Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiell
veterán
válasz axioma #15043 üzenetére
4 főnek 3 háló kell, +1 nekem egy iroda (itthonról dolgozom). Szóval 1 szobával nagyobb, mint kellene - aztán ha meg jön egy 3. gyerek "véletlen", akkor máris nem az. Az emeletes házak meg már csak ilyenek, hogy ott van lépcső Most is ilyenben lakunk (fennt vannak a hálószobák), persze h jobb volna a földszintes, de az itt a telekméretek miatt kb esélytelen - csak a város más részein max, nekünk meg több okból is fontos ez a környék.
De kinek mi nyilván, kösz a feedbacket! (két gen. nem játszik, nem is fog soha)Persze h oda lehet, egyetemista koromban gyalogoltam is épp eleget éjszaka mattrészegen, de abból már kinőttem (nem a részegségből, még mielőtt valaki...)
(#15044) concret_hp: az csak azért érdekes itt, mert elég sok az elektromos infrastruktúra. Egyébként nem lenne.
A 10edekkora meg 10edennyit amortizálódik, sőt lakjunk mind a híd alatt! De értem persze, mit mondasz.Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- ASUS routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- TCL LCD és LED TV-k
- Digitális Állampolgárság Program
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.