-
GAMEPOD.hu
A ledek energiahatékonyságuk és a tömeggyártás miatti egyre alacsonyabb árukkal mind népszerűbb fényforrások. A legelterjedtebb foglalatok (pl E14, E27) mellett a sokat használt foglalatokon (pl GU 10, GU 4, MR 16) át ma már a ritkán használt, speciális foglalatok (pl R7s) számára is van ledes alternatíva. A ledes fényforrások a fogyasztók megszokásainak megfelelően formájukat tekintve is igazodnak a korábbi technológiákon alapuló fényforrásokhoz, így találunk kompatibilis ledes alternatívákat pl halogén izzóink helyére is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adler
aktív tag
Nem látom a honlapot ahonnan olcsóbban veszed!!
Amiket láttam magyar boltokat ott biztos hogy nem olcsóbb!
(#2720) jeriko2: így teljesen korrekt,mivel linket is adtál. Bár Én nem bízok az ilyen rendelésekben és minőségben sem. Én bízok abban, hogy amit boltokban megveszek az egy bizonyos minőség ellenőrzésen átment. Számomra nem éri meg, hogy pár száz forint miatt fog pl. a lakás leégni mert valami hibás volt az égőben. Bár lehet, hogy Én vagyok nagyon óvatos.
[ Szerkesztve ]
Nikon D40 kit/D90 +18-70mm AF-S IF + 70-300mm ED AF + SB-900 + MB-D80; ASUS Crosshair V Formula + AMD FX-8150 + ASUS GTX660 + Kingston DDR3 KHX1600C9D3K2/8G
Új hozzászólás Aktív témák
HÁZIREND, kérem megszívlelni.
- Kukirin G2 Master (max sebesség: 60km/h)
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest