Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz 6030D #104898 üzenetére
Most a melós bringáról jut eszembe, látnád milyen géppel járok dolgozni.
Ezzel tekerve tudom csak igazán értékelni hogy milyen jó gép volt a Focusom. Vissza is sírom..
Igazi "csótány" gép, kb 18 éves full alap MTB. Igaz most kapott új külsőket és így már rögtön megduplázódott az értéke.
Ami rettentő fura hogy olyan mintha tök pici lenne nekem ez a bringa pedig csak 173 cm vagyok.Més que un club!
-
zolem
aktív tag
Hi! Próbáltam rákeresni, de már golyózik a szemem. Szóval szeretném lecserélni a középcsapágyat mert intenzív pedálozáskor hozzáér a lánc a váltóhoz. Milyen csapágy ajánlott? Van négyszögtengelyből ajánlott vagy váltsak hajtókart is? Octa vagy integrált. Természetesen kis költségvetéssel. 😁
Köszi!にんじん
-
6030D
őstag
válasz Hasaggymeg #104896 üzenetére
Te mondd, hogy vegyen rá Race Kinget, a te hangod mélyebb!
HaZsolt: én nem próbáltam ezeket a zselés cuccokat, mert nekem nem jön be, de egy haverom megelégelte a sok vágott defektet Bp-n belül, töltött bele Slime-ot, azóta öröm, boldogság. Volt olyan defektje, hogy hallotta, hogy szisszen, megállt, látta a szilánkot, látta a zöld trutyit, de nem engedte tovább a levegőt. Próbaképpen benne hagyta, majd pár nap múlva kivette, mert azért mégse legyen benne. Azóta az a belső van benne. Bármilyen cserélhető szelepmagos belsőbe betöltheted te is, vagy veszel előre töltöttet. Egyedül a fújás a macera.
emiki6: Neked kell eldönteni, hogy mennyit szánsz rá, illetve mi az, ami gond, ha ellopják. Én mondjuk a 20e Ft-os bringáért is besírnék... Azért nehéz a kérdés, mert ha veszel egy jobb bringát (könnyebb, szebb, a csapágyazás miatt jobban gurul, jobb hajtani stb..), az drágább lesz, jobban néz ki, nagyobb az esély, hogy ellopják. Mindegy mivel kötöd le. Ha veszel valami kocsmába járóst, azt nem fogják elvinni, de nem lesz vele élmény a hétvégi tekerés. Ha melóba akarsz vele járni, vegyél valami eldobós cuccot 20e Ft-ért. Hétvégére meg valami szépet, amivel olyan helyen állsz meg, ahol látod. Ha rádobsz egy lakatot, nem pattannak rá egyből, de mindig szem előtt van, ha nekiállnak bontogatni, akkor meg tudsz intézkedni.
Én nem hordok magammal semmilyen lakatot, de nem is hagyom ott a bringát csak úgy.Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Hasaggymeg
Topikgazda
A Bükk lábánál vétek lenne mást venni mint tveninájnert.Először valami 1.7-es aszfalt gumival,majd ha kell mehet a bütykös rá.Ha mehet használt is akkor az összefoglalóban vannak a honlapok,ha meg csak új akkor nézz körül az interneten és keress valamit ami tetszik,majd itt véleményeztesd.
Szerk:Ja és természetesen Isten Hozott!(#104893) emiki6...én amúgy valahova 150-200 közé tenném az első komolyabb,új kerékpárt.Használtban már egész jó is kerülhet annyiért.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Dtomka
veterán
válasz Véreshurka #104890 üzenetére
Köszönöm a választ. Közben még nézegettem és inkább ezt venném.
Schwalbe Marathon Plus MTB1 vélemény:
"mod: 1700+km megtétele után sincs gondom vele. Kopás szinte alig látszik rajta,még mindig vastagok a bütykök rajta!Defekt még mindig semmi,pedig volt hogy rozsdás szög,üvegszilánk,facsavar "kattogott" a gumiban menet közben,úgy beleáltak! Kihúztam őket,de a belsőt már egyik sem érte el. Nagyon elégedett vagyok vele!
Vizes aszfalton kanyarodáskor picit csúszik,szóval ott óvatosan a bedöntéssel..."
Van aki 20k km után sem kapott még defektet. Szerintem minden pénzt megér. Mert 1 defekt élményromboló, +munka stb stb.
Még 1 kérdés. 26" kerékre venném, sokat számít hogy 26x1,25 vagy 26x2? Terepen is mennék, gondolom a szélesebb jobb lenne.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz emiki6 #104893 üzenetére
Írtad hogy olyan 162k a plafon és szeretnél olyan bringát ami már valami minőséget is képvisel. A rendes kerékpárok olyan 100k-tól indulnak újan és az még a nagyon belépő szint emiatt gondoltam hogy inkább a felső határod közelében nézelődj. Viszont túl drágát se akarsz mert néha otthagynád lelakatolva. Így lőttem be ezt a 150k körüli árat.
Més que un club!
-
emiki6
veterán
válasz Napfénysüti #104882 üzenetére
Miért 150 amúgy?
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
l4cz
csendes tag
Sziasztok. Új tagként csatlakozom de még bringa nélkül Ezzel kapcsolatba kérném ki a véleményetek , szemezgetnek a bicajokkal cross vagy mtb . Napi 20 km aszfalton ez a munkába járás miatt plusz a városba cirkàlni viszont ismerve magam bemereszkednek az erdőbe is főleg H itt lakom a bükk lábánál Első körben főképp crossba gondolkoztam viszont felmerült bennem a kérdés mi lenne ha 29mtbt vennék aszfaltgumival és cserelgetnem ha éppen vadulni van kedvem de a 27,5 is szóba jöhet így .Mindez a 180 centimhez. Alap és első bringarol lenne szó 150-200 ezer körül. Röviden ennyi szerintetek merre kanyarodjak.?
-
Fred23
nagyúr
-
Véreshurka
senior tag
válasz Dtomka #104881 üzenetére
Jómagam ezt hajtom 1 éve. Defekt még nem volt. 7 barra fújva, nyálkás úton kicsit fostam, főleg a fényes pirossal lekent bringautakon. Szerintem megéri, bár külföldről némileg olcsóbban rendeltem: 25 eur/db.
[ Szerkesztve ]
El Psy Kongroo
-
emiki6
veterán
válasz Napfénysüti #104882 üzenetére
Akkor jól ráéreztem.
120-150 volt a szük 100-170 a tág határ, amiben nézelődtem."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
varsam
őstag
válasz szabacsik #104883 üzenetére
Párom egyik bringája egy ilyen, csak a 2016-os, ő nagyon szereti - a kék színét pláne . Nem egy komoly technika, de nem is tesco szint, városban csavarogni, munkába járni tőkéletes.
Egy baja van vele, hogy kicsit nehéz a sok sallang miatt (sárvédő, csomagtartó elől-hátul), ha sokat kell emeletre cipelni akkor kicsit zavaró.[ Szerkesztve ]
-
szabacsik
őstag
Milyen trekking bringát tudnátok ajánlani 70 nagyon max 80 ig? Páromnak kéne aki csak ritkán gurulna velem teljesen kezdő.
Ilyesmin gondolkodok[ Szerkesztve ]
/\____/\
-
Dtomka
veterán
Aki használ ilyet vagy hasonlót azok válaszát várom
Megéri az árát? Schwalbe Marathon Plus Tour HS404 reflexcsíkos drótperemes 26"-os gumiköpeny -
draco31
veterán
válasz ivana #104867 üzenetére
Akkor a papucsot jól sejtettem.
V fékkel nem nagyon vagyok jóban, bár csak olcsókkal volt eddig tapasztalatom.
Egy dolgon múlik a dolog, hogy meg tudom-e mozdítani a nyereg csövét, mert az úgy be van állva, hogy öröm nézni. Nem nagyon akar reagálni a csőfogóra sem.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
emiki6
veterán
válasz Napfénysüti #104875 üzenetére
Én azt értem, hogy egyéni preferencia, de hogy határozzam meg én mennyit költsek rá, ha néha letenném fél-pár órára valahova napközben, leginkabb csak budán (monnyuk allee móricz környékén).
De nem akarok olyat se, ami lehasznált, nem megbízható, szarul vált, nem fog a féke, hulladék a nemtommilye...
Hasaggymeg: napok óta azt olvasom, de még nem jöttem rá mennyit költsek... 162 az over the top, de még belefér. Mondjuk ha arra gondolok, hogy meg 20 a lakat meg ki tudja mit kell még vegyek, akkor már elbizonytalanodok...
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
HaZsolt
őstag
Milyen belsot ajanlotok egy mountain bikera ami jo minosegu? Vonzanak a defektek es erdoben/ mellett is szoktam biciklizni. A kiralydinnye az akactuske jo nehanyszor elszomoritott mar. Mi az a megoldas ami a leginkabb csokkenti a lapos kerek kockazatat?
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz emiki6 #104874 üzenetére
Úgy érzem még olvasnod kell egy kicsit az összefoglalót. ...a Cube is jó,és a többi sem rossz,de neked kell eldönteni mit akarsz,és meddig vagy hajlandó elmenni érte.Amit ma őrizetlenül kint lehet hagyni,az legtöbb esetben már nem is kerékpár.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Napfénysüti
nagyúr
-
emiki6
veterán
válasz Hasaggymeg #104845 üzenetére
Mennyit érdemes amúgy biciklire költeni? Mennyire kell jó bicikli általanos hobbi szintű felhasználásra? Mennyire jó felszereltség kell valakinek? Hogy döntsem el milyen drágát vegyek? Mert eddig minden topikban azt mondták, hogy költs rá annyit, amennyit hajlandó vagy rá áldozni, de otthoni tárgyak pl nem kerülhetnek kilátástalan helyzetbe.
Mert úgy nincs sok értelme egy közlekedési eszköznek, ha csak elmenni tudsz vele valahova, de bemenni már nem, mert nem hagyhatod magára, de be meg sem viheted.Mé jó az integrált hajtómű?
Csak a staiger tűnik jó vételnek?"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
StLui
veterán
válasz Hasaggymeg #104870 üzenetére
Tudod, nem vagyok nagy szakértő, inkább semekkora, de ilyesmire tippeltem
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Napfénysüti #104871 üzenetére
Mennék,hisz a fél parkot lefoglaltam nejemnek,meg magamnak. Ő még nem is tudja mekkora íbájkos lesz! 10-től van foglalásom folyamatosan 16 akármeddig,mert akkor veszem ki az utolsót,így ott kell legyek időben.Ott találkozunk.
-
Napfénysüti
nagyúr
Te is mész? Összefuthatnánk.
Mondjuk én nem foglaltam időpontot semmire mert leginkőább csak a Rose X-lite 4 érdekel arra meg úgyis csak helyben lehet jelentkezni.Més que un club!
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz varsam #104856 üzenetére
Engem meg a merev-farúak,de mindent néztem ami nagyobb méretben elérhető volt.M-es van elég,de L,esetleg XL nem sok.Márka téren is mindenevő vagyok és a SpeciCubeTrekSupGhostKelly'sRockMRoseCanyon stb-stb-t mind egyformának tartom,mindegyikből vannak jobb szériák,meg kevésbé jók,így majdnem mindegy mit próbálok csak más legyen mint enyém,hogy összehasonlíthassam.Persze ha lehet mind felsőbb kategóriásokat,mert lentebb azért már nem akar menni az ember fia,ugyebár.Kevés az az idő igazán kipróbálni akármit is,főleg ha be sem állíthatod a rugózást súlyodhoz,de hát több mint a semmi,és egy 1,5- 2 millás géphez valószínű ennél közelebb úgysem fogok kerülni.
(#104857) szkink ...a szín volt amit a legkevésbé vettem figyelembe.
(#104868) StLui ...általában semmiben,hisz egy ideje bevett szokás a rejtett áremelést spórlással megejteni.Félmilla alatti gépekben nem találsz már Deore szintű féket sem,és a Rebát sem dobálják úgy mint régen.
[ Szerkesztve ]
-
coccolino
aktív tag
válasz 6030D #104863 üzenetére
nem, egy 2017-es használtról volt szó, de kamu volt szerintem a hirdetés, vagy a srác egyszerűen szórakozott
a másik is aprón található hirdetés, ott 1x tesztelt Analog-t (180e) meg Attentiont (210e) árul a srác, mindkettő 2017-es gyártmány
boltokban elég egységes az ára, a 17es Analog akciósan 200e, az Attention 230e, de ugyan ezek 18asba 225 és 255e, így ha valóban lehet alkudozni, akkor már inkább az idei
''I am the world bigest washed up SUPERSTAR!''
-
Runner_fxr
Ármester
válasz coccolino #104862 üzenetére
Előfordulnak ilyen esetek, de azért mérget ne vegyél rá, így szezon elején. Amiket akciósan fognak adni, azok a tavalyról vagy tavaly előttről megmaradt bringák. 2018-as modellek esetében szerintem kevés bolt szórja most az akciókat. Már csak azért is, mert a forgalmazók sem honorálják a boltoknak az önkényes akciókat.
[ Szerkesztve ]
-
coccolino
aktív tag
válasz 6030D #104860 üzenetére
ez komoly?
vagy van olyan, amiről fixen is tudod?
Cross trekkinget vagy MTB 29er-t néztem, abból is a Cube Analog vagy Attention ami eddig szimpi felszereltségét illetőena tuti vétel 140e-ért nem jött be, kamu volt a srác
[ Szerkesztve ]
''I am the world bigest washed up SUPERSTAR!''
-
MikulasB
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy cross biciklit főleg városi használatra, munkába járásra, esetleg néha kisebb túrákra.
Két típust néztem ki magamnak, ezek 2017-es modellek és most 20-23% kedvezménnyel árulják őket.
Mindenképp újat szeretnék, mivel nem nagyon értek hozzá, és nem szeretnék egy használttal befürödni.A két kinézett típus:
Kross evado 1.0 2017
Kellys cliff 70 2017Esetleg ha tudtok 100 ezer környékén jobb ajánlatokat, szívesen fogadom őket.
https://www.flickr.com/gp/144773729@N02/eSX556
-
coccolino
aktív tag
Szerintetek egy elvileg egyszer, tesztre használt bringát érdemes megvenni? bolti ár - 10%-ért adnák
Állítólag számla, papírjai és garancia megvan hozzá''I am the world bigest washed up SUPERSTAR!''
-
RaiZka
tag
válasz Hasaggymeg #104855 üzenetére
Legalabb nem egymas elol foglaltuk a gepeket )
varsam a canyon nekem is nagyon hianyzik illetve lrultem volna ha a rose is online foglalhato lett volna.. gozom sincs mennyien lesznek majd kint
[ Szerkesztve ]
-
szkink
aktív tag
válasz gabro0 #104798 üzenetére
Na a vége az lett amit sejtettem az általános rendelési szabályzatban van rendszer hibára vonatkozó pont így nem kapok semmit azaz a kellemetlenségért fel ajánlottak 20% kedvezményt a rendelt termékekre
(#104855) Hasaggymeg: nincs is olyan köztük ami ne tetszene még színben sem,az első 3 azért jobban bejövős
A képeket nézve felmerült bennem egy kérdés,hogy a teló áthidaló ami a kerék felett megy,pontos nevét nem tudom,mi határozza meg hogy előre vagy hátrafelé nézzen?
[ Szerkesztve ]
-
varsam
őstag
válasz Hasaggymeg #104855 üzenetére
Szép darabok
Én csak fully-ra iratkoztam fel, engem azok vonzanak.
Kár hogy sem YT sem pedig Canyon bringák nincsenek, azokra még kíváncsi lennék azért.[ Szerkesztve ]
-
6030D
őstag
válasz Mr.Csizmás #104849 üzenetére
300 EUR-ért kétlem, hogy találsz, de csak a szállítási költsége is 40 EUR körül lesz.
Esetleg valami eldugott angol oldalról. Gugliba fatbike sale, aztán ami jön.pozsoka: igen, ha nincs nagy gondja.
[ Szerkesztve ]
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
pozsoka
senior tag
[link]
Nem retro de megérné megvenni?Lehet, hogy hülye vagyok, de okos nem!
-
varsam
őstag
10-től 2ig én is befoglaltam 4 bringát, a többit meg majd a helyszínen. Rose Root Miller 2-t tavaly nem sikerült, idén jó lenne megcsípni, meg még egy Haibike túrát is
Ott találkozunk...
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Hasaggymeg #104846 üzenetére
hmm, köszi.
és milyen webshopok ajánlottak?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
RaiZka
tag
En nem tervezem, csak 3-4bringa kiprobalasat. 2 befoglalva es meg valszeg a Rose outikat meglesem, remelem lesz elerheto Pro-sl..
-
draco31
veterán
válasz ivana #104844 üzenetére
Van egyébként egy ilyen vázam, ezzel érdemes foglalkozni? Ebben van a fentebb mutatott csapágyas hajtómű. Az a baj vele, hogy nem tetszik ez a váz nekem.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Mr.Csizmás #104840 üzenetére
Érdemes,sokan is teszik.Ugyanakkor vigyázni kell a mérettel,biztos kell legyél benne.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz emiki6 #104841 üzenetére
Tény hogy drágább a Staiger,de a képek szerint kifogástalan az állapota,szinte újszerű...otthagyni valahol őrizetlenül meg egyetlen 100kilo fölötti kerékpárt sem lehet.
(#104838) RaiZka...betábláztam úgy magam mint a zasszonyt is 10 órától 16-ig! Lesz ott e-biketúl,össztelósig minden ami belefér.(Elektromos nem nekem )
[ Szerkesztve ]
-
-
draco31
veterán
válasz Hasaggymeg #104839 üzenetére
Nem épp restaurálásra való ez a szekér. Csak már 13 éve nyúzom, és túlságosan hozzám van nőlve. Nincs egyébként hajtómű gondja, csak a fogaskerék van már bajban.
A jelölt helyen már volt hegesztve mindkét oldalt a váz 2x.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
emiki6
veterán
válasz Hasaggymeg #104839 üzenetére
Köszi!
Ez azt jelenti, hogy egyértelműen a Staiger nyert? Vagy a cube is majdnem olyan jó vétel? (Előbbi kecskeméti, nemtom hogy venném át, de nyilván megoldható, utóbbiért meg simán el tudok menni)Szerk: Most azt írja egy haver, hogy ő nem venne ilyen drágát, mert nem lehet sehol otthagyni. Most már tényleg nemtom milyet vegyek...
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
külföldről rendelni érdemes? valami kezdőbb fatbike-t néznék, 100-as környékén...
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz draco31 #104821 üzenetére
Ha régiségként akarod helyrehozni rendben,de ezt használni már nem kóser.
(#104831) Mister X...lehet Bélát éppen most rúgattad ki?
(#104824) emiki6...a Stiger messze jobb felszereltségű mint bármelyik onnan,a Cube-al együtt integrált hajtóművel van szerelve,ami sokat dob árán,minőségén.
-
RaiZka
tag
na sracok, indulhat a menet
Sikerult egy tarcsas Spezi DIVERGE COMP-ot meg egy Trek Emonda SL 6-os joszagot
[ Szerkesztve ]
-
Benir8
senior tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy légszűrő maszkot? Budapesti városban kelene. Jó a legolcsóbb is?
Előre is köszönöm a választ.[ Szerkesztve ]
-
TomMusic
őstag
válasz Véreshurka #104807 üzenetére
Köszi a választ!
(#104809) ivana + (#104808) 6030D nektek is köszi!Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
emiki6
veterán
-
LustaDick123
tag
válasz trialboj #104823 üzenetére
Bringával szoktam nyomni a városban, kirándulások esetén. Magamnak és a gyerekeknek jó motiváció. Sima androidos mobillal meg szoktam találni a pontokat.
A geopont leírásban benne van hova tudsz bringával is odamenni. Van androidos app, Geoládák néven, tudja kezelni a merretekerjek.hu térképet is[ Szerkesztve ]
-
Mister X
tag
válasz Véreshurka #104827 üzenetére
Majd akkor figyelem. Most már mindegy ez van. ha gond lesz vele csak akkor cserélem le. Dehogy veszek csavar ragasztót. Kérek Bélától (ő a raktárosunk) a munkahelyemen.
[ Szerkesztve ]
" Nem eshet le a telefonod,ha repülőgép üzemmódban van... "
-
Mister X
tag
válasz emiki6 #104824 üzenetére
Giant !!! Csak hazabeszélek Ez van nekem is de a 2-es,ami egy fokkal gyengébb felszereltségű. Kényelmes,városi használatra,túrázásra megfelel. pont arra amire kitalálták. Két hónapja van meg úgyhogy gyenge pontokról nemigen tudok mit mondani. Annyit mégis hogy a gyári pedál gyengusz gyártmány (de még az is lehet hogy a roam 1-re minőségibb darab van) ezt közölték velem az üzletben is. épp fél órája cseréltem ki.
-
-
CptAdamica
veterán
Elég érdekesnek néznek ki ezek az új Pirelli gumik. Remélem nem annyira foszlanak, mint az F1-es gépeken. Mondjuk az árukra kíváncsi leszek.
[ Szerkesztve ]
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
Véreshurka
senior tag
válasz Mister X #104826 üzenetére
Amire gondolnak azok a cserélhető szöges platformok szerintem. Amit linkeltem az nem eszi. De használd egészséggel a pedált. Azért nézz néha rá a keretre és húzz utána ha szükséges. Durva hogy csillagcsavarral van rögzítve. Ha elkezdene mozogni fontold meg hogy kicseréled inbusz csavarra. Esetleg +-ban beszerezhetsz csavarrögzítőt is, úgyis mindig jó ha van kéznél
El Psy Kongroo
-
Mister X
tag
válasz Véreshurka #104768 üzenetére
Ez jó hír mármint hogy nem kell hozzányúlnom. Felszerelve azért már pördül egy egészet úgyhogy jó lesz ez. Platform pedált azért nem akartam venni mert több helyen is olvastam,hogy a szögek eszik a cipő talpát. Majd ha ez tönkremegy vagy nagyon nem válik be akkor kipróbálom. Nem,nem inbusz. a képpel ellentétben csillag nyílású csavarral van szerelve.
-
Ellia
addikt
válasz trialboj #104823 üzenetére
Nem új dolog és működik nálunk is Biztosan sok ládát meg lehet találni kétkeréken is, de a legtöbb inkább gyalogos túrával érhető el. Persze ez ne tántorítson el, 4436 db láda van szanaszét az országban...
Ide már nem árt egy kézi gps, mobilos nem igazán pontos hozzá.
-
emiki6
veterán
Átnéztem minden ajánlott használtbringás oldalt, ezeket találtam, amik kb a méreteim és talán jók:
Rabeneick Vabene 120k
Cube nature 140k
Staiger 162k
Winora Jamaica 130k
Kalkhoff Cross Track 120k
Giant 150kVan köztük kihagyhatatlan ajánlat amit "azonnal vegyek meg" vagy olyan, amit azonnal felejtsek el? Melyik éri meg, melyik nem ajánlott? Előre is köszönöm!
-
trialboj
őstag
Erről a Geocaching ről hallottatok már? Nem próbálta valaki? Vagy bringával nem megoldható, mert nagyon el vannak dugva a ládák?
Nagyon jó ötletnek tűnik, most bukkantam rá, kíváncsi vagyok hogy ez csak fejlett országokban létezik, vagy akár nálunk is van rá esély hogy működjön. Rohadt jó motivációnak tartom, hogy nyeregbe ülj akkor is ha nem feltétlen van kedved céltalanul tekerni egyet,
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
draco31
veterán
válasz ivana #104820 üzenetére
Szóval a lánckerék és a hajtókar egyben van a tengellyel, és a másik oldalon menetes a tengely, amire a lezáró kupakkal egyben lévő csavart kell megszorítani. Belül nincs menet a vázon sajnos egyáltalán.
Alkatrész tudom hogy van mindenhez, csak jobb az ingyenn jó cuccból dolgozni, mint megvenni.[ Szerkesztve ]
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
ivana
Ármester
válasz draco31 #104819 üzenetére
Most nem teljesen értem miről beszélsz, ez tuti nem beütős hajtás. A megfelelő szerszámmal ki lehet szedni a monot és ott menetes a középcsapágyház.
Vagy a másik beütős? Ahhoz tudsz nyomni képet? Nagyjából mindenhez van manapság alkatrész 100 éves WM-hez is.
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
válasz ivana #104812 üzenetére
Értem, Köszönöm!
Sajnos az én gépem pont abba az 5%-ba tartozik bele, nincs a hajtóműnek menet, hanem a hajtó tengelyen van a menet, és úgy kell összecsavarozni. Pedig szerettem volna erre átcserélni.[ Szerkesztve ]
-
PartyNewl
tag
válasz szabop27 #104792 üzenetére
Ohh na ne, nem hangzik túl jól. Hozzátartozik a mondandómhoz hogy nekem soha semmilyen egészségügyi problémám nem volt de tényleg, a térdem is fasza alapesetben lekopogom...
Csak bementél az ortopédushoz elmondtad mi a problémád és tudta is, vagy hogy derült ez ki? És csak a jobb térdem a ballal semmi, így is lehet? -
Ellia
addikt
válasz vendingo #104786 üzenetére
Én ilyen dekásat használok, elég vastag, jól fog, ha nem nadrágon van akkor állt a táska pántján - mindig nálam van.
Persze n+1 félét találsz, akár olcsóbban is. Én csak annyi tanácsot adnék, hogy mindenképpen fényvisszaverős legyen.
[ Szerkesztve ]
-
pc360
addikt
válasz Hasaggymeg #104775 üzenetére
Ó nem, ez nagyon más, mint a Tesco-s. A Konás képen egy picit jobban lehet látni, hogy milyen is. Az a renderelt kép nagyon fura róla, ami a weboldalon látható. Egyáltalán nem olyan rücskös a valóságban, sokkal gömbölyűbb. Gyakorlatilag slick módjára halad aszfalton (4 - 4,5 baron), terepen, kanyarodáskor pedig megfogják az oldalbordák. Iszonyat jól ki van találva, ezért hozom elő mindig ezt a típust itt, a topikban. A Schwalbe jól kitalálta ezt, de nem is egy olcsó külső.
Azelőtt használtam már mindenféléket, de nem gondoltam, hogy ilyen mértékű stabilitást tud adni csak a gumi. Montit így, hogy javarészt aszfaltozok én is, nem használnék mással. Ha kizárólag aszfaltra kellene, csak akkor gondolkoznék el valami slicken.
(#104776) gabro0: Köszi a pontosítást!
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
szkink
aktív tag
válasz Hasaggymeg #104793 üzenetére
Ezt mondom én is na majd kiderül,lehet csak a képet kapom a termékekről
gabro0: minden képpen
-
ivana
Ármester
válasz draco31 #104811 üzenetére
32-es szokott lenni.
Angol menetes a kerékpárok olyan 95% és nagyjából kompatibilis. Annyi, hogy a normál szélesség 68mm és montin van 73-as.
Ez valószínűleg (mert láttam már ilyen classic kónuszost is) monoblokk lesz ami egybe cserélhető és nem lehet kenni [link]
pozsoka A pözsi jobb, az aelle a ktm-nél nem rossz cső de a lemezpapucs fos. De ezek szvsz eléggé túl vannak árazva.
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
válasz ivana #104809 üzenetére
Köszönöm!
Van 46-os villáskulcsom is, szóval ez nem akadály.
Akkor bármely angol menetes bicajra átrakható?
Az nem golyóskosár véletlenül ami mindegyikben van? Csak mert nekem eddig olyannal volt csak dolgom. A csapágy az meg a klasszik csapágy, én így értettem.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
ivana
Ármester
válasz draco31 #104802 üzenetére
Ez ha jól sejtem csapágyas hajtómű csapágy mindegyikben van
Ez egy sima négyszöges monoblokk, a tripla hajtásból ítélve szinte biztos, hogy angol menet. A Hasaggymeg által linkelt szerszám kell hozzá, a hajtókar csavarral és egy alátéttel szorítsd rá mert szeret kiugrani, meg kell egy elég nagy villáskulcs.
(#104804) TomMusic 559 esetén teljesen mindegy ott szó szerint minden kompatibilis mindennel.
(#104807) Véreshurka Mindkettő jó bele, de én inkább a 32-estől kezdődőt javaslom mert az vastagabb.
[ Szerkesztve ]
-
Véreshurka
senior tag
válasz TomMusic #104806 üzenetére
Belsőnél általában megadják a dobozon a szélesség tól - ig határát. Pl. nekem 622x28-as külsőm van. Ehhez nem igen találok jó belsőt, mert az országúti belsők általában 25 szélességig mennek, a trekking-ek viszont 32-től indulnak. Így pl. a conti tour all szelepét használom ami 622x32-47. Néha csak a szelephosszal szokott gond lenni, főleg magas peremes felniknél.
[ Szerkesztve ]
El Psy Kongroo
-
TomMusic
őstag
Adott egy női MTB féle bicó, melyen gumikat kéne cserélni (külső-belső).
54-559 | 26 x 1.95 méret szerepel a külsőn. Kérdés, hogy a külsőnél mennyire lehet ettől eltérni?Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
draco31
veterán
Sziasztok!
Ez ha jól sejtem csapágyas hajtómű. És kell valami speckó szerszám a kicsavarásához, belül pedig menetes a váz ha jól sejtem igaz? Nem volt még dolgom csapágyas hajtóművel, csak ezért kérdezem.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Ijk
nagyúr
Csepel Royal-ról vagy Gepida Spesis-ről milyen véleményetek van?
105kg/188cm, egyszerű, könnyű, gyors, kis karbantartásigényre kellene városi használatra./人◕ ‿‿ ◕人\
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest