-
GAMEPOD.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
én ezt raktam össze. rohadt jó cucc! tiszta steampunk, vagy wh40k ork repcsi.
játszani is jó vele, komolyan itt brümmögtem vele.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
LÁZ
Topikgazda
a City-ből kell vkinek vmi, az ajcsi rendőrautóért?
lehet rendelnék, aztán hozzácsapom
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - ALAN WAKE 2 DELUXE PS5 FOR SZÉL
-
-
.LnB
titán
válasz R3ĐßuŁŁ #13085 üzenetére
Nyomtatok este 20ezrest 'oszt majd holnap... A Látszat csal, nem vagyok én ennyire tele. Az UCS-eket meghagyom a nagyoknak.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
75094 és 75156 megrendelve. Szégyelljétek magatokat nem segítettetek dönteni!
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
draco31
veterán
válasz balint82 #13082 üzenetére
Én egy kicsit szellősebben rendeztem el őket.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Én csak olvasgatok mint kívülálló, de a felső sorral kellene talán kezdened.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
.LnB
titán
USC...Mondanám, hogy mik vagytok... De még új vagyok itt, megadom a tiszteletet inkább.
[ Szerkesztve ]
-
Pötyi
őstag
-
fanuc
csendes tag
Sziasztok!
Beárazással kapcsolatban tudtok segíteni?Ha nem szabad itt ilyenről beszélni akkor akár priviben tud valaki segíteni?
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Kövezzetek meg, de nem vagyok oda a Slave I-ért.
Nem akartam ennyire konkrétan írni, hogy nehogy azt írjátok "akkor vedd azt amelyik tetszik". Nekem a Krennick egy ici-picit jobban bejön. De csak nagyon picivel. Ezért elsőnek arra gondoltam, de félek, hogy nehogy a Tydirium Shuttle nehogy ne legyen hamarosan kapható. 2015-ös szett, nem tudom meddig kaphatóak a szettek.
És tényleg adok a szavatokra, kicsit még elveszettnek érzem magam a témában.
-
hulp01
senior tag
Jaja, Slave I.
Ha mindenképpen csak a kettő közül lehet választani, akkor én az elsőt választanám, mert szerintem sokkal szebben néz ki. Egyik sincs meg, szóval ilyen irányú tapasztalatom nincs.De szerintem sürgősen be kéne fejezned a topic látogatását, mert a hónap végére teljesen lenullázod a bankszámládat.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Segítsetek pls. (reggel még kicsit mást írtam)
Szerintetek melyiket?75094 - Star Wars Imperial Shuttle Tydirium
vagy
75156 - Star Wars Krennic birodalmi űrsiklójaElőbbi kicsit szebb, utóbbiba jobbak a bábúk. Az érdekelne, hogy nem kifutó széria egyik sem? Nehogy az legyen, hogy nemsokára az egyiket nem lehet majd kapni (újonnan).
Krennic mondjuk tuti nem, de az Imperial Shuttle?Megmondom őszintén mindkettőt betettem a kosárba, de basszus, ez már beteges lenne. Szóval mielőtt döntenék érdekelne a tanácsotok és az után választok..
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Djuree #13066 üzenetére
Bevallom, a 40 feletti árat sokallom. Tudod még új vagyok, szoknom kell az árakat. Persze már azért kapizsgálom, hogy ennyiért mennek, főleg ha kifutott készlet. De van még sok készlet ami nekem nincs meg és olcsóbban meg lehet kapni. Előbb azokat, aztán majd jöhetnek esetleg az őrültségek később.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Most láttam, hogy van/volt Star Wars Rebels Ghost szett is (75053). Nagyon vagány. Kár, hogy nem kapni már.
[ Szerkesztve ]
-
Janaboy
veterán
Tudtok nekem adni egy linket, hogy milyen számú alkatrészek kellenek a Wall-e motorizáláshoz?
Köszi.
Janaboy
-
.LnB
titán
válasz R3ĐßuŁŁ #13060 üzenetére
Mindkettőnek megvan az oka. Wall-E a kisfiamnak lenne 100%-ban. Imperial Shuttle nekem lenne csak ő játszana vele.
Vonat semmiképpen sem! Már a katalógusban is néztem, hogy külön kell sín hozzá. A gatyám rámenne. Marad a favonat, az van, abból sok van, azzal elvan a gyerek.
Alapjáraton csak Star Wars Lego-k érdekelnek. A Wall-E kivétel lenne.
[ Szerkesztve ]
-
hulp01
senior tag
válasz bobafett #13061 üzenetére
Unokaöcsémnek vettünk vonatot karácsonyra. A kék mozdonyos tehervonatot, amihez még viszonylag normális pálya is jár. De pl. az IC-hez csak egy kör pálya. Azzal nem tudom hogyan lehet játszani. Azóta már kapott egy sínkészletet meg egy váltós szettet. De ez még mindig elég kevés. Azt viszont nem nagyon értem, hogy az egyenes sín miért kerül sokkal többe, mint az íves. Ok, az egyik sínszál rövidebb valamivel, de ez azért nem indokolná a felárat az egyenesnél. Van olyan bolt, ahol úgy hirdetik, hogy x db íves sín meg asszem egy-két flexibilis síndarab pont kiad x db egyenest, viszont jóval kevesebbe kerül. És ez így szó szerint ott is van a leírásban, hogy nem szem előtt lévő helyeken használja mindenki azt, mert olcsóbb, mint az egyenes sín.
-
bobafett
tag
Hát, ha elfogadsz egy jó tanácsot, lego vonatot sosem veszel. Olyat sem, ami nincs alapból motorizálva. Mert utána az az első gondolatod, hogy motorizálni kellene. Meg kell még sín. Meg pár váltó. Meg még egy vonat...
-
-
.LnB
titán
Kész van a 75105-ös Millennium Falcon szett. Na ez már nem volt semmi. 4 órán keresztül csináltam. Igaz kevesebb időnek tűnt mint az X-wing de "agyilag" jobban megéreztem.
Nem tudom mi lesz a következő, Imperial Shuttle Tydirium? Wall-E? Szerintem most egy ideig pihenek. Ez most sok volt a jóból egyszerre.
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz Djuree #13055 üzenetére
9k a Tescóba, neten 13k 2-3 boltba (kigugliztam) 1-2 ezer ft-ért nem fektetek be ennyit, ráadásul az is idő még elmegy
Szerk.: Volt amit jó áron tudtam venni, még mindig árulgatom...
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
-
Jim-X
őstag
válasz r.levente75 #13046 üzenetére
Jaja, amikor maszott utanuk a presgepen at
A játék az nem játék!
-
chop
őstag
válasz Peathee #13043 üzenetére
Igen, en is ezt neztem, hogy a "karosszeria" maradhat, de az alvaz az teljesen cseres, nem tudod hozzapotolni. Azt viszont nem ertem, hogy a hajtaslanc, ami a darut mozgatja, annak nemcsak hatul, hanem elol is van kivezetese, de teljesen feleslegesen.
Omlesztett alkatreszeket egyebkent lehet valahol kapni?
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz r.levente75 #13046 üzenetére
Na tessék 2in1
-
thesound
addikt
Technic zombie LOL
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
313313
addikt
Tescoba (Kecskemét Target Center, de gondolom országos akció lehet) egyes készletekre "50%" kedvezmény van. (31051 9k, 70592 8-9k, 70953 7-8k) volt még 1-2 Star Wars, voltak "nagy fugurák" (ez is Star Wars) is.
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Peathee
senior tag
Én már gondolkoztam rajta, de gyakorlatilag teljesen új alvázat kell neki építeni.
Nincsenek benne differenciálművek egyáltalán és a kormányzáshoz ha fogaslécet akarunk servo motorral akkor azt is nulláról kell megépíteni. Neten van motorizáltról videó ők is gyakorlatilag újraépítették. Nekem most alkatrész hiány miatt áll ez a dolog, de ami késik az nem múlik. -
chop
őstag
Probalkozott mar valaki Xerion motorizalassal?
-
Tom5
addikt
-
Saccco
nagyúr
Kint van a cikk, több képpel. Lego Kiállítás Pápán
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Pötyi
őstag
-
-
Peathee
senior tag
válasz AggressiveGT #13024 üzenetére
Ez driver hiba is lehet. Elképzelhető, hogy maradt egy kis AMD driver a rendszerben és bezavar. Mielőtt kivetted a 7750-est uninstalláltad a Driverét?
LDD újratelepítés esetleg? -
Saccco
nagyúr
-
Saccco
nagyúr
válasz thesound #13018 üzenetére
Itt van még egy kép a másik feléről :
Minőség olyan, amilyen, sajna telefonos.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
LÁZ
Topikgazda
válasz thesound #13018 üzenetére
pedig a gyanú megalapozott, évfordulós a star wars, jön a film is idén, egyre nagyobb az esély rá, hogy újrakiadják, annál is inkább, mert 2007es készlet, és emiatt az 1x összerakott is kb 4-500k-nál kezdődik, a bricklinkes meg kb 2-300k környéke, szóval érik már nagyon.
ps. a fél világ kb erre vár
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - ALAN WAKE 2 DELUXE PS5 FOR SZÉL
-
Saccco
nagyúr
A Star Wars UCS készletek nagyon gorombák, a Millennium Falcon is beteg, meg a csillagromboló is...
Illetve nem gondoltam, hogy a Ghostbusters ház ekkora.
Volt egy komplett középfölde, 20.000 darabos Taj Mahal, egy halom mindenféle kisebb Star Wars szett és dioráma.
Creator szériából bogár, transporter, két fedeles zöld repülő.[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
válasz balint82 #13014 üzenetére
na igen, sajnos ez kb minden nem gyártott készlettel igy van, én még megjelenéskor csaptam le 1re, kb 45be volt a vip pontok levonása után
-
Djuree
félisten
Itt vagyok Debrecenben, voltam a brixcityben, ki vannak rakva a batman szettek, élöben baromi jol néznek ki és nagyok is. Nem izgattak, de mostmár sajnos igen.
Meg tudtam állni h megvegyem a ninjago világitotornyot, büszke vagyok magamra.
Van csomo kifutott készlet is amugy. Jo kis bolt. Kb. közepes árak vannak.
Ha vkinek van olcson ninjago világitotornya ne tartsa magában.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Saccco
nagyúr
Kockanapok volt (vagyis még tart) Pápán, tavaly kb. hasonló dolgok voltak, mint idén.
Talán az összes nagy Star Wars építmény ott volt.[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
válasz Djuree #13005 üzenetére
Net hozzáférés kell. Tehát bekapcsolt mobilnet, vagy wifi, és amelyik oldalon ott az a kis ikon (sárga lego bütykös négyzet) azt a teló, a kameráján keresztül felismeri és betölti az adott oldalon lévő szett 3D-s kis animációját.
Ahogy változtatod a látószöget, abból a nézetből látod a szettet.Szerintem nagyon ötletes.
-
.LnB
titán
válasz Djuree #13005 üzenetére
Igen, a katalógussal működik. A lapok fölé vetíti a szetteket. Elég pofás.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
az nekem nem működik. neked mutat vmit 3d-ben? nekem azt írja katalógus kéne hozzá és ahol ott a jel azt be lehet olvastatni. de csak az appban magátol nincs semmi.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Saccco
nagyúr
-----------------------------------
SC versenyző lehet:
Ferrari 512s Longtail - Le Mans 1970 Ecurie Francorchamps[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
válasz aboutterms #12998 üzenetére
Látom a dupla verdás készleteket is beszerezted. Ezeknél az autós egységár kicsit magas.
Én ezért gondolkodok alkatrész szintű beszerzésen. A két porsche plnagyon hasonló. Inkább színben és matricázásban térnek el. Még a "muszkli" verdán gondolkodom. -
Fr0z3n
őstag
válasz aboutterms #12998 üzenetére
Szégyelld magad, ez már a közösség elleni izgatás
Új hozzászólás Aktív témák
- Baldur's Gate 3
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Returnal (PS5)
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Ukrajnai háború
- Milyen notebookot vegyek?
- Építő/felújító topik
- Automata kávégépek
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest