Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
válasz bartucc #14299 üzenetére
a kingston support mondta, hogy küldjem vissza gariban, kicserélik, mert szerintük a ram a baj (megírtam nekik a tüneteket). a cserélés nem gond. viszont én nem vagyok meggyőződve róla, hogy valóban a ram a bibis. nagyobb összegben mernék fogadni, hogy a csere után is pontosan ugyanez lesz a helyzet, mint most. de ne legyen igazam.
egyébként a ram névleges feszültsége 1.35V +/- 0,075V. 75 század voltot meg nem droppol a lap azopnkívül tesztelték ezeket a ramokat 1600-on 1.21V-on mentek a gyári cl beállításokkal.[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
A ram is 1600-as, nem? Hát akkor gari, talán. Ha megéri vele szórakozni, mivel gyárilag 1,35V-os, és a vdrop is ott van, simán belefér még szerintem az a +0,05V plusz fesz.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
bartucc
addikt
Ha gyári órajelen nem megy, az egy dolog. De azt szokták mondani, hogy a Core i5-3570k hivatalosan csak talán 1333-ig kezeli a ramot, utána már tuningnak számít. Másokat ezzel küldtek el, mikor 3770k-val gondok voltak. Simán letesztelném egy AMD-s lapban, ha van lehetőségem, és ennyi. Ha ott se jó, akkor gari, egyébként meg maradjon.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
bsh
addikt
ram @ 1.4V-on tegnap óta, azóta stabilnak tűnik a gép. nem volt semmi rendellenesség azóta. prime95 megy órákat. akkor cseréltessem a ramot?
-
bartucc
addikt
válasz george11 #14294 üzenetére
Szerintem ha lesz egyéni, akkor is ezt módosítom max minimálisan. Ha meg nem, hát nem, bár nem hiszem hogy egyéni elbírálásnál okot kellene keresniük, de tényleg mindegy.
Inkább szól a zene.
-
george11
addikt
válasz bartucc #14293 üzenetére
Ennyi ne is erőltesd, főleg, hogy azzal feltétellel kapsz egyéni avatart, hogy bármikor visszavonhatják, ha nem vagy elég k@csög ahhoz, hogy vakon betarts minden fullkretén szabályt(aminek a fele simán elkerülhető lenne, ha hajlandóak lennének megmozdulni, és nem a magas lóról ekézni a régi/hűséges usereket) Mert ugye annak kell logout bejegyzés, hogy a pöcsömtudjahányadik új reg lett. Fúúúú de fasza ... azokat meg pont leszarják, akik már tizen ezer kommentet írtak az oldalara soksok éven keresztül.
Ez persze csak magánvélemény, én nem értek ehhez, nem tudom hogyan kell az ügyfelekkel bánni, főleg nem azokkal, akik visszajárnak
mod: a szatyornak füle is van, szóval ez max tesco zacsi lehet
[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
Ezt valóban el akarjuk tűrni, vagy esetleg mostmár esetleg el kéne paterolni a jó k@rva édes anyjába az összes barmot ??? Nemsoká lesz itt utcáramenés, molotov, autóborigatás stb ... esetleg, ha minden jól megy majd, akkor előkerülnek a lámpavasak is, de ez már csak álom
Esetleg az autóm mellé miért nem költöznek, amikor laza 4 órás parkolás alatt, le akarták lopni a kerekeket alóla?
Komolyan mondom nekem nincs bajom a (mezítlábas)rendőrökkel, de, ennyire nem lehetnek birkák, mert annak az lesz a vége, hogy a nép ellenségei lesznek ...Még egy év, és a TEK fog állomásozni a szórakozóhelyeken, és a csövesek közt
[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
csaszi72
senior tag
estét!
Valaki toljon már egy linket(listát) a tagokról. Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
george11
addikt
válasz bartucc #14282 üzenetére
Ezt beszoptad
Majd keresnek valami gumiszabályt, ami miatt nem adnak, azt csókolom
Szarni bele, szól a zene, ők meg hagy örömködjenek ezzel a 90-as évekbeli módszerrel"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
bubi92
őstag
ki szokta nézni instagram-ot?
bartucc:
-
OTee
aktív tag
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide
-
bartucc
addikt
Ban-t nem kaptam, figyelmeztetést se, 1-2 trollkodás megesik néha, de mindig jogosan, és akkor se paraszt módon.
-
aXXon
őstag
-
bsh
addikt
ez milyen természetes!
-
bsh
addikt
ez milyen testalkat?
-
bsh
addikt
ez milyen autó?
-
george11
addikt
Ez de szánalom (baszódjak meg, ha ez izom)
[ Szerkesztve ]
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
aXXon
őstag
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
KTU
addikt
Óriás aszteroida száguld el a Föld mellett [link]
azért az elég gáz hogy csak tizenpár nappal előtte észlelik,
ha ütközik, ennyi idő alatt nagy hitelt elég nehéz fölvenni, meg élvezetesen elkölteni"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
KTU
addikt
válasz Chaser #14260 üzenetére
mondjuk biztos vannak kispötsök, akiknek 1. dolga ahogy hazaér az iskolából és nézze mit írtak, milyen képeket linkeltek, de lehet hogy drága mobilnetet is erre használja amit a szülők fizetnek
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
bartucc
addikt
válasz GrandeP #14262 üzenetére
Ők még jól is van, hogy megoldják, de téged még bringával se láttalak, nem hogy egy U lakatra, vagy egy bringás sisakra pénzt kiadj. (majd nyomod a motoros bukódban, mi?! )
-
GrandeP
addikt
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Chaser
legenda
-
KTU
addikt
Ezért f@snak itt a PH-n, banolnak, törölnek hozzászólásokat
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
KTU
addikt
válasz faragojof #14251 üzenetére
"A fénykarddal hadonászni kell" így valahogy
-
senior tag
válasz faragojof #14249 üzenetére
Voltak sniperesek is! Öcsém BME-es, azt mondta, hogy azok ott figyeltek a szemközti épületen!
Állítólag a portás telefonált, a diákok 95% tudott a golya napi marhaságokról!
Öcsém órájára berontottak, és ott fény kardoztak, meg ilyenek!Grande: Akkor ezért ilyen bírkák ezek... semmi kiképzés, azt éles helyzetben meg "bevethetők", de annyi eszük van mint a faltörő kosnak!
-
faragojof
őstag
Három perc alatt kiérni, és ennyi idő alatt behatolni!!!!
Kit néznek ezek hülyének?
És ennyi idő alatt nem informálódni: -Fenn áll e még a veszély?
-Áááá..!!! Csak egy próba jedi produkálja magát! Valahol elhagyta a hülyéje a fénykardot!Félve kérdezem. Ki telefonált?
MOD:
chipi-85: Hát persze! Ennyi idő alatt még a mesterlövészek is elhelyezkedTEK!
[ Szerkesztve ]
"Formicate Under Command of the King,,
-
GrandeP
addikt
válasz chipi-85 #14247 üzenetére
Ezek nem ámerikaiak, fegyvert max a Józsefvárosi piacon látnak...
Amúgy meg, okés h kirohantak ez a dolguk, de nehogy már csori srácot meghurcolják....
Miért nem tudják úgy kezelni mint egy érettségizős időszakban a névtelenül betelefonálásos bombát?!
Gyerek még előzetesben van amúgy?
-
senior tag
Szerk: Most komolyan, min csodálkozik a TEK?
Persze, ki kell vonulni, meg kell tenni a kötelező lépéseket, elvezetni, leteperni, stb. de bazz, ezek kiképzett katonák, vakon szednek szét, és szerelnek össze fegyvereket... nehogy ne tudjanak már megkülönböztetni egy játék fegyvert az igazitól!
És miután már rájöttek, kellene szólni a mesterlövészeknek is a tetőn, hogy ne feszüljenek meg annyira, mert még valakit ártatlanul kilőnek!![ Szerkesztve ]
-
faragojof
őstag
válasz DeltaPower #14243 üzenetére
Van is az a nondás! "Ne hagyd geci hogy a fejedre sz@rjanak! Azért van a szád!
MOD:
Azon gondolkoztam, hogy ezek kivonulás közben nem kommunikálnak? Vagy úgy értek ki a helyszínre, mint én szoktam haza érni időnként? Teleporttal?
Vagy a TeeBee...[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
válasz DeltaPower #14243 üzenetére
-
DeltaPower
addikt
-
george11
addikt
A TEK meg visszabeszél [link]
-
faragojof
őstag
Ezt meg csak úgy találtam.
Hogy kerül ez a napiviccbe?MOD:
george11: Én már semmin nem csodálkozom. Tönkre kell tenni ezt a céget is, hiszen elég komoly ellenfele a külföldi ásványvíz gyártóknak. A kérdés az, ki mennyi kenőpénzt kapott e gyártmány létrehozására. ÉS hogy a tulajok tényleg ekkora...?
[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
Majd szóljon, aki már kóstolta, mert ez így első olvasatra egy igazi szar lehet
-
GrandeP
addikt
Ha nem tart sokból összedobni a jelentkezési papírt (vagy valaki megcsinálja helyettem), akkor benne vagyok...
Erre számítsatok... 20 perc 43 mp-től...
-
DeltaPower
addikt
Tudod kik fogják tömegesen jelöltetni magukat, ha ez így megvalósul?
Igen, jól gondolod.Egy büdös fillért nem adnék egyetlen pártnak vagy jelöltnek se.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
senior tag
-
-
KTU
addikt
Lehet hogy mégis bejön, és még pénz is áll a házhoz [link]
GrandeP for president!
izé ha már összedobunk 1 pártot leszek a pártpénztárnok
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
Nem, ez nem poén lett volna, annak egyébként is gyenge, hanem egy rögtönzött bemutató, hogy mivel tölti a munkaidejét, amikor nem ide irkál, vagy facebookozik.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz GrandeP #14219 üzenetére
"adós javára döntött első fokon " Ha másodfokon is úgy döntenek igen kellemetlen helyzetbe kerülnének a bankok. Nos, ez nem ámerika, de én nem szeretnék az ügyvéd helyében lenni 1ébként itt arról van szó, hogy a manusnak volt egy fizetési határideje amit nem tartott be - nyilván nem jószántából - , ezért a bank el vitte volna a házát. Valszeg most kapott haladékot hogy fizessen, de attól fizetnie kell. Amennyiben a tartozását semmisnek nyilvánították az ügyvéd ismerőseként se érezném jól magam
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
faragojof
őstag
válasz GrandeP #14219 üzenetére
Én százötvenhattal. Havi 22K lenne a törlesztőm. Most nem futja ki a nyugdíjam, pedig durva összeg az is, 56K. Nem visszafizetni nem akarom. Csak a szerződés szerint törleszteni!
És most szólok a bennünket olvasóknak! Az sz@ptassa meg a nőnemű felmenőit, aki nekiáll papolni a "mérkellettfölvenniahitelt" kezdetű hozzászólásával. naidekénegyközépsőujjátfölmutatószmájli is.
Uff!
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #14220 üzenetére
Az AGP-s csodára tolj már 1 árat nekem p.ü.-ben.
-
DeltaPower
addikt
Na, ha már hirdetünk, van még a bazárból:
- MSI K8N Neo2 Platinum lap minden cuccával: NEM 100%-os, valszeg kontaktos, akkor bootol ha kedve van. Integrált hangja tuti szar, a többi része még működik, mikor hajlandó elindulni.
- A64 3200+ s939 egymagos + gyári AMD csöves hűtő. Elvileg jó.
- 40 gigás Maxtor IDE vinyó, nem tesztelt, de lehet ezt mégse adom el
- Sapphire 9600XT 256MB AGP, hűtése ilyenre cserélve, amúgy VIVO-s, megvan minden spéci kábele.
- C-Media CMI8738-as hangkártya, elvileg jó
- Edimax 4 portos 10/100-as switch
- 2 db IDE mobil rackKábelek:
- 2 db 80 tűs IDE
- 2 db floppy
- 2 db 4 tűs S-Video
- 2 db RCA (kb 1 méteres)Picipézé eladó, vagy alkoholra cserélhető, sör előnyben.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
GrandeP
addikt
válasz alázógyík #14218 üzenetére
Végre már "jó" hír is....
Én meg elégednék annyival is h az akkori árfolyamon de visszafizetem, tehát nem kell h eltörölje, de az h 147 ft-al vettem fel és isten tudja mennyivel fizetem most (300? már egy ideje nem merem nézni) az azért elég dúrván kimeríti az uzsora kamatot...
-
alázógyík
addikt
-
Marcus_
tag
Sziasztok!
A következő néhány tétel Kecskeméten eladó:
SAMSUNG UE40D7000LSXXH 3D LED SMART TV - 9 HÓNAPOS - 270k
THE ELDER SCROLLS 5 - SKYRIM PS3 - 9k
SONY PLAYSTATION 3 SLIM 320 GB + THE ELDER SCROLLS 5 - SKYRIM - 53k
STAR WARS THE OLD REPUBLIC - COLLECTORS EDITION - DARTH MALGUS EXKLUZÍV SZOBRA + ARTBOOK - 15k
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
válasz DeltaPower #14215 üzenetére
Én tudok minden nyelven.. [ _ _]....
-
GrandeP
addikt
válasz WunderKinder #14213 üzenetére
Nem tudom még.... annyi a meló...
pl, Egy eléggé dúrván gyalázó emailt küldtem, ráadásul tegező módban (ami állítólag mindennél sértőbb) egy külföldi kollégának, várom h mit reagál...
-
GrandeP
addikt
válasz WunderKinder #14210 üzenetére
Beszótttttá????
-
Chaser
legenda
válasz Norb3rto #14202 üzenetére
Meg is rendeltem
bartucc: Az Avengers tényleg ott volt, jól összehoztak több filmet, mivel eleve nem kökemény akció így bele se lehet kötni az eltúlzásokba, kellettek is bele. Nálam 10/9. Amennyire az jó volt, úgy b@szták el a Prometheust, Scott jobban tette volna ha nem adja hozzá a nevét..
Batmant nem láttam, Safehouse-t igen. Beleesett abba a hibába mint a legtöbb akciófilm, rohadtul kiszámítható. Ha az első 10 percben tudom mi lesz a vége akkor nem igazán marad meg belőle semmi. Azt hittem a Safe is ugyanaz rövidítve a tékában
Ami pite viszont nagyon bejött, jó hogy szerepeltették az öreget, első részben is elég nagy szerepe volt._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
GrandeP
addikt
válasz WunderKinder #14204 üzenetére
Amúgy a Safe meg a Blitz(?) szóval az útobbi 2 nem mozis Jason Statham film szerintem írtó car volt... egyik jobban mint a másik, a Blitzet nem is néztem végig...
#14202) Norb3rto v
A raid redfemtion, az rohadtúl undorító igénytelen, gagyi "akció?" film volt...
Én english dubbal néztem meg, mintha én akarnék kínaiul beszélni, maguk a jelenetek pedig a szokásos, indnéz-kínai 260005415151 alkalommal és izommal gesztikulálunk egy szót...
Összesvisssza mozgások, stb stb... annyira igénytelen volt, h már szószerint fájt...
Amúgy nem lenne rossz, de ahhoz újra kellene forgatni értelmesebb homoszopienszekkel..[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
válasz WunderKinder #14204 üzenetére
Akkor lehet hogy estére dobom be, elalvás lehetőségét nem kizárva.
Most arra célzol, hogy szegény GrandeP primitív érdeklődési körrel bír?
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
válasz Chaser #14201 üzenetére
Ja, vígjátékok elég jók voltak, volt egy Bosszúállok, egy Batman lezárás, a Safe-t most nézem mindjárt, este kivettem a tékából, a Safe House se volt szerintem rossz. Amerikai Pite szerintem gyengébb volt mint az előző három, de a béna remake-k után azért felüdülés. Biztos kihagytam egy-két jó filmet még az eddig megjelentekből, meg jön egy Feláldozhatók 2 is.
Ami nagyon nem jött be, az a Titánok Haragja, bár a Titánok Harcát is csak azért néztem meg inkább, mert nagyon jó volt a trailer. (persze hogy minden benne volt, ami látvány, a film meg unalom, meg elég egyhangú)
-
Chaser
legenda
válasz bartucc #14192 üzenetére
Párszor majdnem leestem az ágyról
Hol van a kib@szott törpe????
Diktátor is jó volt, csak néhol erőltetett, azon el is aludtam De azért jó volt.
Amcsi pite meg hozta az első rész feelingjét
Idei év egész volt vígjátékok terén._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest