Hirdetés
Aktív témák
-
pozsipeti
tag
Bocsi, de ezeket hol is kell beállítani SP2--m van.(HUN)
-
pozsipeti
tag
Ne kelljen a csatlakozásra rámenni, bejelentezni!
-
pozsipeti
tag
Login??
-
pozsipeti
tag
nem csak 1 géppel és nincs router
-
pozsipeti
tag
csak azzal lehet?
Mert fateroméknál ADSL modem van és nem betárcsázós, az hogy lehet? -
pozsipeti
tag
Szaisztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehetne megoldani, hogy az ADSL ne betárcsázós legyen? -
pozsipeti
tag
Nekem jön rendesen a NET. Nincs szakadás!
-
pozsipeti
tag
Én most fizettem elő az 512-es csomagra, de mondták bent az ügyfélszolgálatnál, hogy az 1024-es csomgaot kapom hozzá.
-
pozsipeti
tag
Úgy tudom, hogy Szentesen meg Csongrádon!
-
pozsipeti
tag
Szevasztok!
Nekem most kötötték be az ADSL-t. Minden Zura nagyon. Nem kellett 1 hét, hogy bekössék a net-et a szerződéskötéstől. Nagyon meg vagyok elégedve az Invitel-el. Szevasztok! -
pozsipeti
tag
Sziasztok!
Az a kérdésem lenne, hogy ha jönnek bekötni az internet-et, hogy hova kérjem a bekötést USB-re vagy Háló kártyára? ÉS ha USB-re kötik az jelent valami hátrányt? -
pozsipeti
tag
Sziasztok!
Tegnap kötöttem ADSL szerződést, tudan valaki segíteni, hogy kb mikor jönnek bekötni?? -
pozsipeti
tag
Szevasztok én most köttetek be ADSL-t, meg vagyok velük elégedve. Elég korrektek voltak az ügyfélszolgálati irodába. KIRÁLY AZ INVITEL!
Csákány! -
pozsipeti
tag
Mert majd szeretnék rá előfizetni, csak most 0-a Ft a belépési díj! Ezért kérdeztem. Amúgy te mag vagy vele elégedve??Szerinted most meylikre érdemes előfizetni?? Én az 1024-es csomagra szeretnék?
Előre is köszi! -
pozsipeti
tag
Valaki tudna segíteni, hogy az invitelnél az ADSL- hez a modemet is adják vagy azért fizetni kell??
Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest