Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz fricc_ #61860 üzenetére

    egy kapcsolódó, friss tapasztalat. pörköltem egy rohkaffeés indonéz kávét a napokban. mivel a casmo megint épp savanyú :U, félreraktam, hátha később jobb lesz, és jobb híján nekiláttam az indonéznek. hát, szénlé. a szemek is sötétek, de ízre qrva keserű volt. ha lejjebb mentem a hővel, picit javult, de maradt kesernyés. ráadásul marha gyorsan jön le a normál beállításokkal...

    szóval ezt elpörköltem. gondoltam én. mert ma, 4 nappal a pörkölés után, teljesen jó, savhangsúlyos, mega cremás kávét húztam belőle. kifejezetten erősek a savak, és közben mégis klasszikus mogyorós-diós-nugátos a kávé.

    gondolom pár nap múlva még jobb lesz. egy szelepes zacsiban van.

    ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés