Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
george11
addikt
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
csaszi72
senior tag
Kell e valakinek, dSLR?Qrva sok kiegeszitovel.
Holnap meghirdetem. Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
george11
addikt
válasz Ramius #15488 üzenetére
Én meg a műhelyeben küzdöttem a frekvenciaváltóval, mert olyan hibaüzeneteket dobált, ami a földön sincs ...
Reggelre majd kiderül, mi a fakk van, mert vagy megy egész éjjel a gép(ahogy kéne neki), vagy eszercsak leáll."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
Fuhh mi pörgés volt itt ma délután
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
alázógyík
addikt
axxon, daninet, deltapower, fero, Mogyi öszönöm szépen.
wunder: Látom, megfogott.
-
WunderKinder
aktív tag
-
M_o_g_y_i
őstag
Gyíknak: heppibörzdéj!!!
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
daninet
veterán
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
george11
addikt
-
fero02
nagyúr
válasz God Vazzeg #15464 üzenetére
Remélem 2* csípett...
Boldog Gyíkot!
-
george11
addikt
Van söröm, sül a rántotthús, és mindjárt kezdik az F1-et.
(nyilván ma sem fogok túl sokat melózni )"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
DeltaPower
addikt
Boldog Gyíknapot!
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
george11
addikt
Tuti ismerkedős módszer
-
daninet
veterán
válasz alázógyík #15467 üzenetére
Ezt hallgasd ma egész nap, garantáltan boldogos lesz a születésnap
Boldogot'!Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
aXXon
őstag
válasz alázógyík #15468 üzenetére
chipi-85 meg én már hajnalban a facebookon felköszöntöttünk, de mivel látom, hogy oda nem nézel fel, ezért szeretném megragadni az alkalmat, hogy itt is nagyon boldog születésnapot kívánjak neked
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
alázógyík
addikt
A kép a sz@r, vagy tényleg Jackson 5 hajad volt?
-
akom
őstag
-
bartucc
addikt
Boldog Gyíkot!
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
God Vazzeg
veterán
válasz God Vazzeg #15461 üzenetére
-
faragojof
őstag
Boldog szülinapot Gyík!
Ez meg itt a MájkölDzsexon?
"Formicate Under Command of the King,,
-
aXXon
őstag
Nekem is rettenet fáj, mondjuk én ittam, de nem sokat. Valami front lehet.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
curtis2
aktív tag
Hello,
Kitől lehet mostanában CD-/DVD-t venni?
Kici, hengeres, occót.curtis
-
GrandeP
addikt
válasz God Vazzeg #15458 üzenetére
Akkor is aztmondtad h
"Most épp tömegelek" !Amúgy a lady fittnessben most akció van, 4k a korlátlan bérlet, csak a lányoknak...
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
george11
addikt
Höhö... megtaláltam a neten Gody első ultrahang képét [link]
-
GrandeP
addikt
válasz Honda_Fire #15447 üzenetére
Nekem kell... ha olcsó...milyen?
-
george11
addikt
gyíknak boldogot
csaszi: agyonb@xtad a topikotA dg jel, meg olyasmi lehet, mint amikor kidobos korunkban kaptunk érmet, és azt ki lehetett tűzni, és feszíteni vele? (vagy ezen kívül más is jár érte?)
-
Honda_Fire
tag
Olcsó CD-s autórádió van e valakinek ?
Matrica igényfelmérés : http://hardverapro.hu/apro/matrica_igenyfelmeres/hsz_1-50.html
-
csaszi72
senior tag
Na mi van? Mindenki elment "A" dokihoz vizsgálatra?
Dzsordzsi mondaná: agyonb@xtam a topikot.KTU-t tudom, 08:30-as misén van.
[ Szerkesztve ]
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
GrandeP
addikt
Nem értem h mi ez a dúrva hype ekörül.... [link]
-
GrandeP
addikt
MIk ezek a
DG jelek?
Sok embernél láttam már...Degeciek? Akkor nekem méééé nincs????
-
GrandeP
addikt
Boldog, Intruderben gazdag GYÍÍÍK Napot!
-
M_o_g_y_i
őstag
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
KTU
addikt
"Clint Eastwood... bekaphatja!" már vagy 15 perce [link]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
-
Chaser
legenda
válasz george11 #15435 üzenetére
Az aláírásod 1 karakterrel többet tartalmaz mint a megengedett! Esetedben ezentúl mindig egy karakterrel több lesz a megengedettnél - ha nem lesz az aláírásodban semmi átírjuk az alapelveket hogy azért BANN-olhassunk - . Amennyiben még egyszer szólnom kell a probléma miatt, kénytelenek leszünk sajnos végleg megválni tőled Ez volt az utolsó figyelmeztetés!
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
george11
addikt
válasz daninet #15429 üzenetére
A BMW-ket így kell vezetni nem tudtad?
Háttámlát lekúrod fekvőbe, ülőlapot padlóra le, aztán a könyöklőn megtámaszkodsz a jobb könyköddel, a másik kezeddel meg a kormány tetejét fogod, és közbe jazzkarizol power fejet vágva(napszemüveg+kiló fux plusz pont)
Ez benne van a használati utasításban ismod:
chaser: mármint szeretnél kérdezni[ Szerkesztve ]
-
akom
őstag
-
daninet
veterán
válasz God Vazzeg #15398 üzenetére
az összes trükkje beavatott emberekkel megy, még a közönség is, a kép is vágott sokszor, a kártyatrükkök pedig mind úgynevezett gimmick-el, ezek előre beállított dolgok.
A kártyás trükkök 90%-ának az a megoldása, hogy két lapot fordít fel a pakli tetején, ha megnézed, húznak egy lapot és visszateszi, először mindig a pakli tetejére rakja. De ha vmelyik trükkben kételkedsz elmondom mert van bűvész a családban, nekem is baszták a csőrömet sztm megérdemlik az emberek miután látták, hogy megtudják hogy készült.bsh @ #15425: apicsába milyen segge van
Chaser: a csaj nem tud vezetni, még az ülést sem állította be jól
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
george11
addikt
válasz Chaser #15426 üzenetére
Te most valami önjelölt mod lettél vagy mi ez a baszogás az egymás utáni kommentek miatt?
Nagyon rá vagy gerjedve a témára, nemhogy a csajosképeket szórnád ezerrel"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Chaser
legenda
Usererror? Láttam fóumokon copnak vele. Nekem épp akkor szokott gond lenni ha mentek, pályafüggő. Vagy olyankor ha börtönt építek. De 1ébként nem. Már majdnem a végén vagyok. Mondjuk nálam a vga egy intel gma950, de hw-es gyorsítás eleve kilőve mert úgy nincs kép.
Hsz gyűjtésért intruder!szerk: a tartalmáért viszont extruder
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
csaszi72
senior tag
válasz ekrisztian #15414 üzenetére
Fiam tolja, van neki egy Gibson-ja a Guitar Hero-hoz.szerk- ráadásúl villanyos....
[ Szerkesztve ]
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
Chaser
legenda
válasz ekrisztian #15414 üzenetére
3/4-es bőrkabát nem jó?
Nem mintha olyanom lenne, de fő a segítőszándék_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
ekrisztian
őstag
Hi!
Nincs vkinek eladó 3/4-es gitárja?nem kell elektronyos nem rockkerezni akarok
-
Chaser
legenda
-
george11
addikt
Ez hatalmas: [link]
A kép következő választásokról szól "Válassz" címen"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
Igazából jó dolog g@cinek lenni
-
george11
addikt
válasz GrandeP #15402 üzenetére
chipi-85 így kell vele beszélgetni ee: A tiédben is csak kettő van, és az egyik a muterodé
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz God Vazzeg #15398 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ! 2 év gyártói garancia ! AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- GoPro 7 Black Edition
- iPad Pro 13" 2024 1TB M4 16GB Silver (normál üveg) - MAKULÁTLAN - 3 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest