Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrandeP
addikt
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
KTU
addikt
válasz DeltaPower #15893 üzenetére
csakdugniakarnak, szerintem
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
senior tag
válasz DeltaPower #15893 üzenetére
Mivel a hölgy alatt nem lapos a gumi, így gondolom felni baja van!
Amúgy meg nem mindegy neked, hogy mi értelme van, ha 2 félmeztelen nő integet neked?!
-
-
bsh
addikt
írtam megint az msi supportnak, hogy a csodalapjuk szanaszét feszeli a processzoromat meg a biosuk egy bughalmaz, és mikor javítják ki és mikor jelenik meg az új bios, satöbbi.
na erre azt bírták válaszolni, hogy állítsam be kézzel fixre a feszültséget, mert ők nem javítják ki, mert a legtöbb usernek nincs ezzel gondja. a bios meg majd a jövőben megjelenik.
kösz bázzeg! ez ám a hozzáállás! -
senior tag
-
TeeBee73
veterán
válasz M_o_g_y_i #15876 üzenetére
Elég szépen.
A Dirt: Showdown 1440*900-ban MED/HIGH beállításokkal min:31, avg: 42 FPS-sel megy.
Az Oblivion szintén. Torchlight 2, WoW csutkára húzva sem szaggat.MOD: (#15880) bsh: Mi ez a riadt fej?
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #15877 üzenetére
Én bannolnám rögtön. Még az ismerőseit is.
-
DeltaPower
addikt
válasz faragojof #15870 üzenetére
Szeptember az iskolás lányoké? Akkor szerintem elsejéig ne menj a Katona gimi környékére mert letartóztatnak
chipi-85: ezt a hsz-t figyeld:
Üdv olyan kérdésem volna, hogy csre/ beszámítás /gamer gép/ lehetséges e?? tulajdonságok.: intel pentium dual core 1.6, 3 GB 800 MHZ-s ram, nvidia geforce 8800 GTS videókari, 580 GB HDD sata csatis, DVD író, összességében nemnagy cucc, de közepes grafikán viszi a bf3-at, most egy hackeld windows xp van rajta, ami játékokra van tervezve, mivel viszi a bf3-at, viszont maximum 500 megát foglal a ramból. - pejunior195[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
TeeBee73
veterán
válasz fero02 #15867 üzenetére
Gőzöm sincs. Ki sem vettem a dobozból, csak a procit. Aztán ment rá a TX3.
Estére érek haza, akkor megnézhetem.MOD: Egyébként, G540-hez adták. Jó kis proci. Anyámnak netezni pont elég.
Hogy mennyire kell aktívan hűteni? Hát, a prochűtő venti még nem ment fel 600 rpm fölé.MOD2: faragojof: Ezmiez?
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
faragojof
őstag
Csak saját felelősségre.
"Formicate Under Command of the King,,
-
csaszi72
senior tag
TK-ban szerdankent Jazz est van.
Jól nyomjak. Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
george11
addikt
-
aXXon
őstag
válasz fero02 #15854 üzenetére
Chaser tanácsára rendeltem G530-at, de G540et kaptam helyette. Hasít, mint a fing a gatyában. Csak elég keveset használom. Pont árulom a konfigot, csak nem a ph-n akarom eladni, mert nem akarok túl sokat bukni rajta
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
george11
addikt
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
csaszi72
senior tag
Itália pizzeria 4 korsó sör,TK +2.
Joccakat, asdzem elfaradtam. Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
george11
addikt
Most szombaton a Gokart pályán éccakai gokartozás + drift taxi lesz.
Nem mellesleg salsa táncos izémizé igensok külföldi előadóval.
Este 7-8 körül lesz a nyitás. Valaki esetleg?Ő is ott lesz (pedig nem is)
[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
bsh
addikt
-
fero02
nagyúr
Akik képben vannak proci témában. Mondjatok már nekem egy jó ár/érték arányú S1155-ös procit.
-
bsh
addikt
topic killer
-
bsh
addikt
a duct tape mindenre jó!
-
faragojof
őstag
KTU! Ment pü!
"Formicate Under Command of the King,,
-
-
george11
addikt
válasz csaszi72 #15832 üzenetére
Ahol valódi párbeszédek folynak ott egyik topicban sincs ekkora pörgés
Az azonnali balfasz vagyok és társai topikok, meg nem számítanak, mert ott idegen osztja idegennek az észt(?) ...
Mi vagyunk a kihaénnem, ezért vagyok rommá oltva modok által lehet túl sok tárhelyet foglal ez a rengetegsok karakter?"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
GrandeP
addikt
Van egy olyan érzésem h indul az "új - szuper" hardverapró napokon-heteken belül...
Frissült a kis logojuk, bugzik az oldal, mint állat, a miért moderáltuk topik tömve van hardveraprós fika bejegyzésekkel...
Készüljetek...
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
-
bsh
addikt
-
csaszi72
senior tag
kis statisztika:
2012-04-26 óta 15831 hsz
havonta kicsit több mint 3166 átlag
naponta 106 majdnemmelyik topik pörög még itt így?
tudom, ahol Pé van, de melyik az? Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
NaNorbert
aktív tag
Nagykőrösön valakinek 8 gigás pendrive vagy 8 gigás SD kari nem kell?
Ha igen árakkal bombázzatok és ha meg tudunk egyezni akkor vihetitek.
Van több darab is.◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►
-
KTU
addikt
Androidosoknak:
Nemrég találtam rá az AirDroid progira, egész jól használható,
szerintem jobb mint a többi böngészős fájltranszfer progi[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
GrandeP
addikt
Tudom getziség, de jót röhögtem ezen a képen...
(Aki észreveszi az észreveszi, aki nem -nem! )[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
Kb 8 szor olvastam el, 2 percig gondolkodtam, mire le esett h ez egy Teeebeeee-s poén akart lenni.. .
-
bsh
addikt
lomtalanítás!
ha valakit érdekel, lenne pár helyet foglaló lomom, fillérekért:
- 0km-es fényképezőgép tok kompakt kamerákhoz, kemény anyagú, gyöngyvászon (vagy mijapicsa), kékesszürke színű, valami ehhez hasonló.
- 2db fekete színű ide-s mobil rack (vipower), egyik kulcsos, másik reteszes.
- 2db "fehér" színű teac cd-w540e ide cd író.
- 1db gémerkonfig, ha jól rémlik valami 400-600 mhz körüli p2-es vagy celeron van benne, 128mb ram asszem, i815, 10 vagy 20 gigás vinyó asszem, cédé floppi, stb. -
KTU
addikt
Az előbbi posztban, több mint 10 percel azutáni hozzászólásra válaszoltam
-
DeltaPower
addikt
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
george11
addikt
laza a gyerek, mint a rigalánc
-
KTU
addikt
bejön miniszoknyában a csajszi és avval foglalatoskodik hogy húzgálja lefele vagy fél centit,
ilyenkor már nem tök mindegy#15804 chipi-85: a kettő köz, de a nano-hoz közelebb volt
#15803 bsh: meghát
[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
válasz faragojof #15799 üzenetére
Én pattintottam egy sört nagy ijedtségemben
Gyík: csinálj a tévéről papucsban, fecskében guggolós képet Úgy tuti népszerű lesz
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest