Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
válasz Zola007 #14336 üzenetére
Nekünk meg az a problémánk, hogy nyáron hogy tekerjünk el a családdal innen Debrecenből Kisnánáig, mivel nem sok kedvünk van az út szélén tekerni úgy, hogy a kamionok letolnak az útról. Alternatív megoldás Egerig vonattal, és onnan kerózás.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
lorcsi
veterán
a, a köztemető legészakibb kapujánál van egy viszonylag terepnek mondható rész. lényegében a pallagi erdőn át vezet..van itt 2 párhuzamos út is stb..szerintem jó..anno sokat tekertem arra ...józsáig ki lehet jutni
b, szerintem a vámospércsin ki a vekeri fele elfordulva kellemes outi terep van. a bicaj út nem túl jó, én montival néztem..de ahogy lefordulsz már jobb
imyourfriend:
nagyon tökös vagy hogy ezeken a bács-kiskun utakon bicajjal mersz menni[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
imyourfriend
őstag
"Nem ütnek el a parasztok" Ezekszerint nem csak én tartok attól hogy elütnek, érdekességképpen mikor Soltvadkert-Kiskunhalas szóval mentem lefelé Szabadkának már többször is ott 1 dudaszó semmi sem volt, bezzeg Kecskeméten vagy 10-et is hallottam 1 nap mikor az 52-esen jártam. Viszont itthon vas megyében ismételten csak kedvesek az emberek, azért se szólnak ha nem kerékpárúton hajtom az országútit. Ausztriáról meg ne is beszéljünk, fejlettebbek e tekintetben is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest