Új hozzászólás Aktív témák

  • sakal83

    addikt

    válasz axioma #18032 üzenetére

    Nem szo szerint fejnehez. De hetkoznapi ertelemben igen mert az elso 10 evben fizeted ki egy 20 eves hitelnel a teljes futamido alatt fizetendo kamat nagyobb reszet. Lehet ezt szamokkal magyarazni ez termeszetes. Nem fizetsz többet mint ami jarna a Banknak de ha te a 10 evnel elotorlesztenel egy 20 eves hitelnel lelked rajta de "Ne terjessz mar nagyobb hulyeseget". A penzugyi biztonsagra valo hivatkozas az elotorlesztessel kapcsolatban pedig szinten vicces. Ha elkoltod a penzed elotorlesztesre attol no a penzugyi biztonsagod? :) nem is tudtam... Azt hittem a penztol no a penzugyi biztonsagod illetve a pozitiv cashflowtol.

    Mar bocsanat de a ritkan teljesul a fix hozamu ternek a kamatszint feletti megjegyzes bar szakmainak tunik de pikans a MAP orszagaban...

    Nem ertem a kioszto stílusod de az kulonosen pikans ahogy ragaszkodsz a bankok altal kitalalt termékekhez... Egyenlito hitel:) gondolom 2008 elott is a 8 eves fundit ajanlottad a jo hozam miatt:) (akik nem ismerik az ltp legnagyobb csapdaja volt mert az akkori kamatkornyezetben ha jol emlekszem mar 3.5 evnel tobb volt a piaci hozam, mint az allami tamogatas es a fix kamat)

    Ne kotekedesnek vedd de van mas szemszog is mint a Tied es az sem biztos hogy az egy letezo igazságot es megoldast kinalod.

    Es persze ha a regi dogmak szerint figyeled az esemenyeket akkor érdemes atertekelni a ket es egyszintu bankrendszer fogalmat a mai vilagban. Kis feladvany. Csok hitel kontra babavaro kontra MAP. Bank allam közvetítő szerep. Negativ kamat. Piacszabalyozas felügyelet. Es ez nem politika mielott belekotnel. Hsnem adottság.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák