Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csápájev
őstag
Van két eladó rancilio gőzcsövem két darab törött véggel!
Jelentkezni privátban Vég nélküli történet jeligére lehet. -
ronin s8
senior tag
Ez az, igen!
Nagyon nagy előnye a Brikkákkal szemben, hogy - bár elég nagy a szűrőkosara, de - az őrlemény mennyisége tetszés szerint választható. Ha enyhébb kávét szeretnék, egyszerűen kevesebbet teszek bele, nem lesz rosszabb a végeredmény. Ez azt a kávét csinálja, amit Nyugat-Európában a reggelik mellé szoktak szervírozni. Sok víz, lekerekített ízek, teljesen jó.
[ Szerkesztve ]
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
ronin s8
senior tag
Ma reggel elővettem a nagyobbik (olasz gyártású) Brikkát. Szépen működött P&Y Locavore blendjével, de az eredmény nem feltétlenül meggyőző. Créma gyakorlatilag alig van, pedig robbant rendesen. Ízre kicsit tömény, köszönhető a rengeteg (30g körüli) őrleménynek.
Próbának érdekes volt, de reggeli hosszú kávénak jobb szerintem az ikeás acél kotyogó."Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
fragola.6035
aktív tag
válasz Bazsee71 #54892 üzenetére
Nálam most CasMo Burundi Munyinya van bontva. 14 grammos Strada szűrőbe 17g őrleményt teszek. A profilozás miatt finomabbra kell darálni, így éppen belefér és nem éri el a felsőszűrőt, bár inkább a 17 grammos strada volna ideális.
Dewla tanácsa szerint csinálom: Hosszú előáztatás alatt max 1 barig engedem a nyomást addig, amíg nem jelenik meg az első csepp, ez kb 15-20 mp. Aztán 7 bárig tekerem. Nem engedem feljebb. Arány 1/2.5. Az egész shot kb. 50-55mp. nálam így nagyon finom, jó édesség és finom savak.
Előzőleg filter pörit használtam, nekem az sokkal jobban bejön, most már csak azt fogok venni.
Shot előtt kiengedem a nyomást a gőzcsapon, hogy kezdésnél ne verje telibe a pogácsát.A legvégén nekem is megesik a nyomás, ez csatornásodás és a kioldódás miatt lehet, de nem tekerem feljebb, mert akkor még jobban csatornásodik.
Az én gépemmel súlyos vízterítési problémák vannak és nincs a bojlerben szűkítő, ez a nagy rézbojlernél egyáltalán nem jó.
Szerintem ha specialtynél csatornásodik, olasznál nem, akkor valószínűleg daráló probléma, esetleg vízterítés.
Amikor a pumpa elhalkul, az nem gond, olyankor csak befullad, de a nyomást tarja, ezzel nem kell foglalkozni, a rezgőpumpa ilyen.
Sz: és a kilépő víz 94 fok körül legyen!!
[ Szerkesztve ]
https://caffe35.webnode.hu/
-
Bazsee71
őstag
Pár nap rövid tapasztalata a GC-vel, egyben vitára is bocsátanám a dolgot, hátha valaki előáll valami okossággal.
Szóval, kezdésnek januári PY Aramóval próbálkoztam, ami ugyan nem tündökölt már igazi fényében, de még mindig sokkal jobbat húztam belőle, mint amit a két hét szünet 1-2 kávézójában ittam. Az 5-6 ital ami készült, még kevésnek bizonyult kiismerni a szabályozást.
Aztán nyitottam 3 napja egy CM Danny Moreno-t, és képtelen vagyok belőle egy jót húzni, csak savakat és pici keserűséget érzek benne, semmi gyümölcsöt. Renekával próbálkozom, 18g-mal. A nyomásszabályzóval is küzdök, mert nem látom átnedvesedni a pogácsát, majd tekerem a potit, és egyszer csak elkezd hirtelen felmenni (ekkor jön meg a pumpa hangja is, eddig csak búg). Utána visszafelé már jobban tudom szabályozni.
Ma megnyitottam a Bean On TT 8020-ast, mondom kell egy kis olasz. Ebből 16g-ot daráltam a Renekába. Elsőre olyat húztam, hogy ejha. Persze gyümölcs meg sav nuku, de úgy egyben volt az ital, egy jól eső olasz lett. A nyomással is tök szépen tudtam felfelé menni, nem volt a hirtelen ugrás, szinte baronként tudtam adagolni. Na és itt a rejtély, amit egyelőre egy dologgal tudok magyarázni: sok a Renekába még a 18g világos pöri is, mert nagyon feltapad a felsőszűrőre, amitől egyszer csak megindul a csatornákon a víz, és ekkor kap erőre a pumpa is. Erre utal még az is, hogy mikor indítom, és elkezd felkúszni a nyomás, 5 bar környékén rendesen rá kell tekernem a potit, mert visszaesik a nyomás. A 8020-asnál ha nem nyúlok hozzá, marad 5 baron, nem kezdett el visszazuhanni.
Ötletek?
Szerk.: vakszűrőzés után egy pillanatra el szoktam indítani, hogy elengedjem a nyomást, aminek olyan hangja van mint ha egy turbófeltöltő szisszenne a gépben, imádom.
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
igy legyen az ember okosabb. gondolom náluk is igaz, h ár függvényében adnak minőséget.
illatra abszolút rendben levőnek tűnt az, ami bejött a kocsiba. lehet akkor megállok, és kérek egy csésze kóstolót. enélkül nem érdekel, csomó jó KVt kóstoltunk a tesztek alkalmával, lenne pár tippem, mit vennék, még talán olcsóbban is, csak eszembe jut minden héten, amikor tréningre megyünk a blökivel.
[ Szerkesztve ]
-
ronin s8
senior tag
A Café Perté jó. Olasz vonal, és referenciának annyi, hogy a Pomo d'Oro-ban is az van, meg pár másik olasz étteremben. Shell-nél is.
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
looser
addikt
válasz bajnokpityu #54885 üzenetére
Azt hiszem, nekik volt valamikor tavaly az 50%-os akciójuk, akkor sajnáltam, hogy lecsúsztam (korlátozott mennyiség volt akciós), de előbbi hsz miatt talán nem is baj.
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
SierraFox
tag
válasz bajnokpityu #54885 üzenetére
A Bar Argentót próbáltam tőlük frissen pörkölve (6 ezer/kg). Ez az alap (robusztás) keverékük, tippre olyan 50-50 lehet. A pörkölés valahol az olasz és a szén között van, sok hibás szemmel. A kezem is budös lett tőle. A hőmérsékletet nagyon alacsonyra kellett vennem. Keserű, égett, írtózatos mocsári robuszta íze volt.
-
bajnokpityu
félisten
Caffè Pertè frissen pörkölt kávéit ismeritek esetleg?
minden héten 2x elmegyek az üzemük előtt, és annyira finom a pörkölődő KVjuk illata, hogy rákívántam. Persze fogalmam sincs, jók-e, vagy csak aránylag nagy a mellény... -
soldier2
őstag
válasz Csápájev #54883 üzenetére
Marosvásárhelyről olvastam jó fél éve, hogy készül egy újhullámos kávézó, helyben pörköléssel, profi gépparkal, (3rd wave baristákkal ). Nem tudom lett-e belőle valami.
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
Csápájev
őstag
Kolozsváron a Rhédey Cafet merem ajánlani. LM gépek és hozzáértő készítés. Olaszos blend,de nem olyan sotetre pörkölve,mint egy klasszik lavazza vagy illy.
-
mdav88
aktív tag
Köszi, akkor jól gondoltam hogy feljebb kell lépjek hővel.
Más, tegnap egyik szakmabélimről kiderült, hogy (újra) belevág a pörkölő bizniszbe, kaptam is tőle egy guatemala mintát, de még iszonyatosan friss, úgyhogy nem tudok róla mit mondani, de a későbbiekben lehet érdekes lesz.
-
meander
tag
A következő héten megy valaki Milánóba? Simi kérdezte már csak nem tudom írt-e neki bárki.
-
mdav88
aktív tag
Compak k6 kés: 64mm kést tudnak rendelni, k00099 es cikkszámon 29 euró+áfa ellenében.
Aki úgy érzi hogy szeretne, és a régebbi 63.5mm késméretet hajlandó megfaragni, annak van lehetősége iylen kést rendleniBár itt halkan megjegyzem, hogy akkor már a mazzer, vagy a fio kés is belefér...(akár olcsóbban)
-
soldier2
őstag
válasz radi8tor #54868 üzenetére
Nem azok a klasszikus Paljoc kávé alternatívák - annál is inkább, hogy a Paljoc koffeinmentese az klasszikusabb vonalat képviseli(képviselte). Inkább nézze a Kapucziner/AVX ajánlatát, árban barátságosabb. Vagy Casino mocca, az is olcsóbb a Gardellinél.
[ Szerkesztve ]
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
verti1
tag
Valaki aki jártas elektronikában meg tudná nekem mondani, hogy hogyan tudnám azt elérni, hogy a háromjáratúnak a tekercse később engedjen el mint ahogy a pumpát lekapcsolom? Valamilyen időzítő relére lenne szükségem ahogy nézegettem, de lehet tévedek.Valami ilyesmi: [link] Jövő héten ha minden jól megy legyártják a dugattyús előáztató/csillapító kamrát a Gaggiába, kicsit tovább gondolva az lenne az ideális, ha lekapcsolom a pumpát akkor pár másodpercig a tekercs meghúzva tartja a háromjáratút így a nyomásesés szép egyenletes lesz és a dugattyús kis tároló is vissza áll nullára. Egyenlőre csak hangosan gondolkozok, lehet marhaság...
-
sturmanek
újonc
Van egy Hario Skerton örlőm, aminek ugye típushibája hogy "alul" nincs fix támasza az őrlőkésnek.
De van hozzá upgrade kit, amit én meg is rendeltem innen:
http://www.bluehorseproducts.com/hario-skerton-upgrade-kit
Namost amiért a posztot írom: 4 azaz négy! nap alatt megjött az USA-ból a csomag
Ezt a csodát akartam megosztani veletek.
( nem európai raktárból jött mertr le van pöcsételve a boríték )ui: az örlő SOKKAL jobb lett tőle
[ Szerkesztve ]
-
HÁZIGAZDA
válasz bajnokpityu #54862 üzenetére
nem hiszem, hogy bármelyik gép (e61 single bojler és fulltuning gaggia) tök egyértelműen jobb lenne a másiknál (kávéra, a gőzt hagyjuk). szóval csodálkoznék, ha toobee szólna, hogy kukázni kell bármit. just my 2 cents
egyébként a nagyobbik gépről úgy sem akarna kb. senki visszaváltani (bár ilyenre is van példa), én is ragaszkodom már a dc-hez, akkor is, ha mondjuk egy ilyen gaggia sem csinálna rosszabb kávét. őrlő dettó.
[ Szerkesztve ]
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
HÁZIGAZDA
válasz bajnokpityu #54860 üzenetére
lassan megemészthetnéd, hogy bizony sokkal jobb gép az a fulltuning gaggia, mint azt gondolják
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
Rush77
aktív tag
válasz Keresztapper #54854 üzenetére
Ok. köszi.
És mondjuk ilyen max 160k-ért mit ajánlotok? (néztem az ajánlottakat de nem sokat mond nekem mivel nem ismerem ezeket és ezért próbálok puhatolózni)
Ahogy nézem a Silvia masszívan túl lóg ezen (most 200k-ért láttam).
Maradna a GC használtan?Meg igazából az lenne az igény, hogy mivel ugye nem vagyok túl tapasztalt úgy némi kísérletezés után tudjak egy elfogadható eszpresszót illetve fejlődő irányba indulni (nem profi szinten nyilván) és a feleségemnek se okozzon különösebb gondot a használata mivel ő nem igazán érdeklődik a téma iránt. (és gondolom ez lenne a legnehezebb szempont )
Köszi
-
Keresztapper
senior tag
válasz Rush77 #54853 üzenetére
Szerintem ez a 8012-es őrlő nélküli változata lehet, ennek alapján pedig rettenetesen túlárazottnak gondolom (160e HUF) már csak azért is, mert a szűrőméretei, bajonettje nem kompatibilis kávé semmivel. Szóval ennyiért akár egy új Rancilio Silvia inkább, vagy használtan Gaggia Classic.
http://palscoffeetech.com/
-
Rush77
aktív tag
Sziasztok!
A Catler ES 8011 SE géppel találkozott már valaki? Vannak tapasztalatok vele?
Köszi.
-
Rendo84
senior tag
válasz fragola.6035 #54789 üzenetére
Nekem is kellene a sima gyáritól jobb fajta, sima ipari-t hol tudok venni és hogy néz ki?
-
Csápájev
őstag
válasz Bazsee71 #54848 üzenetére
Sozasrol olvastam most a nők lapja című tudományos magazinban.
http://www.nlcafe.hu/eletmod/20170411/ha-tenyleg-ugy-szereted-a-kavet-cukor-helyett-inkabb-sot-rakjal-bele/Sok borssal a káposztás tésztát szeretem nagyon.
Lehet úgy emlékeztek, hogy azt is kértél[ Szerkesztve ]
-
Csápájev
őstag
Kávé sózásáról hallottatok már? Ivott már valaki csipet sóval kávét?
-
Bazsee71
őstag
Nem bírtam ki, hogy este ne igyak kávét, ha már itt a gép. Amit két húzás után ki merek jelenteni, hogy a rézcsöves csörgés tényleg abbamaradt. Továbbá, hogy a januárban kiadagolt PY Aramoból még most is sikerült értékelhetőt húzni, igen szép cremával. Még holnap gyakorlok, aztán ünnepekre bontom a CM kávékat. A potmétert azért idő lesz kiismerni, de jó móka lesz ez, érzem.
Az átalakítás szokás szerint igényes, kiváló munka.
-
HÁZIGAZDA
válasz weinmaker #54841 üzenetére
korrekt gép volt, de a gyár szempontjából igazán mindegy, hogy mit tud feltuningolva. az csak "véletlen", hogy a kis és gyors reagálású, dupla külső fűtőszálas bojler milyen jól passzol a rézcső témával.
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
mdav88
aktív tag
-
Bazsee71
őstag
válasz Keresztapper #54836 üzenetére
Igen, ha ott hagyom az automatát, akkor a következő ügyfélnek a GC-t tartalmazó rekesz nyílik...
-
Bazsee71
őstag
válasz meander #54834 üzenetére
Elvileg tesztre lesz náluk egy nemsokára.
Más:
Mázli, hogy éppen csomagot kellett feladnom Surdának, különben ott toporoghatnék a webox automata előtt. A feladással akartam kezdeni, nem volt üres rekesz. Mondom akkor átveszem a gépet, nyílt is az ajtó, a szél pedig azzal a lendülettel visszacsukta. Persze kérdés nincs, hogy át tudtad-e venni. A feltüntetett telefonszám még csak ki sem cseng, a gépet pedig kamera figyeli, így az ajtó feltépése sem volt opció.
Így megpróbálkoztam még egyszer a csomagfeladással, elvileg egy rekesznek már üresnek kellett lennie. Szerencsére így is volt, nyílt az ajtó, ami mögött ott volt a GC. -
HÁZIGAZDA
válasz fragola.6035 #54831 üzenetére
várjuk a beszámolót, k30-asított jolly összevetést stb.
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
Bazsee71
őstag
válasz fragola.6035 #54831 üzenetére
Nem is értem arra miért nem csaptak le, de legalább lesz egy frankó darálód filterre.
Szerk.: most jött a levél weboxtól, itt a gép. Nem sok időm lesz nyúzni a hétvégéig, de nagy az izgalom.
[ Szerkesztve ]
-
fragola.6035
aktív tag
válasz bajnokpityu #54828 üzenetére
Azok 3 fázisú motorokhoz valók.
Most kérdeztem az ismerősömet, aki 40 körül mondta az egyfázisút, de az nagyon kis teljesítményű. A 0.75 kW-os 79e. Ft.https://caffe35.webnode.hu/
-
Bazsee71
őstag
válasz bajnokpityu #54828 üzenetére
Szerintem csak az első kettő, legalábbis az LG ezen szériájában én csak 3 fázis kimenetűt láttam. Triak pedig kiesik sajnos, azzal tényleg odavész az erő.
Kínából lehetne még rendelni, de most eltűntek aliexpressről, alibabáról pedig macerásnak tűnik, egyelőre nem rizikózok.
-
mdav88
aktív tag
Pacificaffe-től rendelnék egy adag kávét, de nem látom hogy nagyjából mikori pörkölések lehetnek.
Erre vonatkozóan mik a tapasztalatok, merjek vakon berendelni egy kilónyi yirgát? (többeknek tetszett, tudom) -
mdav88
aktív tag
válasz simi.esp.28 #54819 üzenetére
Meander, Simi: Köszi a válaszokat.
Azért a gőzkazán ontja magából a hőt, ezzel biztosan sok energiát meg lehetne takarítani.
Az igazság felé félúton: belülre fsb, második rétegnek soft?
-
simi.esp.28
csendes tag
válasz meander #54811 üzenetére
A szürke textil az ovf soft, a fehér vatta meg az ovf fsb.
Nekem a soft-tal az a bajom, hogy az összes helyen lebeszéltek róla, hogy a magas hőmérsékletet(>80°C) nem bírja, elkezd foszlani, meg a vizet se nagyon csípi, habár azt nem kellene kapnia ott. Viszont a szerkezete tetszik, hogy sűrű, valószínűleg el is látja a dolgát, de én nem mertem ezt beszerelni.
Az FSB határozottan bírja a hőt, habár kicsit összébb áll idővel, meg ha ráragassza az ember a kazánra , akkor elég undorító is tud lenni, ha szerelni kell a gépet később. Én ezt gyorskötözővel a ragasztós oldalával kifelé raktam fel mostanában, így jól szerelhető később a gép. Maga az anyag szálas, tényleg vattához hasonlítani, így nem annyira jól szigetel mint a soft, viszont vastagabb, összenyomható.Szerintem az igazság valahol a kettő anyag között lenne, a soft szerkezetével és az fsb hőállóságával, habár szerintem nem kell akkora jelentőséget tulajdonítani ennek az egész hőszigetelésnek.
Ja és azzal a szivacsos hőtükör fóliával ne próbáljatok hőszigetelni, maradjon meg a helye a radiátor mögött. Nemrég kb 1 órán keresztül vakarásztam egy kazánról, és a gép burkolatáról, több-kevesebb sikerrel, faszán ráégett. (Innen is pacsi Balázs!)
Valakinek nincs ismerőse Milánóban? Ha igen, dobhatna egy pm-et.
-
Elekellek
csendes tag
válasz sz.zs. #54810 üzenetére
Perszehogy jelentkezik, hiszen a csövekben is ott van az élet. Ez egy algásodási folyamat, azért lesz nyálkás, mint egy akvárium fala. A víznek is enyhén dohos szaga-íze lesz ilyenkor. Az edényt szépen kimossuk, de a szilikoncsövek belső falát nem lehet. Ha találsz olyan átmérőjű üvegmosó kefét, ami belemegy a csőbe, meglátod, milyen guszta anyagot tudsz belőle kihúzni
Szóval csöveket kiszerelni, százfokos vízben kifőzni. De lehet, egyszerűbb újakat venni: http://bolthely.hu/szilikongumi/id/01671_3x9-mm-elelmiszeripari-szilikon-cso
-
meander
tag
válasz Bazsee71 #54813 üzenetére
na tessék, nagyon egy rugóra forog a világ bár én nem pont ott láttam. Danetti biztosan be tudja szerezni, ezek szerint kb. 20e HUF-ért. Inkább az lenne érdekes, hogy van-e vele valakinek eszpresszora tapasztalata. Pl. külföldi fórumok. Bocs még nem volt időm utánanézni.
-
Bazsee71
őstag
válasz meander #54812 üzenetére
Pont délután osztottam meg a Daráló podcastben a Socratic Coffee posztját. Drukkolok én is, hogy ez legyen a befutó, és akkor már csak frekvenciaváltót kell lőni.
Ha már feltűnik külföldi webshopokban is, akkor majd rákérdezek a Danettinél, addigra remélhetőleg tapasztalat is lesz vele.
-
meander
tag
Itt az új tuning ötlet. Majorba ZM kés?
Ha valaki belevágna legyen szíves tudósítani. Kés tudja valaki mennyibe fáj ebbe?
Na most kitalálhatná a következő barista világbajnok, hogy a ZM a jövő, lenne gyorsan világbajnok darálóm... -
-
Bazsee71
őstag
Amikor én voltam, akkor Béndek Tamás is ott volt, de megmondom őszintén, nem néztem hogy készítik a kávét, a végeredmény igen jó volt. Engem inkább az bosszant, hogy sokszor nem érződik az italon a lezserség, a Kék Elefántban sem láttam annyit maszatolni a baristát, mint amennyit én játszadozok vele, a kávé mégis fenomenális volt. Megkérdeztem, és a hőfokkal sem babrál különösebben, ritkán megy el 93 °C-ról.
Amúgy a Pécsi Kávéban kaptam egy grátisz kávét, mert Tamás mondta, hogy a guatemalait már nem adná ki, mert hiába hűtőcsapol, annyira túl van melegedve a gép, hogy megég, inkább ajánl mást. Aztán mondtam hogy akkor mindegy, csak kíváncsiság volt mert most hoztam éppen a Danettitől, erre mondta hogy akkor csakazértis ad egyet, és legalább tudom milyen mikor megég.
Na meg ma is tanultam valamit, én sem tudtam mi az az omniroast. De ahogy nézem nem is nagyon használják a pörkölők a kifejezést, legalábbis azoknál a kávéknál, amikkel találkoztam.
-
adp
őstag
válasz vikla007 #54798 üzenetére
Mult heten voltam a pecsi kaveban. Ott van a kozpontban. Egy lucky cap yirgat ittam. Nem volt kiemelkedoen jo de tok oke volt. kb ilyet en is csinalok itthon a paljocebol vagy a pacificbol.
A baristak elegge kezdoknek/ nem hozzaertonek tuntek. Akartam inni egy filtert is nem tudta milyen pori, mikor megkerdeztem hogy omniroast csak pislogott h az meg mi...
Egy kavet (hala egnek nem az enyemet)mert azert szoltam volt ugy keszitett a csaj h daralt, tamperolt jol megveregette tamperolas utan a kart a tamperral aztan ugy itelte nem jo megint daralt es tomoritett aztan utogetett...
[ Szerkesztve ]
-
Keresztapper
senior tag
Akkor a Pécsi Kávéban igyon kettőt.
(Bocs, ezt nem tudtam. Annyira szeretek otthon kávézni, hogy helyiként sem látogatom rendszeresen a kávézóinkat. Mondjuk egy Pécsi Kávés dupla guatemala után el is gondolkodtam múltkor, hogy jól van-e ez így. )
http://palscoffeetech.com/
-
BlacKSouL
addikt
válasz Wolfy999 #54794 üzenetére
Nálunk a víztisztító szűrő ki van fertőtlenítve, tiszta új szűrőt teszünk bele, amikor kell cseréljük, hálózati vezetékre (átváltós csapra) van kötve, és naponta minimum 4-6 liter víz átmegy rajta, de mégis vannak pontok ahol benyálkásodik, ezt szűrőcserénél tapasztaljuk. Pedig le is van takarva, gyakorlatilag teljesen fénymentes a tartály.
(Nem lágyító, hanem ezüst+kdf)[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
beleriand72
tag
szeretném megkérdezni: mérleget szeretnék venni melyiket javasoljátok Hario v60 vagy Brewista. Árban kb ugyanannyi mind2
MI6 - Canon EOS 30D - Gaggia Classic - Mazzer Super Jolly - Klipsch R-28F - Yamaha RX A-670 - Scott Sub Cross10 - Sonder Camino Ti Rival 1x - Bianchi Oltre XR4 - Ricoh GRIIIx - Lelit Bianca PL162T-v3 - Mazzer Omega - Niche Zero
-
bl4ze
veterán
-
vikla007
aktív tag
válasz Keresztapper #54799 üzenetére
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Spórolós topik
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest