Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
"Nekem elég ha ajánlva adod fel, kibélelve a dobozt papírral szivaccsal.
Szólj ha megfelel!"LNK-val adom fel ami az ajánlott mellé 10Ft,
a bubis borítékért meg 65Ft-ot számolok, tudom parasztság
nem írtam vissza"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
GrandeP
addikt
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
bsh
addikt
válasz GrandeP #14793 üzenetére
Mester, feladat van!!!
(ez a csávó valami brutálisan sötét) -
NaNorbert
aktív tag
◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►
-
DeltaPower
addikt
Köhömmm ez kinek a klónregje? [link]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
bartucc
addikt
-
bartucc
addikt
válasz DeltaPower #14778 üzenetére
Nekem hasonló, bár kb nagyon erős fejfájás, annyira, hogy rókát kergettem tőle, meg úgy kb mindenem görcsölt, hátam, nyakam, lábam.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
bsh
addikt
na mivel haverom, akinek naggggyon sürgőssssen kelllllett ez a fél-gép, baxik életjelet adni magáról, így nem tartogatom neki, úgyhogy ha bárkit érdekel, akkor PÜ.
szerk: sima gtx 460/1G-t vagy 550ti/1G-t értékegyeztetéssel megbótolhattttyúk[ Szerkesztve ]
-
aXXon
őstag
válasz GrandeP #14717 üzenetére
Már nem azért, de az Alien szerintem nem így kezdődik, bár kicsit elbizonytalanítottál
Azért az is kemény, hogy a magyar premier idején már másfél éves volt a film
[ Szerkesztve ]
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #14780 üzenetére
Valahol válaszoltam. Este írtam is, hogy hol vagyok.
Szombaton zárva vagyok, meg volt 1-2 dolgom is.
-
DeltaPower
addikt
válasz alázógyík #14779 üzenetére
Persze, a frontok miatt. Még mindig nem válaszoltál hogy lehet elérni szombatonként... vagy akkor egész nap
részegalkohol által befolyásolt szoktál lenni?"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #14778 üzenetére
Én meg bealudtam a grillezés alatt megivott söröktől tegnap délután. Az is a front miatt lehetett?
-
DeltaPower
addikt
válasz bartucc #14746 üzenetére
Nagyanyám borzasztó frontérzékeny az ízületeivel, és ő elég rohadtul volt tegnap este, minden fájt és aludni se nagyon tudott.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
M_o_g_y_i
őstag
Új a lóPH!@xt.
Kérdezd bartucc-t, megérte volna-e.
Mondjuk bizti valami kis f.ka házba raknád, amibe állítva se férne be.
Meg Neked éd'sanyád gépébe kellett anno valami, nem?[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
bsh
addikt
ez vótmá? hányszor?
[ Szerkesztve ]
-
-
GrandeP
addikt
Na emmőg privi lett volna.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
-
GrandeP
addikt
válasz Chaser #14752 üzenetére
Azért megnézéném h hogyan telepítesz usb 1.1-en vagy olyan lapon ami nem is támogatja, vagy épp le van tiltva az az opció... és a bios jelszavas, és nem nyomhatsz neki resetet...
Vagy épp zárlatos, mert miért ne?!
Szóval az az igazi ha van lemez, pendráj, net (szerencse h valamelyik jó legyen)... meg valaki aki ért hozzá!
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz GrandeP #14750 üzenetére
Nem igazán opció ha olyan helyen vagy ahol pl nincs net, vagy épp besz@rik a net.
Nem ciki az optika, csak hát egy nano pendrivot pár ezerért utánad vágnak. Se helyet nem foglal, se nem fog eltörni, se nem kell hozzá optika. Mert ugye optika pl netbugban nincs is, ahol van ott el tud romlani Meg gyorsabb is. Aki akar szenvedjen lemezzel, pont az ő baja[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
daninet
veterán
válasz GrandeP #14750 üzenetére
nem, csak nem korszerű. Nekem pl itt az albiban van 4 gép és ehhez egy darab dvd író azt sem használjuk
mondjuk más eset gyík, akihez viszik be a szart taligával, ott kell még használni a lemezt
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
GrandeP
addikt
válasz daninet #14747 üzenetére
Én meg Controll centerből tolom...
Csak beőtőm a mac addresst, kiválasztom h melyik verzió és melyik típusból, és még csak nem is kell abban az országban sem lennem...
Azthiszem én a farkam akkor a legnagyobb...
Most télleg ciki ha valaki lemezről telepítene?
-
daninet
veterán
gyári windózt telepítek én is amit MSDNAA-ról szedtem le. Nem tilos. Csaxólok, hogy ha van egy elég nagy pendrive-od, akkor az a 2 gigás telepítő bőven elfére rajta mindig, mellé lehet rakni mindent amit cipelni akarsz és van windóz telepítő is.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
bartucc
addikt
Egyébként, főleg frontérzékenyebbeket kérdezném, tegnap, főleg este nem érzett valaki bármit is? Engem úgy elkapott este a rosszullét, 1-2 órára, hogy majdnem ügyelet lett belőle. Más okot nem igazán tudok felhozni, bár nálam nagyon az se kell, de hátha valami magyarázata van azért.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Chaser
legenda
válasz daninet #14741 üzenetére
Nekem egy ilyen volt asusban. Agyonütni se lehetett Melóhelyre is bevittem, arról hallgattam a cödöket. +35 vagy -15 fok mind1 volt neki
szerk: bsh: Ezért kell venni egyet hogy kéznél legyen? Azt akkor mi van ha gyári dobozos? Tán az tiltott pendrivera? Nem a doboznak az árát fizeted meg hanem a licensznek, pont le lehet sz@rni milyen formátumban vetted meg, mikrofostot se érdekli hogy rakod fel.
1ébként ha jól sejtem pont a te gyári dibizs wined van az én egyik pendriveomon[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
válasz bartucc #14735 üzenetére
2004-es DVD ROM-al telepítettem hétvégén, mert ami f@st csináltam nem volt benne csak CD ROM, újabbakból csak satát találtam
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
daninet
veterán
én idejét sem tudodom megmondani mikor telepítettem utoljára lemezről pendrive azt' csá
GrandeP: LG volt a legjobb, annó az 52x olvasó aminek play/stop gomb is volt az elején meg jack kimenet. Na azok heti szinten haltak
[ Szerkesztve ]
-
bsh
addikt
2011.09.06-án vásárolt dvd író, ami 1x volt használva windows telepítéshez és azóta nem, álltában megpusztul... 2012.09.15-én... 1 év garanciaidő + 9 nap
-
bartucc
addikt
válasz DeltaPower #14732 üzenetére
Most néztem kicsit a logoutját. Nem az a szánalmas amiről ír, hanem ő, pedig emberre utálom ezt használni. Önkényesen mond véleményt sok mindenről, és sok mindenkiről, persze ellenérvet, kritikát nem fogad el.
Mondjuk első blikkre a weboldala nem tűnik rossznak, mármint van sok teszt, bár nem néztem őket végig, hogy kiderítsem, mennyire is alapos tesztek, vagy csak felvett 15 percet minden játékból.
[ Szerkesztve ]
-
DeltaPower
addikt
válasz bartucc #14723 üzenetére
Ha minden igaz, ez a Tirexi az az állítólagos youtube videó-milliomos, akit a napiszarosok valami rettenetes módon utálnak. Ja és logouton csomó írásánál letiltotta hozzászólást, főleg amikben másokról mond véleményt...
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz GrandeP #14730 üzenetére
"Természetesen a href.hu, goo.gl, stb, hagyományos linkrövidítők továbbra is használhatóak."
Azért viszont szóltak, hogy a hirdetéeimnél kiraktam egy közvetlen linket az összes hirdetésre. Mert hogy az úgy gyűjtő. Persze minden 2. embernél úgy van és szabályzatban bárhogy láttam ezt nem tiltják. Jó is hogy szóltál, keresek egy főmuffot és szólok neki hogy basogatnak az emberei[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
válasz Chaser #14729 üzenetére
Most látom csak, az aláírásodban href link????
Egyébként, aranyos h belinkelte h mit jelent a szó, de szarul ragozta és rossz helyre tette, vagy nem?
Nekem értelmetlen az egész mondat...Nem írtunk a szabályzatban taxatíve a kérdéses rendszerről, de egyértelműen tiltott,
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Ez egy bowwshit volt Az egész egy kalap sz@r.
Odáig oké, hogy elindultak megkeresni a "teremtőket". Onnantól van elsz@rva az egész, hogy leszállnak egy idegen bolygóra fegyverek nélkül Leveszik a maszkot, mert légezhető a levegő / mikroorganizmusok ugye nem is lehetnek, természetes, én is levenném egyből egy idegen bolygón.../ A robot. Árulja már el valaki, mi a pékf@száért akar egy alient keltetni az egyik csókában. Ez a film még akkor játszódik, mikor nem tudott a társaság az alienekről, tehát a robot bácsi erre vonatkozólag semmilyen utasítást nem kaphatott. A későbbi részekben már igen, mert tudtak az alienről, tehát az 197x-es első rész az nem volt elb@szva. Hogy a "teremtők" mért akarták elpusztítani kicsiny bolygónkat az mellékkérdés, pl mert csak. Valszeg csak kísérleti telepnek szánták, vagy később minősítették azzá. Amit rohadtul nem értek, hogy került be a végére az óriás polip. Valszeg az kelt ki a csajból. Mivel kísérleti telep volt lehet, de érdekes hogy későbbiekben soha nem került elő..és nem komplett alienek keltek ki a gazdából, hanem csak egy kis mitugrász. Itt persze egy kifejlett példány kel ki, ráadásul órák alatt. aminek eddig az átfutás ideje több nap volt. Röhej az egész film ahogy van. Megütötte az alien vs predator2 szintet. Az annyiból nem volt kiábrándító, hogy nem Ridley Scott adta hozzá a nevét, aki az első Alien filmet rendezte...
-
GrandeP
addikt
válasz bartucc #14723 üzenetére
Engem eddig csak rendőrök, de azok minden országban és az Asszony tudott csak lehúzni!
kopp-kopp....
ui: mondjuk ha valami öcccáznál drágább akkor hetekig agyalok rajta h kell-e egyáltalán?! És végüli megveszem Gyíknál vagy az Ósánbán.
-
bartucc
addikt
válasz M_o_g_y_i #14721 üzenetére
A végén még ott van, hogy az Apja tanácsolta, hogy ne tegye, és ő még kiabált is vele... Gondolom hány éves szintjén lehet.
Engem egyszer húztak le nagyobb, nem csak 1-2 ezres összeggel, de azt kurva ügyesen. Azóta is megy az eljárás ellene, persze hogy nem lesz meg soha. Nem utalunk előre, csak ha tényleg minden jel azt mutatja, hogy megbízható tag, de akkor is 1-2 ezres tételnél max. Nagyobbnál inkább megkérem valamelyik ismerőst, aki át tudja esetleg venni, de legtöbbször inkább hagyom a fenébe, és ugyan drágábban kicsit, de megveszem magam helyben.
-
M_o_g_y_i
őstag
-
bartucc
addikt
válasz alázógyík #14719 üzenetére
Az első két sor után ráhagytam, látva milyen hosszú mese, meg hogy mekkora összegről van szó. Hogy lehet valaki ennyire hülye, hogy majd 700 ezret utal egy idegennek? Ekkora összegű cuccért még Sopronba is elmennék, nem gondolkoznék postán egy percet se.
Ja, hogy egy hónapot várt, mikor 230k meg ott lógott a srácnál, ez tényleg hülye.
Teamspeak-en beszélték meg a részleteket. Ez valami cod-ozos hülyegyerek, meg gondolom a másik is. Csak kockulósok használják ezt a programot többségben, átlag ember max Gtalk vagy Skype, szerintem.
Aztán még utalt 420k-t előre, ez nem normális.
[ Szerkesztve ]
-
alázógyík
addikt
-
bartucc
addikt
Tipikusan olyan, mint amikor egy horrorban elrabolnak valakit egy csoportból, a többi hülye meg elkezdi hívogatni a telefonját, hogy őket is észrevegyék, vagy hogy erőt öntsenek ezzel a szerencsétlenbe. Nem tudom melyik filmben volt már, de hasonló failokkal van teli csomó horror/triller.
-
GrandeP
addikt
válasz Norb3rto #14716 üzenetére
Én azt nem értettem h ez az Alien 0 vagy az Alien -1 volt?!
Spolyler: Ugye az Alien úgy kezdődik h mentő kabinban megtalálják a muffot és a robotot az izével a mellkasában.
Itt meg ugye még a film közepén kivágta, megölt/meghalt mindenki, egy ilyen nagy manusból ki jött egy alien a végén, de hát az sík hülye hajót vezetni, kaja nélkül az is möghó.
A csaj meg a robi egy idegen hajóval ment és a nem megfertőződve és nem is a földre, hanem h megnézzék h honnan jöttek ez a nagy mukik... minek?
Akik egyébként mé az anyjukért voltak ellenségesek???Teccikérteni?
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
Én is most néztem hétvégén, annyira nem volt sz@r, mint amennyire jó se...
Igazából ha eltekintesz attól h ez egy alien előzmény akart volna lenni (ami nem jött összes, és faszság volt), és kizárod a logikai gixxereket (melyből sok van), akkor egész jóra sikerült...
-
senior tag
Első!
De zárható is a totyik!!
-
OTee
aktív tag
válasz george11 #14709 üzenetére
Jelen tanár bácsiiiiiiiiiiii!!
OTee
Ps.: Hát ez a prometheus (direkt a kis betű) mekkora 1 szarkupac ... LOL
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide
-
george11
addikt
Hűűűűűűűűűűűűűűűű de nagy lett a csend (felírtam ám )
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
válasz csaszi72 #14707 üzenetére
Márminthogy egy utolsó kis buzi akinek más dolga sincs, minthogy másokat felnyomjon?
Mert akkor valóban aktív.
Az ilyeneket elvből bannolnám a p@csába."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
csaszi72
senior tag
"aktív" a srác
no, a jövőhéten kicsit visszavonulok, megent 12 shitshift
[ Szerkesztve ]
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
daninet
veterán
-
vazzz
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest