak a nézőpontot, valamint 3D képkorrekciót (bal-jobb szem) lehet váltani.A garancia érvényesítéséről meg már sokat írtunk korábban, olvassál egy kicsit vissza.
-
Yogi Bear
aktív tag
Azért a reg másra is jó, az LG oldaláról letölteni egy .pdf-et és tárolni pedig nem nagy erőforrást igénylő feladat. Biztos ami biztos, nem baj, ha megvan ez a papír, enni nem kér.
Itt a .pdf: 5-ev-garancia-akcio-tanusitvany-III
.: LG 22LD350 .:. LG 55LW659S .:. LG 55UH8507 .:. Onkyo TX-SR607 .:. Onkyo TX-NR676 .:. Magnat Motion 880 :.
-
doriath
tag
Igen ez attól lehet, hogy az mkv fájl header részében van-e tömörítés vagy sem, az újabb mkvmerge automatikusan kódolja, ha jól tudom.
Van itt egy elég régi cikk erről. Én még nem próbáltam a TV-vel játszani, mert van media playerem, de hátha ez is segít ebben az mkv őrületben:
-
proly01
őstag
Értem csak arra gondolok,hogy mikor átnyomod a videót 3D re akkor ott ha a q.menüt megnyomod van egy olyan ugye hogy videóbeállítások 3D n belül és ott is van külön normál meg haladó meg mozi meg asszem haladó 2 is!
És ha beállítasz mondjuk valamit 3d belül utána kinyomod hogy már ne legyen 3D s a film akkor a kép is megváltozik visszaáll a 2D beállításodra.
Garanciával kapcsolatban pedig erről beszélek:[link]
és ha egy kicsit lejjebb olvasol akkor ott van az 5. pont alatt még egy 5 ös és ott írja hogy„5 ÉV GONDOSKODÁS” akciós szervizszolgáltatásra a vásárlást igazoló bizonylat (számla, egyszerűsített számla, nyugta), a kitöltött garanciajegy és az itt letölthető dokumentum együttes bemutatásával jogosult.Szóval ezekről beszélek.
Meg beregeltem az lg oldalára de azt írta ki hogy az oldal ismeretlen tanusítványt használ és hogy valaki valószínűleg lemásolta az oldalt adatlopás céljából
Nektek ír ilyet?....Pr:)ly....
-
kirkri
addikt
válasz kdaneee #4832 üzenetére
Én Tesco-s tartót vettem pár hónapja 5000 forint alatt akcióban a 42LW5500-hoz. (ha jól emlékszem 3500 forint volt )
Ugyan hivatalosan 42'-os TV nem szerepelt rajta a kompatibilis készülékek közül, de a furatok megvannak hozzá és a kialakítása olyan, hogy akár a 47'-os súlyát is röhögve elbírja.
Bár most nem tudom, hogy akciós-e, de érdemes megnézni mennyiért adják akció nélkül.
21 éve a Prohardveren! ™
-
Laca0
addikt
Abban gondolkodj, hogy mekkora a helyed. Ha van legalább 2,5-3m a tv-től, akkor a 42" kell.
Ilyen távolságból élvezhető a legjobban a 3D.
Ha nagyobb a távolság, gondolkozz 47"-ban, vagy ülj közelebbXiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
-
bandon
tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés:32" -on is élvezhető a 3D vagy 42" -ön érződik igazán a hatása?
Üdv: bandon
-
edeleny
őstag
Kérdés!
Ha feltelepítitek a 3D app-ot, akkor tudok nézni hálózatról 3d filmeket? Angolul!
Magyarul fiókot létrehoz - - átállít angolra - - telepít - visszaállít - - élvez???
Még egy különbség a két modell között. (LE5500, LW5590)
Az hogy kábelen a digitális jelek közül nem egyformán találnak még érthető, de az analóg jelek között is van olyan amit megtalált az egyik, és nem talált a másik, és fordítva.
[ Szerkesztve ]
Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
Yogi Bear
aktív tag
válasz kdaneee #4832 üzenetére
Az a kérdés, hogy milyet szeretnél (fix, dönthető, forgatható) és mennyi pénzt szánsz rá?
Én egy 55"-os TV-hez ilyet vettem 16k-ért és nagyon szuper. Elég sokat húzgálom ki/be a kábeleket a TV-be és ilyenkor nagyon jól jön, hogy forgatható.
Mindenesetre a lényeg, hogy ne feltétlenül adj arra, hogy mekkora tv-hez ajánlják, a VESA méreteket nézd és a súlyt.
.: LG 22LD350 .:. LG 55LW659S .:. LG 55UH8507 .:. Onkyo TX-SR607 .:. Onkyo TX-NR676 .:. Magnat Motion 880 :.
-
edeleny
őstag
válasz fairlane75 #4810 üzenetére
Na hát ha kicsit én is leírhatom a véleményem.
LG TV, és házimozi mellé megvettem a média lejátszót. A lent említett típust.(LG DP1W)
Az első barátkozásunk után azt mondtam, életem egyik legrosszabb döntése volt.
Aztán barátkoztunk még, és egyre jobban megszerettem.Van pár fájl, amit nem visz, de a TV viszi. (persze pont ezzel próbálkoztam először)
DVD , BD iso-t kezeli, csak úgy mint a BD kiterjesztésű fájlokat. (a menüt ne kérdezzétek, mert mkv samle-ból csináltam BD lemezt, amit becsomagoltam ISO-ba.)
Ha lesz kedvem leszedek valami 3d BD-t és neki engedem.
Jelenleg 1080p/24Hz-re van állítva, röccenéstelenül visz mindent.
DLNA gyors, nem szaggat. Ha a hálókábelt kihúzom átvált Wifi-re. Igaz az csak az avi-hoz elég.
Legjobb a Simplink.
A lejátszó, és a házimozi HDMI kábellel van a TV-re kötve, egymással meg optikain kommunikálnak.
Ha bekapcsolom a médialejátszót, a TV automatikusan bekapcsol.Igaz a házimozit én kapcsolom be, és a filmet is a lejátszó távirányítójával indítom el, viszont utána már elég a TV távirányítója, azzal tudom vezérelni a házimozit is.
Sajnos arra még a lejátszót nem tudtam rávenni, hogy azt is tudjam vezérelni.
Ha kikapcsolom a TV-t kikapcsolja mindkét egységet, sőt áramtalanítja a külső 3,5" HDD-t is.És akkor egy kis kritika az LG-nek.
Van egy tavalyi LE5500-öm. (a mostani LW5590)
Nagyon tetszett benne, egyrészt, hogy a távirányítón volt olyan opció, hogy Simplink, és testre tudtam vele szabni. Az 5590-en nem találtam ilyet, viszont az 5500 távirányítóját remekül lehet használni erre. (puff neki 4. távirányító)Másrészt irtóra tetszett, hogy az 5500-ös káváján semmi kezelőszervet nem lehetett látni, ha közel tettem a kezem, érzékelte, és kivilágosodtak a gombok. Itt semmi ilyen nincs, ráadásul a bekapcsoló fény is marha csúnya, még ha ki is lehet kapcsolni.
Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
proly01
őstag
Sziasztok.
A kérdésem az lenne hogy tudnátok e priviben küldeni valami jó beállítást 3D blu ray lemezekre?Mert ugye a 3D t külön kell állítani 3D-n belül.Mármint a képét
Már a 2D s full hd beállítást megcsináltam én is innen:[link]
és egészen jó....feltűnően jobb 47 es tv vel mint 42 essel.42essel nagyon rossz volt ez a beállítás nekem de 47 esen teljesen jó viszont jó ez a 3D k hez is?
Előre is köszi
Jaaaaaa....ill még annyi hogy az 5 év garanciát hogyan tudom előcsalogatni mert említettek nekem valamit hogy regelni kell az lg n meg talán valamit ki is nyomtatni de nem volt egészen világos tudtok segíteni ezekben?....Pr:)ly....
-
kdaneee
csendes tag
Szia,
vettem egy lg 42lw659s tv-t, tudnátok hozzá ajánlani nekem egy jó, megbízható fali tartó konzolt hozzá?
Köszönöm! -
beneboy
tag
Helló!
Remélem még karácsony előtt megérkezik az LG32LW579s tv-m!
A kérdésem az lenne hozzátok, hogy lanon keresztül le tud-e játszani pl egy avatar 3d-t, ami 24,5 giga, vagy nevezzek be egy külső vinyóra?
(azt vágom hogy 4.1 kódolás kell meg dts hang nem lehet, a kérdés, hogy elég e neki a lan)[ Szerkesztve ]
-
farout
csendes tag
Na én meg pont ezt szeretném elkerülni. Arra szerettem volna megoldást hogy
a tv távirányítóját kelljen csak használnom. Ezért kellene valahogy a tv-n tárolni a csatornákat s akkor az STB-jét csak a bekapcsolásához használnám...
Ezen felül ott lessz még a MOTION is (ha megjön végre valahára) Akkor az már három...
Felvenni meg a tv-ről szeretnék amugy is, tehát ahhoz mindenkép az kell.. -
Laca0
addikt
válasz woodyka #4826 üzenetére
Ne 4:3-ban nézd!
Nekem is ugyan ilyen van, azon teszteltem. Teljes képernyős volt. Nálam a 14:9 az alap beállítás, mert az analóg 4:3-as adások arányosak maradnak és mégiscsak nagyobb, mintha az "eredeti" méretet választanám.
A digi adások úgyis kitöltik automatikusan a képernyőt.Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
woodyka
csendes tag
Jelentem a 42LW5590-es TV-men a pixel progival nem találtam hibát. Megjegyzem a program futásakor a két szélén kb. 10-10 cm-es sávot levágott... Így a széléről nem tudok nyilatkozni. ...
Amit nem látunk, az nem biztos, hogy nem létezik...
-
Cocos
tag
Bejött és tényleg megmarad,ha visszalépek a magyarba. Nagyon klassz dolgok vannak rajta. Na ezeket hiányolom a legtöbb filmből.
-
farout
csendes tag
Ok kösz. Végül is csak két okból kellene, mert az STB megfelelne amugy.
-nem akarok állandóan két távirányítót használni
- a másik hogy fel akarok venni a tv-vel és ez gondolom csak akkor müxik ha a tv-n tárolt
csatornán van éppen...(nem megerősített)Viszont kerestetni nem tudok a tv-vel mert olyan hogy STB nincs...
-
tsava
csendes tag
Kössz!
Valóban ezt nem gondoltam végig.
Akkor ezek szerint be kell ruháznom egy usb vinyóra. -
Cocos
tag
válasz fairlane75 #4816 üzenetére
A BBC+ a többi ot van csak az app.nem.De várok egy kicsit még.
-
GEO001
aktív tag
-
GEO001
aktív tag
Nem csináltál semmit "rosszul", csak a lanon kersztüli streamolás sokkal lassúbb, mint egy közvetlen kommunikációs felületről indított adatfolyam (USB 2.0) Míg a routered vezetékesen 100Mbps -tud nyomni, wifin 54Mbps, addig a 2.0 USB 480Mbps -el "száguld". Ez van.
-
storm4
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
A hétvégén vásároltam egy LG42LW5590 készüléket!Csúcs szuper a cucc!!!
Egy kérdésem lenne:csak ezt lehet használni a készülékhez:LG AN WF100 wifi adapter vagy vannak alternatívák?
A válaszokat előre is köszönöm!Bocsássunk meg ellenségeinknek,de nevüket soha ne felejtsük el! A sebek a múltra emlékeztetnek,de nem kell meghatározniuk a jövőt.
-
fairlane75
csendes tag
Ezt nem igazán értem Nekem simán frissítette a szoftvert és pár perc múlva már volt is app-s. Esetleg próbáld meg a régió átállítást németre és úgy az angol apps.-t. Eltart vagy 20 percig mire újra állítja a csatornákat, de ugyan úgy megtalálsz mindent mint a magyar régió alatt. Jut eszembe: Be is kell regisztrálni!!
[ Szerkesztve ]
-
Cocos
tag
Viszont nézem a file-t a mediainfo-ban, és Level 5.1. és simán viszi a tv!
A fene sem érti ezt"A lehetetlen nem tény ,hanem vélemény"
-
Cocos
tag
Nekem nem ír semmit az app-hoz UK-n
Más!
Belenéztem az Ice Age 3 -ba. Már az elején sok kiugró jelenet van
Asszem jó kis mozizás lesz!!"A lehetetlen nem tény ,hanem vélemény"
-
tsava
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy LG BD670 lejátszó HDMI-összekötve egy LG 47LW5500 tv-el.
USB pendriven keresztül (a lejátszóba dugva) gond nélkül megy egy 3D mkv film lejátszása.
Na de ha ugyanezt hálózaton (LAN nem WIFI) keresztül csinálom akkor szaggat elmegy a hang
Próbáltam XP és Win7 alól is a helyzet ugyanaz.
Néróval amit a 670-ez adtak ill DLNA-keresztül is.
A hálókábelek cat5 a router egy Linksys WRT54GL.
A kérdés ez ennyit tud ,vagy én csinálok rosszul valamit? -
fairlane75
csendes tag
Aki media player vásárlás előtt áll, annak tudom ajánlani az LG DP1W media player-t. Mindent "eszik" akár DLNA, akár külső vinyó, és most elég kedvező áron lehet megvenni.
-
Cocos
tag
válasz fairlane75 #4807 üzenetére
Melyik országra kell állítani,mert az egy.kir. semmi app. nincsen
-
Laca0
addikt
Igen, a tv-n megy amúgy is, csak keresni nehéz a távirányítóval.
A TVersity elvileg tud továbbítani adott user feltöltéseit, vagy akár bizonyos keresés eredményeit. Így a kedvenceket gyorsan el lehetne érni. Pl. Dumaragu.Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
GEO001
aktív tag
válasz TheStigKrisz #4799 üzenetére
Ha nem zavar az az 1 kis pötty, messzebbről nézve, pláne futó adás közben meg gondolom nem látható, sztem ne foglalkozz vele, nem emlékszem a pixel gari részleteire (hány cm-es körön belül elhelyezkedő 2-3 pixel hiba) vállal csere garanciát az lg.
A beállításnál ez lehet jó irányadó, ua. a készülék csak 3D -vel spékelve.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest