Új hozzászólás Aktív témák
-
bocsika
aktív tag
hali
Végül is meg lett véve egy TY0B9HL
Csak egy pixelhiba van de az majdnem középen és piros de alig lehet észrevenni (hugomnak úgy kellet magmutatni)
De amúgy király, majdnem jobb mint az enyém (videjókari), de hugom úgyse játszik
A fényes kijelzőt még szokni kell. Verőfélyes napsütésben áááá, de ha besötétedik vagy behúzom a sötétítőt akkor ötször jobb mint az enyém.
Tapipad ok, a billentyűzeten még szoknom kell a kurzorvezérlő billentyűket, valahogy mindig leakar mászni róla a újam a pgup és pgdn ra. Olya mintha nem is a billentyűzet része lenne.
A formája az tetszik. Hugom azt mondta hogy nem mindegy melyik, mert úgyis mind kocka alakú. Hát ez ahol tudja ott görbít levág...
Hangja szinte nincs, de hűtés közben még kevesebb
A hangszórótól meg nem tudom mit vártak, ahoz képest ahogy elvan dugva a ''kicsike'' szól
Hóm: Eddig semmi bajom sincs vele (maradhat)
Előre telepített rusnyaságok: Hát a nagy része felesleges szerintem
A nortont alapba töröltem a Googlés vackokkal együtt, a picasát nem tudom mire használhatnám a gépen, A roxio pont az amit nem szeretek a új nero-kban, hogy minden az akar csinálni, windvd-s cuccok lehetnének újabbak is
A lenovós cuccok úgy is maradnak és ha netre engedem akkor frissíthetnek is
A rendszert már lementettem Create Recovery Media-val
De mielőtt felteszek rá dolgokat be szeretném állítani hogy nem mentsen mindet és amit el is ment azt is csak egyszer a titkos partíciójára (mondjuk a tempben és az ilyen helyeken lévő ideiglenes dolgokból az is baj ha egyszer elmenti a cuccot)
Tehát egy optimális beállítást keresek Rescue and Recovery-hez.
Az Exclude files pontban mit ne mentsen és az Specify files for single storage pontban
melyik mappákra állítsam hogy ne töbszörözze magát pl.: a Win a rejtett partíción
Ja és mikor visszaállít akkor mindent töröl a C-ről vagy csak a stabil állapotú rendszert rakja vissza
Egyszere ennyi
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Python programozás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hálózati / IP kamera
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- Új Precision 5690 16" FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 ADA 64GB 512GB ujjolv gar
- Legion Y540-17IRH 17.3'' FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 820 G2 5.gen core i5-ös notebook leárazás!!!AkciÓÓ
- Dell (i5, 8 GB, 250 SSD, 2 GB VGA) egyszerűbb játékokhoz! AkciÓ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest