Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekrisztian
őstag
Csákómákó!
Adjon már nekem vki 2 usb kábelt ha egyik microUsb-Usb az még jobb,a másik tökmind1 úgy is szétvágom ...tudom akkor meg minek, ha szétvágom..de mégis..egy sört megér..ha nem 5literes
-
george11
addikt
válasz DeltaPower #15187 üzenetére
Hát, ha mást nem, akkor nem mentem volna be a városba
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
NaNorbert
aktív tag
◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►
-
NaNorbert
aktív tag
válasz DeltaPower #15193 üzenetére
Van egy fiam.....
-
NaNorbert
aktív tag
Gonoszak vagytok.....
Vegyétek meg.... Azért 1500 ft felett szeretném eladni.hihetetlen de tényleg szépen szóltak.
Am van egy 7" os TABOM is eladó.
[ Szerkesztve ]
-
NaNorbert
aktív tag
Sziasztok, eladnám ezt a 2 vackot.... irányárakat várok. De nem ezeöcázzz.
A link apródra visz át.
-
george11
addikt
válasz DeltaPower #15183 üzenetére
A kolléga kezelésbe vette, így nem ment kárba
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
Előttem van egy pohár hideg sör.
Egy óra múlva meg mennem kell a városba(kocsival).
ez bizony komoly dilemma(nálam a PH is meg van lassulva, a google, és a face mellett )
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
válasz God Vazzeg #15171 üzenetére
Frissítik az acoountod...
Lesz új cset, meg fénykép/album rendezés... ha nem akarsz belépegetni akkor gyorsabban megcsinálják... vagy telóról nyomd...
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
tibibi
őstag
nagyp a mercinél nyomul? bomba riadó van,volt csak nem
-
faragojof
őstag
válasz God Vazzeg #15173 üzenetére
Ennyit tudtam seggíteni! Kérem kaccsojja ki!
"Formicate Under Command of the King,,
-
faragojof
őstag
válasz God Vazzeg #15171 üzenetére
Lábmosás?
Norb3rto: Nem is kell tudnia semmi mást...
-
God Vazzeg
veterán
Az milyen má, hogy minden tök jól megy a neten, egyedül a face nem tölt be, illetve 15 percenként 1-2 oldalt bead, de utána megint megáll Akit eddig kérdeztem mindenkinél működik, csak nálam nem
Le kell róla szoknom lehet
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
faragojof
őstag
Gyík! Ment PÜ!
-
bartucc
addikt
Mit találtam, hohó. Egyébként még jó, hogy hozzám is eljut a figyelmeztetés, semmit nem kaptam, amiből tudnom kellett volna, hogy volt.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Wictor
őstag
Napot Népek! Igazából tudom, hogy itt minden hámszá', meg ezeöccá', meg ezehámszá', de egy ilyen érdekelne valakit? Aki házhoz jön, alkudhat KICSIT.
[ Szerkesztve ]
-
-
george11
addikt
ez jóóó
-
GrandeP
addikt
Misson Complete, gute mittagessen, Herr Kommissar ReX!
-
george11
addikt
lassan ebédidő
-
-
bartucc
addikt
válasz george11 #15144 üzenetére
Tudom, mint sznte az összes ferrariban. Csak jól hangzott, meg irónia, meg a csajt kell nézni b.szki, nem autót szerelni.
Wunderkinder: vótmá', magam linkeltem. Szerintem kezdésnek elég lenne a kiskörút is neki.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
george11
addikt
válasz WunderKinder #15146 üzenetére
Nem tudna menni, mert a TEK azonnal lerohanná
-
WunderKinder
aktív tag
Így kell leültetni egy autót
Azért megnézném ahogy végigmegy a Nyíri úton. -
GrandeP
addikt
-
GrandeP
addikt
-
D@ni88
addikt
-
faragojof
őstag
Itt ömlik az eső. Nincs itthon kenyér. Fogyózok, maradok itthon és a változatosság kedvéért (mert az gyönyörködtet), nézek egy kis poreszt...
-
csaszi72
senior tag
MazoPista vagyok.
Kerékpárral megyek be dolgozni.
Per pill szakad az eső. Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
bsh
addikt
"A hangfalbol ket kabel jon ki, ugyanis 2 hangszoro talahato benne."
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz bartucc #15116 üzenetére
Most (még mindig) M42/Nikon adaptert vadászok, ha egy-két napon belül nem találok, akkor ebay...
És ez még szerencsére a 15 blendés változat, gondolom gyönyörűen mossa a hátteret és a fények is szépek lesznek.4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
bartucc
addikt
válasz M_o_g_y_i #15115 üzenetére
Nem tudja hova rakta a csomagtartókulcsot. Mindegy, valaki innen biztos a seggítségére lenne.
Azok jófélék voltak, legalábbis Canon Eos 500-on szépen teljesített.
-
george11
addikt
-
george11
addikt
válasz chipi-85 #15103 üzenetére
Papucsot ... jólvan persze városban lehet úgy is, de itt vidéken marad a vizes gumicsizma(ami mellesleg sokkal nagyobbat csattan, ha a szárával csapod oda)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Eredeti játékok OFF topik
- Xbox Series X|S
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- OWON SPM6103 programozható laboratóriumi tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- GoPro 7 Black Edition
- iPad Pro 13" 2024 1TB M4 16GB Silver (normál üveg) - MAKULÁTLAN - 3 Év Garancia
- ROG HYPER M.2 Card + 2x1 TB Samsung SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest