Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaszi72
senior tag
na azt nem tom
egyébként is jelentkezz KTU mert a fiam akar a fiadon keresztűl venni valami fülhallgatót KTU bótból.Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek növendékek
csinálni kéne nekik nick-et ide mint jrKTU meg jrCsaszi[ Szerkesztve ]
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
aXXon
őstag
-
csaszi72
senior tag
Van itt valakinek micro sim cutterja?
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
bsh
addikt
-
george11
addikt
válasz bartucc #14681 üzenetére
Vagy inkább zárható az egész ahogy van
Azt figyelitek, hogy ott nincs szabályzás a csajosképekről? Magyarul oda lehet beszúrni is, nem csak linkelni.
Muhahahahaha minnyá gonosz leszek.
Na jó nem, de ezúton szeretném a kedves read only modok figyemét felkelteni eme hiányosságra. Tessék ott is módosítani az első kommentet, mert még véletlenül sunásképek fogják elárasztani a topicot.
Mármint, ha a csabaiak odatalálnak, mert mi sosem tennénk ilyet.[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
Igazából akár rá is kereshettem volna
B@sszátokmeg 2006 óta van benne 574 komment?
Van ám közösségi élet a nagyfaluban hééééNem kéne átköltöznünk oda egy pár napra, hogy megpörgessük?
Szerintem 2-3 nap alatt írnánk annyit, mint ők 6 év alatt[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
a sok vidéki
Tényleg ... miért nincs olyan topic, hogy Budapest és környéke adokveszekbaszélgetek? Elvégre az a legnagyobb
trágyadombváros az országban(ha van, akkor beégtem)
[ Szerkesztve ]
-
-
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Ramius #14669 üzenetére
Akkor szerintem már késő, de köszi!
Mondjuk gép nélkül is ki tudom próbálni, csak úgy jobb lenne.
(#14668) bartucc: Pentacon, csak majd ott a helyszínen derül ki, hogy pontosan melyik is lesz. Remélem a 15 blendés!4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
bartucc
addikt
válasz distvan1 #14663 üzenetére
Ez a típusszáma: KLDD48F-A8KB5
Ha az utolsó 5 egyezik, biztos menni fog, ha nem, akkor kérdéses. De mivel hibásról van szó, elpostázhatom előre, ha jó, megtartod, ha nem, akkor visszakerül majd valahogy. Így megfelel?
M_o_g_y_i: típusra gondoltam, elég sokat nézegettem mostanában m42-eseket, azért érdekel különösképpen.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
distvan1
tag
Szép,vagy szebb napot mindenkinek
Keresek Kingmax 1gb DDR2-800mhz-t,vagy 2x1gb DDR2-800mhz-t.
Lehetőleg Kecskemét vagy környéki átvétel,és hibátlan-t
Keresek szintén 2x2gb DDR2 800mhz-t is
Előny,ha 1066mhz-s ramot beszámolsz
Pü-benKöszi
[ Szerkesztve ]
Szeretem a sört,szeretek vezetni,szeretek sörrel a kezemben vezetni :P 06706112288
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Ramius #14657 üzenetére
Csak akkor a gép is kellene hozzá!
Azt pedig nem szeretném érthető okokból.
Én legalábbis nem szívesen adnám kölcsön a féltett gépet, maximum ha "eldobós" kompaktról lenne szó.
Kedden megyek nézni egy obit, de jó lenne ki is próbálni élesben.szerk.: Esetleg ha együtt mennénk megnézni?
[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
M_o_g_y_i
őstag
Valakinek nem vó'na véletlenül egy M42/Nikon F átalakítója, akár csak kölcsönbe is a jövő hétre?
[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
-
bartucc
addikt
válasz GrandeP #14650 üzenetére
Ezeöccáz, mert tudjuk már hol vagyunk, de te fizetsz annyit, nem én, azért hogy elvigyem.
Egyébként az milyen, hogy beszólok tesómnak meg a barátjának, hogy azért ha kilyukad az első kerék a bringámon, (szólhatnának, ha már ők használták közben), és ezért kárpótlásul az én biciklimen akarnak megtanulni belső gumit javítani? (egyikük se csinált még hasonlót, gumiköpeny leszedés csavarhúzóval)
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
GrandeP
addikt
Vettem ósánban, kiba jó, reggelizős, notebookos ágyasztalkát 1990-ert, és ilyen fémes-fámos anyag, tök jó... így erre már nincs szükségem...
Eladó, 2990 ft... [link]NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
csaszi72
senior tag
Bódogot! ha tényleg igaz ha nem akkor is
következő PH talira ilyet be kell szerezni!!!
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
Ja amúgy, Boldog Ramius napot...
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
Akkor bekaphassátok...
-
csaszi72
senior tag
válasz george11 #14636 üzenetére
8 részben egy AKKUS fúróval na ki a túszejtő?
Na ki?
hát persze!!!és persze hogy lemerül, és persze hogy nincs a budiban konnektor, váltság díjként jó a BKV bérlet meg ez étkezési utalvány
ááááááááááááááá!!!!!!
.
.
.
.
szerk- kiküldi a túszt koviubiért a brassóihoz!!!!!!![ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
mire gondol?
"egy sellőre... ahogy egy cinóberszínű motoros nyúl homlokát nyalogatja"
egész jó ez a munkaügyek
-
csaszi72
senior tag
[link]
Hibátlan allapotu.
Ha kell Jegerrel felszentelem. Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
M_o_g_y_i
őstag
Az M1-en épp megy műsor, érdemes megnézni.
-
csaszi72
senior tag
válasz TeeBee73 #14624 üzenetére
"Tarja"
Pont most sul a sütőben.
.
.
Van eladó Triboard eső szél zivatar álló kabátom.
Vitorlasok használják.
Tavaly vettem dekatonba, húszezres kategoria.
Kb 10* volt rajtam, XL méret.
nyocezere viheto! Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
Szlovi
senior tag
-
Szlovi
senior tag
Emberek! Tegnap elkészült a kandallóm ... jöhet a tél:
-
bartucc
addikt
válasz GrandeP #14609 üzenetére
Fél részt néztem meg, mert lusta voltam felkelni az ágyból bezárni. Az a baj, csak azt látom benne, hogy ez reális, és nem tudom poénként felfogni. Magyar sorozat? Barátok közt, meg Jóban rosszban. Hát, egyik jobb mint a másik.
-
GrandeP
addikt
Nem tudom,, én valahogy nem bírom a magyar sorozatokat, mozifilmeket jobban, de a sorozatokat, pláne fiatal "színészekkel" az ideget adja rám...
-
csaszi72
senior tag
Mekkoramáááán!!! elkezdtem a meglévő 24 részt......
szerk-írók: Litkai, KAP, Hadházi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ! 2 év gyártói garancia ! AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- GoPro 7 Black Edition
- iPad Pro 13" 2024 1TB M4 16GB Silver (normál üveg) - MAKULÁTLAN - 3 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest