-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andapace
tag
válasz Dinter #23497 üzenetére
Egyébként egy jó tipp: aki placementet csinál egy skilles haverját (mondjuk plat+) kérje meg, hogy játssza vele le a placement matcheket úgy, hogy egy másik haverod bronze vagy silver ratinges accjában megy így csupa bronze-silver ellen elég nagy esély van rá, hogy duoban nyertek minimum 8-at,
ami már gold alja.
Inkább silver teteje ha csak 8 win, de ha 9-10 akkor gold[ Szerkesztve ]
-
Solad
addikt
válasz neato3loco #23476 üzenetére
Soha nem ölök meg valakit aki egyértelműen AFK vagy DCzett
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
Mottie
őstag
válasz ClydeBeka2 #23486 üzenetére
Ezzel én is így vagyok, csak ha beírja, hogy "ok I afk", vagy hasonló
Be Victorious!
-
ClydeBeka2
őstag
válasz Mottie #23462 üzenetére
Ahogy egyik kedvenc játékosom mondta(aphromoo): " Mi van ha éppen egy nigger kirabolja a házát?"
Gondolj erre, ha valaki dc-zik Afk az persze teljesen más, de a dc-seket nem mindig szoktam reportolni.
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
thEndeR
aktív tag
Ki mit kapott mystery boxból? Én egy toxic mundot.
-
Andapace
tag
Csak trollkodás lenne belőle, mint low priority-ben Dota2-ben, de amúgy igenis sokszor találkoztam már rankeden olyannal, hogy ne öljük meg mert tuti kifagyott egy helyben áll és basic atk-ol. Akármilyen hihetetlen...
-
LLaci89
tag
Én láttam olyat, mondták h ne üssék, de amint megmozdult megölték
Itt is van megállítás, de csak tournament draft módban.
[ Szerkesztve ]
-
neato3loco
senior tag
válasz Pantal #23475 üzenetére
óóóó majd nem.. simán ki kell használni az alkalmat... Nem láttam még olyat, aki megállt volna és írta volna, hogy: Ne üsse senki Ashe-t, ha jól látom kifagyott!
Egyébként ezért jó a DOTA2 pause opciója. Nem tudom ismeritek-e, de szerintem a LOL is bevezethetné.. Sok ember idegrendszerét gyógyítaná.
~ Asszed mivan közbe' te vagy a sztááá'? ~ Pepsi Béla
-
Pantal
senior tag
-
Andapace
tag
válasz neato3loco #23472 üzenetére
Nop
-
CrazyTomcsy
csendes tag
válasz Dinter #23459 üzenetére
A válasz egyszerű: sehogy.
Suicide gankelésbe nem szabad belemenni, mert nagy valószínűséggel az ellenfél fog jobban kijönni egy tower dive-ből.
Maximum ha már a saját tornyuk túloldalán vannak és kibírsz 1-2 lövést a toronytól, akkor a hátsó tribushból (ami az ő erdőjükben van) lehet egy nagyon mobilis junglerrel próbálkozni (Lee Sin).
Ha te vagy a kék oldalon, akkor a jobb felső útvonalon az ő tornyuk mögé kerülni.
http://image.gamespotcdn.net/gamespot/images/2012/features/LOL-as/LOL_embed003.jpg -
Dinter
addikt
Olyankor mit csináljak, ha én nyerem a lanem, de a csapatom szarban van? Vigyem tovább a lanet, vagy menjek nekik segíteni? Mert ha elmegyek nekik segíteni, nem lesz farmom, ha meg nem, akkor tovább feedelnek.
-
Andapace
tag
válasz Mottie #23462 üzenetére
Amúgy erre milyen választ vártok itt?
Ez egy csapatjáték, alkalmazkodnod kell. Ha Riot basz el valamit, az esetek 80%-ban Loss Forgiven.
Nekem volt olyan, hogy a gyerek leavelt mert elöntötte a víz a házukat.
Van, hogy azért leavel mert csupán leszarja, vagy ideges.
Tényleg no offense, de ezzel számolni kell. -
Mottie
őstag
válasz LLaci89 #23461 üzenetére
Nem, nem AFK hanem DC. És ha megnézed a General Discussiont, pontosan abban az időpontban, mint nálam sok más embernél is 3-4-5 játékos disconnectelt egyszerre. Persze biztos egyszerre halt meg az internet mindenkinél, tuti nem a RIOT a hibás az ilyesmikért.
Be Victorious!
-
Mottie
őstag
Nem hiszem el... 4 percnél 3-an a csapatomból DC teljesen egyszerre. Az ellenféltől nyilván senki sem. Ráadásul egy Diamond smurf az ellenfélnél.. 10 perc múlva visszajöttek TELJESEN EGYSZERRE akik DC-ztek.. Vajon jár az ilyenért loss forgiven? Mi az mire való, dehogy is...
Be Victorious!
-
Dinter
addikt
Botot hogy gankeljek, ha be van wardozva, és fel van pusholva?
-
Lokids
addikt
-
Kanczy
Topikgazda
válasz Lokids #23456 üzenetére
Egyrészt de, másrészt hogy kerülünk torony alá? Rivennel zónázni lehet Nasust -> kevesebb farmja van (már jó) + több xp rajtad -> előbb leszel 6-> Nasus halott.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Mottie
őstag
Emberek.. Hogy a halálba lehet nasus-t megállítani? Folyamatosan basztatom ha farmlni jön, de le se szar... Csak farmol tovább. 1. itemnek vesz ellened resistance-t és semmit nem csinál csak farmol... Pattoghatok akármennyit mellette.
Be Victorious!
-
ChromeX
addikt
Amúgy nemtudom minek játszom még mindig ma 4 gameből 2-ben lelépett valaki, az afk meg a leave kb ott van nalam minden 10 ből 3x de lehet négyszer is.
-
Mottie
őstag
-
Andapace
tag
válasz neato3loco #23444 üzenetére
Az eléggé gégé rito lenne azért
-
batai15
félisten
Jó de a csapat hibája inkább nem?
-
Andapace
tag
válasz neato3loco #23439 üzenetére
Jó, akkor pl. Vayne teljesen invisible lenne 3 sec-ig ?
-
Andapace
tag
válasz neato3loco #23437 üzenetére
Ja eléggé, épp ezért még csak hasonló sem lesz
-
-
ChromeX
addikt
uj summoner ötlet s4-re: 1-1,5 mp-re immunissá tenne a CC-re, hülye ötlet?
-
batai15
félisten
szerencsére velünk volt, de érthetetlen számunkra hogy hogy volt olyan op hogy az első 15 percbe majdnem mindekit le vadászott.
-
twice
tag
válasz batai15 #23399 üzenetére
ezreal nagyon jó kezdő adcnek( később még jobb ) ő az egyedüli adc akivel még én is ùgy ahogy tudok játszani. Ha az ember veszti bot lanet akkoris tud qval lasthittelni, és teamfightokban nagyon sokat ér az e képessége. Szvsz szerint adcknél a helyezkedés a legnehezebb feladat és ez ezreallel az egyik legkönnyebb. Earlyben talán nem annyira erős de mid -lateben egész jó.
[ Szerkesztve ]
-
twice
tag
válasz batai15 #23423 üzenetére
Ez sok mindentől függhet. Nem tudom hogy hányas szintű vagy de ha már kialakult az 5 role (sup,Jung, adc, top,mid) és ha topon voltál teemo ellen egy közelharcos champpel akkor az nehéz tud lenni. Ha van gap close képességed, plusz cc -s akkor próbálj meg minél előbb rámenni(lvl 3) mert egy idő után lecsipeget. Ha így se megy kérjél segítséget a junglertől.
-
Lokids
addikt
válasz n a x v i L #23419 üzenetére
Eddig is ez volt...
Akárhányszor láttam heimert, nem tudott érvényesülni. Ennek persze akkor örültem, mikor ellenem volt.
Tegnap sajnos velem.Draft pickben megy egyszerűen képtelenség, hogy poppy-val tudjak játszani. Ha elöl vagyok, akkor azért, mert nagyon könnyen counterelhető, és akkor az alapból gyenge early-n végleg elbukok, ha meg utolsók közt választhatok, akkor meg top rég foglalt.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
batai15
félisten
Valaki mondja már el hogy egy velem egy szintű teemo a játék elején hogy tud akkorákat sebezni hogy ne bírjanak vele?
-
Dani_kp
addikt
válasz ClydeBeka2 #23329 üzenetére
Mana Cost Reductions on Ultimates
Ez viszont tetszik, Varus és Leona, a main adc és supportomnak is csak 100 mana-ba fog kerülni az ultija .
szerk.: #23421 Aldo Novares
Nem kötözködés képpen, de miért így vagdosod össze a képet?[ Szerkesztve ]
https://ingatlan.com/33821564
-
Andapace
tag
Nyertünk, nagyon igényes low-elo normal game volt.
http://puu.sh/54eGK.jpg
-
n a x v i L
aktív tag
Pick heimer and feed az új meta.
Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.
-
Mottie
őstag
-
RG4L
őstag
-
RG4L
őstag
-
Dinter
addikt
5 placement meccsem volt eddig, 3-mon afkolt nalunk valaki..
-
Aldo Novares
aktív tag
Hi
SIkerült egy olyan meccset játszani, hol az enemy ADC , Caitlyn , a 20. percbe IE + BT duoval 11/1 be volt, a bot laneünk pedig Ashe 1/8 , Jannah 0/6, nemtudom hogy sikerült nyernünk de a team fightokat szinte mindig megnyertük, Renekton és én fokuszoltak le Caitlynt , én végig gankeltem top-t és midet, de sajnos a farmom az valami borzalmas :S Szóval olyan vesztes állásból nyertünk hogy hihetetlen még mindig
-
RG4L
őstag
válasz Andapace #23406 üzenetére
Idézem mit írtál:
Late game-ben pedig erősnek számít a nagy range miatt, és az AD ratiok is nagyonErre írtam: Ez oké, Q-ján 1.3-as AD szorzó van, a Varus Q asszem 1.6AD. Cait W,E felejtős, ulti szinte csak lanen jó, TF-ban nincsen időd castolni, ha van, a tank benyelni és le se szarja. Ezen felül nincse attack speed steroidja, szóval...
Igen, azt írtam hogy W,E felejtős, magyarán a trap és a escape skillje, mert éppen arra akartam kilyukadni, hogy a teamfightokhoz nem tud annyit hozzátenni, mint a többi ADC. Lehet, hogy megnyered vele a lanet egy Vayne vagy KogMaw ellen (bár Draven ellen kétlem ) de utóbbiak meg a meccset fogják lehozni.
War Thunder: Gelesztaa
-
RG4L
őstag
válasz Andapace #23397 üzenetére
Ezesetben nézzük az ADC-ket. Dravennek nincsen escapeje, Varusnak sincsen, Kognak sincsen, Ashenek sincsen, Miss Fortunenak sincsen, Jinxnek sincsen, Sivirnek sincsen, satöbbi. Ez ugyanúgy igaz az AP carrykra is, sokuknak nincsen menekülő skillje, na de nem ezt teszi őket jó vagy rossz hősökké.
Cait egyetlen dolog miatt viable, az a hatalmas AA range, ha hagyod, hogy folyamatosan pokeoljon lanen, akkor persze, hogy le fog tolni. Én speciel nagyon szeretek Cait ellen játszani, mert könnyű megverni, és igen, én nem tartom jó ADC-nek.
Lolking szerint most közel 38%-ban pickelik Caitlynt, ami borzasztó.
War Thunder: Gelesztaa
-
Whynot?
aktív tag
válasz adamkaa777 #23400 üzenetére
ok, nem nerf, csak balance... de az elv attól még megáll. nem a "balanszolt" kariért fizettek az emberek, ezért a refund a minimum lenne. Amúgy most komolyan, a teszt alatt nem látszott, hogy balanszra szorul a kari, csak a "beetetési" időszak után derült ki?
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Kedvenc zene a mai napra
- Mini-ITX
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- További aktív témák...
Állásajánlatok