Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
válasz God Vazzeg #14894 üzenetére
nekem is az tűnt fel
-
bartucc
addikt
Mindenki dupla vagy semmit játszik?
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Norb3rto
őstag
-
GrandeP
addikt
Mivan, mivan mivan????
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
george11
addikt
válasz WunderKinder #14875 üzenetére
Mint, ahogy a híres film címe is sugallta:
Végső megoldás az anál
Ha valaki olaszt vesz, az miért dízelt? Értem én, hogy van neki pécébóttya, de akkorisJahh a pöcsköszörű cinquecentoban meg akkor hely van elől, hogy nemhogy BSH, de még Grande egója is beférne mellé divatkabátban
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
akos90
tag
Eladó-é
-
Norb3rto
őstag
válasz WunderKinder #14883 üzenetére
Aszittem csak
egyízlésficamos fijatos van(#14880) alázógyík: úgy látszik most nem talált
(#14888) WunderKinder:1x is elég,hsz vadász
[ Szerkesztve ]
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
WunderKinder
aktív tag
válasz Norb3rto #14877 üzenetére
Most nem a Bigfoot-os P-re gondoltam. Ő külön kasztot képez mert az övé benzines de gyakorlatilag megtalálható benne a teljes homasita kinálat.
GrandeP: csak azért mert 2x írtad hogy bekaphatom.bsh: Pedig de szépen mutatnánk egy húsrózsaszín csinkvecsentóban. Pláne ha hátra beültetnénk KTU-t meg Godot. Meghitt élmény lenne az biztos.
-
alázógyík
addikt
Te meg egy Ticoba préselted be magadat nemrég, ugyehogyugye?!?4négy
-
Norb3rto
őstag
Nissan dzsúkot
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
WunderKinder
aktív tag
válasz alázógyík #14873 üzenetére
Úgy látom ma reggel mindenki bevette a reggeli troll kapszuláját.
George11: És akik kis köbcentis (pláne olasz) dízelt vesznek? Aztán lesötétítik meg raknak rá polÍrozott nagyfelnit azok mit érdemelnek?
KTU: A matyiz az komoly verda, egyszer kitapostam kettesben hatvanig. Durva hangja volt, sírtunk a röhögéstől.
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
vagy a dévúmacit 6-800ccm-el, nem értek hozzá ,
és annyit vagy többet eszik mint egy "normális" (mondjuk ez relatív) motorral szerelt autó, amibe még esetleg el is lehet férni, netán még pakolni is lehet bele#14873 alázógyík: lehet engem is
#14875 WunderKinder: az kromutánzatracsingcsíkot lefejtetted
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
bsh
addikt
válasz george11 #14870 üzenetére
ez a szomorú magyar valóság!
én azt bírom legjobban, mikor megveszi a paraszt az 1 literes fiat csinkvecsentót vagy mijazisten az a borzalom, sárgára festi, teszkós spoilerezés, teszkós ledek, racsingkormány, matrica-hegyek, krómozott kipufogóvég, és akkor az már úgy versenygép! rákölt százezreket, ahelyett, hogy akkor már eleve egy nagyobb motoros valamit venne. -
GrandeP
addikt
válasz WunderKinder #14868 üzenetére
Békaphatod.
-
george11
addikt
Kérdezd körbe az ittenieket, esetleg az ismerőseid, hogy ki mekkora motorral vett autót.
3 ajtósok előnyben (dízelek kizárva, mert az más történet)
Így értettem az aránylag nagyot. Mindenki megveszi az 1,2-1,4-et, aztán örül neki
Esetleg, aki bátor az talán egy 1,6-ost is bevállaltKTU: nem égtek el, nem forralta a vizet, ellenben egy olyan ember építette a blokkot/hengerfejet, aki skodázik mióta az eszét tudja.
Ő gyártotta bele a száraz féltengelyeket, a szervóféket stb.[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
GrandeP
addikt
válasz WunderKinder #14868 üzenetére
Békaphatod.
-
bartucc
addikt
-
bartucc
addikt
Jön érdeklődő a hírdetett Foxconn lapomra, mondom kiírt áron már van vevő, min. 13k-t kell adnia érte, ha vinni akarja. Erre válasz: "ne csinálj segget a szádból, ne licitálgass"
Ha már le lenne beszélve, azt írtam volna, hogy elkelt, nem azt hogy ennyiért van vevő... (írt egy srác, alkudni akart, én meg írtam hogy lesz a 11k helyett 12k is, meg fogja úgyis adni, azóta várom a választ)
Ja meg persze vigyem is Pestre neki, mikor direkt kiírtam, esetleg Pesten, de nem biztosan megoldható, egy barátot kellene megkérnem hogy átadja. Akkor már inkább neki postázom, a vevőnek azonnal, nem másnak, egyértelműen. A féláron vinné postával jellegüket már nem is említem.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
bsh
addikt
válasz WunderKinder #14854 üzenetére
igen de azért az egynyócas fiatot aránylag nagy benzinesnek nevezni, azon besírtam
németeknél van egy kollégám, az ilyen régi amerikaiautó-buzi a haverjával. otthon barkácsolgatják őket. mesélte, hogy van neki egy régi verda, amiből kidobta a 6 literes motrot, mert az kicsi, és szerzett bele valami 10 literest betegek! -
KTU
addikt
válasz george11 #14845 üzenetére
és a szelepek, hengerfejtömítés nem égtek el
az 1. autóm S110L volt, csak fehérben, a hétvégi discojárat és kiskörutazás után, hengerfej le, ami elégett kicserél és vissza"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
senior tag
-
alázógyík
addikt
válasz WunderKinder #14854 üzenetére
-
TeeBee73
veterán
Mogyi, nem jössz lűdözni?
Most mondták, melegített konzerv lesz az ebéd.
Már megéri. Nem? Nem."4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
csaszi72
senior tag
Akartam irni de, se nem ertek az AVP-hez, se a Skodakhoz.
Eze ugy dontottem nem irok.
Bugyis kepnel fel perc alatt meg elszedultem. Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
bartucc
addikt
válasz george11 #14848 üzenetére
Na igen, ilyesmire gondoltam, vagy pl. Mennék egy kört egy Peugeot 205 Gti-vel.... tudom, francia, de kb. Lóerö/súly arányra egy Subaru Wrc Sti szintjén van.
A civic és az integra is sportos nagyon, csak nem szabad föleg elöbbivel ütközni, még egy léggyel sem.
-
george11
addikt
válasz bartucc #14847 üzenetére
a lóerőnek is megvan a helye ...
pár évet lehúztam egy Civic-el. 100-as tempó alatt simán körberajzolnám vele a fiatot, mert az volt vagy 800kg, és 100 LE"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
bartucc
addikt
-
george11
addikt
válasz bartucc #14844 üzenetére
Az 1,6-d-től sokszáz lóerő egy vicc. Avagy egy kalap szar sem ér, avagy koromfelhő, de egy turbó benzint sosem fog meg azonos lökettérfogatnál
Az alap képlet úgy néz ki,ha azóta nem találtak fel a NASA-nal valamit, hogy ezer köbcentiből a jelenlegi állás szerint 1600 Lóerőt lehet kihozni. Ez már fizikai korlát ... lehetne fölé menni, de nincs olyan anyag, ami elviselné.
Na majd, ha ezt elérik gázolajjal is, akkor van miről beszélgetni"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
válasz bartucc #14844 üzenetére
Én 120-as hengerfejjel, s ZSUK karburátorral nyomtam a Skodámnak. Evett agy 17-18 litert, de hármasban 130-nál forgott le a 105S blokk(négyes váltóval)
Mitöbb asszem 105S hengerfej volt 120-a veztengellyel Amúgy a faros skoda 110 felett már olyasmi, mint a bángidzsánping vagy kiadja vagy nem ....."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
bartucc
addikt
válasz george11 #14843 üzenetére
A többi tiszta, hogy karburátor vagy injektor, lényegtelen, meg a hengerfejjel is lehet játszani. Még egy S105-ös skodánál olvastam szépeket, ahogy a srác a gyári motortól eljutott a Favorit 126 injektoros gyújtással megoldott változatáig.
Egyébként 84mm-es, a 2.0-ás dohc vezérlésű fiat blokk.
Kipufogó miatt nem szóltam, a blokkot meg nem ismerem nagyon, így a tuningpotenciálját se, azért voltak a kérdések. Bár, vannak állatok, akik egy 1,6D vw blokkból kihúznak 5-600 lóerőt is simán, ebből gondolhattam volna, hogy 200 paci alatt édestökmindegy.
Csak tudnám, ezt minek írom le kétszer?
[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
válasz bartucc #14841 üzenetére
A főtengelynek mi köze hozzá? Nem akarok 400 lóerőt csinálni
A kipufogórendszer már most is egy 166-os 2.0 twinspark alfa romeo-é(meg még egykét ez az)
Ebből a blokkból amúgy a 220-240LE simán kihozható(de oda már nyilván csiga kell)
A furaton múlik minden, de az az oldal, ahonnan eddig volt infóm, az megújult, és egy kalap szart sem ér ... magyarul adok neki 6 hónapot, és meg fog szűnni. Új dizájn+nulla tartalom
Szóval a túlméretezéssel nincs baj, de nem tudom, hogy a furat megegyezik-e az egy 1.6-al, vagy a 2.0-al Az 1.8 egy kibebaszottul ritka madár A 8 vs 16 szelep, karburátor/injector, körosztós/computeres gyújtás, sima fojtószelepes/légtömegmérős adagolás az nem lényeg, mert lehet mindent mindennel faragni, programozni ... mostani az légtömegmérős, hengerenkénti injectorral, és hengerenkénti külön trafós digit gyújtással van, de ez átépíthető, a 2.0 8V hengerfejre, csak kell hozzá egy 2.0 turbo lancia szívsor, hogy legyen elég benzin.Mellesleg homártopic, első, az aktuális kormányfő monnyonle(az autódja is), és grandeforpresident.
-
bartucc
addikt
válasz george11 #14838 üzenetére
Utánakeresek...
A fogyasztâs nem vészes a pacitöbblethez képest. De kipufogód, fótengelyed nem lesz kevés hozzá? (Nem optimális, esetleg sokat kapna, nem tudom az 1,8-as fiat motor mennyire van túlméretezve)
-
george11
addikt
válasz bartucc #14836 üzenetére
Nekem nem áll fel az olajkályhákra
Persze ez csak baszogatás, ami kötelező, mert aránylag nagy benzines olasszal járok, így gyakorlatilag kötelességem mindent ekézni, ami nem forog 7000-et tiltás előtt, nem megy kettesbe 100-at, és nem eszik 9-10 litert városban óvatosban, és nem zörög minden porcikája belül.
(de akkor sem vennék dízelt, akkor inkább kunságvolán.hu)Jut eszembe, valaki nem akar utánajárni, hogy az 1,8-as és a 2.0-s olasz blokkok furata megegyezik-e vagy sem? (az 1,6 és 2,0 egyezik, csak a löket más)
Mert van nálam egy hengerfej, ami egy versenyautóról lett levéve, majd felújítva ... a létező legnagyobb abarth szelepgarnitúrával, portolva, hegyes tengelyekkel, fokolókerékkel stb ...
Egy 2.0 classic cup-ás argentán volt fennt, és ott leadott egy dupla weber-el 200+ pacit.
Ha a furat egyezik, akkor tavasszal csavarozom felfelé a sajátra, és lenne vagy 160-170 paci Meg mellé vagy 12-13 literes átlagfogyasztás."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
daninet
veterán
esti recskához
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
george11
addikt
válasz God Vazzeg #14834 üzenetére
És az miért is lesz nekem jó?
dízelbe nem ülök"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
válasz God Vazzeg #14832 üzenetére
Ez nem kifogás
-
george11
addikt
Monddtamhogyszarazemesi
A ramokkal meg az lesz, hogy mostmár 1,4V-on sem fognak menni duálban, csak szar időzítéssel, és 1,45V-on."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
bsh
addikt
na visszavittem a ramokat, holnap jönnek a cseredarabok elvileg. kíváncsi leszek... bár szkeptikus vagyok, szerintem semmi sem fog változni.
és miért ad a csoda msi lap 1 voltot a procinak üresjáratban, 0.88-0-9 körül szoktak ezek menni.
nem akar valaki egy nagyon jó kis msi alaplapot venni véletlenül? -
george11
addikt
Ez már a sült oldalas után volt
mod: 503X opjon le a PH motor
god: francia cicalámpás dízelt vettél a BMW helyett, úgy hogy senki sem kényszerített rá ez mindent elárul
(egész jó grandének lenni )[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
-
george11
addikt
Sonkás-gombás pizzát rendeltem, és utálom a gombát Ez milyenez?
-
DeltaPower
addikt
válasz GrandeP #14797 üzenetére
A BMW-st fogják elmeszelni. Egy sört rá.
Pesten volt aszem az a sztori, hogy a közeg svunggal kitolatott a négysávosra körülnézés nélkül, takarásból, és egy kisteher levitte a seggét. Kihozták hibásnak a kistehert, merthogy előtte váltott sávot, és nem lett volna szabad kimennie a szélső sávba, anélkül hogy meggyőződik róla hogy semmi idióta nem akar oda kitolatni a 70-el menő forgalom közepébe, vagy ilyesmi baromság."Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Chaser
legenda
válasz TeeBee73 #14816 üzenetére
Egy kicsivel több mint a prometheusnak jópofán hozták össze őket a predatorokkal - na meg minket is -, nincsenek benne kib@szott nagy logikai bukások mint a prometheusban. AvP2 megint más téma, az ugyanolyan sz@r mint a prometheus. Nem tudnám eldönteni ha választani kéne a kettő közül melyiket szavaznám meg a legsz@rabb alien filmnek...várja a fakkom a folytatást. Remélem Scott nem nyúl többet filmhez ha ilyenhez a nevét adta
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
george11
addikt
Azért kíváncsi lennék hány olyan topic van a PH-n, ahol az utóbbi 6-8 komment ennyire triviális lenne, hogy szót sem érdemel
Igazából az egész oldalnak ez a topic az értelme"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
válasz Ramius #14812 üzenetére
Be hát. Véletlen az ő userével volt bejelentkezve a gépem. Most épp tusolni ment, mert a csilis
vazelinrebabra érzékeny ahátsójabőre."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
válasz God Vazzeg #14809 üzenetére
Mégsem tucc vezetni
(grandep voltam)"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
God Vazzeg
veterán
válasz WunderKinder #14807 üzenetére
Jaja, megkülönböztető jelzésű autóhoz BM jogsi kell Nekem elsőre megvolt
-
bartucc
addikt
válasz GrandeP #14804 üzenetére
Megvan akkor, hol fogok érvényesülni az életben. Gyorshajtás, bírság nélkül, driftelhetek a körúton, beszólás nélkül. Bár lehet hogy inkább Sato leszek mint Schumaher, de nem mindegy?
-
GrandeP
addikt
válasz WunderKinder #14805 üzenetére
Az nem csak a mocisoknak van?
Mondjuk mindegy, lényegtelen... Kecskeméten amúgyis több a gyökér mint máshol,
-
WunderKinder
aktív tag
válasz GrandeP #14804 üzenetére
Nem mehet, csak ha leteszi a járőrvezetői (vagymiatök) vizsgát. Ami amúgy nem nagy cucc.
Ja és friss jogsis rendőr nem nagyon van, már a rendőrszakközépben kötelező nekik letenni a jogsit.
De ettől még rengeteg a balfék aki egy személybe oltott Senna-nak és Suhamérnek képzeli magát. Nem csak a rendőrök között...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- OWON SPM6103 programozható laboratóriumi tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- GoPro 7 Black Edition
- iPad Pro 13" 2024 1TB M4 16GB Silver (normál üveg) - MAKULÁTLAN - 3 Év Garancia
- ROG HYPER M.2 Card + 2x1 TB Samsung SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest