Hirdetés
-
GAMEPOD
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolby
senior tag
válasz
WinnerB0Y #26196 üzenetére
Ennek van valami írásos alapja is, vagy csak szóbeszéd alapján terjed? Azt hogy csökkenti az esélyét aligha hiszem. Vagy nem tesz össze vele többet, vagy semmit nem csinál és őszintén szólva az utóbbira gyanakszom. Persze az mm szempontjából nézve, nyilván a szövegelését nem fogod látni, bár már láttam olyan hozzászólást ahol leírták h csak az aktuális játékra vonatkozik az ignore, tehát hiába van valaki a listán, a legközelebbi közös játékotoknál ugyanúgy látni fogod amíg nem nyomsz ignore-t újból, de lehet h ezt azóta változtatták.
Szerk:
/mute "summoner name" Will mute all text from a player for the duration of your current game session.
/ignore "summoner name" Will mute a player during this game session and all subsequent game sessions.Tehát az utóbbi felvetésre ez a megoldás, ignore végleg némít, mute csak az aktuális játékra. Viszont semmi utalás a sorsolásra, én kizárnám h van bármi hatása rá.
-
Solad
addikt
válasz
WinnerB0Y #26183 üzenetére
Ne menjunk bele ebbe a vitaba kerlek. Egyszeruen nem latom ertelmet az ilyen hozzaszolasoknak senkitol. Te azert verted ki a biztositekot tobb embernel, mert volt ido amikor masrol nem is szoltak a hozzaszolasaid. Orulok neki hogy egy ideje nem igy van, latod volt eredmenye a megmondoemberek megmondasanak
-
RG4L
őstag
-
n a x v i L
aktív tag
válasz
WinnerB0Y #25995 üzenetére
Rengeteg smurf van, most miért lett kurva nagy gond pár diamondos srác akik leestek silverbe? Volt pár ilyen extrém eset, de véletlenül se annyi, hogy számottevő hatása legyen. Redditen lehet 1-1 ilyen képet látni, hogy diamondból silverbe meg így, de véletlenül sincs belőlük sok. Esetleg te kaptál magad ellen egy ilyen játékost?
-
ClydeBeka2
őstag
válasz
WinnerB0Y #25963 üzenetére
Dehogy dobok
Akkor foglak figyelni, ha nem számitasz rá
@hondahd: Segitenék, de sajnos még nekem sincs időm játszani. Őszintén megmondom ezt is csak azért akarom, mert már idegesit picit ez a sok sirás.
De van itt pár jóképességű ember, ha megkérsz valakit, biztosan segit
Itt van egy lista:
-
Solad
addikt
válasz
WinnerB0Y #25864 üzenetére
Ha azon szerveren is laggolsz amelyik elvileg nem laggolsz, akkor el kellene gondolkodni azon hogy kliensoldali a gond, bár a hozzaszolasaidat olvasva úgy gondolom hogy critical user error...
És ne gyere azzal hogy egyfolytában használhatatlan a szerver, mert nálam az elmúlt fél évben max 3 lángos meccsem volt. Nem beszélve arról hogy senki nem tart pisztolyt a fejemhez hogy pumpáld bele a pénzt.
Részemrőlennyi, de ez kikivankozott.
-
RG4L
őstag
-
-
LLaci89
tag
válasz
WinnerB0Y #25555 üzenetére
Ez az oldal nem tudja megmondani a pontos MMRed, ha tudnák a képletet akkor se tudnák megmondani, mert nincs meg hozzá minden adat. Az MMR mint az ELO is az összes lejátszott meccsed alapján képződik(ami tudtommal senkinek se áll a rendelkezésére).
Az a linkelt oldal egyszerűen megnézi h kikkel játszol együtt, és az alapján tippel valamit( az is könnyen megeshet hogy ha duozol, akkor rossz eredménye leszel, mert ha magasabban lévővel duozol akkor magasabb MMRrel rendelkező emberekkel játszol mint ahol te normális esetben lennél -> ergo magasabb MMRre tippel téged mint ahol te vagy).
Szerk:
Oda is van írva szépen az oldal tetején, h a meccsedben lévő emberek tier információit használja fel a számolásra, azaz semmi köze a RIOT MMR számításához. -
atila4
senior tag
válasz
WinnerB0Y #25538 üzenetére
Még régen kezdtem rankedet. A régi rendszerben.. Akkor még nem tudtam olyan szinten játszani és amikor bejött ez az új akkor egyből oda dobott be. Mond el mi a titkod? Én mindig nyerem a lanem, jó support vagyok de a végére teamfightban a csapattársaim lowok és egyedül nem tudok 5 embert megölni...
-
n a x v i L
aktív tag
-
Mister_X
nagyúr
válasz
WinnerB0Y #25389 üzenetére
Én egyszer csak azt vettem észre, hogy all-ba be lett írva egy szép ékes magyar szókincsű komment, amire csak annyit írtam vissza, hogy "mi is szeretünk <3", haverjaim is elküldtek egy-ehy "<3"-t. Gondolom jobban meglepődött, mint mi
(senkinek sincs magyar alapú neve)
-
Devas
őstag
válasz
WinnerB0Y #25250 üzenetére
Hát én abszolút nem tudtam érvényesülni Blitzel. Bármit csináltam az ellenség a minionok mögül lövöldözött rám, nem volt esélyem Grab-elni. Egyetlen taktika ami müködött vele, mikor teemo begombázott a torony alatt és a torony melletti junglebe csalta az ellenfelet, én meg onnan rángattam be őket a torony alá.
-
Dinter
addikt
válasz
WinnerB0Y #25035 üzenetére
Nekem 1w 1lose. Ma volt velem egy Leona, aki ahelyett, hogy beugrott volna, folyamatosan futott, pedig ha beugrik én khazixszal es Draven Pillanatok alatt szetszedtuk volna oket. Egész meccsen 2 ultit nyomott el, abbol is csak egy talált. Aztán persze én voltam a useless, hiaba kaptam szet mindenkit
-
Noddy
senior tag
válasz
Próbálok bronz 2-be feljutni és nehéz...
Mid elfeedelte ziggset, még lobby-ban kérdezte, hogy veigart vagy brander hozzon, megegyeztünk abban, hogy branddel tud játszani. 30 perc alatt 51-et farmolt... nem tudom veigarral mi lett volna, ha branddel tud játszani. Mondjuk nem rajta múlt, mert top is feedelt. De ma már több promót nem játszok.
-
törölt tag
válasz
Nekem eddigi rankedeim közül, placement meccsen volt csak gyenge teljesítményű játékos, az összes többi rankeden egyszerüen jobb volt az ellenfél, 50 perces meccsek, egyenlő kill arány, taktikán dőlt el, bár, mondjuk nem is rankedezek annyit , nem vagyok kiváncsi a flamer tinikre
-
ClydeBeka2
őstag
válasz
WinnerB0Y #24400 üzenetére
Te tényleg olyan champ miatt sirsz, ami még 1 hete se jött ki PBE-re?!
Tower attackot nem blockol, Karthus ultit se blockol szerintem.
Bőven nincs kész még a champ, nem lesz egyáltalán op. W-je nem rossz, de nem véd le sokat, és csak magad előtt. Olyan, mint egy Jax stun, ki kell baitelni, hogy használja és utána 20 secig semmi... Nincs rendes gap-closerje és nem olyan könnyű felstackelni a Q-dat se, hogy egyáltalán tudj ultizni... És ha felstackelted az látszik is... Jelenleg talán a passzivja(megduplázza a critet), ami durva, mert 1 IE és 1 Statikból megvan a 90%. De ezt nerfelni fogják, még mindig csak pár napja jött ki...
-
petcsike
tag
válasz
WinnerB0Y #24406 üzenetére
Még ki sem jött
) Majd balanceolják, elrontják, mint az összes többi champet, ahogy szokták. Előre nem érdemes ezen aggódni, minél többet játszunk majd ellene, annál jobban kiismerjük, és pik pakk meglesz az ellenszer
Egy Darius szerintem még mindig nullába gyalázza
-
Kanczy
Topikgazda
válasz
WinnerB0Y #24400 üzenetére
Hát, szerintem ilyen elon nagyon ritka, hogy valaki értelmesen tudjon játszani a fallal. A csúszkálás zavaróbb lesz, de mind a két spell bőven outplayelhető szvsz. Ha pedig ráül valaki miden, szerintem meg lehet oldani, hogy lateben se legyen godmode. Nem mondom, rohadt erősnek tűnik, de azért játszhatatlanná nem fogja tenni a lolt... ha tényleg broken lesz, akkor fix ban egész addig, amíg le ne nerfelik, és meg van oldva.
-
Kanczy
Topikgazda
válasz
WinnerB0Y #24396 üzenetére
Értem, szóval még nem is láttad működés közben, de már játszhatatlannak titulálod miatta a játékot? Azért mondom, mert pl. a Karthus ultit pont nem fogja meg, csak a projectile-okat (kb. lövedék). Nem gondolod, hogy kicsit túlreagálod? Jelenleg nincsen olyan champion a LoLban, amit jobb játékkal nem lehet megverni, maximum nehezebbek. Mivel egy nagyon magas skillcapes, cserébe nagyon erős, meccsfordító képeséggel rendelkező karakter, el tudom képzelni, hogy Yasuo fix ban lesz magas elon, de hogy neked vagy nekem (silver-gold) mitől kell félni így a balanszolás előtt, azt nem teljesen értem
Amúgy tessék [link]
-
Kanczy
Topikgazda
válasz
WinnerB0Y #24391 üzenetére
20 mp-es cd-jű spell miatt soha nem lesz broken egy champion. Amúgy is csak akkor tud utánad ugrani, ha van közöttetek egy rakás creep, a damage-e pedig maximum late lesz nagy, addig simán ki lehet tolni a laneről. Ha pedig minden kötél szakad, meg kell kicsit campelni, és meg van oldva a srác. Nem OP ez.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Tesla topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest