-
GAMEPOD.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoulReaver
veterán
válasz r.levente75 #30583 üzenetére
Köszönöm szépen!
Igen, szép polc dísz lesz majd! De nem tettem le a Land Rover Defenderről!
-
balint82
senior tag
-
HKorn
veterán
-
kbalage2
aktív tag
válasz r.levente75 #29155 üzenetére
Ha erre gondolsz akkor nem, ez egy MOC és nem a legolcsóbb fajtából tekintve hogy van benne 4 buggy motor és 2 BuWizz, ezek alsó hangon olyan ~150e Ft-os költséget jelentenek. Az Eurobricks topicban egyébként elérhető a 3d file, meg lehet nézni hogy milyen alkatrészekből áll össze.
[ Szerkesztve ]
Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
kbalage2
aktív tag
válasz r.levente75 #28347 üzenetére
@thesound köszi
Egyébként 4 kerék hajtású a járgány, 1-1 XL motor hajtja az első és hátsó pár kereket difiken keresztül.
Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
hulp01
senior tag
válasz r.levente75 #28347 üzenetére
Rosszul láttad. 4 kerék hajtású. Már a neve is 4x4. Amikor az oldalára van fordítva egyértelműen látszik, hogy az első és a hátsó kerék is forog.
[ Szerkesztve ]
-
hulp01
senior tag
válasz r.levente75 #28321 üzenetére
Már van, le tudod tölteni. 6.0-s Android kell hozzá. Számítógépről a Lego honlapján én nem találtam meg, sőt a 4x4-es terepjáró fenn sincs a magyar oldalon (a termékek között, nem a shopban). De ha google-be beírod, ott már lesz találat, és le is lehet tölteni.
Viszont szerintem az elég gáz, hogy a Lego honlapján nincs semmi. Bár igaz, hogy csak augusztus 1-től lehet megvásárolni, de a shopban már listázva van a terepjáró.[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz r.levente75 #22008 üzenetére
Tapasztalt legosnak tűnik csak fel, én már elsőre látom az ilyet. Megakad már a szemem minden ilyesmin. Sokszor a boltok se veszik észre sajnos.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
nagyúr
válasz r.levente75 #22005 üzenetére
nem. ha megnézed az belső peremeket az alsó részen, a fehéré nincsen a csukló csonkjáig vágva, és az nem sorja. valamint a csuklónyílás is eltérő alakú, a feketének egyenletes, a fehérnél pedig kiszélesedik.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Throme
veterán
válasz r.levente75 #20658 üzenetére
Az F40 nagyon klassz!
A motorját is kidolgozták, és ki is vehető!!
Az eleje, és háta felnyitható, ezekben is van anyag.
Hát hogy mennyire olcsón tudod manapság beszerezni... az jó kérdés.(#20659) Fr0z3n : előfordult már 11k körül, de inkább a 13k az alja. Ennyit megér. Még a végén veszek mégegyett a MOC-ok miatt .
Lego shop-os ár kb 17k -
Saccco
nagyúr
válasz r.levente75 #20549 üzenetére
De igen.
De a polccímkén is ez az ár szerepelt. Még egy csomó egyéb játék is féláron volt kint.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
adalbert1
veterán
válasz r.levente75 #20543 üzenetére
Oké, de gondolom mikor valami hasonló, nagyobb akció tényleg kikerül ide is (mint az általad említett 1 Ft-os készlet), akkor akik azt a topicot olvassák, egyből lecsapnak rá, illetve egy ilyen durva elárazás nem hiszem, hogy sokáig élne.
Ha valakit esetleg érdekelne a fentebb linkelt 60134 figuracsomag, akkor a Váci úti Tescoban még volt 4 darab, mikor ma este megvettem az egyiket - kiírva a teljes áruk van, de ha bescanneltem a vonalkódot, akkor már fél árat írt a kézi scanner (gondolom központilag mindenhol átállították, de van ahol nem cserélték a dolgozók ki a kiírt árakat). Alig várom már, hogy nőjön a gyerek még 3-4 évet, és játszunk ezzel a készlettel (is).
Ennek a készletnek van egy tengerparti párja, az sajnos nem volt akciós, de fél áron az is jó üzlet lenne - szerintem jó üzlet, hogy adtak ki ilyen tizenpár figurát tartalmazó készletet is, ha valakinek már sok épülete lenne, ezekkel kiválóan színesítheti az összképet. -
sodokan
tag
válasz r.levente75 #20536 üzenetére
valóban írtál, hogy akciós
- melyik teszkóban?
- melyik LEGO?
- milyen áron?Mert tényleg rendes vagy, hogy kiírod, de ha ezeket nem írod le, akkor olyan mintha ki se írtad volna
-
adalbert1
veterán
válasz r.levente75 #20540 üzenetére
Oké, de ez az akció, ami fentebb volt linkelve, még tart, nem? Mintha az lenne a sarkában, hogy a leárazás kezdete: 01.15 - persze ha azóta el nem fogyott, vagy ki nem bontotta mindet valaki
Hát, az ilyen 1 Ft-os akciók tényleg mission impossible kategória számomra, ez akkor jó, ha a tesco mellett laksz vagy dolgozol, és egyből át tudsz rohanni venni belőle. -
Ereshkigal
őstag
válasz r.levente75 #20540 üzenetére
És kártyával fizetett, hogy még ebből is spóroljon 20 %-ot?
-
adalbert1
veterán
Az a baj, hogy az ilyen tescos akciókat általában már rég lerabolják, mielőtt odaérnék - hozzám a Váci úti van közel, ott legtöbbször semmilyen értelmes készletet nem találtam, mikor már akciós volt, illetve még az újbudai is útba esik, de ott meg elég kicsit a játék/lego részleg, szóval ott se túl esélyes. Mindenesetre ez a minifigurás készlet jópofa, múltkor már nézegettem, csak az eredeti árát eléggé sokallom érte.
-
Fr0z3n
őstag
Nagyrészt nincs is, elvileg tavalyi szettek. De nagy része már rég ki sincs rakva.
-
Sirandrish
legenda
válasz r.levente75 #20178 üzenetére
Lehet én vagyok a hülye, de szerintem nem hülyeség. Én pl most bőven azon a szinten vagyok hogy szívesen összeraknék szinte bármit, de nincs rá több százezer forintom.
Pl a diótörőt is összeraktam...hatalmas élmény volt, de ha most nem lenne a szekrény tetején, még ugyan úgy aludnék este(#20184) Arról a 8-900 dolcsis falconról beszéltek?
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Djuree
félisten
pedig ez már régóta van, és szinte az összes nagyobb szettet lehet.
sok értelme nincs sztem, de biztos van rá igény ha működik...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
LÁZ
Topikgazda
lol
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO FOR SZÉL
-
UberMutant
őstag
nagy ötlet, ez igazi piaci rés
-
addikt
Az kemeny.
-
addikt
válasz r.levente75 #20169 üzenetére
Akkor siess, epp most lett retired. Abban sem vagyok biztos, hogy nekunk kiszallitjak a tegnapi rendelest.
-
Freddy76
addikt
válasz r.levente75 #19773 üzenetére
Én is Gyuri módszerét követem. Áztatom sokáig, maximum kézzel átlögybölöm néha (átlögybölés: áztatott dolog kézzel való megmozgatása a vízben, ugyanabban a kultúr(álatlan)körben, használatos kifejezés, ahol pl. a kiló, hosszú ó-val, a százas megnevezésére). A szárítás nálam nagy fehér lepedő, ide kiterítem, ráterítem a lepedő másik oldalát, és dörzsölgetve törölhetem kicsit. Utána jön a másik módszer: sütőbe légkeveréssel 35-40 fokra 2-3 órára.
Feleségem egyszer a gyerek egyik Disney készletét 60 fokon szárította vagy egy órán át, semmi baja nem lett.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Djuree
félisten
válasz r.levente75 #19773 üzenetére
hát én csak egy nagy törölközőre kiterítem, 1-2 nap alatt megszárad teljesen. amelyik legóban nagyobb járatok vannak, ott megáll a víz, az sokáig szárad, néha át is forgatom, akkor kijön belőle.
nem lesz vízcseppes az átforgatás miatt.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
nagyúr
válasz r.levente75 #19514 üzenetére
Mibe megy bele?
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Novics
senior tag
válasz r.levente75 #19451 üzenetére
Az nem volt szerintem egyáltalán, de vasárnap már tuti nem.
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz r.levente75 #18822 üzenetére
ha 20ra le tudod alkudni igen , ahogy néztem kb 26-27nél indul a webshopokban
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO FOR SZÉL
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz r.levente75 #18822 üzenetére
Kb legolcsóbb webshopos árnak felel meg. 1400 alkatrész ennyiért pedig mindenképp jó vétel szerintem.
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
Teszla_
senior tag
válasz r.levente75 #17944 üzenetére
Jogos a kérdés. Most azt mondom, hogy valószínűleg nem lesz kibontva, de ki tudja később mi lesz. "Szerencsére" mostanában nincs időm Legozni, így áll vagy 10 bontatlan szett a szekrényekben. Persze szívesen összeraknám ezeket is, de jól esik az is, hogy aránylag régi Legok ezek és mondhatni bontatlanok. Nehéz erre válaszolni
-
edgR
őstag
válasz r.levente75 #16274 üzenetére
ott van a leírásban: £259.99 / $299.99 / 299.99€, ami nem is sok, ha a méretét nézzük: 4867 alkatrész
-
Fr0z3n
őstag
válasz r.levente75 #16274 üzenetére
100e :/
-
Ereshkigal
őstag
válasz r.levente75 #16094 üzenetére
Boltból: Kockaváros, 13,5k.
A LEGO adás-vétel Facebook csoportban láttam 12k-ért. Talán még megvan.
Nem sok a különbség.De lehet, hogy itt is van elfekvőben valakinél.
-
Gondwana
addikt
válasz r.levente75 #15044 üzenetére
... vagy Ratched nővér...
Szerk.[ Szerkesztve ]
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Janaboy
veterán
-
Djuree
félisten
válasz r.levente75 #14651 üzenetére
ha nagyon kell az sw ucs-ket elpasszolom aztán anyagi gond megoldva.
az a baj a custom épített legokat nehezebb eladni mint a gyári készleteket. ezeket csak az igazán fanatikusok veszik. meg kell gondolni mibe ruház be az ember...bár nem eladásra építem de jobb tudni h ha kell pénz akkor lehet belőle gyorsan csinálni.[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz r.levente75 #14648 üzenetére
És ez?
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
EGOKA
tag
válasz r.levente75 #14116 üzenetére
Amennyiben valahol lenne erre egy szavazás, rám számíthattok. Gyerekként nagyon szerettem a Fabulandot, bár nekem ugye csak ez a báránykás volt. Meg ehhez voltak ilyen mesék is (könyv és asszem rajzfilm is, valahol még talán az is megvan...)
http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/
-
EGOKA
tag
válasz r.levente75 #14093 üzenetére
Nálam is csak olyan hiányzik, ami bármelyik sima dobozból pótólható (lenne, ha meglennének a régi LEGOink).
Így most azért is gyűjtögetek, hogy az eltűnt gyűjteményt pótoljam a gyerekeknek.
http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/
-
adalbert1
veterán
válasz r.levente75 #14081 üzenetére
Ezek nagyon jók! Gyerekkoromban nekem is volt 3 vagy 4 kisebb Fabuland készletem (pontosan nem tudom, mert a 2 zenész figurát ahogy nézem egyben és külön-külön is lehetett kapni), a 4 figura még megvan.
Szerintem sokkal jópofább, aranyosabb készletek voltak, mint mostanában a Duplo, én nagyon örülnék, ha egyszer a Lego úgy döntene, hogy újra kihozza őket. -
EGOKA
tag
Azért nem semmi!
Nekem a 3636-os van meg (pár apróbb hiánnyal), de a dobozát gyerekként széttéptem...http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/
-
Brumi
senior tag
Akkor most írd meg privátban a címed, és azt is hogy mikor mész el kicsit sétálni úgy, hogy otthon nyitva hagyod az ajtót
http://www.flickr.com/photos/brumi/
-
balint82
senior tag
-
senior tag
válasz r.levente75 #13898 üzenetére
Star Waros-okon és a legújabb Undercoveren kívül mind megvan és játsszuk családilag. PC és 2db x360 kontroller. Szerintem nagyon jó kikapcsolódás.
-
Djuree
félisten
válasz r.levente75 #13898 üzenetére
rettenetesek sztem, pedig próbáltam párat. gyenge graf, méggyengébb irányítás. katasztrófa....
-
echterion
nagyúr
-
Djuree
félisten
válasz r.levente75 #13868 üzenetére
ebayen csaptam le egyre. de van itthon is úgy láttam, gugliba írd be, árgép vagy árukereső megmutatja hol a legolcsóbb. sajnos elég drága itthon még legolcsóbban is.
[ Szerkesztve ]
-
Ereshkigal
őstag
válasz r.levente75 #13868 üzenetére
Te legalább tudod kire fogni.
-
Janaboy
veterán
-
Jim-X
őstag
válasz r.levente75 #13046 üzenetére
Jaja, amikor maszott utanuk a presgepen at
A játék az nem játék!
-
.LnB
titán
válasz r.levente75 #13046 üzenetére
Na tessék 2in1
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Fr0z3n
őstag
válasz r.levente75 #12829 üzenetére
-
Djuree
félisten
válasz r.levente75 #12636 üzenetére
mert nem bizniszelsz eleget. engem pl. már nem tud senki semmivel meglepni, így több 100, de sztem már 1000 is meglehet, netes vásárlás-eladás után...
-
Gabir
aktív tag
válasz r.levente75 #12645 üzenetére
Vagy külsős gyári tervező és a modelljeit hozzák ki évről évre
Bár igy lenne, és normális darabok lennének palettán normális színezéssel -
Janaboy
veterán
-
LÁZ
Topikgazda
válasz r.levente75 #12631 üzenetére
kb igen, 90%, ha sajátja lenne, akkor vagy lesz@rná a képeket, és vmi gyárit rakna fel, vagy valós sajátot, de kb így a legkönnyebb, gugli, aztán keres mástól való képeket, ha meg személyes is van, akkor az vmi miatt mindig lehetetlen
-
bobafett
tag
válasz r.levente75 #12621 üzenetére
Ez a lengyel OLX az eredeti hirdetés, a reális 300 euros árral. A magyar emberke leszedte a képeket, majd feladott egy hirdetést, hogy 50e Ft-ért elvihető Litkéről. Nem a termék kamu, hanem a magyar hirdetés. (Azóta már van Claas is 21 ezerért. )
-
mm00
aktív tag
válasz r.levente75 #12607 üzenetére
Igen, viszont jelenleg nem biztos, hogy az 1-2-3-4 sorba jön. Azt majd még rendbe kell tennem.
-
mm00
aktív tag
válasz r.levente75 #12605 üzenetére
Aha, valahogy így egyenlőre nincs keret a motorokra, úgyhogy újra megépítem a porschet, de a videót azért vettem fel hogy később újra meg tudjam építeni
-
mm00
aktív tag
válasz r.levente75 #12603 üzenetére
Aha, a piros pöcök, amit kézi erőforrásom működtet, ott lenne a motor. Másik piroson pöckön lennének a kerekek. (Ott jön ki a váltó áttétele) Alul meg amit tekerek azon meg egy szervo, ami a fokozatokat váltaná
-
xedos
addikt
válasz r.levente75 #12585 üzenetére
Én is azt mondom :-)
Idáig 3 modellhez vadásztam össze a meglévőek mellé alkatrészben: Wall-e, világító torony és az AT-AT lépegető... most gondolkozom a 41062-es felderítő roboton (van vagy 6db Mixels amiből a 3/4-e meglenne...) egy TIE vadászon. Megnézem az alkatrész listát, az otthoni alkatrészeket és hajrá. -
Gabir
aktív tag
-
Gabir
aktív tag
válasz r.levente75 #12585 üzenetére
Aaa a fenét...
Az egyik legköltségesebb is(ha nincs itthon olyan és miért lenne).
Marad a BL, és nyilván valóan egy eladónál sosincs meg mindaz, ami kellene, vagy nagyon drága..kérdés, megér-e annyit, hogy tökéletesen eredeti legyen... -
Gabir
aktív tag
válasz r.levente75 #12583 üzenetére
Köszi!
vannak színcserés támadások és hiányzó elemek, de megoldódik idővel.
A darut szintén szét kellene szedni, mivel egyben jött, leltárba venni az elemszámot, folytatni a listát hiány esetén , és újra össze. csak nem volt hozzá idegzetem még.( az egér nem most jött )
[ Szerkesztve ]
-
Gabir
aktív tag
válasz r.levente75 #12581 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
xedos
addikt
válasz r.levente75 #12283 üzenetére
Igazából a sima szürke nem is az igazi... hófúvásban sok része fehér lenne :-)
Esetleg 1db 6122-es 4x4-es kerek elem nincs valakinek feleslegbe? [link] -
LÁZ
Topikgazda
válasz r.levente75 #12182 üzenetére
igen, 2790 pénz, jövő7en rendelek úgy is a kockafejek miatt, hozzádobjam?
-
Throme
veterán
válasz r.levente75 #12152 üzenetére
Ha már egy terepasztalt összerántottatok, akkor szerintem érdemes lenne össze lapátolni a zsetont egy Assembly Square-re (10255). ezeknek az épületeknek egy remek egyvelege, már ami a belteret illeti és kívülről is szép.
Nekem nincs helyem rá és annyira nem vagyok épület fan, de ha már terepasztalt építenék, akkor ezt valahogy megvenném (1-2 hónap kenyéren és vízen nem téma ) .#12153) xedos hááát nálunk nem tudom mennyire lesz a kiscsaj legos egyáltalán és azon belül mi kell majd neki. Majd arra megy nálunk is a zsé, nem apának a technics
Hát én csak lesek, hogy van energiátok elég komoly szettek alkatrészeit összemazsolázni.
Én egyszer belevágok a kis SC autók alkatrészeinek... -
xedos
addikt
válasz r.levente75 #12046 üzenetére
Hátha mást is érdekel, jöhetnek a képek!
-
xedos
addikt
válasz r.levente75 #12043 üzenetére
Mekkora a fizikai mérete, megnéztem a kereket, az alapján nem pici:-) Milyen motorral áttétellel hajtod? és kormányzod?
-
xedos
addikt
válasz r.levente75 #12034 üzenetére
Még nem tudom, de normál M-es motorral és fogaskerékkel nagyon macerás :-)
8292-öt építettem át. Szinte az egész fülkét elcsavarja az áttétel...
8265-öt a legkisebb actuatorral oldottam meg. A hótóló meg két motor a két lánctalpnak. -
xedos
addikt
válasz r.levente75 #12005 üzenetére
Igen 8265-ös. Kormányzás a legkisebb aktuátorral lett motorizálva, a hajtást meg egy XL motor adja. A rakodó rész még nincs kész.
-
r.levente75
addikt
válasz r.levente75 #11972 üzenetére
Nem 30k csak 20k.
-
Lipton
őstag
válasz r.levente75 #11960 üzenetére
1-2 ev es siman duplazza az arat. Nem ezert vettem csak elgondolkodtam...
Amugy mar a doboza is oriasi es nagyon jol nez ki.[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
válasz r.levente75 #11947 üzenetére
Klassz járgány. Ilyeneket is adhatnának ki újra....
Most már drága beszerezni.Jól el lett rejtve a hátuljába a motor, akksi....stb
-
Freddy76
addikt
Jól néz ki.
-
thesound
addikt
Nem rossz.
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
bobafett
tag
válasz r.levente75 #11915 üzenetére
Ez nem egyedi kód, mindenki ugyanazt kapta meg hírlevélben.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz r.levente75 #11856 üzenetére
papíron Slave 1-et szeretne, de hogy mi lesz belőle....
-
LÁZ
Topikgazda
válasz r.levente75 #11804 üzenetére
malug.hu, esetleg fészbukon Lego Garázsvásár
-
Jim-X
őstag
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz r.levente75 #11654 üzenetére
Egyszer szerintem csinálok majd egy fotózást, ahol az eddigiek mind rajta lesznek, csak majd össze kell szednem őket, mert jelenleg két különböző helyen vannak kitéve.
-
bobafett
tag
válasz r.levente75 #11499 üzenetére
Jelenleg valóban nincs. Korábban lehetett kapni a 4519-est, azt lehet használtan most is venni és az RC vonatok is elmennek rajta.
-
Pötyi
őstag
válasz r.levente75 #11499 üzenetére
Hivatalos, gyári nincs. Csak ilyen custom-made háztáji kivitel. Bár nem értem, hogy miért...
QNX is cool!
-
Pötyi
őstag
válasz r.levente75 #11490 üzenetére
Dehogynem dobták piacra, csak még a 9 Voltos változatban. De az kissé régen volt, még a kilencvenes években.
QNX is cool!
-
atus72
őstag
válasz r.levente75 #11447 üzenetére
Star Wars kolónia találkozása a Seuso kinccsel #1
-
Throme
veterán
válasz r.levente75 #11447 üzenetére
Klasz! Ebből a szettből nekem az a modell a bejövős. Nem tudom, ebből is van fűnyíró, vagy más barkácsgép?
-
Throme
veterán
válasz r.levente75 #11440 üzenetére
Hely, eztmeg akartam szerezni, de már nem adok érte annyit, amennyit elkérnek érte...
Biztos adnak ki hasonlót... és a 24 órás b modellje kárpótol -
Freddy76
addikt
válasz r.levente75 #11423 üzenetére
Majdnem ott volt árban, mint a Porsche. Amúgy nem értettem ezt a szettet, ez már kezelhetetlenül nagy. Ráadásul minden véleményben megjelenik ugyanaz a panasz: a bazi nagy felépítmény egy, a felépítmény méretéhez képest kicsi forgótalpon nyugszik, emiatt nyeklik-nyaklik az egész.
-
Throme
veterán
válasz r.levente75 #11259 üzenetére
-
axod
tag
válasz r.levente75 #11155 üzenetére
Anno lehetett pontgyűjtős akcióban is venni Match-ben (2011-ben), éppen csak jobbra jött ki mint a legolcsóbb netes ár posta nélkül. Szerintem egy nagyon jó készlet, mind a 3 tetszett amit össze lehetett belőle rakni. Azt sajnálom csak az újabb creatoroknál, hogy a kormányzás nem úgy megy mint a Model Team-es időkben... Ferrari, Mini, Beetle egyáltalán nem is kormányozható. Illetve ezt a technic vonalon is hiányolom, nincs bekötés a vezetőfülkébe.
[ Szerkesztve ]
-
Peathee
senior tag
Ez az egyik készlet amit nagyon megbántam már, hogy nem vettem meg új korában normális áron. Szinte biztos, hogy megveszem majd én is, de nem udom még mikor.
-
LÁZ
Topikgazda
ez egy kimondottan jó készlet, én a tűzoltót fogom majd a jövőben beszerezni
-
LÁZ
Topikgazda
válasz r.levente75 #10498 üzenetére
itthon valószinűleg árulják majd bontottan összerakatlanul egyben is, legónál sajnos csak darabban lehet, ami ugye random
-
Throme
veterán
válasz r.levente75 #10442 üzenetére
Én is, ha az árgép elsők közt dobja.
Ezekből a drága szettekből nem lehet több egynél és lehet találnak vevőt. Bár fene tudja. Ezt már csak gyűjtő veszi meg és annak van esze, ért hozzá, máshonnanszerzi be..
-
lord.lakli
őstag
válasz r.levente75 #10431 üzenetére
KockaShopban? Simán lehet. Minden új készlet megjelenéskor horror áron van, majd ha már kezd kifutni akkor még drágább. A kettő között van csak normális ára a terméknek náluk.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz r.levente75 #10273 üzenetére
Mit jelent a jó akció?
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
bobafett
tag
válasz r.levente75 #10273 üzenetére
-
LÁZ
Topikgazda
válasz r.levente75 #10146 üzenetére
aztán 'csak' sima volt ráadásul, nem a first edition
-
LÁZ
Topikgazda
válasz r.levente75 #10143 üzenetére
nem tudtam még kideriteni, viszont jó lesz, ha intézi a lego azt a falcon ucs-t, követtem egy ebay-es bontatlan licitet, 7 számjegyű lett a vége
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest