Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
-
Pötyi
őstag
válasz
hszilard666 #7992 üzenetére
Nnna jól van, szerencséd, hogy öreganyádnak szólítottál minket...
2016. április 11-i állapot:
BrickLink átlagár a 8675-ös távirányítású ótóra:
- az elmúlt hat hónap alatt gazdát cserélt használt készletek átlagára 35 ropi;
- a jelenleg eladásra kínált használt készletek átlagára 48 ropi.BrickLink átlagár a 8154 számú Tiny Turbos készletre:
- az elmúlt hat hónap alatt gazdát cserélt használt készletek átlagára 15 ropi;
- a jelenleg eladásra kínált használt készletek átlagára 15 ropi.BrickLink átlagár a 7669 számú Star Wars készletre (Anakin's Jedi Starfighter):
- az elmúlt hat hónap alatt gazdát cserélt használt készletek átlagára 4 és fél ropi;
- a jelenleg eladásra kínált használt készletek átlagára 7 és fél ropi.Emberkét _NE_ adj el külön, mert a hiánya drasztikusan csökkenti a készlet értékét.
UI: Először kínáld fel nekünk eladásra a cuccaid
, majd másodsorban a Magyar Legósok közösségének, a MALUG fórumon és csak utána kótyavetyéld el apróhírdetési oldalon, vagy kilóra eladva egy vásárlással is foglalkozó boltban.
[ Szerkesztve ]
-
Pötyi
őstag
válasz
hszilard666 #7989 üzenetére
Ha esetleg _megkérnél_ minket a száddal, hogy segítsünk beárazni, akkor segítenénk. Hogy ne basszanak át...
-
hszilard666
veterán
válasz
hszilard666 #7986 üzenetére
éééés vna leírás is
Láz:
Patent állapotban van az akksi 10 ciklust használhattam el max, többet nézegettem kölök koromban mint amennyit játszottam veleFeldobom jófogásra, hátha elviszik
HummeRC:
Igazad lehet, de nem vagyok legóban otthon másrész sürgős lenne megválnom a cuccliktól[ Szerkesztve ]
-
válasz
Miért érzem úgy, hogy elkótyavetyélni készülsz az értékeidet?
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
a távirányos masina sztem kb 20-25öt érhet, ha az akksi is rendben van, persze lehet magasabbra is lőni, de kérdés, hogy van e időd kivárni, hogy vki elvigye pl 35ért
hirdetéshez bricklink/malug/ebay javallott
-
Pötyi
őstag
válasz
hszilard666 #7982 üzenetére
Igen, az emberkék nagyon megdobják egy készletek árát, tehát ha eladod külön az összes emberkét, akkor a készletek többi eleméért hatványozottan kevesebbet fogsz kapni...
Nyilván az az Úr sem hülye, azért akarja csak az emberkéket megvenni.
-
hszilard666
veterán
válasz
hszilard666 #7982 üzenetére
Évtizede
Éve, vagy 6-7 éve áll ha jól tévedek.
-
hszilard666
veterán
Az a baj hogy rohadtul semmim sincs semmihaz, csak fejből tudom hogy mi van meg, annyit meg nem ér hogy letöltsem az összes manualt és összerakjak mindent
Van egy Úr aki jelentkezett a figurákért, azokat holnap összeszedem, a többit szerintem meg megtartom, de még nem tudom.
De van egy fullos LEGO OUTDOOR CHALLENGER RC jópár évtizede ál, holnap lesem meg hogy hogy áll az akksi. Ebayen rohadt drágán mennek szóval azért bizti kapok pár forintot
-
Pötyi
őstag
válasz
hszilard666 #7977 üzenetére
Keress rá az autós készletre a BrickLink-en.
Hát nézd! Ha beviszed egy olyan Pösti boltba, ahol vesznek is legót, akkor valószínűleg nyomott áron fogják átvenni, mondjuk kilóra.
Ha viszont szánsz rá időt, hogy te adod fel mondjuk valami árverési oldalon, akkor jobb árat is kihozhatsz belőle.
-
hszilard666
veterán
válasz
hszilard666 #7979 üzenetére
Vagyis 2004-2005 utániak ha jobban belegondolok, vna benne bionicle, racers, technik, star wars, és vikings is. Sokat legóztam anno.
-
hszilard666
veterán
válasz
hszilard666 #7977 üzenetére
Valamint van egy ilyenem kiváló állapotban picit átalakítva, az R2d2-t még keresem.
[link]
És elfekvőben szétszedve egy olyan szett amiben volt egy tunig garázs, vagy 6 kocsi és egy kamion autószállító, valamiért nem találok képet. Valamint vagy 3 db cipősdoboz, új legókkal (2008 utániak) Nem érdekel valakit?[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
Szevasztok!
Van egy ilyen cuccom:
[link]6 éve áll, ha jól látom az összes alkatrésze megvan, csak ösze kéne rakni. Első tulaj vagyok. Szerintetek mennyit kérhetek érte?
Valamint kérdésem is lenne:
Konkrét lego szettet hol tudok eladni lehetőleg budapesten[ Szerkesztve ]
-
Grillo
őstag
Az eggyel korábbi rendőrkamionon is így van megoldva.
-
Szépen lassan bővül a csapat idehaza.
Egy baj van vele, hogy a 8109-nél 2 legó alkatrész hiányzik, de már a jövőhéten meg is érkezik Dániából.
(A két visszapillantó tükör sárga elem)
Meg sikerült egy 60044-es modellt is beszereznem csütörtökön. Igaz az a kamionban maradt, de majd a jövőhéten hazatalál remélem.
-
Technic 8109 megszerezve, megépítve! 😈 😆
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Bakker ebbe az új gyűjthető Disney minifigura sorozatban 18 figura van a szokásos 16 helyett. Mi értelme ennek?
-
válasz
CharlieDrop #7942 üzenetére
Akkor rendicsek, szívesen! ☺
-
Pötyi
őstag
válasz
CharlieDrop #7937 üzenetére
Tessék, a BrickLink-en van egy magyar eladónál Fejér megyében.
-
válasz
CharlieDrop #7940 üzenetére
Sajnos többet nem tudtam segíteni.
-
válasz
CharlieDrop #7937 üzenetére
Itt megtalálod a számokat, melyik alkatrész milyennel rendelkezik és be kell szerezned valahonnan.
-
CharlieDrop
veterán
Sziasztok!
Egy kis segítségre van szükségem, ti sokkal jobbak vagytok a régi dolgokban.
Adott egy ilyen rendőrautó, de hiányzik a fekete sziréna és villogó róla. Be lehet ezeket külön szerezni még valahogyan, vagy mondjak le róla?
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz
R3ĐßuŁŁ #7914 üzenetére
azzal is az a baj hogy évek mire visszakapod a pénzed, ha visszakapod. én is tettem feljelentést szintén 30k miatt. namost 3x kellett bemennem a rendőrségre vallomást tenni, nyilván csak munkaidőben lehetett, amennyi pénzem kiesett a munka meg a benzin miatt lehet még rosszabbul jártam, másfél év után kaptam meg a pénzem...de még szerencsém volt, mert szerencsére maga a százados úr intézte az ügyem, ha nem ő intézi még mindig a rendőrségre járnék...
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Szeretnék egy ilyen karácsonyi szélfogós készletet venni. Mennyi annak a reális ára? Hol érdemes keresni? (Ajándékba venném a kollégámnak.)
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
Mielőtt valaki beleszaladna a vásárlásba, valószínűleg egy csalóval van dolgunk:
Nyíregyháza gyár (2 kép ebayről lopott)
Ole Kirks House
BirdsSajnos én voltam olyan naiv, hogy előre utaltam 30k-t
Csomag pedig 1,5 hete sehol. Természetesen üzenetekre nem reagál.
-
válasz
bobafett #7909 üzenetére
Rendben! Akkor megbeszéljük a businesz többi részét!
(#7911) tvamos: Köszönöm!
Érdekes, hogy csak 2 alkatrész hiányzott róla, de volt itthon a nagy vödrömben olyan és már teljes a kamion. Igaz, 2 db sárga 2-es lapos lámpa nincs hozzá, mert a másik modelhezz kellene, a lámpái lennének, de szarintem azok is vannak itthon.
-
-
bobafett
tag
válasz
Sub-ZeRo #7906 üzenetére
Nem froclizni akartalak.
Azért kérdeztem ám, mert nekem van egy dobozom ehhez a készlethez, vagyis igazándiból csak a külső része, belső papírtálca nélkül. Nekem sosem volt meg maga a lego, nem is tervezem, hogy megvegyem, de ha igény tartasz rá, szívesen neked adom. Én csak pakolgatom ide-oda.
-
-
bobafett
tag
Mondjuk én nem is vártam 20k alatt a Maze-t, ahhoz túl sok darabból áll...
-
LÁZ
Topikgazda
ajándék Mr. Freeze 17k/55eur felett, illetve már a Maze is fent van, jól megmérték
~24k/70eur
asszem maradok a bécsi/euros vásárlásnál
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- BMW egyedi montain bike bicikli 26-os
- HONDA Civic 1.5 Lsi. Csere: iPhone 16 pro max, S25 Ultra, Watch Ultra 2
- AKCIÓS AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif Ip kamera
- Használt Heinner szabadonálló, kombinált hűtő eladó (hibátlan)
- Bebetto Luca 2in1 babakocsi - mózeskosár és sport résszel