Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Csonti
tag
válasz Somatom #17431 üzenetére
Sziasztok!
Látom ez nem a milyen e-rollert vegyek topik, de mégis itt találtam a legalkalmasabbnak ezt megkérdezni. Szóval a kérdés adott, mit ajánlanátok? plafon 200 ezer de ha nagyon muszáj még picit tudok rádobni. Noname márkákkal mennyire érdemes próbálkozni? Őrült bicajos módjára télen is hajtottam a 2 kerekűm, ezt váltaná le a roller (nyilván ahol bicajjal se indultam volna el, hanem rászántam magam a bkk-ra, ott rollerrel se indulnék).
Válaszokat előre is köszönöm!
-
Mr. Csonti
tag
válasz Thunderzolee #17439 üzenetére
Most 76 kg körül, de tervezek lejjebb menni.
Kb 30at ha tud annak örülnék, de lehet kevesebb is, nagyon többet nem hiszem hogy mennék vele.
Szinte csak teljesen sík terepen.
Budapesten belül használnám főként, azt nem mondanám, hogy jó minőségű bicikli utak vannak...
Hát akkor törekednék arra, hogy nagyon hidegben minél kevesebbet használjam. Alapból lépcsőház aljában a kerékpártárolóknál terveztem hagyni, így eső nem érné, csak a külső hőmérséklet. -
Mr. Csonti
tag
válasz Thunderzolee #17460 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a részletes válaszod! Viszont egy kicsit el is tántorított, azt hittem, hogy 200 ezerből már lehet nem pálcika rollert szerezni, de akkor ahogy látom ezek közül talán a xiaomi ami jobban megérné a brand miatt, nem?
-
Mr. Csonti
tag
Sziasztok!
Csak gondoltam szólok, geekbuyingon a Navee S65 286k Be is rendeltem egyet. Valaki tudja esetleg, hogy ehhez van már custom firmware? -
Mr. Csonti
tag
Sziasztok!
Az történ, hogy lezártam a Navee N65-ös rollerem az alkalmazáson keresztül, és most nem tudom feloldani, pedig a telefonom azt jelzi, hogy csatlakozik hozzá. A robogó kijelzőjén csak a lakat ikon látható. Van valakinek ötlete hogy mit csináljak? Esetleg egy hard reset vagy valami hasonló?
Előre is köszi a helpet!
-
Mr. Csonti
tag
válasz elder troll #28744 üzenetére
Töltőre dugva sem. Az kimaradt, hogy nem az app mutatja, hanem a telefon bluetooth menüje, hogy csatlakoztatva van.
-
Mr. Csonti
tag
válasz elder troll #28747 üzenetére
Köszi, a videóban mutatott technikával, amit linkeltél, sikerült megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Bittorrent topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t
- Asszociációs játék. :)
- E-book olvasók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- OLED TV topic
- További aktív témák...