-
GAMEPOD.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
válasz animatrix11 #5423 üzenetére
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
-
Winner_hun
titán
Ahogy a privátoknál van, a fórumos mail értesítőnél is megoldható lenne, hogy csak az első hozzászólásról küldjön üzenetet a rendszer, ne az összesről? Pl úgy, hogy nézi a rendszer mikor voltam itt utoljára.
-
Winner_hun
titán
Oldal jobb felső része, beállításaim részben be tudod állítani
-
Winner_hun
titán
A fórumban a logoutnál, gamepodnál azoknak az írásoknak a topikjait ki lehetne emelni melyek kiemelésre kerültek?
-
Winner_hun
titán
A hozzászólások fejlécében el lehetne helyezni egy olyasmi ikont ami az utolsó hozzászólásokhoz is van, azzal a linkkel, ami kilistázza az adott user összes hozzászólását a topikban?
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
válasz Makaveli #5337 üzenetére
A szerkesztve feliratot lehet eltüntetni
Firefox:
userContent.css file-ba másold be ezt:
@-moz-document domain('prohardver.hu'){
.modded i
{color: #cdc5af !important;}Így csaj a [ Szerkesztve ] felirat fog eltűnni, illetve ph barna háttérszíne lesz, kijelölésnél ott lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
válasz concret_hp #5325 üzenetére
Van a topik tetején capslockos sárga betűkkel
-
Winner_hun
titán
válasz insomnias #5323 üzenetére
1. nem írtad el a keresendő kifejezést?
2. aminek nyitnál topikot, nincs még gyűjtőtémája? pl Hdd probléma, segítsetek! (nem adatmentés)► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
Lehet jó is és rossz is. Velem volt már olyan, hogy kérdeztem valakitől, néztem is hogy mikor lépett be, aznap belépett, vártam a választ, semmi. 3 nap múlva válaszolt, nem számítottam már a válaszára, azt hittem tesz rám magasról. Tévedtem
Várni kell, max küldeni neki még egy privátot, ha nem válaszolni akkor meg elfelejteni.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
Kell neki írni egy privátot, hogy megvan-e még a cucc, ha nincs, akkor zárja. Amikor kerestem valamit, bevált.
Jelenleg nekem is van egy hirdetésem, csupán lustaságból nem uppolom, ha kell valakinek majd a kereső kidobja neki.
Najó, azért kb havonta eresztek rá egy up-ot[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
A hajlongó smiley-t javítottam, erre le lehetne cserélni:
?
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
válasz Flex Wheeler #5243 üzenetére
Belépésnél a Ne korlátozzon a jelenlegi IP-címemre * rész elé tettél pipát?
-
Winner_hun
titán
válasz Flex Wheeler #5241 üzenetére
Hmm. Annál ez a szokásos hibajelenség. Akkor ie-ben töröld a cookie-kat.
-
Winner_hun
titán
válasz Flex Wheeler #5239 üzenetére
Kitalálom, firefoxot használsz. Töröld a cookie-kat és jó lesz
-
Winner_hun
titán
válasz Zordkaszás #5215 üzenetére
Attól hogy tiltod még letöltheted azokat, csak nem kerülnek megjelenésre
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
válasz Sk8erPeter #5201 üzenetére
Akkor teszteld le magad. Én tapasztalatból írtam le, nem kell elhinni, csókolom.
-
Winner_hun
titán
válasz Sk8erPeter #5192 üzenetére
A 6-os IE-nél az 1.5.x verzós firefoxok biztos, hogy gyorsabbak. Anno 1 megás adsl-lel legalább is észrevehető volt a különbség, bárki bármit állít
-
Winner_hun
titán
válasz bLaCkDoGoNe #5189 üzenetére
Törölt topik van áthúzva (mostanság eltűnik egy-két topik, majd pár nap múlva visszajön, nekem úgy tűnik hogy valami készülődik, mintha valami konverzió miatt inaktivizálódnának pár napra
De ez csak az én elméletem, lehet, hogy valamelyik moderátor törölte véletlenül)► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
válasz hülyegyerek #5181 üzenetére
Kivel érdemes üzletelni topic...
Akikkel jó vigyázni üzletelés során!
Írj valamelik topikba és be fog kerülni► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
válasz Sk8erPeter #5171 üzenetére
Számomra felesleges, plusz adatforgalom csak (ha már véleményre vagy kíváncsi)
Esetleg küldjék az egész topikot, hogy a mailben meg lehessen válaszolni.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
A GAMEPOD-on az apróhirdetésekre kattintva a ph-s apróhirdetéses oldal jön be, a kategóriákból semelyik sincs kiválasztva. Esetleg a Szoftver, játék lehetne alapértelmezett
-
Winner_hun
titán
A privátoknál is jó lenne az a fajta listázás ami a topikokban van, hogy ha a listázási méretet elérte az adott blokk akkor az X%-kal tovább is írja a privátokat, ne váltson egyből blokkot.
-
Winner_hun
titán
Ahogy nézem bal oldalt a játékok megint nem láthatóak. Ha nem is lesz neki külön rész, az esetleg megoldható lenne, hogy a bal oldali sávban kiválasztható legyen, hogy melyik témából ki mennyi topikot szeretne látni úgy, ahogy az itt szóltam lista is van? Lenne egy max bal oldali topikszám, azt meg mindenki magának variálhatná érdeklődése szerint.
-
Winner_hun
titán
Jó megyek aludni. De akkor is tanuljon meg fogalmazni
-
Winner_hun
titán
A kattintós kódoknál a fékövér is és a dőlt is a magának megfelelő módon van jelölve, az U-t alá lehetne húzni esetleg?
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
Ha épp meg akarod neki válaszolni, akkor ráböksz az egyik hozzászólásra jobb gombbal, majd a megjelenő menüből IE esetén a Parancsikon másolása menüpontot választod, Firefox és Opera esetén a Hivatkozás címének másolása-t választod, majd beilleszted azt, linkként, és a linkben a hozzászólás számát kijavítod 1-1-re, így:
http://prohardver.hu/tema/javitsuk_a_prohardvert/hsz_4986-4986.html
http://prohardver.hu/tema/javitsuk_a_prohardvert/hsz_1-1.html► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
-
Winner_hun
titán
válasz misirulez #4977 üzenetére
Firefox + linkification, és minden link kattintható lesz Itt egy példa
-
Winner_hun
titán
1 ember ír be egy topikba és úgy kapsz több mailt.
1. a mailben nézd meg, hogy mikori dátum van a hozzászólásról, lehet csak később, visszamenőleg kaptad meg az e-mailt
2. az adott topikban egy valaki írt, de hány hozzászólást? Mert ott minden hozzászólásról kapsz e-mailt (kivéve saját hsz)
Privátoknál itt be lehet állítani (alul küzépen), hogy csak az első privát üzenetről vagy mindről kérsz-e értesítést.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
Ha valakinek a címlapos írását olvasom, a neve alóli részből ezt nagyon-nagyon hiányolom:
* címlapos írások: x db
* bejegyzések: x db
* adatlap
* privát üzenet küldéseEzt vissza lehetne oda rakni?
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
válasz DigitXT #4902 üzenetére
Bármely más link az oldalon ezügyben közömbös.
Már rég be akartam írni, most meg is teszem. A preferált portálos dologból én azt is hittem először, hogy ha valaki pl egy hozzászólást linkel be mondjuk a mobilarena-ról (http://mobilarena.hu/tema/javitsuk_a_prohardvert/hsz_4903-4903.html) akkor az nem mobilarena-s, hanem prohardveres linkként fog nálam működni.
-
Winner_hun
titán
Beállításaim - Apróhirdetések - Megjelenítés - a tömör-ről állítsd át teljes-re és máris ott van a régi rendszer
-
Winner_hun
titán
válasz poffsoft #4880 üzenetére
Én ilyenről nem tudok, nem az e-mail címes dologra gondolsz?
És mi van, ha második reget használ? Nekem is ez a második, amikor az elsőt beregeltem volt néhány hozzászólásom, aztán valamikor kitaláltam ezt a nevet, beregeltem és ezt használom.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
Az más, hogy ha valaki elolvassa, majd később vissza megy kérdezni, de már nem olvassa el az első hozzászólást, ha egyszer már megtette, mert akkor ugyebár minek. Én legalább is nem olvasnám el többször, ha már egyszer átolvastam.
Az egyszeri megjelenítés szerintem elég lenne, mert vannak igen hosszú 1. hsz-ok, amiket mindig megjeleníteni lehet (sőt biztos) zavaró lenne. Esetleg valami lenyíló dolog, egy kis plusz jel, amire kattintva bejönne az első (és csak az első) hozzászólás, de az már csak a 2. és többi topiklekérdezéskor jönne elő.
-
Winner_hun
titán
Nagyon egyszerű, össze kell gyűjteni az infókat és be kell teteni az első hozzászólásba, én már pár topikban megtettem, utána pedig ha valaki olyat kérdez, ami benne van az első hsz-ben akkor megmondani neki, hogy olvassa azt el és kész.
Erre régebben már volt ötletem, hogy megvalósítható-e, nem tudom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest