Hirdetés
-
GAMEPOD
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kanczy
Topikgazda
válasz
WinnerB0Y #24396 üzenetére
Értem, szóval még nem is láttad működés közben, de már játszhatatlannak titulálod miatta a játékot? Azért mondom, mert pl. a Karthus ultit pont nem fogja meg, csak a projectile-okat (kb. lövedék). Nem gondolod, hogy kicsit túlreagálod? Jelenleg nincsen olyan champion a LoLban, amit jobb játékkal nem lehet megverni, maximum nehezebbek. Mivel egy nagyon magas skillcapes, cserébe nagyon erős, meccsfordító képeséggel rendelkező karakter, el tudom képzelni, hogy Yasuo fix ban lesz magas elon, de hogy neked vagy nekem (silver-gold) mitől kell félni így a balanszolás előtt, azt nem teljesen értem
Amúgy tessék [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Milyen egeret válasszak?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jogász topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest